Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga

Anonim

O le feosofi auala e mafai ona o mai i le le mautonu i le amataga o le alu i luma atu nai lo le fusi. Ona latou fesoasoani ai lea i lo latou toe toefuataʻiga. Matou te faamatalaina le faigofie ma faigofie ona aveese le mea tuai.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_1

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga

Ina ia faʻatumu le avanoa i le va o le kafe, o se faʻapitoa vave faigata tele o loʻo faʻaaogaina. O nisi taimi e fusi mai ai o ia i luga o le taʻele, ma e manaʻomia le mafaufau nai lo le toulu o le pupu mai le ato. E sili atu faigata ona aveese mai pe a uma ona pa le pele. O le mea lea, i luma atu o le taualumaga, e manaʻomia ai le iloa pe tatau.

Aveese pe leai?

Seam i le va o papatusi o le sili atu le masani ai o le CEMARTIC FESILI. Latou te sasaina le lanu, fai ofu ma gagau. O lenei mea e tupu lava, pe a fai o le tekonolosi ua malepe pe a taoto. E le afaina, e i ai le nonoa i luga o le puipui po o luga o le fola, o mea sa saoasaoa na mou atu malie leiloa le lanu, toso, ma o nisi taimi e ufitia i le teuteuina. Atonu e tele mafuaaga mo soo se:

  • Na filifilia muamua le tuʻufaʻatasiga e aunoa ma le tago atu i tulaga faʻagaioiga.
  • O sauniuniga o le fofo ma le le usitaʻia o vaega o loʻo fautuaina e le tagata gaosi oloa.
  • O le faʻaeteeteina o le tausiga mo se pulu i le faʻaaogaina o tapenaga e faʻaleagaina ai le faʻatumuina avanoa i le va o papatusi lapopoa.
  • Le lava le lelei o le fortiplation i le potu raw.
  • Le masani ai faamau.

Tusa lava poʻo le a le leaga na mafua mai i le faʻaleagaina, o le uluaʻi meatotino e le mafai ona faʻasaʻoina ma toe faafoi le luga. E tatau ona e aveese le vaega tuai ma faataatia se mea fou. E naʻo le tuʻu i luga o le tuutuuga ia tumau le faʻaumatiaga ia faʻafitauli.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_3

  • Cheot pepa mo tagata e ona: faʻafefea ona fufulu eseese ituaiga o le paʻu

Matou te fuafuaina le tulaga o le faʻavae ma le taʻotoʻo

E tatau ona malamalama o le aveʻesea o le tali maamamamaina mai i luga o ie e mafai ona faʻaleagaina ai aliʻi. O le mea lea, e manaʻomia pe a fai o le mea e matitiva. Ina ia mautinoa e te manaʻomia le faʻafetaia faʻaeteete o le avanoa lautele, na asiasia ma le faʻaeteete.

Aveese le uaea e tatau pe a:

  • E tele lava taʻe, nutimomoia ma le gaogao.
  • Na aliali mai ua foliga mai o le uaea pe fungis i le laina.
  • Ua suia le Sparpater Space.

I isi tulaga, o le a lava le fao i le oneone ma faafouina o se paluga paluga.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_5

  • Auala e faʻasaʻo ai le BURNERS i Linoleum: 3 Auala Faʻaoga

Faʻafefea ona aveese le Grout mai le Sams Tile: 4 aoga metotia

Faigofie le aveeseina o le totogifuapauina e faigofie ona mafai, o le a tatau ona e faia nisi taumafaiga. Ma o nai mea itiiti, o metotia faʻaleaʻoaʻoga o loʻo faʻaaogaina.

Aveesea vailaau toese

E tele ia tupe na gaosia: e filifili le sili ona lelei e mafai ai, e manaʻomia le iloa o le vaega o le vaega o fesoʻota. E mafai ona faia i luga o le faavae o le EPOXy, sima, ponkers, ma isi Mo ituaiga uma o loʻo iai se faʻapitoa. E taua le filifilia saofaga saʻo, a leai se isi mea e ono sili ona le fiafia, i le faʻaleagaina o le faʻauma.

Ina ia aveese mea tuai e te manaomia:

  1. Saunia se vailaʻau e galue pe a manaʻomia.
  2. Faʻaoga i luga o le Seam i le va o le taʻele o se faʻapitoa faʻapitoa poʻo se manifinifi manifinifi. E manaʻomia le faia faʻalelei ma e le oʻo atu le nofoaiga lava i le paʻu.
  3. Faatali mo sina taimi, e masani lava pe tusa o le lima itula, ina ia aafia ai le fofo. Faʻamatalaga saʻo i le vaitaimi o le a faʻamatalaina i luga o le afifiina o le vailaʻau.
  4. O se maʻa matamuli taumafai e aveese se laʻititi tele o le manogi. Afai e tapeina, faaauau pea ona tape. A leai, o le a faia le gaioiga e toe fai.

O nisi ituaiga o le toese ua aveese uma ai se tagata fusi. Ma, ina ua maeʻa le taimi o a latou amioga, e naʻo le fufuluina o le vai mama. I soo se tulaga, pe a galulue ma le faʻamalosi tino e manaʻomia le tausisia o tulafono saogalemu. E le mafai ona faʻatamaʻia lavalava faʻapitoa ma totigilima. O pulega fai o tagata i manava e tatau ona puipuia e se manava, aemaise ma se manogi malosi.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_7

Aveeseina o se paluga ma se naifi po o se shyhel

O le taimi sili ona faʻaalu o le taimi o le faʻateʻaina o le tuai o le vao. Na ia faʻaaluina le tele o taimi ma taumafaiga, ae o le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o le cafe ua faʻaititia. Ina ia faigofie ona galue, e tatau ona e filifilia se mea talafeagai. E leai ni faatapulaaina ii. Faʻataʻitaʻi e faʻaalia ai o se naifi, a shelel, tamai faʻailoga, o se faʻaputuga faʻapitoa ma le faʻapipiʻi mafolafola o se tamaʻi lapoa e mafai ona aoga.

O se mea taua le taumafai e faʻamama ni vaega laiti ma ni masini ese ma filifili poʻo le a le mea e sili ona aoga. O te teʻena o tekonolosi e faigofie tele:

  1. Matou te tuʻuina le mea faigaluega i le ogatotonu o le Sporclaic Space. Fetaomi i luga ina ia o le Blade Intinars loloto. Afai e le lava oe, na matou lavea le samala i le auala i le tele o taimi.
  2. Faatasi ai ma le malosi, matou te faʻatino le mea faigaluega i le atoaga o le umi, faia o se ituaiga o tipi i le ogatotonu o le faʻailoga.
  3. Aveese le mea i le tasi itu mai le taunuuga tipi. Matou te toe faia le taualumaga i le isi itu.
  4. E le uma le pepa encry emery na te faʻamaumauina soʻotaga.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_8

Mo se taunuuga sili atu, e mafai ona e taumafai e muamua faamamalu le feololo paluga. Ua susu mo lenei mea ia latou lava fofo sauniuni. Matou te ofoina fua o le sili ona lelei fofo.

Ma le acid

Faaaogaina le vine po o le citric acid. Latou te feosofi i le vai ina ia maua ai se fofo mafaufau. E faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le avanoa, lea e iai le averesi aso. Feavale ō atu vave, carric taga e faigaluega umi. Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i le tapenaga o le fofo, e mafai ai ona sui i soʻo se auala o le tausiga o le tele o le tausiga o le acid.

Ma le glycerin

O le vai ma le mimiti i vaega o loʻo fefiloi ma le 3: 1. O le iʻuga o le suavai e togafitia ma se paluga tuai. Ina ua mavae ni nai itula o le a mafai ona aveese.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_9

Faʻaaogaina le eletise eletise

Anapogi, ae lamatia mo le feagai ma le ala. Ole tulaga lamatia o le faʻaleagaina o le tale e matua tele, ma o le a le aoga mo le matai ma le poto masani. I le avea ai o se masini fufulu, e mafai ona e faʻaaogaina se eletise eletise ma le manifinifi manifinifi, o le sikulukalaitu i se rash-ram, ormmel ma le mafolafola semi-faʻaumaina poʻo se mafolafola semi-faʻaumaina poʻo se mafolafola semi-faʻaumaina poʻo se mafolafola semi-faʻaumaina poʻo le mafolafola Tele taimi mo na galuega, o le filifiliga muamua e filifilia. Mafaufau i le tekonolosi o le faagasologa.

  1. Matou te filifilia se auala talafeagai. E tatau ona matua ma le manifinifi le tuʻuina fua i le faʻalapotopotoga avanoa. A leai, o le autilo o tumutumu o le feagai ai ma le maalofia.
  2. Matou te liliu i mea faigaluega i luga o le ogatotonu o le mana, aumai le popole i le tuai paluga. Sa matou fetaomi atu mai le pito o le tini i le ogatotonu o le soofaatasi ma agai lemu atu i le isi itu, aveese le fulu mea.
  3. Faʻamamaina le faʻaoʻo mai i soʻoga mai le pefu ma le pulumu malosi.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_10

Aveese le mea tuai mai le utu o nonoa o nonoa ma le fesoasoani a se grinder o se taimi sili ona faigata. E i ai le sao faapitoa iinei. O le fefiloi o loʻo aveʻesea e le disk, o le lautele o le mea e tatau ona i lalo ifo o le tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina avanoa. O le faʻasesega o le faʻaeteete gaioiga e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave o le inisiua ma faia ai se tulaga mafatia. O le mea lea, e fautuaina lelei le faʻaogaina o masini fau ma ia mautinoa ia galue ma ipu tioata ma e le o taaloga ma le efuefu.

Po o le a lava le tulaga, aʻo leʻi aveeseina mea, e fautuaina foi i le muamua faamalusia ma se vai talafeagai. Iugafuatino e faapea o le taunuuga o le mana meafaigaluega e taua tele i papatusi, e le talafeagai le fufulu i luga o le faavae.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_11

Faʻafefea ona lafo le Guttut mai le Tile ina ua maeʻa faʻamago: Faʻatulagaina metotia

Faafitauli i le faamagaloga i faiga o le a le tulaʻi mai mea o le a le tulaʻi pe a e usitaia le tekonolosi o galuega. Sili atu le paluga e tatau ona vave aveesea ma le susu susu po o le ieie. Ae afai ua le manuia lenei mea, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga mea faapea:

  • Mafanafana fasimoli fofo. E faigofie ona olopalaina le tala fou i le vai ma le fasimoli.
  • Kerone. Vaamalo ma le vai ma faʻaaoga i le faʻafitauli o le faʻafitauli. Ina ua mavae sina taimi e te manaʻomia e leiloa ai ma le apu.
  • O le agaga papae. Fufulu ma pisia ma le tutusa fofo o mea.
  • Penisini. Faaaogaina e le faamalosia. E apalai i le pisia i le taimi lena pe a uma se a o tape.

Nei fualaau faasaina. E filifili nai lo le toulu o le mago mago mai le pulumu, e manaʻomia e iloa lona faʻavae. Ma o le a mafai ai ona maua le sili ona lelei auala.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_12

  • O le a le mea e tuʻu ai le paʻu ina ua uma ona toe faʻaleleia mai faʻailoga o le Gout, vali ma kulimi

Galuega Tuli

O le aveeseina o le feson e le faigata tele, ae o le galuega masani o galuega. E mafai ona iloga pe a e faʻamalosia fautuaga faigofie.

  • O le faʻagasologa o le tatalaina o le fusi e faʻatasi ma le tele o pefu. Meataʻalo, mea faigaluega i totonu o aiga ma le isi ona tatau lea ona faia i fafo o le potu.
  • E tatau ona faʻaaoga lelei le potu, aemaise lava pe a faʻaaogaina vailaʻau 'eseʻese.
  • E le mafai ona faʻaaoga le vailaʻau acid pe a galue ma le ao ma le puaa.
  • Ina ia saili pe o loʻo i ai le ata i luga o mea, o le hydrogen peroxide e mafai ona faʻaaogaina. Na ia sasaina le vevesi o le vevesi.

Auala e Aveʻese ai Grout Mai Tale Ulugas: O auala sili ona aoga 10139_14

Aveese le mea tuai e le faigofie, ae afai e te manaʻo, e te mafaia. E manaʻomia le faʻaleleia ma le onosaʻi ma ia faʻatino ma le faaeteete gaioiga i taimi uma e faʻaalu. Ona tumau lea o le le gaoia o le saito, ma o le a mafai ona leiloa le fausiaina fou.

  • Sima poʻo le epoxy tuʻu: matou te malamalama pe o le mea e faʻaalia ai

Faitau atili