O le tuufaatasiga o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga uma ma foliga

Anonim

O le Braway Blovas o se taʻutaʻua lauiloa o Rusia Spormer. O loʻo faʻaaogaina nei le paketi ma faʻaumaina o mea uma. E tele ituaiga o ie: Mataitu, susulu, ma ni ato ma e aunoa ma le, ie po o palasitika.

O le tuufaatasiga o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga uma ma foliga 10160_1

E le pei o le vali pe paʻepaʻe paʻepaʻe, o le faʻaloaloa, e le tatau ona faʻafouina. Leai se mea faʻaopopo, o le a latou puipuia le potu mai lologa o tuaoi mai luga - o le atoa vaipuna e naʻo le faʻaputuga atoa, ma pe a uma ona faʻatinoina. Ae o le filifiliga ma faʻataʻitaʻiga o avanoa. Aemaise lava, filifili se malaia lilo i le faʻataoto i luga pe leai, ae pe o le stting o le filifiliga e talafeagai mo le pito i luga - o mea uma e tatau ona faʻaleagaina. Pe leai? Sei o tatou manatu.

O tagata mamanu o loʻo sailia ni auala eseese, ...

O tagata mamanu o loʻo sailia ni auala eseese e fasi ai le faʻapolopolo o loʻo i totonu

  • Afai e te loloina tuaoi: Faʻafefea ona faʻaputu le vai mai le faʻaputuga o ia lava

O le a le leo tele o cornings?

A o le i feagai ma le faigofie, seʻi o tatou faʻamatala ia e tagata e umia mo pupuni o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga. Sei o tatou talanoaina ia ituaiga ma a latou faapipiiina metotia.

O le mea taua o le mea e tatau ona e iloa - naʻo le tele o ofaga e talafeagai i le ituaiga o paʻu mafolafola, e mafai ona tuʻuina atu i luga o soʻo se laufanua.

Iloga nisi ituaiga.

  1. Wooden - Latou te mamafa, vaʻai ma le tele ma tau tele. Talafeagai i lalo o le masani i totonu poʻo le avea ma faʻamamafa i le potu o onapo nei. O oloa na faia i mea masani a le tagata masani - Aua le soona faʻataʻitaʻi le vevela oso i le sili atu nai lo le 5-7 tikeri ma le malosi malosi. Fautuaina le faʻapipiʻi i totonu o le potu o loʻo iai ni vaega e vaeluaina.
  2. Alumini - tumau ma māmā.
  3. Steel - talafeagai mo le mamafa o le porter. Uma uamea faʻataʻitaʻiga masani ona teuteuina i fafie poʻo palasitika e tuʻuina ia i latou le sili foliga.
  4. Palasitika - o le sili ona lauiloa ma faʻatau atu. E ui i le mea moni o loo faia i mea faitino, latou te matu lava e ese lava i le malosi. Ma avatu ia ie pupuni e alu fua.

Natia Cornice i lalo o le vevesi & ...

Natia Cornice i lalo o le ogatotonu

O fea o eaves e filifili ai mo se pito i luga o le pito i luga: e aoga

Manuia

  • Fesoasoani i le vaʻai atu i le pito o le maualuga o puipui - a o faʻapipiʻi i le pito i luga, o puipui foliga umi atu nai lo le mea moni o le. Naʻo le tasi lava le taimi - e taua le filifili umi o pupuni uumi, o le a le aoga i se puʻupuʻu faigata. O se fofo sili ona lelei mo le sitaili fale mautotogi ma khrseshchev, o le mea e tauʻave ai le maualuga 2.6 mita.
  • Faʻatagaina oe e tautau nipile i luga o faʻamalama, pe a fai o puipui e mafai ona faʻatinoina. Faapea na e faia se taugofie ma le maaleale ua maeʻa le faʻapipiʻi o puipui o le venetian. I lenei tulaga, o le itu mulimuli, ina ia fai le tagata faigaluega mo le taulaga i luga.
  • O le mea na tupu ai le tele o le mamafa - o soʻo se tisu o le a fetaui ma le faʻamalama o le faamalama, e aofia ai le mamafa.

le atoatoa

E i ai. Faʻapipiʻi le mamanu, e masani ona manaʻomia le faia o pu i le tapoleni. Lenei e vave lava ona faigata - mo se faʻataʻitaʻiga, o le tafe atu o vai mai tuaoi mai luga o le a le faʻavaivaia. Ae o le mea ua tatalia. Afai e le faʻalavelave ia te oe, o le faʻamalosiʻau faʻapipiʻi lea o se ata.

  • O le pisapisao le mautonu i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga ma faʻapipiʻi metotia

Faapipiiina o metotia: 3 filifiliga

1. Natia EAves i lalo o le ogatotonu

Manuia

Aisea e te filifilia ai lenei ituaiga o faʻapipiʻi? Muamua, e aoga. O le mea lilo e le mafai ona faaleagaina le ata tifaga. Lona lua, e fetaui ma faʻavae o tulaga laʻitiiti o mea laiti - o le a le tele o tagata e nofoia fale ma fale o loʻo taumafai mo. O le cardin, tafe mai luga, e pei o le leai se mea, foliga manaia ma manaia.

Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, e mafai ona e lafoina se isi mea ese, se isi tali lelei i totonu.

Lona tolu, o le nana natia e mafai ona faia e ituaiga eseese - curved, p-foliga poʻo semicle dictive.

O le isi mea lelei o le mafai ona sefe. Talu ai o le tagata e umia paleni, e mafai ona e filifilia le sili ona le manaʻomia le fuafuaina o mea ma mea faitino e pei o filo e faʻaosoina ai le faʻafetai.

Foliga o le montage

O le tulaga muamua o le fausiaina o se nichre faapitoa, lea e faia i le va o le puipui ma le tafe o le tapoleni. Tagata faʻapitoa faia e le mafaitaulia - e faigata ona vaʻai i le faʻalauteleina, tusa lava pe e te sao i lalo. O lenei mea e maua ai le aafiaga o le "faanoanoa" ie puipui.

Ina ua mavae i se nichh i le pito i lalo, o le meafale tulimanu ua faʻasaʻo, ona i ai lea - o se pa laupapa laupapa i le umi atoa. I le ogatotonu - auai i le puipui puipui, lea pe a maeʻa le satia o le crabbar ua faʻasaʻoina.

Natia le fasi mauga

Natia le fasi mauga

O le a le mea taua e mafaufau? E tatau ona e fuafua lelei le itu o le nichhe.

O le lautele e tatau ona lava ia le mafai ona faʻalavelave i le saʻolotoga o le tagata faʻapipiʻi. Afai i lalo o le faʻamalama maa, fai le lapoʻa o le nikoti e itiiti ifo nai lo le lautele o le vaitafe ma tuʻu i le 10 cm i le mea e mafai ona tupu ai le togalaʻau o le togalaʻau. E taua foi le mafaufau muamua i le tele o faʻavaʻa o ie i luga o faʻamalama o loʻo ia te oe: e na o le malamalama e faʻaosofia, pe tolu pe fa pe fa pe fa pe fa pe fa pe fa pe fa pe fa pe e toafa. Ona sili atu ai lea o le lautele o le faigofie, ona sili atu ai.

Umi - o se tulafono, i le puipui atoa, le mea o iai le faamalama. Seasea faia le umi o le gaoi ma se faamalama - e foliga mai e le matagofie tele. Afai o le crossbar o se sigila, pe e te le-tulaga-masani foliga o le potu - ma se tagata e na e kuka, loloto - e teuteu i ai.

Ma e oʻo foʻi mo le nanaina o le faʻapipiʻiina, o se pusa Papa o loʻo manaʻomia - Soʻo se fesoʻotaʻiga e mafai ona nana.

2. Gaoioiga a le malo

Faatasi ai ma lenei metotia o faʻapipiʻi, o le tagata e umiaina mo le faʻamalama o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le taualuga. O se taimi taua i lenei mataupu o le faia muamua o le utu i luma ma faapipii. Ma pe a uma ona toso le ie o le ie. A o e malamalama, o le a e faia pu i le ata e ufiufi ai le pa, ae aunoa ma le a le faia. Afai e tupu le galuega, o le leiloa o le a laititi - pe a uma, i lalo o chandeliers ma moli, latou te faia foi pu i le tapoleni.

Tatala le Oadge o le Mauga o Carney

Tatala auala o le orging cornice i Palin

Ina ua maeʻa i na nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai le pa, o le satauro lava ia. E taua tele ona leai ni avanoa i le va o le laupapa ma le ogatotonu o Cannol, a le o le a le faʻamauina ma vave faʻaleagaina.

O le a le mea e tatau ona iloiloina? E sili le filifilia o se mafiafia laʻau mo se pa - ina ia taofia ai le ie puipui. A leai, atonu e pa'ū mai luga - ona e tatau lea ona toe fausia le matagaluega totoʻa, ma le faiga pupuni.

3. Tuufaatasi

O lenei filifiliga o loʻo faʻaaogaina pe a oʻo saʻo le koluse i le pito i luga, ae i le taimi lava lea e tasi e fai ai se nich, ma o le tuali o loʻo tuʻuina i totonu. O le metotia e faigata, ae o le asthetic.

Tele faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻiina i lenei vitio:

Tuʻuina atu o loʻo mo le faʻailo

1. I se potu malolo i ona po nei

O pupuni uumi umi i isi vaega e mafai ona vaʻaia e masani ona vaʻaia i aʻoga lautele, ae o tagata filifilia e faʻasolosolo ona o ese mai stereotypes. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o lenei potu malolo o suʻeina le faʻamalologa faiga ma suʻega, ma te pupuni i le sitaili faaonapo nei na filifilia.

Kalerique i se potu malolo o onapo nei

Kalerique i se potu malolo o onapo nei

2. Semi-luʻiina mamanu i totonu o le or deco

I lenei potumoe ma le tagata erker ua i luga o le secgirse scraclalar ma se ie puipui mo pupuni. Ma pei o teuteuga faaaogaina stucco. Na ia faaopoopoina se potu moe faa-aso o se lisi o le arxurive Ar-deco.

Semicisir cornice

Semicisir cornice

3. Faataʻitaʻiga tulaga

I lenei auala, e mafai ona e maua se potu pe fatu se isi lagona malamalama. O le tuʻufaʻatasiga o le faʻavaeina o le faʻavaeina ma le laulau faʻapipiʻi e mafai ai ona e faia se nana o ie puipui.

Taualuga cornice ma le tele

Taualuga cornice ma le tele o le taualuga

4. lacon i totonu

Ma e mafai ona e lafoaia uma le tua ma faia se laititi i totonu, talafeagai i soo se taimi.

Laconicas totonu

Laconicas totonu

5. Taaloga ma ni eseesega

O moli uila i luga o le malamalamaaga o pa pogisa foliga foliga mataina, aemaise pe a le o mafai ona vaaia.

Eseesega i totonu

Eseesega i totonu

6. I le potu vaapiapi

O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi foliga mai o se potu, tusa lava pe leai. I le laititi, o le itiiti ifo o mea, o le sili atu - o le totonu o loʻo i totonu e le pei o pupuni ma e foliga mai o le lautele.

Pupuni i le fola i totonu o le potu vaapiapi

Pupuni i le fola i totonu o le potu vaapiapi

7. Le le atoatoa faʻapipiʻi o le koluse i le fogafale totoa

A o mafai ona e vaʻai, o le faʻavaeina o puipui e leʻo se faʻafitauli - ma i lea tulaga, o le laʻa lava na nana le mamanu i le nich.

Totoina Cornings i luga o le fale

Totoina Cornings i le fogafale mo le fogafale

8. Ma le teuteuga vaega

O le maeauluga e faʻamau ai le suiga mai le faʻailoga i le faʻaloaloa i le faʻaloaloaina o mamanu ma faia sili atu matagofie.

O le tuufaatasiga o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i luga: ituaiga uma ma foliga 10160_15

  • 4 manatu e taua le siaki pe a faʻapipiʻi le pito i luga

E i ai ni mea leiloa i le maualuga o le taualuga?

Ae paga lea ioe. A faʻapipiʻiina fausaga taua, e le maalofia, ma afai e te faʻamamaina le crossbars, e tatau ona e faʻaititia le tulaga i lalo. E ui lava i le pupuni o ata i le puipui atoa e taui mo le, e pei ona matou tusia i luga.

  • Faapipiiina Chandelier i luga o le pito i luga o ou lima: O faatonuga faigofie

Matou te aumaia ni faaiuga

I le amataga o le tusitusiga, na matou fai atu ai se fesili - e mafai ona faapipiiina se saito ma aua le faaleagaina le ieie pe palasitika ie? Tali mai - ioe! E tele auala e tele faʻataʻitaʻiga, aʻo faia e tagata mamanuina i totonu. E le gata i lea, e tele finauga "aua" o se filifiliga faapena. Amata mai uiga lelei ma le iʻu i le ata mataga - E umia e tagata laiti fale laiti ma fale mautotogi ma le fiafia i lenei mea e "tutoʻatasi" e le fiafia i ai ma tutusa.

  • Tulau i totonu o le faletaele: pros ma ua leaga

O lenei ua e iloa mea uma e uiga i cornics ma lo latou fetaui ma ata tifaga po o le sima. Fetufaʻia lou manatu i manatu - e te fiafia i ai lenei vaifopuga? E te manaʻo e toe fai i lou potu?

Faitau atili