Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova

Anonim

I le Fale Lolomiina o le Fale, o le tusi o le lauiloa lauiloa Zhdanova "miti Heim" lomia faasalalau. Ua matou filifilia le aoga ma le lautele o fautuaga mai le tagata poto i le mamanu o le potu malolo.

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_1

1 Amata le lisi mai le TV

A faʻapea o loʻo taʻoto muamua se potu malolo, fuafua le nofoaga o le a tuʻuina le TV o le a tuʻu ai le elemene o le potu. O le a vavaeeseina mai le mea lea, o le a e malamalama i le auala e tuu ai i luga o meafale e faatulaga ai se sone mafanafana mo le matamata.

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_2

Fuafuaina o le maualuga o le a e faʻapipiʻiina le TV, manatua e tatau ona vaʻai le mata i le ogatotonu o le mata. Afai e te tuʻuina i luga poʻo lalo ifo, o le a tatau ona gagau pe tuʻu lou ulu.

Aua neʻi galo e uiga i le auʻau mo le televise! Na fautua mai Zhanya Zhdanova ia i latou i le lua tulaga: o le pito i lalo - 20 cm mai le foloa, o le pito i luga o loo i tua o le TV. O tulaga uma e lua o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o le auala uaea, na fausia i le puipui. O lea, e mafai ai ona nana uma uaea. O le isi filifiliga lelei o se tulaga faapitoa ma fausia-i le malosi o sapalai.

  • Faatalitali ma le mea moni: 7 talafatu e uiga i le atoatoa i totonu

2 Fausia se magafagafa

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_4

Afai e faʻatagaina e le potu potu e te faʻaauauina ai le afi mumū, e le tatau ona e mauaina oe o le fiafia. Piki le pepa ma mea o le afi afi e tusa ai ma au mea fiafia. Ma aua neʻi galo e mafaufau e uiga i le nofoaga mo le Woollowesress! E mafai ona atoa le vaega o le ata o le magalafu lava ia ma eseese taua le koneteina.

3 Filifili le SQU sao

O le sofa o se mea taua le fiafia. Toe maua mai le auala e te fiafia ai e nofo ai. Afai e te fiafia e aʻe i ou vae, e te manaʻomia se sili le loloto ma le vaivai o le lima. Afai e te masani ia te oe, tuu ou vae i luga o le fola, e sili atu le filifilia o se faʻataʻitaʻiga loloto pe fetuʻunaʻi le loloto ma aluga.

Tuʻu i luga o meaafale, aua & ...

Tuʻu i luga o meaafale, ia faʻaeteete ina ia o le nofoa ma sofa o loʻo i luga o le mamao mai le tasi i le isi - e le latalata tele ae le mamao. Ina ia faigofie tagata uma ile fesoʻotaʻiga.

  • Fausia se mea lelei sili ona lelei i le potu malolo: 7 auala e tuʻufaʻatasia ai sofa ma orwotairs

4 Filifili Le Uiga atoatoa o le Upsholsted Measa.

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_7

O le isi vaega taua o le filifiliga lea o le toe faaleleia mo mea ola. Afai e faigofie ona suia le ie pupuni poʻo ni mea teuteu e mafai ai ona suia le itiiti ifo i le itiiti ifo i le tausaga, ona sili ai lea e suia le sofa. Ma o iinei e taua le mafaufauina o gata ai le tetee a Aikupito ma mea le fiafia. O le tele o le maualuga o le maualuga o le lelei o le lelei o le ie o le sili o le 200 g / m2.

5 Tuu le kapeta

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_8

O le kapeta o le atoatoa zoning meafaigaluega. E le gata o le a le mafai ona faʻaopopo le lanu i totonu, o le tino poʻo le lagona, ae o le a avea ma fesoʻotaʻiga o le a aoina i se vaega e tasi o sofa, nofoa ma kofe laupapa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se kapeta, e mafai ona e faamamafaina le nofoaga ma le alu i luga poʻo se sone e le magalafu. Manatua o le kapeta e tatau ona i ai le sofa!

6 iloiloina le faamoemoe o le laulau kofe

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_9

Ae le i filifilia se laulau kofe, mafaufau po o le a le galuega e tatau ona faia. E lava ia oe le tuʻu o le ipu uaina i luga pe e te manaʻomia se lua-laina laulau ma le agavaʻa e teu ai ogalaau poʻo tusi.

7 Faʻaaoga Purquet forquet laupapa

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_10

O se ufiufi i fafo atu mo le potu malolo, e sili le faʻaaogaina o se laupapa laupapa. Fuafua i le sitaili lea ua teuteuina le totonu o loʻo teuteuina, e mafai ona avea uma ma se lautele o ata tifaga ma le Farani laʻau. Manatua o le lautele o le Komiti Faʻatonu e tatau ona faʻatatau i le nofoaga o le potu.

8 Faauma le ata o le i totonu o le tusitusiga

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_11

O le paʻu mulimuli o soʻo se poloketi o lona ata tusitusi, o le ata mulimuli o totonu ma le siosiomaga o le faʻamafanafanaga. O le totonu e aunoa ma ni faʻailoga o le a foliga mai "le lavalava" ma fou. O le filifilia lelei o tusi - O se mea taua mo le teuteuga: E mafai ona toso atoa le totonugalemu, ulufale atu i se talanoaga ma mea na susulu i totonu.

Tele manatu aoga mo le fausiaina o se mea lelei i totonu o loʻo sailia se "miti a le Zhdanova" miti o le fale "i le tusi.

Faʻafefea ona fai se miti miti: 8 olaga mai le tagata ofisa Zaghna Zhdanova 10213_12

Faitau atili