Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga

Anonim

I le maeʻa ai o le toe faaleleia, o le a avea ma mea e sili atu le aoga - o le a faʻalauteleina le faletaele, o le a aliali mai tagata asiasi i le umukuka, o le a faʻatulagaina se potu ofu i le potumoe. O le fale mautotogi ua ati aʻe i le agaga o pulugofie vasega.

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_1

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga

O le iʻuga o le toe fausia i totonu o le fale mautotogi o le a avea ma lua o loʻo i ai i nofoaga eseese - o le potumoe ma se potu malolo-fale, i le va o le vaitusi faitotoʻa. Potu avanoa o le a tuʻufaʻatasia ai le umukuka, potu malolo ma potu malolo.

Potu avanoa e faia ai galuega a le tolu potu i le taimi e tasi, o loʻo fuafuaina e le lanu fofo, nishes ma mea lelei

O le mea e tele-fua tele o le a mafai ona faʻamalosi ona o le siʻitia o le umukuka ma maua le potu aoga. Ina ua uma ona aveʻesea le faʻamalama-faitotoʻa poloka, o le LongGia o le a faʻaauau pea le umukuka: o le pusaaisa ma ofu o le a manogi i ai. I le taimi lava e tasi, o le vai tafe ma se afi o le a tumau pea. I le tasi itu, o le a ia iloga le avanoa, ma i le isi itu, o le a liliu i se isi galuega. O le Logtia o loʻo teuina, e ese mai, faʻafetai i le faaluaina-sifiu faamalama ma se moli uila, o le a le malulu i le umukuka.

Ua valaʻaulia le potu e faʻatulaga ai le potumoe, maʻea le umi o ofu ofu i totonu, lea e mafai ai oe ona faia e aunoa ma le faʻauma le faitotoʻa). O potu uma o le a tuʻufaʻatasia ai le atoatoa o le faʻaletonu, i le lanu lanu o le a manumalo i paleti pastel, faʻatasi ai ma fualaʻau masani i luga o puipui.

O le maualuga o le puipui e mafai ona faateleina i le ...

O le maualuga o le puipui e mafai ona faʻateleina, tipiina o se vaega o le taualuga i le tutusa lanu

O le lelei o le Devoluble - o le fiafia i le ituaiga o faʻatagata sa valivali ai i le lanu tutusa - o le a le soona faʻaaogaina totonu. O puipui uma i totonu o le fale mautotogi ua fuafua e vali, luga o le fola i le umukuka-ola-loggin-loggia ma i totonu o le potu lanu lanu uliuli, ma i le ogatotonu ma le faletaele - malamalama mama.

Potu malolo

O fuafuaga a le potu o le a mou atu i pa o le Vaitatau o le Waphopiate Monophone, ma fefaʻatasi ai.

Nichh Sprepes e teuteuina i le fiafia, o le faʻata o loʻo faʻamautu ma le tagata sili atu

O le sofa o le a fetaui lelei o loʻo ofi i totonu o se mea e ala i le faʻatupuina o le taufaasese o le saʻo ma le agavaʻa o le potu malolo sone. Faʻafetai i le faʻata i luga o le nichh pa, o le a aliali mai o le a aliali mai i le potu avanoa.

Ona o le a aliali mai o le a aliali mai le N & ...

Ona o le vaeluaina, o le a foliga mai o le a foliga mai o le umukuka i luma ma sofa

Umukuka

O le sub-vaega o le matagofie cuishine o le a avea ma se isi galuega desk, ufiufi e pei o le umukuka autu chartertap, o se maa quarton maa mo maamora. Afai e manaʻo, o le Windows e mafai foi ona faʻaaogaina o se cart cout.

I le Loggia na i ai se nofoaga mo le tasi ...

I le Loggia na iai se nofoaga mo se potu tele

O le tasi le vaega o loʻo faia: O le ofi o loʻo i ai i tua o le meafale na faʻaalia ai, ma le pusa pito i luga o le Air Dupe o loʻo iai, e fausia ai le umukuka i le mea o loʻo fusiina.

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_6

Vaega

O faitotoʻa o faitotoʻa o le kapeneta, toeititi o ...

Na toetoe lava a oʻo atu i faitotoʻa potu, toeititi oʻo i le taʻuaina o le totonugalemu, e vali ai le lanu o puipui. O lea, o se tamai avanoa o le a faʻaaogaina e mafai ai. I le pito i luga ma pito i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le kapeneta o loʻo tuʻuina atu ma le tele o le ea.

Potumoe

Valivali mamanu o loʻo fausia i luga o le mageso o le lanumeamata ma le agamalu-lilac - o se matua faʻapitoa, matagofie ma le matagofie tuufaatasi. O le ulu o se moega tele ma se alavai e faʻamamafa ai le foliga masani o totonu. O le teuteuina o puipui ma sipela vali i le lanu o puipui. O loʻo suia le lotoa masani i le pito i tua i le pito i tua i le pito i tua o le oona o le taualuga o le taualuga

O le potu malolo o le potu

O totonu o le potu moe e faamautu ai le toe gaosia o le ata vali ata "faia"

Ua faatusaina e le au fai mea a le aufaipese e tutusa ma le faamalama o le faʻamalama o loʻo itu i le lima, ma o le mea lea o le a atagia ai le moli faʻafuaseʻi e ala i le faʻateleina o le faʻaaliga.

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_9

Faletaele

O le potu e matua manino lava. I le ...

O le potu e matua manino lava. I tua o le Lorutuare Lotu o le Kapeneta (faia o le MDFT MDF), o loʻo faʻaaogaina mo faʻagaioiga faʻalenatura, o se masini fufulu, ma i tafatafa o le faʻamamaina o ai.

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi

O loʻo siʻitia le umukuka i loʻu umukuka, faʻafetai i lea na mafaia ai se potu malolo.

O le maualuga o le taualuga ua faaitiitia i le 14 cm.
O le potumoe e i ai le potu manaia. Mo le chandelier ma tisu utupoto i le umukuka o le a le tausiaina.
O le faletaele na matua tele, sa i ai se nofoaga mo le fufuluina o masini ma se fono a le Kapeneta. O le sauna i totonu o le umukuka ua aveese mai le alavai, o lea e tatau ona e faʻaogaina ai le vai faʻamau paipa.
O le pusaaisa o loʻo i ai i le Loggia, o le mea o le a le mea o le a alu ai le poloka i lalo.
Suia le vevela o le ata o le Loggia.

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_11
Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_12

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_13

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_14
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻatulagaina Poloketi: Paʻu odnushki i le masani faiga 10161_15

Matamata i luga

Faitau atili