Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia

Anonim

O le vineta, Carric AcID, Eleele ma ni nai olaga e mafai ona fesoasoani e faʻamamaina le tusilima.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_1

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia

E masani ona faʻamamaina le paluga i totonu o le faletaele e sau i lalo e oʻo i le pito i luga o le auvae ma agaga. A o le vai e mafai ona ufiufi e ufiufi i le elefane ma le elemene. O na faʻamamaina i le lumanaʻi e mafai ona toilalo. Ina ia taofia lenei, faʻaaoga a matou fautuaga ma aua neʻi galo le faʻamamaina o le pipili e le aunoa.

1 Saili le mafuaaga o le poloka

Afai o le a e faamama le vai mafai ona o le vai o le mamafa ua le itiiti ifo, - aua le faanatinati. Muamua, taumafai e malamalama pe aisea na ia faateteleina ai. O le mafuaʻaga e le mafai ona faʻaleagaina, ae i le leaga o le faʻavaʻa. Aveese le vai e mafai ma vaʻai le tele o vai e sau mai le hose. Afai ua lava le mamafa, ona fealuai ai lea i le faʻamamaina - E tatau ona fesoasoani.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_3

  • Faletaele lautele faʻamamaina: 8 fesoasoani mo le atoatoa mama

2 Mama i taimi uma

Tusa lava pe o loʻo iai sau tioata manino mai le crane, o le a faia se faigamalaga i luga o le lapisi, ma i le au faipule - e aliali mai le poloka. O lea, ma faamama agaga e manaʻomia e le aunoa. Ave loa le tulafono i le tasi taimi i le ono masina, o se mulimuli mulimuli, tasi i le 8 masina, ae le masani ai.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_5

3 Saunia mea faigaluega

E ui i le mea moni o le faʻamamaina o le suavai e mafai ona avea ma faʻamaufaʻailoga masani, o le a manaʻomia e aveese se vaega o elemene mo le sili atu faʻamamaina. E te manaʻomia le itiiti ifo i le kesi ki ma sikulukalaiva. O le motusia uma auiliiliga o faʻamatalaga, e manaʻomia le faʻamamaina o le masini.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_6

4 Fai se fofo mo

O le faigofie auala e faʻamamaina ai le suavai e mafai ona - ave se fofo mo le plaque o loʻo e faʻaaogaina mo le taʻele ma isi plumping. Vaevae faatasi ma le vai ma le vai i soo se pusa ma lalo le taʻele iina. Tuu i ai mo le 30-60 minute, ma o le mama lelei lea o auupega ma le pulumu.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_7

5 Faʻaaoga le vineta e faʻamamaina

Afai e te leʻi mauaina le taʻele o le vai taele - O le faigofie o le ola mama o le a o mai e laveai. Tuu se suavai e mafai, e aunoa ma le motusia mai le hose, i totonu o le masani polythylene afifi. E tatau ona muamua tumu i vai ma le vineta. Ona tuʻua lea i le afifi o le suavai e mafai i se taimi puʻupuʻu (e tusa ma le afa itula), pe a fufulu i totonu, fufulu o toega ma le vaivai ma le microfimer.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_8

  • 7 olaga mo le faʻamamaina ma le vineta ma le vineta e sefe lau tupe

6 faaaoga le coca-cola nai lo le faʻamamaina o le sooupu

O le Coca-Cola e faitauina se ituaiga lelei o le pa'ū i luga o le plumping. E fesoʻotaʻi lea ma bubbles, lea, pe a ulufale i luga, aveese ni moli o palapala. Afai na e faʻaiuina le aoga faʻamama, ae o iai le fagu soda, vevela ma faʻamisua i totonu ile itula.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_10

7 Faʻaaoga Cirric Acid mo le faʻamamaina

O le isi auala lelei e faʻamamaina ai le faʻamamaina o le agaga o le agaga o le acic acid. Afai ua e leai ni mea e faʻamamaina ai i le fale, aumai se ato ma se acid ma faʻateʻaina i le vai. O le iʻuga o le fofo o loʻo sasaa i le pelvis poʻo le isi koneteina ma tuʻu le vai e mafai ona i ai. E mafai foi ona e saunia se faʻaputuga faʻapitoa o le papala: faʻatiga ia Citric Acid ma faʻaopopo nisi vai. E tatau ona ia malamalama i le pamu ma alu ese ai mo sina taimi, ona fufulu lea.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_11

8 Aloaloa oe ma nila

O le laualuga o le vai e mafai ona faʻamamaina i le tele o pulumu, aofia ai le nifo, ma faʻafefea ona fai ma pu lelei i auvae? O le palapala mai ia i latou e faigofie ona fufulu le masani masani. Filifili ia e latalata i le mafai i le tele i le amataga. E le pasi le Selgle Secle Spele, ma le manifinifi e le faʻamamaina le vai e mafai mai le filogia i le iʻuga.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_12

9 Aua le galo e puipuia

E ui i le mea moni o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻalua i le tausaga, e taua le manatua o le puipuiga puipuiga. E le mafai ona faia le faʻavae o le plaque i le plumping, a o le osofaʻiga e mafai ona ofi i luga ma e mafai ona oʻo atu i se malologa o le plumpwd. I se aotelega, na te foliga le paia ma faʻaleaga ai totonu. Mulimuli i le tikeri o le le malamalama o le suavai ma, afai e tatau ai, tuu le togi.

Faamama le vai taele mafai: 9 togafiti o le a aoga ia 10121_13

  • I taimi uma fufulu faletaele: 6 auala e faʻatumauina ai le faʻatulagaina o le mea e le sili atu nai lo le 5 minute

Faitau atili