Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua

Anonim

Matou te taʻu atu pe aisea e o mai ai loi i le fale ma le auala e faʻafeiloaʻi ai ma le fesoasoani a bortic acid.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_1

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua

O le homemings e sagatonu iniseti innocuous, lea e seasea ona faatupu se manua i le tagata. Peitaʻi, i le mauaina o ni au faifeau e aʻoaʻoina i totonu o le fale mautotogi poʻo totonu o le fale o le a le fiafia i se tasi, aua e mafai ona fetaui ma i latou i oloa. Ia iloa o iniseti toʻila o iniseti, le manaia. E mafai ona aveesea i latou i le fesoasoani a se tala o le tupe ma sui sooupu lauiloa - acid boric. E lelei mala tiga i le "malo" uma e lua i le teritori o le fale ma le faatoaga. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona faʻaaoga le biic acid e faasaga i loi.

Uma e uiga i le faʻaaogaina o le boric acid e faasaga i loi

Aisea na latou o mai i le fale

Faʻafefea ona iloa latou

O le a le mea e fai muamua

Metotia o tauiviga

Aisea iniseti foliga

E tele le iniseti ituaiga i le lalolagi, o loʻo lauiloa mo le tele o nofoaga. O nei tagata na talia lelei i tulaga o le siʻosiʻomaga ma e mafai ona ola ai e oʻo lava i tulaga ogaoga. I le fale, na o ni nai tagata e masani lava ona faailoa mai: o le fale ma le farao o le loi. Latou te eseese i lanu mumu ma mafai ona ola i tafatafa o le tagata.

Masani lava o le mafuaaga o le foliga mai o iniseti i le fale o se potu faamamaina leaga. Afai e te taufetuli potu, tuua meaai i luga o le laulau pito i luga ma le aveesea o le crumbs, lea e mafai ona e tosina arthropods. Pau lava le mea e te manaʻomia i se tagata o le fale o meaʻai. Ma afai e faigofie ona maua ai, o le a mafai ona asiasi atu ia te oe e le aunoa. Tusa lava pe e te mulimuli i le mama i totonu o le fale, ae aveese oloa i le vaʻai, e mafai ona tosina mai iniseti. Latou te fiafia i meaʻai suamalie lea o le tele o kapeta, o lea latou te tosina mai lava le suka, laʻu pele, falaoa ma isi fua. O foi matautia e tuua ipu palapala mo se taimi umi i le fata: o le a avea fasimea o oloa unstilled meaai lelei mo loi (ma e le gata mo loi, ae faapea foi mo cockroaches). O le isi maunu e mafai ona avea ma lapisi - o lea foi o se punavai o le le mafaamatalaina. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o akeke ma se umatua o fatu, i totonu e faigata ona maua taʻaloga.

Aia i le fale o meaola faalafua e faigofie lava: e mafai ona avea i mea po o le tolo i totonu o se taga faatasi ma oloa pe ae tuu i luga o le eleele. Afai o ou tuaoi e te faia i siama, ona mafai lea ona tamoe malo "i totonu o le fale mai ia latou.

Ma o fale laupapa i totonu o fale laupapa - o ni ituaiga lamatia - anthhales loi. E mafai ona latou matuā taliaina le fale. O nei arthropods alofa susu i le Aso Lulu ma le mafanafana. Afai e faateleina le susu i se fale laupapa, ona mafai lea ona tu mai se lega i ai. Na aina iniseti, a o faʻaleagaina le vaega o le fafie. I le iuga, o le a amata ona pa'ū mai le laʻau, o le a le afaina le faʻatulagaina atoa. O le mea lea, mai le "malo" e te manaʻomia tele le faʻateʻaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_3

  • Faʻafefea ona aveʻesea ni loi mumu i luga o le faʻatoʻaga ma i le fale

Faʻafefea ona Malamalama O tagata e le totogia na amata ona valaʻau i totonu o le fale

Afai e te matauina le iniseti i le fale po o fale mautotogi, e le tatau ona popole i luma o le taimi. Masalo o se fiafia tele lea e maua mai i le auala. Peitai, afai e te vaʻai i nai tagata taʻitoʻatasi, e tatau ona e faia faʻatasi, ona e oʻo i le auala o latou io latou tua, o isi o le a oʻo mai, o isi o le a oʻo mai, o isi o loʻo afio mai. O le iʻuga, ua vaevaeina le Kolone, ina ia aumaia ai i se faʻafitauli.

Ina ia faamautinoa e nofoia malo uninvited i le fale, e taua le faaaluina o le tele o amioga.

  • Latalata i laufanua: Pouste Sveve auala mai le latou faamoega i le mana o le mana. E masani lava ona latou matauina i luga o laulau ma pa, pe a e foliga faaeteete.
  • Alu i luga o le laulau se fasi mea suamalie ma matamata ia te ia: Afai o le "malo" na tumau i totonu o le fale, ina ua mavae nai itula o latou o le a latou suituu.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_5

Muamua gaioiga pe a iloa

Ina ia mafai ona taulimaina ma le manuia, e manaʻomia le maua o la latou faamoega, pei ona e mafai ona aveeseina atoa o latou, na o le faʻaumatia o le masiofo-umatua. Le aufaigaluega o le tagata faaumatia aoga - o lenei a fofo tumau, o le a faia vave le tō a toe faafou. Saili le lakeke e moomia i tafatafa o meaai vailaau. Nifo foi e pei o le le fiafia ma le mafanafana. O le mea lea, e foliga mai, i totonu o le fale e mafai ona maua i le umukuka latalata i le magoto pe o le vai taele i le faletaele.

Tagata faimalaga mo filifili loi, fuafua po o fea o latou savali. O iina e tatau ai ona e sailia ma le faamoega. Afai e te maua ai, o le a mafai ai ona faasalalau atu le oona, o le a galue vave.

E le gata i le sailiga mo le ofaga, e talafeagai le faaalu o le faamamaina maeaea. E manaʻomia le aveʻesea o meaʻai mai le laulau, nutimaloina mai le fola ma matamata i lena mea fou e le faʻaputuputu. Ia fai ma masani le faia o oloa mai ia avanoa mo loi. Tuu i totonu meaai i totonu o pusa. A maeʻa ona e aumaia le mama, e mafai ona e agaʻi atu i tauia tatau ma amata faaee le mea oona i le ala o mea tautau.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_6

  • Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu le faʻamamalu e le masani ai: 9 faʻataʻitaʻiga fautuaga

Faʻafefea ona aveese loi e faʻaleaga AcId

Bortic Acad mai atts i totonu o le fale - O se tulaga lelei ma le sili ona taugofie, o le saogalemu mo uma uma o tagata ma fagafao. O nei uiga lelei na faigofie ai ma masani ona faaaogaina. O le auala e matua faigofie lava: ATA 'ai le maunu, o loʻo iai se faʻalelei. Ona ia toe taumafaia ai lea i lona aiga ie ua le ulavale i lo latou uso. O lea o le a faatuina e le o isi tagata, ua latou feoti mai ia te ia.

Ina ia fausia se sooupu lelei moni mai loi i se meaola a le aoga acid, e tatau ona e iloa le fua. Lalo o loʻo tele mea e mafai ona e fefiloi ai le auala e maua ai le lelei oona.

1. suka powder, soda ma araisa falaoamata

Iniseti alofa suamalie, o lea o le suka ma isi meaʻai suamalie o le a avea ma sili ona lelei mo latou. E mafai ona e faʻafefiloi brac powder naʻo le suka powder, sasaa i totonu o pulou mai le sosa pe i isi tamaʻi koneteina ma tuu i latou latalata i nofoaga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tafatafa o lapisi lapisi poʻo se vaipuna o le vai, o se magoto pe faletaele.

O le mea faigaluega e mafai ona faia sili atu le lelei i le faʻaopopoina o meaʻai i le soda ma araisa falaoamata i le suka efuefu. Faʻatasi ai ma le acid, o mea e fefiloi e tutusa faʻatusatusa. Ona latou sasaa lea i totonu o le tane ma tuu i tala mai i le nofoaga o meaolala. E mafai ona e faʻapipiʻiina se affill ma se paluga pe a fai e te faʻaogaina le bortic acid mai loi i le togalaʻau. O le a fesoasoani o le a fesoasoani le faʻateʻaina o iniseti e le gata i le mea oona i totonu o le faʻavae, ae faʻapea foi ona o araisa falaoamata. E amoina i le ata o le paolo o iniseti, o le a tusia ai i latou e le mafaatusalia le leaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_8

2. suka.

Nai lo le suka efuefu, e mafai ona e faʻaogaina le suka masani. I lea tulaga, o le a e manaʻomia se paga o sipuni o oneone suamalie ma tasi le acid afifi. O mea e faʻaosofia ai ma salalau i nofoaga masani.

Saunia foi se fofo vai mai le suka. I lea tulaga, latou te ave 1 /4 o le ipu vai vai, pe tusa o le 5 o le sālaloina o le powy efuefu ma suka e faaopoopo. E mafai ona faʻaopopoina iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, laʻu pele poʻo le jam. O le a alaga le suamalie, le televaveina o le a 'aina arthropods.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_9

3. pateta pateta ma pateta

Suka ma le acid faʻaopopo i le titama titama ma pateta pateta, ona palu lea. PE A maeʻa ni tamai vaega, tuu i le fale mautotogi i nofoaga e tele ai o iniseti e masani lava ona toʻaino.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_10

4. Faoa.

O se maunu lelei mo meaola e mafai ona avea ma mince, a o latou fiafia i le manogi o aano o manu. O le mea lea, e mafai ona faʻaopopo le paʻu o le paʻu i totonu o le mea lea e oʻo iai i le vaega o loʻo mulimuli mai. Frash Scarns ave 1 t. Sconal Acid. Faʻateʻaina o mea ma faʻataʻamilomilo polo poʻo ni tamaʻi musi. Ona taʻoto lea i luga o le auala taʻavale.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_11

5. yolki yaitz

O se tasi lea tulaga aoga o loi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi. E tatau ona fefiloi le acic acid ma le fufuluina o fuamoa fuamoa. Mo le 1 afifi o mea oona, o le a e manaʻomia ni ata se lua. O mea e fefiloi atoa, ona fai lea o ni tamaʻi polo mai le tele. E tatau ona latou faʻaleagaina i totonu o le fale mautotogi i le nofoaga o taʻaloga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le bortic acid mai loi: 5 aoga fua 10120_12

  • Faʻafefea ona aveese loi mai le taele ma taofi i latou mai le toe aliali mai

Faitau atili