Faʻalautele pepa mo se fale poʻo se fale o le fale: Faʻafefea ona faʻatulaga, sui ma toe faʻaleleia

Anonim

O meatotino taitasi o le talafatu e tatau ona ia lava i lona lava taiala faʻamaonia le faʻailoaina o le faʻatau ma le faʻatau atu feuiuiaiga, Maoa, Fesoasoani poʻo tofi. Matou te taʻuina mea e fai pe a fai o le pepa ua leiloa pe faʻaleagaina, faʻapea foʻi ma le auala e toe fausia ai ma suia.

Faʻalautele pepa mo se fale poʻo se fale o le fale: Faʻafefea ona faʻatulaga, sui ma toe faʻaleleia 10193_1

Faʻalautele pepa mo se fale poʻo se fale o le fale: Faʻafefea ona faʻatulaga, sui ma toe faʻaleleia

Faʻalauteleina pepa o le faʻavae lea mo le faia o le umiaina o le umiaina o se tasi o metotia o loʻo fuafuaina e le tulafono, aveʻeseina - faʻailoa mai o lenei mea faʻapitoa o se tagata faʻapitoa (pe toʻatele tagata).

O malosiaga o le e ona o loʻo faʻaaogaina pepa

O le tusi a le au fautua faʻamaonia le aia tatau e nofo ai i se fale mautotogi, toe faʻaleleia, toe faitau, ae sili ona taua - e faʻatau atu fale o lo outou tagata. O le umiaina o le pule o le umiaina o le tulaga lea o le umiaina: umiaina, faʻaaoga, faʻaaoga.

O le umiaina o loʻo ia te ia le mea o le mea totino o mea totino, aofia ai le avanoa i le fale e faʻasaina e isi pe sili atu poʻo ni tagata e ana.

O le faʻaaogaina e le gata i le tulaga o le umiaina o le mea o loʻo i ai, ae i totonu foi o le iugafono a le e ona (poʻo le pule) o meatotino. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e foia se fale mautotogi, e te le avea ma tagata e ona, ae ia maua le aia tatau e faʻaaoga ai se isi avanoa a se isi tagata.

O le mea sili ona taua o le aia tatau e lafoai ai meatotino, e maua ai le pule o le pule e fofo vave le mafuaʻaga o meatotino a ia (e tuʻuina atu, ae le o se pule pe le tumau. tagata faaaoga). Afai e le saʻo le pule, o ana sui loia e mafai ona faaeeina faʻavae i le itu saʻo o mea totino o le tau.

O pepa aloaia e tuʻuina atu e le pule o le agavaʻa e faʻatino ai a latou mea saʻo, e faʻamalosia ai le tino o loʻo iai nei (faʻatapulaʻaina fanua i luga o le pa

  • O mea e manaʻomia mo le toe faʻaleleia ma faʻafefea ona faia

Ituaiga o mea taua fanua

O taʻiala e aofia ai konekarate, gaioiga tusi faamaonia, tusi faamaonia o nofoaga o galulue faatasi.

Feagaiga o le faatauina atu

O lo o tusia i le tolu tutusa tutusa. O le tasi o kopi o loʻo teuina i le Resitala Pule (Togafiti Togafalelua o le Feteaile Service mo State Resitalaina ma Karastrere), ma le lua o itu auai o feutagaiga.

Mafuaaga Maliega

Le tusa ai ma le tulafono o le mea moni o le fesuiaiga o le tasi fale nofomau i le isi. Ma se tulaga le tutusa o mea, o le tasi itu o le toe faʻatulagaina le eseesega eseʻese i le tinoitupe tutusa. Matou te tosina mai lou mafaufau i le mea moni o faamatalaga e uiga i le Atunuu o fanua fanua uma i tusi folau aloaia o BTI ma tusi faamaonia o aia tatau e tatau ona tutusa.

Lau pele maliega

Atonu e moni pe a tasi itu e faʻaliliu ai se mea o le mea totino o loʻo tupu i le isi itu vave pe a maeʻa tafaoga, pe faʻavavau e manaʻomia le faia o le tulaga maʻoti. Latalata i le lagona o le olaga o le olaga o le olaga atoa ma faalagolago (mautotogi), pe a taunuʻu le mea totino o le tagata faʻatau, ae a faʻataunuʻu e le tagata foaʻi tulaga faʻapitoa ua faʻamatalaina i le pepa.

Tulaga tumaʻoti

O le fuafuaga ma le faʻaaogaina o le pelega o le auupega faʻalilolilo (mo kamupani soʻofaʻatasi) e tuuina atu i malo i le lotoifale, o lona pule e aofia ai lenei ituaiga o fanua o le fanua.

Tusi Faamaonia o le aia tatau i tofi (e ala i le tulafono pe o le a)

Fuafuaina pe a uma le 6 masina. Mai le aso o le maliu o le molimau. O le umiaina e mafai ona faʻatuina i le konekarate mo le faʻaliliuina o se fale mautotogi i le meatotino a tagatanuu, poʻo se tusi o loʻo totogi ai le fefaʻatauaiga (i totonu o le Faletupe o Garage o le auai i le fausiaina.

Faʻamolemole matau: konekarate mo tupe teufaafaigaluegaina ma talafeagai e auai i totonu o le fausiaina e latalata tele i a latou anotusi. I mea uma e lua, o le paʻepaʻe i le va o le e fausia ma le tagata faʻatau e le o se mea faʻapitoa, i totonu o konekarate, o noataga a le tagata atiaʻe mo le faʻaseʻeina o fale, o le a faia pe o le a fausia ai

Ma le isi, o loo i ai:

  • Faʻasalalauga faʻaiuga o aia tatau o talosaga;
  • Maliega i le tuʻuina atu o se faʻamatalaga manino e le tagata nofo aitalafu o le fanua o loʻo i ai i le tagata aitalafu;
  • Maliega i gaioiga soʻoga (poʻo se faigofie faiga faʻapaʻaga faigofie);
  • Filifiliga o le Ao o le Pulega e fofogaina ai le Faʻatonulosia o le Faʻafoina o le Fale o loʻo faʻamaeaina e ala i le fauina;
  • faʻaiuga faʻamasinoga (i le faʻailoaina o mea totino i le mea o le fale totino);
  • o pepa saʻo mo le faʻaaogaina o le vaega o fanua.
  • Faalauteleina pepa i luga o le mea o le fausiaina o le fausiaina.

E tatau lava ona tausisia pepa i le tulafono i le taimi o lo latou tuʻufaʻatasia i le tulaga o le meatotino.

Faʻalautele pepa mo se fale poʻo se fale o le fale: Faʻafefea ona faʻatulaga, sui ma toe faʻaleleia 10193_4

Pepa aloaia - Uso

E mafai ona faʻapipiʻi pepa aloaia i taiala autu:

  • Maliega i luga o le faʻamatalaga (faʻavae) o sea i le itu taumatau o le umiaina o le fale mautotogi (fale nofomau);
  • Maliega i luga o le vaega o le Hethentation Landai;
  • Maliega i luga o le toe tufatufa atu o sea i le aia masani o le pule masani a se fale ma fale puipui ma fausaga;
  • Maliega i luga o le vaega moni o le fale o le fale ma le faʻamutaina o le faʻaaogaina o le tulafono;
  • gaioiga o le taliaina-lafo pe a faʻatau ma faʻatau atu (ma le totogi o le totogi);
  • Faʻatinoina o le taliaina ma le lafoina i lalo o le konekarate mo le teuga tupe o Fale o le fausiaina (faʻasoa le maliega i le fausiaina o se fale nofomau, o se konekarate o le aia tatau);
  • Maliega o le faʻatuina o se pologa (pologa o loʻo i ai le aia tatau o le faʻaaogaina o se nofoaga ese
  • Faaipoipoga Faaipoipoga.

O nei pepa e lona lua faʻatatau i taʻiala.

Faʻalautele pepa mo se fale poʻo se fale o le fale: Faʻafefea ona faʻatulaga, sui ma toe faʻaleleia 10193_5

Matou te taʻutino le pule o le fale mautotogi

O le talosaga mo le lesitalaina o le umiaina o se fale mautotogi ua tuʻuina atu i le resitala pule i le nofoaga o fale. O le ae manaʻomia:
  • Tusi folau;
  • O se tusi pepa, i luga o le faʻavae o loʻo ia te oe le aia tatau e faʻatino ai le ese meatotino (mo se tusi pasi o tofi o tofi tofi);
  • Technical Passportment ofpangments (Emeence Eria, Palau o potu, pa o pa ma tuufaatasiga, tausaga le fausaga), atofaina faaeega iniseti.

O le talosaga mo le resitalaina o aia tatau meatotino o loʻo faia saʻo pe a lafoina pepa. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i luga o le faʻatatau o tautua lautele, o loʻo lisi mai le faʻamatalaga i le MfC.

Afai o tagata e ona, o le saʻo-apalai pepa saʻo mo fanua moni e ao ona taliaina latou taʻitasi.

O tusitusiga e tatau ona faʻapipiʻi ai poʻo fea le itu e faia i le au taʻitasi o le co-pule. Peitaʻi, e le faʻaaogaina lea tulafono i tagata e ona ana ai - o siʻosi, pe a fai o le fale mautotogi poʻo isi meatotino le mafai ona faʻasoaina i mea masani masani.

Pepa i luga o le mea o le fausiaina o le fausiaina

Faʻalautele pepa i luga o le mea o loʻo faia ai le talanoaga e faʻatatau i le tulaga o le lalolagi o loʻo fausia ai le mea. E taua tele lenei nofoaga o le nofoaga o tupe siliva mo le gagana Ma paga lea, pe a iai i fafo atu o le nofoaga. E faʻasaina le fausiaina o fanua tuʻutuʻuga, soʻo se mea e te le mafai ona faʻagaioi le fausaga, tusa lava poʻo le a le tulaga o lona maeʻa.

Afai o le ituaiga o fanua e talafeagai (faʻataʻitaʻiga, mo fale taʻitoʻatasi), ae o le fale na faʻataʻuina mai e le tagata lesitala ma tuuina atu le aia tatau o le tagata e leʻi maeʻa .

A le faia aia tatau i le palota ua, ona manaʻomia ai lea e i ai lava ia mafai ona faʻamaonia le faʻailoga e fausia ai fale mo le faasolitulafono o le fausiaina.

Matou te toe faʻafoʻi pepa

Afai e i ai se leaga poʻo le leiloa o le tusi resitala mo se fale mautotogi, o le pule o fale e tatau ona faʻaaogaina i le tino lea na maua muamua ai le pepa.

Afai o pepa na tuʻuina atu seʻia manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiga o le matagaluega o le nofoaga, poʻo le a le fanua e faʻatino ai le pili o le Malo) ma totogi le pili o le setete) Faʻatinoina o le Taimi - 15 Aso faigaluega.

Afai na faʻapipiʻi mai le feagaiga i se faʻamaoniga o le faʻatau atu. O teuga o le Teu Fanua Lafoga o Konepoina o pepa uma faaliliuina i le taimi o le resitalaina o aia tatau i le fale mautotogi, e aofia ai le feagaiga faʻatau.

I totonu o le tino o le fale tearao o le feterale o le Registral Regins, e ao ona faʻatumuina se tusi mo le toe faʻaleleia o le pepa aloaia ma faʻailoa ai mafuaʻaga o le leiloa o le faʻamaumauga. Tusi Faamaonia Tusi Resitala mo fanua o loʻo tuʻuina atu i totonu o le 30 aso. O le faʻamaumauga mo le tuuina atu o se toe faia o se kopi o loʻo faia i se tasi lesitala o aia tatau, ma se faʻailoga faʻapitoa "nai lo le leiloa" e manaʻomia i luga o le kopi. I le pito i lalo o le pepa i luga o se kopi i luga o le kopi, o le tusitusiga tusi pasi e faia, o loʻo i ai le aso ma mafuaʻaga mo le tuuina atu o se kopi, faʻamatalaga e uiga i le tagata talosaga ma isi faʻamatalaga taua. I le toe kopi o le tusi resitala lesitala, o le numera o le leiloa pepa ma le aso o lona tuuina atu e manaʻomia foi.

Afai o le leiloa le maliega o loʻo i totonu o le fale o le Noval Office, e mafai e le E ona le faʻailogaina i se tala faʻasolopito. A maeʻa auaunaga tau tupe, e faia e le tagata suʻesuʻe i le tagata talosaga se kopi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le itu lona lua o le feuiaiga - o le tagata faʻatau poʻo le faʻatau atu o le tagata totino. E matua taua lava lenei mo i latou oe mauaina mea totino i le ulufale atu i se tusi faigofie o le 1996 ma le 1998, pe a leʻi amataina le tulafono e tasi le lesitala.

Afai e le mafai ona toe faʻafoʻiina le konekarate, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi bti e faʻamaonia ai lau umiaina o le fale mautotogi o le fale mautotogi. I se faʻaopopoga, o faʻamatalaga e mafai ona mauaina i le lafoga o lafoga e faʻamaonia ai le totogiina o tupemaua o tupe maua e le tagata faʻatau o fanua ma meatotino fou i le tagata fou o le fale mautotogi.

Leiloa foai konekarate poʻo Tusi Faamaonia o Tofiga e mafai ona toe faʻafoʻiina i le Resitala Pule poʻo le Ofisa Noterial, faʻafesoʻotaʻi iina ma se faʻamatalaga.

Leiloa le kasa poʻo faʻamaumauga faʻapitoa i luga o le fanua ua toe faʻafoʻi mai i le BTI. Faʻamolemole ia matau: Afai e sili atu i le 5 tausaga ua maeʻa talu mai le aso o le ata o le faʻapitoa poʻo le poto tusi folau, o le a manaʻomia e toe faʻatulagaina le tusi folau faʻapitoa o fale.

Afai e leʻi maua e le tagata faigaluega BTI le pepa pasi poʻo ana kopi i o latou Archives, e mafai e le e ona le faamasinoga i le faamasinoga o le aia a le tagata totino.

I le leiloa pe osofaʻia o pepa mo fanua, e tatau ona toe faʻafoʻi mai e le e ona le faiga i se taimi vave, lafo atu se talosaga i le tutusa sauniga na latou mauaina ai; Ma, o le a e manaʻomia se tusi folau poʻo isi pepa faʻamaonia faʻamaonia le igoa o le tagata talosaga

O le a le mea e gauai atu ai

Tagata faigaluega o ofisa totino o loʻo fautuaina e aua le lafoina le faʻamaonia o pepa, tusa lava pe e leʻo manaʻomia ni molimau mo le feuiaiga.

O le tusi faamaonia o le aia tatau o le pule e mafai ona toesea pe a fai o le feuiaiga na faia seia oʻo i le 1997 (ae leʻi faia le faʻalauaʻitele o le lesitala potu). Ae ui i lea, i lea tulaga, i luga o le itu taumatau pepa e tatau ona avea o se resitala faailoga.

I taimi uma faʻatusatusa le faʻamatalaga i totonu o pepa ma le tulaga moni o mataupu: Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le tagata faʻatau o le taʻavale, e aunoa ma le toe faia o le fale, o le a le mafai ona faʻagaioia le fale , aua o pepa mo le feuiaiga e le o sauni

Ua ou mataala i le afitusi o faʻamaumauga ua faʻamatalaina i le saʻo-faʻaiuga pepa ma le pepa faʻamaonia. Mo se faʻataʻitaʻiga, igoa o Natanoa ma Natania e masani lava ona le mautonu, na mafai e Tanielu ona liliu atu i le tusi "ё" e tatau ona tusia pe a ma le Federant igoa e mafai ona lua tagata eseese.

Afai e te maua ni eseesega, taulaʻi i le tusitusi i lau tusifolau. O suiga uma e tatau ona faia i le itu taumatau o le faaiu.

O le mea lona lua e tatau ona siakiina o le leai o se malosi o le aia tatau o le faʻaaogaina ma faʻatapulaʻa i luga o le fuafuaina (pe a tuʻuina atu le fanua poʻo le tagata mulimuli pe o le tagata faʻatau e pei o le tagata faʻatau.

Oona e mafai (ma tatau) e aveese, mo le mea e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai le pule o le faamasinoga o le faamasinoga i le o le o le a o le leai o le oona. Atonu o, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se gaioiga o Mutuas.

Lona tolu e tatau ona e faʻatusatusaina, o fuainumera o numera - o se vaega o fale poʻo le togafiti, o le numera o potu, potu i le fale ma fale mautotogi. Afai e le fesoʻotaʻi numera, vaʻai i le fou pepa e le aso e tuʻuina atu. Afai o le fale mautotogi na toe aumaia poʻo se fou fanua o le fanua pe a maeʻa le suʻesuʻega o le suʻesuʻega o lona nofoaga e faia ai le tusi resitala o loʻo faʻailoa mai ai i le mau tekonolosi uiga o fale.

O le vaega lona fa, e tatau ona aʻoaʻoina, o se vaega na o ia mai le tusi fale (fomi 9), o loʻo faʻailoa mai ai pe fia ni tagata o loʻo lesitala i luga o lenei fale. Afai e te faʻatau pe faʻatau atu se fanua o le fanua lea e naʻo le autu o le fale, e tatau ona e mauaina se faʻamaumauga o le vaega tutusa.

Saogalemu auala

O le eleaia ofatema e taugata tele, o lea e aoga ai le faia o ni filifiliga o le a faʻaititia ai le lamatia o le ona o le e ona le mautotogi.

  1. Taofi taiala i se nofoaga faatuatuaina.
  2. A e manaʻomia pepa aloaia mo fanua, o loʻo faʻaalia ni pepa (faʻataʻitaʻiga o lafoga) pe poʻo afea le faʻaalia poʻo se tagata faʻatau
  3. O kopi mai pepa e tatau ona faia na o le i ai (pe i luma o se tausi mavaega).
  4. Afai ua e leiloa pepa (aemaise pe afai ua avea oe ma na afaina i le gaoi), e tatau ona e faʻailoa vave atu lea i le Pulega resitalaina ma faʻafesoʻotaʻi Leoleo ma le faʻamatalaga talafeagai.

E le gata i lea, e tatau ona faatatau i le Faamasinoga ma le manaʻoga o le faʻasaina o le faʻasaina o ni tau faʻatau oloa, le saʻo-tusiga o le mea na leiloa pe gaoia. Lenei e tatau ona maua ai le osofaʻiga o le agavaʻa o le mafai ona faʻaaoga pepa leiloa i le tulafono faʻasolitulafono.

Faitau atili