Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD

Anonim

E ala i le faʻaleleia atili, o le auala tuai o le nofoaga o loʻo feagai ma mea moni faʻa-nei, faʻapea foi ma mea fiafia o se tamai aiga. Mamanuina faiga - aso nei ma le tusiata deco elemene.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_1

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD

O le tagata faʻatau o se tama ma se tama teine ​​e fitu tausaga - na fesoasoani i le atinaʻeina o se suʻesuʻega o se potu e tolu-potu potu e tolu o le 1927 Tausaga o le fauina. O le ulu o le aiga e le galuega o se vailaʻau, o lea i totonu o le potu o potu o le a ou manaʻo e vaʻai i mea o paʻepaʻe pe o ni palau palau, atoa foi. O le ata filifilia o le ata o le Ar-deco, lea na aliali mai i le vaitau o tamaloloa, lea e matua alofagia i totonu o le aiga.

E i ai manaoga ma fuafuaga fofo. I le faʻaopopo atu i le umukuka, o le potu malolo lea e tatau ai ona maua se nofoaga mo potu taʻele, matou te manaʻomia le lua makaina masini, faapena foi linn chrobe. E naʻo le tasi le mea - toetoe lava o le ogatotonu o le fale mautotogi o loʻo i ai le santekhkob, venthacht ma carrier basen. E manaʻomia ona latou lalafi - e aunoa ma le faʻailoga tagata i le galuega o le fale.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_3

O le faitau faitau na taʻua o mea e fiafia i ai e faʻatatau i sone aoga talafeagai, ma ia faʻatinoina, i totonu o le tali mai o le a manaʻomia e faia ni suiga. O le tele o suiga e paʻi atu i le nofoaga o loʻo i totonu o le ventipela o le ventrain shoft, o se pusa pipiʻi ma le kapeti kolisi. O le a saisai i se lavelave o nofoaga, lea e aofia ai faletaele e lua, o le IR Sauna ma se potu faatau.

I le vaega o le Metro Station o le vaega susu, o se vaega o le potu lata ane potu o le a fesoʻotaʻi - o loʻo faʻaaogaina e faʻatulaga ai le faʻaaogaina o nofoaga. Uma sone o le a le maelega i le hydroze. I le faʻaititia o le avanoa avanoa, o le tioata vasega o le a faʻapipiʻiina. Vaega o le potu ma se faamalama o le a faia se fale talimalo talimalo; O le mea lea na alu i le Sauta.

Saun

I le "pogisa" afa faatulaga se potu laki. O tamaiti (potu e latalata i le faitotoʻa faitotoʻa) o le a faʻaititia foʻi - o se vaega o lona itu o le a felelei ese le fausia-i le ala savali i le ala savali.

Potu malolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pa, o se faʻavae lautele e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. Ua taulai le zoning ona o le taualuga ma le fausiaina o tua. O le vaega autu, o le sone sone e faʻaalia ai le ogaoga sofa, faʻaʻoleʻole i luga o le TV ma le biocamine. I se vaega laʻititi, o le vaega o le potu malolo o le a faʻamamaina ai le afafine - o le a laseleina o le taʻele o le faiʻai lea e tuʻuina atu ai le piano.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_5

O lea e leʻi manumalo le tele o fale teu oloa i luga o le nofoaga o le nofoaga, o le a latou natia i ni foliga faʻapitoa e aofia ai i le potu malolo

O puipui ma le taualuga o le a ufiufi lanu viole. I le itu tauagavale, i le faamalama o le a tuu i ai le tala faasolopito ma le ata faasolopito. O le a vaaia mai ile ulufale atu i le fale mautotogi i le fale mautotogi.

Umukuka

I le fale mautotogi uma, e aofia ai ile umukuka, ma faʻaaoga se numera tele o laupepa na taʻimua. Ua faʻamauina i totonu o le siʻusiʻu, ma le isi, o le a faʻaaogaina le faʻaititia o ni paʻu. O le a fesoʻotaʻi ma le amio masani masani o le a fesoʻotaʻi ma le posmers - moli moli pule.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_6

Potumoe

O le autu (potumoe) ma ausilali (chotrobe) o voops e vavaeeseina e faitotoa faitotoa. O le vaega tutotonu o le vaega o le mamanu o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le TV. O le a faatinoina mai i polokaama poloka mo le faʻatuatuaina, ona faʻapaʻi lea ma ave le pogisa o le vali vali ata. O faaopopoina vaega o le a faia o le tioata tioata.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_7

Mo le mamanu o Windows i totonu o le potumoe ma le potu malolo, o le lanu uliuli o le a filifilia, ua maeʻa e se malamalama-faʻamalamalamaina o le lanu uliuli

Potumoe

Vaega

O le ulufale mai sone o le a sili ona avea ma se auala i le va o le umukuka ma le potu malolo. O puipui ma le taualuga e vavaeeseina e le decotive bigee lanu clotster e fai ai se aoga. Ma luga o le foloa ua fuafuaina e taoto ai se tamai pa pupuni o le ata ata o le ata o le ata ma se ata faigata.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_9

Faletaele

Mo le faʻapipiʻiina o le vaega autu o puipui i totonu o le faletaele faʻaaogaina se monochrome tileʻe, ae o le hashbasnin sone ma faʻapipiʻi le masani ai le pamu e pei o le pulumu lanu.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_10

Faletaele ma sauna

O potu lipoti o le a faaumaina ai le vestibule, ma le ulufale tuusaʻo mai le fale talimalo. E laʻititi le faletaele, ma mo lona faʻatulagaina o le a faʻaaoga i totonu o se faʻasologa ogatasi fale, ma tuʻu i lalo o le fola vae samala, e tusa ma le ata o le tusitala.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_11

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

O manaoga uma o le tagata faatau ua amanaia.

E mafai ona faigata le polokalame o le poloketi ona o le vaega o le avanoa avanoa i nofoaga susu.

Faatulagaina faletaele ma se IR Sauna, faletaele ma le potu faatau.

O le faleuila i le faletaele ua aveesea malosi mai le mea e oso ai.

E tele nofoaga o teuina, e aofia ai ma se leoleo popolega ma le potu o le 'au.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻailoga o le laʻau i totonu o le DOOD 10110_12

Architect: Anna Debbeenova

Matamata i luga

Faitau atili