Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili

Anonim

Faatasi ai ma le fesoasoani mai o le faʻamaonia o le totogi, sa mafai ona fausia se nofoaga lelei o le ola mo le tagata e ona. O le avanoa e lagolagoina i le agaga o aso nei.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_1

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili

O le pule o le lua-potu potu e lua potu ua talosaga ai i le faatonu, o loʻo i totonu o le fale o tagata taʻitoʻatasi o le LCD vine. O le fale mautofi i le saʻolotoga tatau ona iai ni failauga se lua o se laʻititi laʻititi le umi o se laʻititi laititi. O le manaʻoga o le tagata faʻatau - Fai se ofisa faigaluega, o loʻo i ai i le lumanaʻi e mafai ona liua i le vasega pepe. E manaʻomia foʻi ona e faʻatulagaina umukuka ma potu potu malolo. Faʻafitauli faapitoa - o se afi afi i se tasi o potu ma se potu laei, o loʻo mafai ai ona e teuina se tele tele o mea

O le mea e sili ona filifilia le mamanu o loʻo taʻua i taimi nei ma elemene elemene. Valivali laina - mafanafana, o loʻo fesoʻotaʻi ma le pule i le mafanafana o le fale.

Umukuka-ola eria

Umukuka-ola nofoaga

E fautuaina le tusi o le poloketi e faʻataunuʻuina manaʻoga o le suiga o se fale e lua potu i le tolu-vaega. I le nofoaga o le umukuka o loʻo fuafua, e fuafua iai le faʻatulagaina o se ofisa faigaluega, o le itu o le a faʻateleina ona o le faʻapipiʻi o ogalaau. O le iʻuga, o le a faʻalauteleina le potu o le potu, ma o le ai ai foʻi ma le lima tulimanu. I le lumanaʻi, o avanoa e mafai ona suia i totonu o le potu o tamaiti.

O le faletaele o le potu malolo o le a faʻaleleia o le taʻele, faʻalauteleina le potu i le aofaʻi o le vaega o le vaega o le Intut sone. O auala e vavaeeseina e se auala, o le Kapeneta mo fafo o le a fausia i totonu o le fana. O le ogatotonu o le fale mautotogi o le a faʻatulagaina ai se tele o le tele o le a aofia ai ma le umukuka, potu malolo ma potu 'ai. Ina ua ia tuuina le faitotoʻa i le faletaele ma faʻalautele le vaega o le auala i le alatele, o le a mafai ona fausia se nichy Nicher, o le a fetaui lelei ma fale. Ma o le pito sili ona mamao mai le ulufale ulufale vaega o le fale mautotogi o le a avea ma faʻalilolilo. E aofia ai se potu o le potumoe, o le faletaele ma se potu manaia.

Kapeneta

Kapeneta

Fale o le Malo

O le faʻatulagaina o meafale o meafale ma decor e tauia e se moli pito i tua. O se tasi o puipui o le a teuteuina o aso nei uliuli ma paepae lolomi i le "Ramam" mai Galdings.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_5

O le vaʻaiga o le vaega o le 'aʻai o le a tuʻuina atu i le faʻamalologa i le ituaiga o tioata polo ma tuʻusaʻo o loʻo fausia e le kamela

Umukuka-fasia vaega

O le pa tu o le motu ua fuafuaina e le gata mo le 'aiga o le taeao, e mafai ona avea ma se isi laualuga mo kuka. O le tumutumu o kapeneta o le umukuka o le a oʻo atu i le ogatusa, o lea e sili atu nofoaga teuina o le a aliali mai. O le o le a fesoasoani uta o le a fesoasoani vaʻaia loloto le potu.

Umukuka-fasia vaega

Umukuka-fasia vaega

Vaega

O le faataatiaga na faia o le sipi vale i le placelain connest i luga o le fola e pei o kana uila afi i le agaga o victorian fale. O faitotoa o le Llan o le fausia o le a faia i MDL, ma meaafale e faʻaaoga ai meafale vali e ala i le laupepa faiga.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_7

Kapeneta

Faʻafetai i le matiga, e foliga mai o le potu o loʻo i ai i se fale fetagisi atunuu, ae le o le fale mautotogi i le Megapolis. Pa ma fausia-i meaafale vali i le tino lanu efuefu lanu e ulufale i se talanoaga ma le natura o foliga (paʻu ma laupapa) eseʻese mea. O le vaega o le taua o le taua, o loʻo i tua o le kesi, o le a le o le mea e maua ai le teuteuga o le mea lilo, ae faʻataga foi oe e faʻatumu le avanoa mai le faʻamalama.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_8

Potumoe

O le ata lanu e fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o le mafanafana o le pige ma tamalii olive. O le totonu o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae o symmetry: O le ogatotonu o le faʻavae o le a moe o le a moe ma le tele o le laupapa laupapa ma alatoto.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_9

Sanosel

Tuufaatasiga o Porcelain tusi

O le tuʻufaʻatasiga o elefane elemene i luga o le fola o le a talafeagai ma le mamanu i le ala savali, lea e faʻafesoʻotaʻia le potu i totonu ia latou lava. O le pito i lalo o puipui ua vavaeeseina e nonoa, luga - vali, o le a fesoasoani le tulaga o le tele o le potu.

Faletaele

E ui lava i le vevesi o le paepae ...

E ui lava i le agai atu i luga o le paepae laufanua, o le a le faʻaalia o le a faʻaalia ai-ataata. O se faaputuga lapoa ma se faʻataʻitaʻiga mo le maamora i luga o le puipui, faʻapea foʻi ma le fola o le foloa ma se patchwork formave le avanoa. O le Fidere Drapery o le a faʻamalosia le tutusa o le faletaele ma se potu malolo.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

E i ai potumoe, o se suʻesuʻega ma se potu malolo.

Pusa umukuka. - manaʻomia le suʻesuʻeina o le umukuka.

Vavaeese afu ma potumoe.

Ona o le faʻaliliuina o le umukuka, o le a manaʻomia le suavai.

O le ala savali e ese.

O le auai i le loggia o le a vave ona faamaopoopo.

Faateleina le vaega o le faletaele ma le faletaele, o le taele mulimuli ua saunia.
O le masini fufulu ua natia i le kapeneta i le faletaele.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_12
Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_13
Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_14
Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_15

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_16

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_17

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_18

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_19
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faaluaina, lea ua avea ma togafiti: mafaufau loloto i totonu o le sitaili sitaili 10168_20

Matamata i luga

Faitau atili