O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili

Anonim

O le filifiliga o maa e iloa ai le tikeri o le mafanafana i totonu o le fale mo le vaitau atoa. O le a matou taʻuina atu mea e sili atu oloa: mai le bimetal poʻo le alumini.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_1

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili

Ina ia iloa ai poʻo le a le mea e sili ona lelei o le heneter, o le Almininum poʻo BaimpalliC Models e tatau ona filifilia, e aoga le toe maua o le oti e faʻamasani ai ma le i ai i ituaiga taʻitasi. Ona mafai lea ona faia le filifiliga sao.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Alumisina maa

Mo le gaosiga o sea masini, e lua tekonolosi e faʻaaogaina:

  • Lafo. O le mea lea, o le oloa e maua monolithic. O le leai o ni ituaiga o soʻo se ituaiga o paluga poʻo ni vai e maua ai se malosi faʻapitoa.
  • Ili. I le oomiina o avanoa, vaega ua mauaina e mulimuli ane tuʻufaʻatasia i totonu o le paʻu. O le i ai o le faʻafesoʻotaʻi o node o loʻo avea ai latou ma faʻailoga sili atu ona maaleale i le faʻateleina o le faʻamalosi.

Oe lava e masani ona maua ni mea e maua ai i le faaupuga metotia, talu ai e laʻititi atu i le gaosiga. Faʻanaunauga, o loʻo noatia i mea faigaluega uma, e tutusa lava le faʻatuatuaina. Naʻo monolithic mafai ona galue e aunoa ma le tausiga, ma o 'au e manaʻomia se asiasiga masani mo le toilalo o le fesoʻotaʻi numera.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_3

Mai le lelei o le Atimonim faʻataʻitaʻiga e tatau ona maitauina:

  • Tele le vevela faʻaliliuga, faʻafetai i lenei potu faʻamafanafanaina i luga o le 15-20 minute. O lenei mea e mafai ai ona sefe le peimeni mo le tafe o le malulu.
  • Laititi mamafa, puʻupuʻu, lea e sili ona faʻafaigofie ai faʻapipiʻi.
  • O le i ai o le thermoclap e mafai ai ona e fetuunai ai le aofaʻi o suavai i le masini. Lenei sefe i luga o le vevela.
  • O faʻataʻitaʻiga muamua e mafai ona tutoʻatasi muamua ma vaega fou pe, i se isi itu, aveese le le talafeagai. Aua ua mavae, e mafai foi, ae e sili pe a pe a fai o le a faia ai se faapitoa.

O le taua tele, e aoga le maitauina o le lelei i le lelei o le malulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaleagaina e le Alkali le uʻamea i totonu ua faaleagaina le uamea. E sili ona vaivai le au sivili. I le va o vaega e i ai ni kesi e mafai ona fuafua i lalo o le malosi o nisi mea. O lea, o le malosi o le tuufaatupulaga o le antifreeze ituaiga maamopala ua vave ona vave. E le mafai ona faʻaaogaina.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_4

Ole vai e ulufale ai i le almuninum e faʻaosofia ai se vailaʻau o loʻo pasia e pasi ai ma le faʻasoaina o nisi kesi. O le mea lea, o mea uma e tatau ona tuʻuina i se paluga o Maevsky. O le tele o le vevela e momoli ai foi ni faʻalavelave. O maa e matua malulu lava, o lea e manaʻomia ai le tafe o le malulu e faʻatumauina ai se vevela vevela.

Mea uma e uiga i bimballic masini

I le maualuga o nisi o mea i luga o faʻataʻitaʻiga na faʻamatala i luga ma tausia o latou tulaga lelei, o le faʻaputuga mea ua uma ona atiaʻe. O lona igoa e taʻu mai ai o ni mea eseese se lua faʻaaoga mo lona gaosiga. O le Almininrum ma Steel, Black pe Sivaina. I luga o le maketi e mafai ona e mauaina ni masini o ituaiga e lua.

O le muamua e iloga i le mea moni o lona itu i totonu ua uma ona faia o uʻamea, ma fafo - mai le alumini. I mamanu o se isi ituaiga o uʻamea na o le paipa o loʻo pasia e ala i le oloa. Fuafuaina o loʻo sili atu le susulu, Almininum poʻo le sili atu, o le a matou iloiloina masini o le uluaʻi ituaiga, talu ai latou te tumau atoa le faʻatamaʻi.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_5

E faia i lalo o le maualuga o le mamafa e le lavelave. O le iʻuga, ua aliali mai se mamanu ma se uʻamea uʻamea. Afai e faia i le spinless steel, o le tautua ola o le masini faateleina e tusa ma le tolu. O le mea lea, o se fesoʻotaʻiga maualuga o mea e lua ua faʻamaumau, e ono afaina ai le vevela o le vevela.

O tulaga lelei o le lapotopoto mai le bimetal o:

  • O le teteʻe i le siʻitia o le mamafa o le fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi, ona o le i ai o se autu autu.
  • Lelei le vevela fesiitai ma o se taunuuga, vave vevela. Lenei ua faamatalaina e le i ai o le alumini.
  • Le mafai ona mafanafana i luga e siitia ai le vevela.
  • Tetee atu i faiga lamatia, aemaise i luma o se sking Engle Creo.

O le faaletonu e aofia ai vave malulu pe a uma ona taofi le vai vevela. I nisi tulaga, ma le le lava le lelei o le suavai malulu, o lona tali ma se uamea autu e mafai. E pasi ma le tatalaina o le kesi e mafai ona faʻaleagaina ai masini. O le tau o ia fausaga e matua tele lava. E mafai foi ona manatu ai foi i latou ua le manuia.

O le a le mea sili ai, aluminum poʻo bimetic heating moli uila? Faatusatusa le tapulaa autu

Ua manino ona manino o ituaiga e lua e tutusa. Faatusatusa a latou meatotino autu.

Tetee atu e siitia ai le mamafa

O se tasi o mea sili ona taua mo le maa. O le vevela vevela i totonu o le 'upega tafaʻilagi agai i lalo o omiga, ma i totonu o faiga eseese e mafai ona suia tele. O lea, mo le tele o tupuaga ma fale taʻitasi, e laʻititi. Mo mea taua o 16 pe sili atu fola, taua e sili atu tele. E iʻu i le mea moni o le maualuga o le potu vevela o loʻo i ai, o le sili atu o le faʻamalosi e manaʻomia ona tupu i ai.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_6

I le faʻaopopoga i le maualuga o le faʻatulagaina, o le faʻatosinaina o le sosolo o le sosolo i le faʻailoga, o le numera o le paipa, o le numera o cranes, etc. E manaʻomia ona amanaia ma mafai ona fai hydroidn, o lona uiga, maʻai matamuli i totonu o le tino e tulaʻi mai i le tele o mafuaaga. O le mea lea, teteʻe atu i le faʻatafunaina o le malosi mo le maa e taua tele.

Alumini o loʻo faʻasino i vailaʻau ma le tamaʻi malosi. Na faia mai ia mea fai mea, aemaise ituaiga 'au, e le mafai ona faʻaliliu ni eseesega taua. E masani ona faʻaumatia i latou e le hydrowards. Latou te le fautuaina pe faaaoga i le maualuga o fesoʻotaʻiga. Steel e sili atu le malosi. 'Ua tuʻuina mai i faʻataʻitaʻiga a le Puletamaka, o le autu ua faia i mea nei, e mafai ona latou teteʻe atu i le 50 atm.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_7

Faatagiga o le tetee

Alumini, e pei o le uʻamea uma o le uʻamea, auai i metal proal. E faigofie lava ona latou oʻo iai i le vai, o le mea moni, e manatu le soloia, talu mai vailaʻau e povi ua fai ma faʻaumatia ma faʻaumatia. Peitaʻi, e sili le malosi o Al i lo le uʻamea, ae Ae maise le pisapisao se tasi. Tuuina atu o le lelei o le collant corlund i le faiga o fale mautotogi fale e masani lava maualalo ma e i ai vailaʻau faʻamalosi tino, gaioiga e sili atu vave.

Sili atu, o lo latou vevela maualuga o le vai feololo faatelevave gofie latou. Tagata gaosi oloa ufiufi masini mai totonu i totonu ma se vaega puipuia faʻapitoa, ae e le maua se aʻafiaga tele. E maualalo le lelei e masani ona i ai i mea e maua ai le malosi o le fuʻa, o le faʻaaogaina o le puipuiga ma e leai se aoga. O lea, i le taʻua ai o le fofoina o le Headnet Schenitor e filifili - BIMETIC poʻo le Tamininum, e manaʻomia le manatu o le malaia e sili atu ona faigofie i le filifiliga lona lua.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_8

Maualuga le puipuia

Ole vevela masani mo le Coollant e le maualuga atu nai lo 90 °, tusa lava pe malulu tele i fafo. Ae peitai, i nisi tulaga, o le faʻaiuga o le sese o fale faigaluega o Bounder Corba, Malosiaga ile Polokalame ma le Tele o Isi Malaiga, e iʻu lava i lenei taua. Pe a sologa le malulu, e le mafai ona maʻii toasa, lea, lea e lamatia mo e o loʻo nonofo i totonu o le aiga. O le Almininum e le o le sili atu le vevela i luga + 110 °, o le Bimital galue i le 140 °.

O le paʻu o le paʻu

O le saoasaoa e maua ai e le masini le vevela i le ea e faʻalagolago i mea na maua mai ai. O le faʻamaumauga o loʻo i ai i totonu o le mea o totoe i le almininum vevela fesiʻiga. E vevela i luga ma malu. Faʻatasia meafaigaluega faia o mea e lua o loʻo i ai se tamaʻi vevela. O lenei faʻamatalaina o le faʻatasiga o le 'aʻai o le steel. Ua telegese lava.

Peitaʻi, o le vevela faʻaliliuina fua o ia masini o loʻo tele lava. O le eseesega i le va o le lua tutusa vaega o masini o ituaiga eseese e tusa ma le 10-20 w, lea i tulaga moni o le a faigofie ona iloa. Ae o le vevela vevela faasee o le Alumisina maa i luga.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_9

Foliga o le montage

Faigata pe a faʻapipiʻi maa o uma ituaiga uma e le tupu. Latou te eseese lava i sina mamafa mamafa, o le mea la o le taumafaina o latou i luga o le puipui e le faigata. O galuega uma e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga o oloa e tatau ona faia tonu lava e tusa ma tulafono e puipuia ai foliga o isi isi. Pau lava le faigata e mafai ona e feagai o le ono mafai ona suia o masini mai le softer almuninum ma le le mautonu. Faʻapipiʻiina i latou, e manaʻomia le matauina o se faʻaeteete.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_10

Alumini Radiator poʻo Bimellic: O le a le mea e filifili ai mo le fale

Atonu e foliga mai o le tuʻufaʻatasiga o oloa o le sili filifiliga o le fale teu oloa. Ae ui i lea, o lenei faʻaiuga e le aoga le faia. Le talafeagai le faʻaaogaina o mea eseese e faʻalagolago i tulaga o latou faʻagaioiga. O lea, o le limatuntum o taua ua faʻamaonia latou lava i le maualalo maualalo o fesoʻotaʻiga. O mea uma nei i fale tumaoti ma maualalo-tupua. O le sili ona lelei filifiliga mo sea faʻataʻitaʻiga o vevela i le tasi, maualuga tolu-fale teu fale.

Sili ona lelei, latou "lagona" i le ituaiga-ituaiga faiga. O le tuʻufaʻatasiga filifiliga e lelei mo le maualuga o faʻamalosiʻau. E mafai ona faʻaliliu ai le hydroward ma le vevela. O faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo le maualuga-maualuga, lapoʻa o fale maualuluga ma le tele o potu, ma isi mea Masalo o le faʻafitauli o filifiliga e le oʻo i ai pe afai o ituaiga uma o masini e uiga i le tau tutusa.

O le a le mea sili ai, bimtallic po o le alumini bidiators: faatusatusa ma filifili 10215_11

Peitai, o le tau o le bimental e maualuga atu. I le toe faʻaola aiina o se mea taua, o se eseʻesega taua e maua i le fale mautotogi poʻo le fale. O lea, peʻa filifilia ni maa ia amanaia ina ia mafai ona amanaia tulaga mo latou faʻagaioiga ma, fuafua i luga o lenei, faia se faʻaiuga. Aua le taumafai e sefe i le lelei. O mea taugofie e le gata i le faʻatauvaʻa, ona o le siʻitia o le afaina o se faʻalavelave, latou te ono afaina i le soifua maloloina i le fale.

Faitau atili