Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku

Anonim

O le tagata mamanu e faatulagaina ai se potu tele i le potu malolo ma se potumoe i totonu o se tamai fale mautotogi. I le mamanu, elemene o le LOFD Style ma aso nei adeshotics ua tuufaatasi.

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_1

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku

O lē e ona le tagata e ona le potu fou na apili i le faatonu, lea o loʻo iai i se fale monolith ma Bick Coupp House na fausia i se galuega taʻitoʻatasi. O lona metotia o 47 M2, ae e le o tagata i totonu o le puipui. Ole manaʻoga o le pule o se sitaili, manino ma pupula potu faʻatasi ai ma le potu malolo, umukuka, potumoe ma le potu lavalava. O lē e ona o le tagata puʻe lea, o le a pei o le a manaʻo e vaʻai i galuega o taʻutaʻua o le ata.

Potu malolo ma umukuka

Potu malolo ma umukuka

Ina ia mafai ona iloa uma moomooga e uiga i le fale mautotogi ma se fua o le poloketi, o le tusitala o le poloketi e fuafua e fai ni fetuunaiga muamua ma le fofo. O loʻo mafai ona sefeina le nofoaga ma ausilali uma ma ausilali. Ae ui i lea, ona o le faʻaliliuina o vaega, o le metraroca o le a suia teisi pe laiti. (Talu ai o le fale mautotogi o loʻo i totonu o le fale fou ma o loʻo totoe o le 'aʻai o nofoaga ma o loʻo faʻatagaina e motu o le motusia o nofoaga, ona latou le manaʻomia le faʻavaivaia o pa.)

Ma o lea, i le pau o le pau lava o le manaʻoga o le vaega o le ala savali, o le a faʻateleina foi le leo, ma faʻatasi ai ma le aoga o le potu laei (3 m2 le lelei 2.4 m2). O se tamai vaega o le tutusa mea e tutusa ai o le a siitia le faletaele, 0.6 m2 o le potu malolo o le a mauaina. O le potu na fuafuaina e le tagata o loʻo auai i lalo o le umukuka o le a tuʻufaʻatasia ma se tasi o potu malolo e ala i le fatuina o se lagona manaia (27.7 m2) ma potu malolo. O le puipui e vavaeeseina ai le sone mulimuli mai le potu moe ua siʻitia foi, faʻafetai i le taimi o le potu tumaʻoti o le a sili atu le mautonu (8.6 m2 ae le o 7.9 M2).

Vaega

Vaega

Potu malolo ma umukuka

I totonu o le potu, o le a mafai ona 'e leʻo naʻo le na o le umukuka sosoo ai ma le potu malolo, ae faʻapea foi ma se nofoaga faigaluega. E fausia ai le m-ata faʻapipiʻi meafale, o le a faia mai i vaega ma slazed swangs, modules ma le crawers ma le lile o galuega.

Fale o le Malo

Fale o le Malo

E oʻo lava i le taimi na toe faʻamaonia ai le potu malolo i foliga o le a faʻaalia ai se sala. Ina ia vaʻaia e aveese lenei faʻaletonu ma le alualu i luma faʻateleina o le vaega o le sone, mo le ata o le sili ona o le sili ona lelei, faʻaaoga papaʻe papaʻe. O le sini lava e tasi foi o loʻo fai ma se tulaga masani, na aʻe faʻatasi ma isi pito i luga o loʻo i totonu o le lipoti ma nofoaga. O le a mou ese atu o le a mou ese atu e Brick Cladding ma fola mai le "Troed" laupapa laupapa.

Umukuka sone

Umukuka sone

E ui i le faʻatusatusaina o lenei vaega o le potu eletise, mea uma e tatau ona e sauniuni ma taumafaina meaʻai. O le umukuka o le a i ai i le nicho, lea o le a manaʻomia le mamanuina ma le maualuga tulaga o le laualuga sauniuni. O le mea e tuʻuina atu ai le faia o le faʻaaogaina o le fale. Nai lo le tuʻuga o le laulau, o le ae faʻapipiʻiina se hard hack faaauupegaina i se auala fausiaina.

Potumoe

O le puipui atoa i luma o le ulufale atu i le potu o le a ave se fale o le a ave ai se ofutino ma se nich mo le moega. Aua o ona Sui, o le a latou filifilia se toeaina paepae o loo vaavaaiina, ma o le a tau e aunoa ma mea faitino (togi o le a galulue i luga o le mataupu faavae "ua maua. O le mea lea, o le a mafai e fatu se taufaasese e leai se mea na maua ai meaafale i totonu o le potu. Seisi teuina o faiga - lisi pusa i lalo o le moega.

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_7

I itu e tolu o le uaea uaea mamanu, o le a tauina le lipine tamoʻe. Malamalama mai ia te ia o le a sili ona lelei siitia le taualuga

Sanosel

Mai le taele o le a musu e fiafia i se taʻele o se taimi. E ao ona fai mai le paolet, faʻaumaina i se faʻasologa o metotia, ma le tioata. O le SLLL COBET, faʻaaogaina ma le lua o 'aufana, tuʻufaʻatasiga ma se vaega vaʻaia mo le teuina o solo ma fesoasoani i le tasi fale faigaluega o le a oti. O le a ia tautua o le tumutumu o le masini fufulu.

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_8

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi

O manaoga uma o le e ona o se potu ma le potu potu o loʻo faia.

O le vaega o totoe ua siʻitia i le 0.6 m2 i le tupe alu o le faletaele, lea e faigata ai ona faamaopoopo le toe faaleleia toe fausia.
E tele nofoaga o teuina, e aofia ai le taʻamilosaga. Inhapping umukuka sone intersong.
O potu uma ua teuteuina i le tasi sitaili. O le umukuka sone o le a manaʻomia se malosi malosi ma faʻamalosia le ventilation.

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_9
Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_10

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_11

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_12
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fale o le Oloa mo Photograher: Faʻatulagaina, liliu i se Odnushku 10149_13

Architect: O le elenana Premobrazhenskaya

Matamata i luga

Faitau atili