Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai?

Anonim

O pa puipui o loʻo puipuia atoatoa mai le malulu ma i le taimi lava e tasi le mamafa. I se faʻaopopoga, tagata faʻatau e tosina mai ai le tele o poloketi, o se tau taliaina ma le saoasaoa o le fausiaina. O le a na o le a le tekonolosi e avatu ai le fiafia?

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_1

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai?

E mafai ona fausia le fale i le tino i ni auala eseese. O tekonolosi o le tekonolosi (o le masani masani e valaʻau ai le Finnish) o le faʻaputuputu o le auivi o le fale mai laupapa (laupapa), o le faʻailoga o puipui i le nofoaga o fausiaina. O le isi filifiliga e aofia ai le faʻatauga o se seti o faʻamatalaga o le fale o le fale faitau - Tatala le faʻavaʻa o panels poʻo le mafanafana o panels. Ma le mea mulimuli, e mafai ona faʻatau se fale mai le voluma modules.

Poloka poloka

Poloka poloka

Sei o tatou talanoa e uiga i mea ese, o mea e tatau ai ma le lelei o ituaiga masani masani (tuua le fale tusiata i tua atu o le faʻavaʻa, ae tatou te leʻi tuʻuina i se tasi mataupu o le mea moni o le mea moni puipui fausaga.

Tago i le fale laupapa

Tago i le fale laupapa

O le taugofie ma i le taimi lava e tasi le lautele (mo soʻo se eleele) le faʻavae o le skeleton house - le faaputuga-sikulu. I luga o mea matutu, e mafai ona sasaa ai le lipine flating. Mo le fola o le fola masini sili ona lelei "Suetena" ogaumu

Fausiaina o puipui puipui

I se faʻavaʻa o le fale, o le malosi malosi o le malosi e mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma se uo ma se uo o le fata ma Riglels mai le mea manaia. I le avea ai o se tulafono, e fesoasoani i le pito i fafo e ufiufi ai (mai le peniga-chip, chip-chipwards, plywood, ma le malosi o puipui o le fale. Ma o le Hormal Cropal e tutusa ma le ea poʻo le kesi-tumu mea, o loʻo tuʻuina i faʻavaʻa o le faʻavaʻa - o le vaitau i le va o fata ma le ola.

Blocking Blockchaus po o felauaiga

O le ufiufi o le Block Chamber poʻo se fale laupapa e le maua ai se puipuiga sili ona lelei o le eleele, o le mea lea, o loʻo i lalo o le faʻamaea mea, o se tuʻuga faʻapitoa poʻo le plan / laulau e tatau ona tuʻuina

A faʻapea o loʻo faʻaaogaina le faʻauo faʻauo, pei o fafie, ona mo lo latou puipuiga mai le susu e le lava le laupepa e le lava le laupepa, e manaʻomia i le faʻaʻaisa o le ea ma le le-asmranes.

Mai totonu o totonu o le faʻavaʻa puipui e masani ona teuteu i le mama susu, ona vali lea, ufiufi i le faʻapipiʻi o le pepa puipui pe ua ufitia i pepa puipui. I fafo, i luga o se laupepa o le faʻapipiʻi, e mafai ona latou vavaeeseina e laupapa, palasitika po o le tuufaatapalaina panels, taga i luga o le shop shopped i le 25 mm mafiafia ).

O fale mai le sip-panels e masani ona totogi ...

Fale mai le sipi-pito e masani ona tulei i le tagata faʻatau e aunoa ma le teuteuina. I le taimi lava e tasi, o se taimi umi e tolopo ai galuega galue, aua e oʻo lava i le sili atu o le tulaga maualuga osps e le o fuafuaina mo le taimi e teteʻe ai i le Invorspheric aafiaga

O le faʻatonutonuina o le puipuia faʻatulagaina o loʻo faia e le faʻaseʻe ma e le polokaina. Na vave ona moe le fale ma e mafai ona taofia le vevela (aemaise lava pe a e faʻapipiʻiina faamalama ma le malosi-sefeina tioata faamalama). I le tulaga lea, o le 'aʻai faʻatulagaina o loʻo i lalo o le faʻafitauli mai le suiga e ala i le leai o se maʻa poʻo le ogalaau.

Nei - e uiga i le faaletonu. O ia puipui e toetoe lava a leai se fale o Totonu o Toto: O potu e vave ona alu i fafo e ala i le matala poʻo faitotoʻa, ma le potu faʻaleaʻoaʻo e mafai ona liliu le potu malolo i totonu o le potu malolo. Ae o le mea sili ona taua o le a e le mafai ona inu le puipui o le skeleton e ave ese le susu mai le ea. O le mea lea, i totonu o se fale faapena e faigata ona faia e aunoa ma se faiga o onapo nei, le tau o le a le itiiti ifo i le 350 afe rubles. (I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻuina atu o se nofoaga mo le lalagaina o Ventakanalov).

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_7
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_8
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_9

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_10

O nisi taimi na faapipiiina mautu (maualuga i le lua fola) tulimanu o fata e faʻateleina ai le malosi o le faʻavaʻa

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_11

Lautele Beam Overlaps i Bars Strapping e le faʻatagaina - e tatau ona e faʻaaogaina le puipui

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_12

I tulimanu, o le faʻavae o loʻo faʻamalosia e tino

Fausia e tusa ma tulafono

O le faʻatulagaina fale-fale i Rusia e faʻatonutonuina e le soʻoga soʻoga (code o tulafono) 31-10-2002. O lenei auiliiliga ma o se talitonuga talafeagai o loʻo aofia ai le faʻamatalaga o vaega ma vaega o le fale, inisinia faiga ma le faʻamatalaina o taualumaga mo le gaosiga o le galuega mai le faʻavae ae leʻi maeʻa. E tele mea na fai mai ai mea e faʻatatau i le filifiliga o mea: o le tele o oloa fou na faʻaalia i luga o le maketi. O le pepa o loʻo faʻavae i luga o le Busined Brans ma e le aʻafia ai le toe fausia o le tele o le sipela o sipi ma modules.

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_13
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_14
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_15
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_16
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_17
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_18

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_19

O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ua aoina a o le SIP panels ua faʻapipiʻiina i se tulaga saʻo, faʻamaufaʻailoga o soʻoga o polyaretha

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_20

O nisi taimi o le fausiaina nofoaga o loʻo ufiufi i se ata o ata tifaga

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_21

Filifiliga mo le mamanu o le faʻavaʻa puipui: ma le paʻu o laupapa malu-fibrous, faʻatumuina o le vermiclite ma le tuufaatasia e sili ona faʻauma

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_22

Faatasi ai ma le os ever, faʻatumuina i le minerale o aʻa ma le faʻamalosi. I soo se mea sa i ai ni sanuisi, o le tuʻuga o le savili i le va o matagi ma mea nei (o loʻo latalata i le auala)

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_23

O puipui ma le lua-vaega o loʻo faʻamalosia mo le malosi o fale: minerale fulufulu ma ie lino

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_24

Ma le fiva beberboard ma hydrophobic faitaulaga

Ata mamanu: Aunoa ma se pito i fafo pepa (s), ma le ie puipui (b)

1 - Puttated Formade Board ...

1 - Pulud Frode Board ma le mafiafia o le itiiti ifo 25 mm; 2 - Voricproop vapor-faigataina memrane; 3 - Doom; 4 - minerale fulufulu po o le isi tuufaatasiga; 5 - Vaopar Barrier ata; 6 - Plasterboard pepa 12.5 MM (lua vaega); 7 - Vinyl Siving poʻo isi manifinifi manifinifi tini; 8 - Osp-3 papatusi ma le mafiafia o le 12 mm; 9 - Plate o OSS o loʻo le o le o le 0 0.5 poʻo le Plywood ma le mafiafia o le 10 mm; 10 - GKL poʻo le GBL mafiafia 12.5 MM (tasi vaega)

  • Fale talimalo o le fale talimalo: Vaʻaiga lautele o le fale tekinolosi mai le tele-faʻatulagaina panels

O le tekonolosi o le tekinolosi: Finnish skewers ma sip-potu fale

O le vevela faʻalumaina meatotino a le pa puipui ma foliga o le microclite i le skew o loʻo toetoe lava a le faʻalagolago i le fausiaina tekonolosi. O le a le mea e aʻafia ai? Muamua o mea uma lava, o le saoasaoa o le faʻagasologa ma le tau o le 1 M2 o le vaega o le fale. E le gata i lea, o manaʻoga mo le faʻapitoa meafaigaluega o le Konisi. Ma le taimi mulimuli, o lau filifiliga e toetoe lava aafia ai aafiaga o le fuafuaina o le fale.

Finnish Classic

O lenei metotia faʻatagaina e faia e aunoa ma le siʻitia o tekonolosi ma le tele o tagata faigaluega. Ma e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le Kamupani Fale - E mafai ona e faʻatau pe okaina se poloketi ma faʻafaigaluegaina le Britim of Masters mai le lua pe tolu tagata. Faatasi ai ma le itu taumatau o le faʻagasologa, o le pusa fale ma se vaega o le 120-150 m2 ma fafo ma fafo o le a maeʻa i le 3 masina.

Faigofie o modular foliga & ...

O le faigofie o le ituaiga o le modulal fale e tauia e le faʻaaogaina o le Grendy lanu talimalo, faʻaumaona faʻamaeʻaina mea ma tele-fausaga

O le a matou otooto faapuupuu le fausiaina o le tino o le tino. Ina ua maeʻa le fausiaina o le faavae ma le liner o fesoʻotaʻiga, o le utupoto i luga o le muamua fola ma le draft fola o loʻo tagofia. O lenei mea i luga o lenei 'upega tafaʻilagi, i totonu o se nofoaga faʻalilolilo, o le faʻavaeina o puipui ma vaega o le uluaʻi fola o loʻo seleseleina, o loʻo tosoina ma nonoa i luga o le laupapa. Ona o se fegalegaleaiga o le faʻapotopotoga (ma le lagolago mo le pito i luga o le pito i luga) ma le faʻavaʻa o puipui o le fogafale lua poʻo le saoasaoa o le taualuga.

O le koluse-vaega o le faʻavaʻa o loʻo filifilia ina ia mautinoa le malosi o le fausaga ma le sili atu le faʻamalosi (o le manaʻomia mafiafia o le obaran o le 150-400 mm o loʻo i luga o le 150-400 MM.

O le faʻailoga o le skilleton o le fale o loʻo faʻaulu i le pepa mea (masani op-3 papatusi ma le mafiafia o le 12-15 mm, ina ua maeʻa le taualuga. O le asō, mai le tauvaga, i fafo o tauvaga, minerale woral fala, ae leai se mea e taofia ai isi mea, pei o le welllose colton fulufulu po o le polyarethane o I le faʻagasologa o le faʻamalieina, enisinia fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu. Ma o puipui puipui i fafo atu o le matagi o le matagi (Vō Vō Faʻaitu Faʻapitoa Handprooftus ma se solo polymer na faʻaaogaina mo le pepa). Faʻataunuʻuina o galuega faʻamaeʻaina.

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_28

A faʻatuina se mea faʻapitoa, e mafai ona e filifilia ni ata tusiata, faʻavasega e tagata sese ma ni inu, balconies ma ogalaau, o le a faʻateleina le tau o le fausiaina). Ae o le maualuga o le fale e tatau ona faʻatapulaʻaina i le lua o fola, ma le taʻutaʻua e tasi le fola - timuga nofoaga ma le tofa tino.

O le vevela faʻaleaogaina malosi malosi. O le ola O le ola o puipui o lea fale ma le tele o le siakiina ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa. Ae faʻapea foi, latou te faʻatinoina a latou auaunaga, o le tau o le 1 M2 o le atoa nofoaga o le fale e aunoa ma le faʻatinoina o mea tau inisinia ma le teuteuga.

Vaega Mataupu

O le Bits of Lang Shild Shild fale e mafai ona faʻatauina i le amataga o le atunuʻu o le atunuʻu o le atunuʻu o le 90s. I senituri lonanituri. O puipui na aoina mai le igoa o loʻo taʻua o le Tatala - Faʻavaʻa vaega o le 1.2 × 2.5 m ma le uili pito i luga mai le fale, ma e te le faigofie ona aumaia le taualuga i lalo o le taualuga. e faʻavasega puipui ma alu i totonu o le teuteuga. I aso nei, o nisi kamupani na faʻatino foi le faʻavaʻa o le ata o le faʻaaogaina o laina matala o itu lautele (2.5 × 2.7 m pe sili atu) ma eseʻesega.

E tuʻuina atu e kamupani ni fale mai ni vaega o latou lava atinae o latou lava atinae, pei o le faʻatumuina o le minerale fulufulu ma vaivai fiva "). Peitaʻi, o le kamentana o le galuega faʻamafanafana o Kanata mai Sipi-Panels manumalo i se taʻutaʻua sili lona lauiloa.

O le masani masani o le sipi e aofia ai i le lua ost-3 papatusi, i le va o le pepa o polystyrene o loo i ai. E le i leva, o se ituaiga fou o oloa o le leai o ni-lanu tioata pito ma se maualuga maualuga aararal iore ua aliali mai i luga o le maketi. I tulaga uma e lua, o vaega o le vaega na kelu le tasi i le isi i lalo o le au lolomiina o polylythane kelu. SIP Panels maua ese le mafaufau; Mo le tuufaasolo ma taualuga i lalo o tuutuuga o le ogatotonu o le pito i tua o Rusia, o le mea sili ona lelei ma le mafiafia o le 224 mm, mo eria vaega - 124 MM.

O faiga tekinolosi o loʻo aiaia ai le faʻapipiʻiina o se faʻavaʻa puipui mai laupapa, fata ma vaitafe o loʻo tuʻufaʻatasia i pito o panela. Lulu i vaega o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma polyearthane osam.

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_29
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_30
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_31
Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_32

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_33

I le fale gaosi, o le modules ua vavaeeseina mai totonu ma fafo

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_34

Aoina o le rafter mamanuina ma le malaia, ae o le taualuga o le taualuga, o le faʻatatauina o le taualuga o loʻo faia pe a uma le ind o le malosi o le malosi, felauaiga ma utaina

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_35

Masani ona faʻaaoga le lua o le utupoto ma faʻamalosi fesoʻotaʻiga

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_36

A potopoto i le fale, se lipiuga faʻapipi a le ie pele ua nonoa i se liliuga o mea i se tamai mea, pei o Polynyylene. Ona patu e modules ma faʻamalamalamaina ma fao.

Sip-Plals o le tulaga masani (2.8 / 2.5 × 1.25 M) ma le le-le-le-le tutoatasi o le fausiaina, talu ai o le faiga faafetaia e manaʻomia le poto masani faʻapitoa. Tele taimi e masani ai i le fale i Kanata tekonolosi, e faʻatonuina i latou i kamupani ofoina atu ni poloketi masani e filifili mai ai.

O lenei metotia o le fausiaina o se mea faʻamoemoeina nai lo le masani ai, pei o le kamupani e maua ai le faʻamaonia mo le 5 tausaga i mea ma galuega. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻateʻaina le mauaina o faʻalenatura e leai se totogi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamamaina poʻo le susu pamu. Peitaʻi, o le tau o "Kanata" o fale e masani lava sili atu nai lo "franish" - mai le 19 afe o rubles. Mo le 1 M2 e aunoa ma le faʻamaeʻaina ma inisinia faiga.

O le pa o le puipui e faʻatagaina e ao mai le maualuga-vasega vasega faʻamama laupapa. E sili atu le saʻo o le faʻaaogaina o le kapeteni ma pa, oloa mai le gluue custof poʻo le tuʻufaʻatasia 2-auala (laupapa + op)

Puipui mamanu ma laupapa laupapa laupapa

Tekinolosinilologization mo le fausiaina o nofoaga faʻavaʻa: o le a le mea e te filifili ai? 10188_37

Steel Fort

O le faʻavaʻa o fale maualalo e mafai ona potopoto e leʻo le laʻau, aʻo le uʻamea uʻamea faʻapipiʻi (masani o ni vaega faʻapipiʻi). O ia oloa o loʻo ofoina atu e Aykhum, Salves, Marives, etc... O le tele o tulaga o le lsk (malamalama uʻamea maoaʻe ma geomotry saʻo. I le avea ai o se tulafono, o le faʻavaʻa o loʻo tuʻuina atu i le mea na saunia mo le faʻapipiʻiina: O faʻamatalaga o loʻo tipiina i le tele ma faʻailogaina e tusa ai ma le mamanu o loʻo galue ai. O oloa uamea o le faʻatuatuaina e puipuia mai le lamatia i le vevela vevela. E le pei o pa ma laupapa, latou te le taʻe ma aua le polokaina.

Peitaʻi, o le uʻamea uʻamea, ma amanaia le galuega faʻapopotopotoga, o le a tupu a itiiti mai 70% sili atu taugata nai lo fafie. E le gata i lea, steel faʻamatalaga, tusa lava ma se tau le faʻatagaina le mafiafia o puipui mafiafia (0.7 MM) ma le faʻaleagaina, tuai le vevela faʻaliliuga. Ina ia aloese mai le faʻatamaia o faʻavae i le mafiafia o le fausaga, puipui puipui e faʻasolo atu ai pea i le pito i luga o le auvai, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa.

  • O le a le muamua fale tekonolosi i le fale ma o le a lona foliga

Foliga o le poloaiga o le modular fale

Ma se voluma-modular tekonolosi, o le tele o fausiaina galuega, e aofia ai le maeʻa ma faapipiiina o tupe maua, o loʻo faia i le faleoloa ufiufi. Maeʻa modules (masani lava e lua, e seasea tolu pe fa) o loʻo aumai i luga o le kasa o uta ma tuʻu i luga o le faʻavae i le faʻavae muamua. Ona vaeluaina lea, faʻasologa o faʻaupuga, ma faʻafesoʻotaʻi le fale i fesoʻotaʻiga taua.

I le matou maketi, o fale mo le FALDAIER o loʻo fai ma sui o le Kamupani "Fanua-Vatoto", "na masani ai le taimi fuafuaina o le lua.

I le faʻatulagaina o se modular fale, e te sefe tele le taimi ma aveese uma faʻafitauli mo le faʻatau uma o mea, sailiga mo tagata faigaluega ma pulea le lelei o le fausiaina. Peitaʻi, e tatau ona latou talia le malamalama maualalo o le tofiga o le tofiga, laiti o nofoaga ma fale tusiata faʻapitoa. O le tele o fale e faʻatafafa i tuʻutuʻuga o, e masani lava i le taualuga o le taualuga o le taualuga, tamai masimaʻau pe a aunoa ma i latou. I le avea ai o se tulafono, i le fale tasi fola (ae e masani ona i ai i le toe nofo ai le mesanine), ma lona atoa itu e le sili atu i le 100 M2. O le tau ua uma ona uma e apilia ai le filifili modular - 31-38 afe o Rubles. Mo le 1 M2.

Ina ia faʻaititia le tulaga lamatia o le fausia o alalaupapa o le malulu, e mafai ona e faia se faʻavaʻa ma laina laina e lua o fata ma uila, o le a faʻaopopoina le tau o le fale e tusa ma le 20%

Ina ia faʻaititia le maualuga o le module

Ina ia faʻaititia le maualuga o le modules (ese latou te le o feʻaveaʻi i lalo o alalaupapa ma laina o le mana o le malosi) e aunoa ma le vevela, a o le taualuga, aʻo le taualuga o le fale

  • Nofoaga Fale: O le a le mea e mafai ma e le mafai ona sefe i le taimi o le fausiaina

Faitau atili