Faʻafefea ona aveese le pisia mai le aufana ma ato ma lavalava: 3 o le auala faʻaonapo nei

Anonim

Matou te iloa atu le fetuu e le gata i tamaiti aʻoga ma tamaiti aʻoga, ae o latou foi e fiafia e ofuina se 'au i le lautele, ma faatoa matou alu i femalagaʻiga lautele - o nisi taimi o nei pisia. Ae o se mea mai ia i latou o loʻo soloia pea.

Faʻafefea ona aveese le pisia mai le aufana ma ato ma lavalava: 3 o le auala faʻaonapo nei 10200_1

1 i le Aproxyl ava - mo le natura ma le pamu o le paʻu

E mafai ona aveesea fou, o loʻo aumai foi le nofoaga mai le paʻu (faaletonu pe leai, tusa lava poʻo le a le mea). Ia mautinoa ia muamua taumafai i se nofoaga le vaaia. Faʻaaoga le ava malosi i lau cotton tampen poʻo le citton ie (ae le lanu), ma fai. Fai i se potu faavaomalo - O lenei 'ava malosi o Pahuchi. I luga o le isumu, e mafai ona e malamalama vave, vaitusi ua alu ese pe leai. Suia le swab pe fufulu vave le ie, i le taimi lava e alu ai le valivali ia i latou, ae le o le manogi o le pisia.

'Ava malosi (70% ISOPROXPYL BECHE), 36 fasi

'Ava malosi (70% ISOPROXPYL BECHE), 36 fasi

61.

Faatau

Afai e mafai ona e aumaia le nofoaga, susu le mataupu, ona faʻamalamalamaina ai le gaʻo ma le leai o se gaʻo (mo se faʻataʻitaʻiga, wax mo seevae) ina ia le mamago ai.

2 okesene-faʻavae pisia - mo paʻepaʻe (pe lanu, ae tu) ie

O se mea fou e faasolosolo ona tumu i faleoloa. O le lauleni i nei tupe ae le o le okesene. E masani lava, o le uiga o loʻo aofia ai sodium idium le porcarbonte, o le mea lea ua pala i luga o le lofituina ai le cducticated hud, okesene ma vai. I le avea ai o se ponesi, ona o lenei, e faamaluluina le vai, ma o mea faigaluega mo le fufuluina maloloina lelei. Ma e fetaui lelei ma fufuluina lavalava i lenei pulu e fesoʻotaʻi i le vai, ma pe a uma nai itula e le aoga, o se paʻu toto e faaopoopo i le vai. Aua nei galo e faamasani i le fufuluina o fautuaga e tuu i totonu o ofu. O nisi ie e le mafai ona puipuia.

O le tuʻufaʻatasia o nisi paʻu e aofia ai tutusa polosi. O tagata gaosi gaosia e fautuaina latou mo lanu lanu, ae faʻaaoga i lau oe lava lamatiaga.

Ecover Universal Fullshing Powder ma Blech

Ecover Universal Fullshing Powder ma Blech

3 Melamine Sponge mo White Distabledordal Panuther taga

E galue o se malosi malosi ma e matua mafai ona faʻamamaina le mea na faia ai pe pogisa paʻepaʻe (faʻamaonia). Fou pisia o le faʻailoga ma faʻataʻitaʻiga, e mafai foʻi ona aveʻese, ae o iinei e te leʻi mou ese mai le au. I lea tulaga, e mafai ona e taumafai e faʻatali pe a mou atu le auala o le 'au, poʻo se mea e vali ai (pe a le o le tele ma e le o maitauina).

Memumi

Memumi

79.

Faatau

Le mea e te le tau faʻaaogaina

Manatua le faigofie mea. Uma manatu lautele tupe atoa (pei o le faʻataulaitu faʻapitoa), o loʻo faʻatau atu i fale masani, mamago faʻamamaina ma tau o le tagata e mafai ona faʻaleagaina lau mea. O le mea lea, ia e mautinoa e siaki i le nofoaga e le o vaaia (i totonu o le Seam, o le Transnover, Niple) o le aafiaga o le auala filifilia i lau mea.

Faagalo e uiga i le vailaau mo ipu, lacquer aveese, fufulu powoders ma vai vai pei o se membiy shonge, o le a le shithish o le a matauina. O mea faʻaesea e aveesea ai se vaega o le paʻu, ma e matua faʻavaeina lava i mea taugofie mai le paʻu o le paʻu, ae i le tulaga o le paʻu manifinifi, e te ono lamatia ai le pu.

Faitau atili