Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga

Anonim

E ala i le Matuipi ma le Vaega, sa mafai ai e le siʻitia o avanoa o le potumoe, ukuka ma le potu malolo, suʻe se nofoaga mo se ofisa laʻititi. Faʻapea foi i le fale mautotogi, o loʻo faʻasaoina i totonu o faitotoʻa, atoa o ausilali.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_1

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga

O le ulugalii faʻaipoipo na mauaina se tasi-laina piliki-monolithic House i St. Petersburg i St. Petersburg e aunoa ma le soʻona puipui. I totonu o manaʻoga o 'au o loʻo iai le faʻatulagaina o le potu malolo ma umukuka o se tasi avanoa, o le potu aoga, o le potumoe o matua ma mea atofaina o nofoaga ato. E faʻapea foʻi ona manaʻomia e le 'au e lua o loʻo faigaluega ma tuʻu se faletaele ese.

Moomooga i le mamanu: moli puipui, fola folasaga ma leo o lanumoana ma piniki lanu.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_3

E le lagolagoina le Pa o ata tifaga, o le mea lea e faasoaina ai le umukuka ma o se tasi o nofoaga e mafai ai ona lafoaia. O le avanoa o le avanoa e pei ona taua i lalo. Mai le tulimanu e latalata i le ala savali, o le faamalama o le potu o le a fausia e se pordium 55 cm maualuga. O lona tele o le mea o le a maua ai se vaega o le potu malolo. Latalata i le faamalama i luga o le poder O le a iai se potu manaia. Mai le aofaʻi o le aofaʻi o le a tuʻu ai foʻi e le lala, ae aunoa ma le siʻusoina. O le pa puipui o le a tautua ai apamemea.

Totonu o le podium, o le teuina o le a ata o ia. Avanoa i ona pusaaii o le a faia mai i le alatele (e ala i faitotoʻa faitotoʻa), ma mai le potu sui (i autafa o le postaum).

O le umukuka o loʻo faaopopoina le faʻafeagai o le potu faʻafiafia ma le avanoa mo le moe, latalata i le faʻamalama; I le itu tauagavale o ia, i le tulimanu na faia e le strippen shoft, o le a faʻatulaga se ofisa-o le a masani ona iai le mataupu o le aiga ma se komepiuta. O le laulau o le a tulaʻi i le ogatotonu o le sui o le sui volume. I le aiga atoa, o le a ia tautua faʻatasi, ma o le Jote o se nofoaga lea e mafai foi ona ia faia ai se pusa faʻataʻatitia.

Potu malolo

O le sui sui e laʻititi i le eria ma le gaioiga e sili atu le toe faʻaleleia o le 'aiga o le aoauli. Ae ui i lea, o le pito i luma o le potu malolo ua faʻamamafaina ona o le tele o faʻamatalaga o le malamalama o le malamalama.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_4

Galuega sone

O le fale faigaluega, po o le ofisa o le 'au, o le a faafeagai ma le faafeagai ma le lololo o le au tutuli ai. O lea, o le tuai o afiafi, o le malamalama mai le kesi kesi ma le mataituina o le a le afaina ai le moega e tusa ma pupuni pupuni. Mai le itu o le potu malolo, o le vaega o loʻo faaooina ma faʻata o le faʻata, o loʻo fesoasoani i le faʻaaliga vaʻaia i le va.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_5

Potumoe

O le tioata o le glazing ma le uluaʻi vaʻaiga o loʻo faia e le poloketi o le a maua ai le lelei potu moe. Peitai, o le ai ai le mafiafia o pupuni i luga o le Windows - i le tulaga atoatoa poʻo le vaega o le a manaʻomia.

O le vaega o loʻo manaʻomia mo le malologa e mafai ona pasi mai i itu uma e lua - aʻe i luga o sitepu mai le potu sui poʻo le potu e fai ai le potu. I lalo o le faʻavae o le mea e gata ai, i totonu o kapeneta, o paipa o le faʻamalosia o le a faia ai se vaʻalele o le ea i le potumoe.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_6

Puipui vali i le susu ma se vaega deceat stiudco, lea o le a faʻatagaina ai le umi siitia le taualuga

Vaega

Mo le mamanu o le potu, o mea lava e filifilia mo le uma o sui sui sone. Na o le pau le eseesega o loo i le pito i fafo. I le alatele o le a faʻaaoga se sili atu aoga ma faigofie e faʻamamaina ai le pturcelain manio. I le itu taumatau o le faitotoa, pusa pusa o le a lilo i tua o faitotoa, i lalo o le podium. Na o le laina muamua o le a faʻatumuina i le 16 paga o seevae; O seevae o le vaitau o le a teuina loloto i lalo o le podium, i pusa. O se potu teu oloa ua mamanuina e le mamao mai le ulufale ulufale, o le mea lea na o le puipui o le alatao ma le fatafata o le au diew.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_7

Fanau

Ua filifili le potu e avea ma tiʻetiʻe-taʻamilosaga-tulauka, lea e matua talafeagai mo le tamaititi aʻoga e fa. O puipui faataamilo i le tino e ala i luga o panelable panels. E leai se faapaologa i totonu o le potu, o le mea lea, o lea ua iai le nofoaga mo vai taele, o le avanoa e le faamalama ua vavaeeseina e sina pa gau. I se faʻaopopoga, e lua galuega o le a tuʻuina atu - o le laulau mo muamua lesona muamua (ogatotonu) ma le laulau mo le suʻesuʻe (e le faamalama).

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_8

Faletaele

O le a tuuina atu le potu i le pupula e

O le a ootia le potu i lanu pupula, ma leo o Tarquoise ma mumu lanu. O le o le a aveʻeseina tagamea i tua atu o faitotoʻa-tauaso, e ala i pu i le tele o le susu mai le meaʻai o le a tuʻuina atu

Sanosel

O le faleuila e tuu i totonu o se isi pom & ...

O le faleuila e tuʻu i totonu o se potu malolo, o lea e faʻatagaina ai ona faʻaaoga pepa pepa puipui ma laupapa laupapa e teuteu ai puipui. O loʻo mafai ona faʻaaoga le Blampbanin Burbanin e aunoa ma le ulufale atu i le faletaele lata ane.

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi

E le manaʻomia ma, o se faʻaiuga, faʻatasiga.

Ona o le podium, o le maualuga maualuga i totonu o le potumoe sone o le a faaitiitia.
O le tasi potumoe fale mautotogi ua liua i fale ma se potu nofo toatasi-umukuka, faaesea tagata matua ma tamaiti. Le lava o le le lava o le tele o le potumoe avanoa.
I le potumoe o loʻo faʻaogaina i se faiga o le faʻamalosia o le ventration.

Tuʻufaʻatasia le umukuka ma fale nofomau o le a iʻu ai lea i se auala malosi.

E tele nofoaga atofaina.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_11
Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_12
Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_13

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_14

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_15

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_16
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tofotofoga Project: Susulu ma Cozy Dial mo le aiga 10176_17

Matamata i luga

Faitau atili