O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina

Anonim

O Fliselin e valaʻau i taimi e teʻa e le o iai i le sela e faʻavae i luga o le sela, lea e maualuga lona maualuga o le mautu. O le mea lea, o le phlizellin wallpaper o le sili sili ona lelei faauma filifiliga. Matou te faamatalaina e uiga i nisi faamatalaga auiliili.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_1

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina

O le faavae o le flislic wallpaper e le o le a le o le a leai se mea mai le Cellulose ma le Bookule fibers (Vercose, Acerlic, ma isi foi. Fiafia, o le uumi o cellulose fiber (luga o le 20 mm) ua ave e maua ai Phlizelin, ma puupuu - mo le pepa. Peitaʻi, i le faʻatusatusaina o pepa pepa, lago, lago mataga i taimi e le faʻaloaloa, ma peʻa faʻamamaina, aua le faʻafilemu. I se faʻaopopoga, o latou taʻele e gata lava i le avanoa ma mafai foi ona faʻamamafa le faʻavaeina o microbicks i le faʻavae o pa ma faʻamalama.

I totonu o ituaiga masani - o le mumu & ... ...

I totonu o le masani masani - o se lapoʻa lapoʻa i luga o auala, o le tuʻufaʻatasiga o le mapuea lanumoana lanumoana ma lanumeamata lanu

Mo le gaosiga o Wallpaper, o le lele o le tele o le vaega o loʻo faʻaaogaina: mai le 60 i le 150 g / m². E manino lava: O le maualuga atu o le tele o mea, o le sili atu le le mautonu. Mo nofoaga e nofo ai, fale fale mautotogi o se maualuga o 85-90 g / tina, ma e sili atu le filifili o oloa mo umukuka ma alavai.

Ae ui i lea, sili atu le taua o le auala o le pepa puipui - Disdiean tetee. O le ono mafai ona fuaina e le avanoa vai o le Phlizelin o loʻo maua ai se nofoaga puipuia i luga, faʻataʻitaʻiga, acrylic eseese, lea e faʻaaoga i le gaosiga. O ia auala e mafai ona talepeina ai ma se manava susu susu. Ma afai o iai ni ata talafeagai i luga o le lisi o le lisi e fufulu ai ma le faʻaaogaina o vai. Afai e te manaʻo e ufiufi le pepa puipui ma varnish e mafai ona e tutoʻatasi, pe a uma ona pipii.

Wallpapers Port Isaac (Sandersson) e tetee i ...

Preppapers Portas Isaac (Sandersson) Malamalama ma Faʻamamaina Aoina, Round 0.52 × 10 m (5131ʻau.)

O mea a flisgeeline o loʻo tuʻuina atu i luga o le maketi a Rusia o le tele o ituaiga, e aofia ai boräspeperter, ecowallpaper, o loʻo i ai, haslequin, rac E aoga le maitauina o le tele o fale gaosi oloa e masani ona faʻaaogaina le fiafia e pei o le faʻavae mo le vaega o le vaega faʻatonutonu o le vinetura, lafu, ma pepa. O lenei mea e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi o meainu, faʻaleleia ia nei mea taua gaioiga o le faʻamautuina o le lapoʻa ma le malosi. Ae i le taimi lava lea, o se mea e faʻateleina ai le tau o lisiti.

Fliseline weldpaper paia aoina (Ei ...

Fligeeline Walpaper Colled Collects (EijFFanger), lisi 1.04 × 2.8 m (14 232 olo.)

  • Faʻafefea ona fai le Glue Phlizelin Wallpaper: Faʻasalalauga faʻatonuga

Faʻapefea ona pipii le paʻu

O Prix Fliesliced ​​Wallpaper ma FlisEeline-faʻavae mafai ona sili atu faigofie ma vave nai lo pepa poʻo le pepa faʻavae. Na latou pepelo atoatoa i luga o le faʻapipiʻi ma ufiufi i luga, pa o sima ma le digwall, pepa. Ma le isi, o le faʻafefeina o tali saʻo e faʻaaoga saʻo i le faʻavae, pe a maeʻa ona faʻaoga i ai e faʻamama fualaʻau suamalie. Siaki pe o lava le lava le faʻavae i luga o le puipui, e faigofie lava. Ina ua maeʻa le matai ma se taʻavale na ufiufi ai puipui o le puipui ma kelu ma faʻataʻamilomilo ma se lamolemole vaega, taumafai e tusi se ata i luga. Afai e tupu, o le kelu e lava.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_7
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_8
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_9

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_10

Prislizin (quelyd), taumafaina i le 35 M² (luga. 300 g - 255 Rubles.)

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_11

Metylan Flizelin Uptra Premium (Henkel), le taumafaina o le 30 ², 250 g - 293 rubrus.)

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_12

Glue mo Fligu-Linov Washpaper: AXTOBER (LEROY MERIGIN), le taumafaina e le 30 MEM,)

Ia manatua: O lona le mautonu taufaamatau ma le aveesea o Wallpaper, ma o le mea sili e mafai ona mafua ai le le fiafia i tuaoi o faʻaputuga o faʻaputuga o faʻaputugaʻau, lea e fesoʻotaʻi ma foliga o nofoaga i nei nofoaga. Aveese le kulimi aʻo le vai, ie po o le suʻisuʻi, faʻapuʻupuʻu tele o le vai, faigofie. Peitai o Masters, ua masani ona galue ma Vinnyl Wallpaper, e mafai ona tuua mo se taimi mulimuli ane pe na ona le matauina ni nofoaga manino. Mai i luga o vinyl Wallpapers, e faigofie ai ona fufulu ma le fasimoli na fofo e tusa lava pe o le isi aso. A o le kelu, faʻaʻaisa i luma o le pito i luma o le flissina, tape le aso mulimuli o le a le aoga. E manaʻomia le gaoioi vave ma aua le fefe e faʻaaoga le tele o vai. O le a faʻamago, e aunoa ma le faʻatupuina o le afaina ai, ma o le anoanoaʻi fofo o le a faʻamautu atoatoa.

Vinyl Wallpapers i Flizelina Aremalie (Rasch), ...

Vinyl Wallpaper i Flizelin Aremae (Rasch), Rosch.53 × 10 m (1870 Crum.)

Manatua o le tele o le phlizellin wallpaper e masani ona sili atu nai lo pepa. O le mea lea, faʻapitoa lautele o faʻapipiʻi faʻatulagaina faʻatasi ma i latou. O loʻo latou i ai i le tele o le tele o le Glue Glusers Gaosi, e aofia ai Bostik (quelyd Brand), Henkel (Brackel Metylan), o le Meros. I le ala, pe a fai e te filifilia le lua-vaega phlizelin wallpaper, sosoo ai ma le isi toe faaleleia, o le mea teuteu teuteu e mafai ona aveeseina, tusa lava pe aunoa ma se mea e ave ai le faaluaina. O le pito i lalo o totoe i luga o le puipui e mafai ona avea ma faavae mo isi pepa puipui. O le mea moni, afai o le taimi o le faʻagaioiga na faʻamalosia pea le faʻamago ma le faʻamago ma le faʻapitoa. Ae tatau ona faatinoina. Ina ua uma ona mago le Primen, Wallpaper Canvis Hands luga o le Flying. O le tau o lenei galuega (e aunoa ma le faʻaaogaina o le eleele) o le 150-250 rubles. Mo le 1 ². Afai e manaʻomia le aveeseina atoa o puipui tuai, tapuni le taupulepulega, ogatasi ma faʻavae, filogia ma le mataupu o le gaosiga o le a tau ai.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_14

Faamoemoe Miscuses
Leai se solomuli pe a faapipiiina ma faagaoioia. Maualalo tetee atu i popolega popole.
Faigofie o le pipii. Maualuga tau.
Tomai e nana ai le tele o le tele o le faavae.
Lava le malosi.
Parry Permesable.
Tetee i le susu.
Faapolokiki.
Malamalama malie mai puipui pe a tapena mo le isi toe faaleleia.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_15

Flislin i le vasega pepe ma potumoe

Fligeeline wellpapers ausia le maualuga maualuga siosiomaga manaoga. O le mea lea, oi latou o loʻo sailia le saogalemu ma le siosiomaga o mea na maeʻa ai le faʻaumaina mo le potumoe pe mamanuina le potu o le pepe, e aoga tele le taliaina o le ituaiga puipui. O a latou aoga o le a tutusa foʻi i le auala i potu lea e tupu ai le fia iloa le fiafia.

A o le eseese o teuteuga o fale puipui, sosoo ai ma sina vaitaimi o le tausiga o tagata gaosi. I aso nei, e tofu le US ma se avanoa mo le vaai faaletagata. Ata, ata, o ata mafai ona faigofie ona faʻaliliuina i le phlizellin wallpaper. E moni lava, o le ata puipui e le tatau ona sa nofoia le pito i lalo o puipui, atoa ma le masani ai pepa ma se ofu pupula. Ua faʻaititia le faʻaitiitia, o le avanoa ua faaitiitia ma mafai ona latou lelava. E sili le maua o se tasi leo manaia ma lanu lanu, ma o le a sili atu ona aulelei ma paie. Mo isi vaalele tufuga, o pepa puipui-soa ua filifilia, ma filifiliga monophonic, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo fefiloi, ma le geometric pastics, ae sili atu ma le geometric.

Pati ma le ata o manulele

O le pepa puipui ma le ata o manulele o le a aumaia le manava o le taumafanafana togalaau i totonu o le potu ma sologa lelei talafeagai i totonu o totonu o le faʻataʻitaʻiga o faʻamaonia ma le atunuʻu

O le flizelin ua faʻalauteleina le faʻagaioiga ma teuteu foliga o le pepa puipui. O lenei mea e mafai ona fatuina ai le tele-vaega aafiaga ma foliga loloto.

O le lanu lanu e sili ona lelei i luga o le phlizel-faʻavae faʻavae faʻavae o loʻo faʻatinoina mai le tele o mea. O le sili ona lauiloa o le pepa ma se decor o le pamu ma mafolafola vinyl. O Connoisseurs of Eledean Totonu i le sitaili sitaili e tatau ona gauai atu i le contile wallpapers ma le pito i luga o le moni o aano moni pe o le "filo i le filo ua faia i le togafiti." O fale gaosi oloa ma le opeotic detor faia o tioata ma penina mika, pamupaʻu o le paipa mai le taliga ma le mafiafia ma le mafiafia e mafai foi ona maua e aunoa ma le mafiafia o laʻau.

I le 2019, i le tumutumu o foliga pupula ma fou l ...

I le 2019, i le tumutumu o faiga, susulu ma lanu enaena o mint ma le turquoise, o le a le puipui i fugalaau mai fugalaau masani, e talafeagai tele

Faamamafa le sitaili, sui i luga & ...

O le mafatiaga o le siomia, suia ai le lagona o le totonu o le ata o le ata o le ata o le pepa puipui po o le pepa puipui ma se tagata lolomi. O le ata mo le lolomiina o loʻo filifilia e ala i faʻatonuga pe faʻaaoga au lava ata ma ata. Pe a tuʻu le faʻatonuga, le lapoʻa ma mea faʻaalia. O le faʻavae o le ata uaʻi e mafai ona avea o ni meafaitino: pepa, villeny, tioata, forbs, ie. O le filifiliga mulimuli o le sili sili ona siosiomaga masani ma le faatemokalasi mo le tau ma atonu e leai sona aoga. Vinyl Wallpaper i luga o se mea manaia tau mai le 1600 rubles. Mo le 1 ². I le ala, susulu, manino, tetee, tetee i le tele o uiga i le tuai o le lolomiina o le leaga, lea e faamaonia ai le prepan greenguard tusi resitala.

Ituaiga o phlisseln weldpaper

Flisselin weldpaper e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga. O le sili ona lauiloa - Flyingline Walpapers mo le atavali, o le ulu o le auala e mafai ai ona fai i lanu eseese tele taimi.

  • Ituaiga o pepa puipui mo puipui: matou te malamalama i le taimi ma filifili le sili

O le isi ituaiga o phlizelin, e aofia ai lua vaega o mea. O lo latou uiga ese, ma le isi toe foi, ua lava lea e aveese ai le sili atu vaega o le vaega o le vaega o le vaega, ma le faʻaaogaina maualalo o le faavae mo fou puipui.

Ma mulimuli ane, o le pepa puipui i luga o le lele-faʻavae coring masani o le vinyl. O i latou o le sili ona tumau ma faʻafefeteina, lelei lelei, lelei lelei mo potu potu, potu potu ma potu umukuka, ioe, i fafo atu o nofoaga aoga.

A TA NA PUEINA MO TAMAITI B ä VITA Lamm (Greeästapeter), Ra ...

A TA NA PUEINA MO TAMAITI B ä VITA Lamm (Gorästapepeter), tele 1.35 × 2.65 m (11,400 Rubles)

Ua amata ona pipii le pepa puipui ma le taimi o le faʻamagoina o le kulimi o le faʻamalama ma le faitotoʻa o le potu e tatau ona tapunia, ina ia le faʻaleagaina le ata

O Le Auala o Spicking PhlisEellin Wallpaper

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_21
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_22
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_23
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_24
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_25
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_26

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_27

I le fuaina o le tele o vai mama, o le matutu o le kamuta fefiloi mo le puipui puipui mai le fliengline ma faaosofia

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_28

O le valiina o le Squitch Tape Puipuia o pito o le fola e aofia ai le nofoaga o le potu

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_29

Lisi tipi i luga o le tapoleni, e amanaia le talafeagai mamanu

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_30

O le tali a le vaifofo o loʻo faʻaulu faʻataʻitaʻi i luga o le puipui luga.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_31

Amata mai le tulimanu o le potu, o le pepa puipui e apalai i le puipui ma lamolemole luga o se pulumu vaivai

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_32

I luga o tulimanu na faia i luga o le puipui a le 55-2 cm, le sili atu tipi ese

A faʻapipiʻiina le pepa puipui, o le le fiafiaga fofo e faʻaaoga saʻo i luga o le puipui. Ma faaalu le taimi i le talitonuina o le faavae o ie, pei ona i ai i le tulaga o pepa, aua le manaomia

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_33
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_34
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_35
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_36
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_37
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_38
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_39
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_40
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_41
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_42

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_43

Nukkut Wallpaper (Sourion), Round 0.52 × 10 m (4570 rum.)

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_44

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_45

O le puipui mai Fliselina e talafeagai mo potu o tamaiti, pei ona latou le faʻailoaina ni mea leaga ma saogalemu mo le soifua maloloina

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_46

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_47

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_48

A o le i pipii i luga o puipui o moli moli, ia mautinoa o loʻo toniga faʻavae; Afai e tatau, faʻaaoga le tini

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_49

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_50

O konetineta moni e aofia ai talaʻaga o nofoaga puipui, tuaoi, ma o ni ie puipui ma le faʻamalosi o lanu o lanu, ma le loto gatasi.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_51

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le flislicted wallpaper: ituaiga, foliga o mea, avanoa o le faapipiiina 10088_52

O toe vaega o le fliespeline Walpaper e mafai ona aoga mo le potu mamanu: faʻamatalaga o meaafale, degnage elemene. Le tumau faʻavae, valiina ma le tekinolosi o ona pote polofesa ua suia ai i totonu o se matata ma talafeagai mea

  • E mafai ona vali le phlizelin wallpaper ma le a: o se auiliiliga iloiloga ma faatonuga

Faitau atili