7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula

Anonim

Maota, Chechen cowntertpop, tulimanu ma laʻau ma isi sone - matou te lisiina i nofoaga o le a faʻamamaina ai le lelei o le olaga i le maota.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_1

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula

Sa e filifilia le tolusefulu minute e aumai ai le Poloaiga i nofoaga eseese i le fale mautotogi. O lenei mafai ona faia pe a uma le aso faigaluega pe i le taeao.

Lisiina o fautuaga i se puʻupuʻu vitio

1 palisi

Mo le faʻamamaina i le auala o le a manaʻomia ai ona e saunia ni nai mea. O le muamua o se pepa pepa. Gagau i fasi mea uma e le tatau ona i totonu o le alatele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o afa faʻavae tau vaitau - aua le mautinoa o taimi e mama ma aveese ai i totonu o le kapoti i ofu taumalulu.

Mea lona lua - lapisi. O le a aveina se pepa faʻasalalauga ma ni mea laiti e faʻaputu ai i lenei sone.

A maeʻa ona taʻe le ua puʻupuʻu, o le a naʻo le faʻamalieina o seevae, ona faʻamau ai ki ma isi mea laiti. I nei afa itula, e mafai foi ona e fetaui le tuufaatasiga o se lisi o le teuina o mea e mafai ona faafaigofieina i le lumanai ma faanatinati ai lau faamama.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_3
7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_4

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_5

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_6

2 laulau i luga i le umukuka

Mo le afa itula, e mafai ona tuu atoa le faʻatonuga i luga o le umukuka chartertp ma fai le kuka vave ma faʻalelei. I le amataga, tuu mea uma i luga o le laulau 'ai mea uma o loo tu i luga o le laulau i luga. Ona vili ai lea, o le smub ma le umukuka o le amoina o le sooupu ma tuua e tuu ai le gaʻo ma palapala.

A o le faʻauiga o le sui o loʻo galue, o mea e ofo ai mea i le laulau 'ai. Masalo o nisi oi latou e sili atu ona fesuiai i kapeneta, ma ua faʻamalo ona oloa mai faʻatau i totonu o pusa.

O le a naʻo le tuʻua e aveese le mea leaga ma le damp rag mai le microfibier mai le counteruppeps, o papatusi ma le talipue, solo lelei luga ma tuʻu mea uma i tua.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_7

  • 7 Fautuaga mo le umukuka chartertip

3 kofe laulau

Tiga le mea ua e teuina i luga o le laulau kofe. Aveese mai le lafo o mekasini ma le mea na tupu iinei, i se faataʻitaʻiga (mo se faataitaiga, o se ipu Faagalo mai i le afiafi). Solo le luga ma faʻafou le teuteuga teuteu. I le taimi e tasi e mafai ona faʻaaluina le kapeta o loʻo tu ai le laulau.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_9

4 mago i le faletaele

O le SPB Zone i totonu o le faletaele e manaʻomia le fiafia tele, ae o taimi uma e sili atu nai lo le afa itula. O le mataupu faavae e tutusa ma luga ma luga uma o le mea e teu ai le tele o mea laiti. Tuu mea laiti uma i totonu o le pusa poʻo le fufuluina masini. Faʻaaoga le faʻamamaina o le faʻatamala i luga o le faʻata, magoto ma puipui faataamilo ai.

A o aoga, tapena uma mea laiti, faʻamamaluina nifo nifo ma fai punou. Lafo le lima taumatau solo i totonu o le taga mo ie lino ma tautau mea fou. Fufulu le mea leaga ma toe faafoi mea uma i lou nofoaga. Masalo o nisi mea e tatau ona laʻaina i ni kapoti o le kapeneta i lalo o le magoto.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_10

  • I taimi uma fufulu faletaele: 6 auala e faʻatumauina ai le faʻatulagaina o le mea e le sili atu nai lo le 5 minute

5 Freezer

I luma o le pusa 'aisa i le umukuka e seasea oʻo i lima. Ae o le a le avea le tele o le taimi. Toso uma oloa ma ua alu ese mai le tuai ma masalosaloga. Ia e mautinoa o tagata uma na teuina i totonu o le sainia o fatu puipui. Aveese i totonu le le talafeagai, pe a fai ma siaki le vevela - e tatau ona faʻaalia e ala i ai -17 ° C.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_12

Afai o loʻo teuteuina le au vaʻa, ma o le pusaaisa e faʻatagaina i le Failauga galuega, valaʻau le taulaitu, aua ua motusia le malaia.

6 faamalama

O le fufuluina o faamalama o se taua taua o le tautotogo faamamaina, o le a le tele ua tuai ona tuai ona o le umi o le faiga. E mafai ona e sefe le malosi ma le taimi ma amata se telefoni feʻaveaʻi. E tatau ona e toe faaleleia i luga o le faamalama, ona aveese lea, fufulu ma alu le isi faamalama.

O le isi auala o le faʻaliliuina o le soʻona faʻafefeteina le faʻauiga mo tagata uma o faʻamalama ma tuʻu mo le 10 minute. O lea e tumau lava le vave fufulu le sooupu e faʻaaogaina le paʻu taʻavale taʻavale, lea e le tuua ai se teteʻa.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_13

  • Faʻafefea ona fufulu faʻamalama i fafo atu o le fola maualuga: faʻamaonia metotia ma saogalemu saogalemu

7 tulimanu ma laau

Mo le faʻaalia o le faʻamamaina i totonu o au laʻau, ua faʻapea foi ona ou i le afa itula. Vave saunia se ie susu susu e tatau ona e aveese le pefu mai lau. Faʻapea foi ma le faʻailoga e teuteu lala mago ma lau ma se lapisi e mafai ona aoina. A maeʻa nei gaioiga faigofie, naʻo ni pallets ma fufulu i totonu o le umukuka mai le masima il.

7 nofoa i lou fale o le a le o le a e le sili atu nai lo le afa itula 10136_15

Faitau atili