BUNKY STORS Alamanuia

Anonim

O le faʻaputuga foliga o totonu o le BAnks Moscow fale mautotogi e fetuunai ai i ni mea laiti ma folafola e le gata i le manaia o le afu i le faiga o alamanuia

BUNKY STORS Alamanuia 10117_1

BUNKY STORS Alamanuia

O se ulugalii faʻaipoipo e faʻamoemoe o le fanau fanau a lona afafine o loʻo mauaina fale mautotogi i luga o le fale o le fale o fale o fale. O le fale mautotogi na tatau ona fatuina ni vaega se lua, o le lelei ole penefiti o le taualuga maualuga o na faatagaina. Ae peitai, o le fesili, o le fesili o le pito i luga o le pito i luga ona o le tele o suiga i le maualuga o le taualuga ma le tele o fesoʻotaʻiga faʻapitoa i le avanoa.

O tagata na ona e manaʻomia se potu tele ma se mea moni laupapa laupapa (o le fale o loʻo faʻatumuina i chimney mo nei faʻamoemoe), lua potu ma lua faletaele. Na taumafai le Hostess ia tausisi i le taofiofia ma e matua tigaina lava o se siʻusiʻomia ma le faʻaaogaina o le socticist ma le sosolo auiliili. Ergonomics ma talafeagai manatu o le olaga o le olaga o tagata uma o le aiga e taua.

Vaapiapi chandelier i metallic

O le vaapiapi moli i totonu o le uʻamea mataupu o le seevae i luga o se motu, o loʻo aumaia ai le moli o laulau (ma faigaluega, ma pa). Ma le talatala, e manino le auala o loʻo potopoto ai vaega i le aotelega o vaega, o le auala o le gaioiga e talafeagai, o vaega uma o le faʻavae.

Toe fausia

A o le i toe faaleleia, o le muamua tulaga na toetoe lava o le sikuea ma le stepping "faoa" o le tulimanu mai le itu ulufale. Sa i ai le tuʻufaʻatasia o le faapaologa ma se tasi e tu taʻitoʻatasi tuʻaiga a le vaega o vaega laiti. E fa matapoma mo le puipui puipui, aofia ai ma le faapaologa, ua uma ona faaumaina le tolu faamalama e toatolu. Ole eseʻesega o le maualuga o le taualuga (5.6-2.6 m) ma le i ai o le tele o pusa faʻapitoa ua faʻavaeina ai le autu o le mamanu ma le faʻamoemoeina o foliga o le faʻasologa o nofoaga.

Maualuga (0.15 m) umukuka fashion sokol & ...

Maualuga (0.15 m) faavae o le umukuka modules faatagaina i nofoaga meafaigaluega e teu i ai. O le afi mugafiti na faʻataʻitaʻiina e le lapoʻa-mamanuina popcelan waywork.

Faamalulu le malosi o tuʻufaʻatasiga o mea faʻalenatura, o le savali o le tautotogo, laoa ma mafanafana i meaafale ma mea e fiafia i ai

Latalata i faamalama i le muamua tier, e lua potu moe, o le mātua ma pepepe, latalata i le lua, o se potu popole e fesoʻotaʻi ai i le alaoa. Faafeagai le faitotoʻa ulufale i le fale mautotogi na mamanuina se fale tele o le fale, o le isi puipui - lua faletaele, mo le afafine ma mo matua. O le puipui o loʻo punou i le tasi-faʻataʻitaʻiga staruise, e tau atu i le mesia - sa iai se ituaiga o potu lona lua, ma o se fale faletaele na mamanuina foi mo le faigofie.

Achromatic shades taaloga

Lipea

I totonu o lenei poloketi, faʻalauiloaina o fesoʻotaʻiga o pusa faʻapitoa, lea e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai i totonu o le aotelega o le faʻatonuga ina ia avea o se vaega masani o le fausaga.

Umukuka otootoina globar

O le tele o le umukuka o le umukuka o le semi-cuishine vevela tautua uma le nofoaga mo le 'aiga o le taeao. O le cory cornan chartertpop ma se lautele lautele faʻatagaina oe e faigofie ona nofo i le laulau.

O vaega fou na fausiaina mai Bam Backs ma Plasterboard. Tatala le mea faʻapitoa sunwed drywall, faʻapea foi ma le taualuga, o puipui na fuafua ma valiina paoa, o loʻo vavaeina vaega e gaosia ma le proceslan

O loʻo avea ma fale uamea mo le fauina o le lona lua o le sili ona manaʻomia inisinia fuafuaina, pei o le sitepu; O le keke o le mesia na faia e pei o mama pe a mafai. O fola i le alatele, o faletaele, na tuu ese ai le umukuka i le polesivi i potu puipui, i nofoaga e nofo ai - nofoaga tutusa e masani ai ona mamanuina o le vaega o le potu malolo. O le tusitusiga i luga o le tasi o le auala o le auala na faia ai ma le fesoasoani a le teuteuga teuteu e okaina se maualuga agavaa taulaitu faalafua.

O le uaea na pa'ū & ...

O le uamea na tuuina atu e le pa ma taʻamilosaga o le tino ma le faasitepu, e faia ai le aafiaga o le upu tomua, ae faapena lava e faʻatupuina ai faʻafitauli faaopoopo i totonu o le totonu. O lona diagonal e matagofie le luluina o le pito i luga o le uumi uumi o le uumi o le lufa, faʻafesoʻotaʻi le ata ata lafoia.

O le fale mautotogi i le auala auala, o poloka fafo o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fale o le fale, o le i totonu o le potu ofu. O masini felelei i totonu o le potu malolo na tuʻuina atu le faiga faʻamalosi tino - o lea, i le malulu o le taumalulu ua tufatufa lava i totonu o le avanoa o uma uma. Maualuga o faitotoʻa i totonu (2.4 m) manaʻomia atoatoa fausia o fausia, talu ai o le mafiafia o le fusiina e aunoa ma platforms (12.5 cm) o loʻo faʻatino ma o le fesoasoani a le sipela. Faafou Pookoga e leʻi manaʻomia - O galuega uma na faʻatino e le tagata o loʻo fausia.

O lea e le o le soona fai o le mesa

Fausaga

O le faʻailoga iloga o lenei poloketi o se mea faʻapipiʻiina o lenei poloketi, le faʻamaoni o le avanoa ma le le aʻoaʻi o le amio mama. O ata o le efuefu i mea eseese (vali ma le sima, popcemini conware, agai i luga) tuufaatasi uma vaega o le tele o elemene o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le. O le faʻamalosi a le saua o le BRUTLLLALL, o le tele o mea e iloa ai ma faʻaalia i totonu o le sili atu le maualuga, ma i lenei tulaga o le amataga o le faʻaaogaina o le pule o loʻo tumau ai. LapacICIc amepa e maua ai le mafanafana ma faamamafaina le faaalia o le avanoa.

I le pasiaina o nofoaga ma le maualalo ...

I le pasiaina o itu i luga o le sulugatiti, o le moli moli e maua ai e fausia-i laina luminare i Aluminutu hous. O le uluai nofoaga puipui o lamepa foliga mai o se mea faitino.

Faamauina o faasitepu

Na faʻataunuʻuina le sitepu e tusa ma le ata o tusiata o tusiata. E leai se solomuli (0.7 m), i luga o se cuctangalar cuper, o loʻo fesoʻotaʻi ma le fanauina o le uʻamea o le mesanine ma nonoa i le fola. Laʻasaga e aunoa ma se sili atu le loloto o le 0.12 m o loʻo tumu i fafie, ae o loʻo faʻasino i lalo o le uliuli uʻamea - sa taua le teteʻe atu i le autasi o le amoina i vaega uma. O le uluaʻi vaega - o le fenting o le savaliga o le savaliga ma le a faia o loʻo faia ai le ata o le mafiafia o le mafiafia. O le ata o le lalagaina ma o latou mea faʻamalosia toto le aotelega o le saua.

Cerombistis ma le uumi

O pogai ma le faaeega maualuga o le maa na vavaeeseina ma fola, ma o pa o le fale taele tifaga - o le faalauteleina o le lanu uma e galue uma i lanu ma le ata. E le mafai ona taugata le kapeta i kapeta kapeta ma le lagi, ae lagolago foʻi i le faalava pulega i le popo.

Avanoa avanoa

"Crystal" arrancher o tusiata o loʻo tusia ai ni vaega o le ata o le faʻaiuga ma moli, lalagaina i luga o papa o le fola ma le tele o itu o le fola ma le tele o itu o le potu faʻatagaina): O pito i lalo o puipui o puipui "o loʻo totoina" i luga o le maualuga o le 2 cm mai le fola ma le papala ua faʻapipiʻiina.

Fanau a tamaiti

Tamaiti ma se numera tele o fata, tumu i le faʻaogaina o ata o tusiata: O le a feita le teine ​​i ana meataalo ma meafaiti iinei.

Sone tumaoti

I totonu o le potumoe ma le tauao a tamaiti, na avea ma maualuluga maualuga - o nei potu e le soona faaluaina ia Monanzzan. O lea na maua e le potu o le teine ​​le avanoa e fausia ai se mea pei o se tamai fale. O le lapotopoto pu i lalo o le taualuga e faia i luga o le MDF Panel ma ua tapunia ma se ie puipui, ma mafai ona e maua i le "laza i luga o le puipui. I totonu o le eria o le 4 ², uila ua uma ona faia.

Tamai potu moe

O se tamai potumoe sa sili ona faʻalauteleina i faitotoʻa faitotoʻa o le fale puipui, ma se faʻataʻoto o le faʻata i luga o le laupapa laupapa o le tala faʻafanua.

O loʻo i ai i le i ai o tagata faʻapitoa i totonu o le sone o le Andresol "o loʻo taʻu mai ai se tali faigofie - o le faʻataʻitaʻiga o le propterboard e prest Ae, talu ai o le vaega autu o le ata e leʻi oʻo atu i le fola o le maota lona lua, o le avanoa i lalo o latou na tuʻuina atu e pei o ni naifi e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina. O le mesa na saunia ai se tamai faletaele (o se vaega o 0.8 ² o le 0.8 M²), ae e le amanaiaina i le mamao, o le faitotoʻa-faitotoʻa i lalo o le laulau o puipui.

Tusiata mikhail slobodskoto

Tusiata Mikhahil Slobodskaya, Olga KuzneTova:

O taitoalua na liliu mai ia i matou i le tulaga o le faʻatau o fale mautotogi e faʻasoa ai le sili talafeagai filifiliga, faʻatagaina e faʻatino uma manaʻoga. O le pule o le a o se mea e mafai ona maua ai le sauna - i le faletaele o le muamua fola sa latou faʻapipiʻiina le fale, sogi atu i totonu o se falai vaega o le vai. Sa latou fuafuaina foi se tele o le olomatua o le 0.8 m - i tua atu o le taua faitotoa o le fufuluina o le fufuluina masini ma le teuina o ie ma mea faigaluega.

BUNKY STORS Alamanuia 10117_14
BUNKY STORS Alamanuia 10117_15
BUNKY STORS Alamanuia 10117_16
BUNKY STORS Alamanuia 10117_17
BUNKY STORS Alamanuia 10117_18
BUNKY STORS Alamanuia 10117_19
BUNKY STORS Alamanuia 10117_20
BUNKY STORS Alamanuia 10117_21
BUNKY STORS Alamanuia 10117_22
BUNKY STORS Alamanuia 10117_23
BUNKY STORS Alamanuia 10117_24
BUNKY STORS Alamanuia 10117_25
BUNKY STORS Alamanuia 10117_26
BUNKY STORS Alamanuia 10117_27
BUNKY STORS Alamanuia 10117_28

BUNKY STORS Alamanuia 10117_29

BUNKY STORS Alamanuia 10117_30

BUNKY STORS Alamanuia 10117_31

BUNKY STORS Alamanuia 10117_32

BUNKY STORS Alamanuia 10117_33

BUNKY STORS Alamanuia 10117_34

BUNKY STORS Alamanuia 10117_35

BUNKY STORS Alamanuia 10117_36

BUNKY STORS Alamanuia 10117_37

BUNKY STORS Alamanuia 10117_38

BUNKY STORS Alamanuia 10117_39

BUNKY STORS Alamanuia 10117_40

BUNKY STORS Alamanuia 10117_41

BUNKY STORS Alamanuia 10117_42

BUNKY STORS Alamanuia 10117_43
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

BUNKY STORS Alamanuia 10117_44

Tusiata: mikhail slobodskaya

Tusiata: Olga KuzneTovava

Matamata i luga

Faitau atili