Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa

Anonim

O aso nei o laupapa e le fetaui ma le mafanafana i le mafanafana ma le mafanafana nai lo palasitika ma mafai ona tautua i le tele o tausaga - ae pe a latou tausia i latou ma toe faaleleia i le taimi.

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_1

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa

Tausia ma Tulafono Toefuatai

Ina ua fufulu le faamalama laupapa, e le manaʻomia le taofia o le ava malosi e maua ai le rims ma le stash e pei o se ie. i vai mama. E manaʻomia le fufuluina e le gata i le tioata, o le pito i totonu ma fafo o faʻavaʻa, ae sone foʻi o le laʻau (latalata le lusa i le faʻavaʻa), aofia ai mausa. E le tatau ona faʻaogaina le lipine filosota i pepa faamaumau, pei ona aoina le pefu ma mea totino.

Mo le faʻalautele o le tautuaina o le olaga o faʻavaʻa ma faʻamalama e manaʻomia, e manaʻomia le tausiga faʻapitoa. E le gata i lea, o isi taimi e i ai le manaʻomia e sui mau ma faʻaluaina-glazed Windows: O le muamua e mafai ona ofuina pe malepelepe, o le sekone o le faʻaseʻe ai o le dermoshock.

O le ki i le manuia tausiga mo laupapa laupapa o le saʻo filifiliga o le saogalemu ma toe faʻaleleia tagata fai meaʻai, lea e tatau ona tofo i luga o le laʻau.

Distswork (masani acrylic poʻo le Alkyd Valnish) i luga o le pito i fafo o Windows o le averesi o le 7-8 tausaga, mai totonu - i totonu - i totonu o le 15 tausaga. Ae afai o le fufuluina o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga ma le puipuia o le emulives (i le mea moni, e maualuga, o le waktosh, totoa, o Sikken, ona mafai lea ona faʻalauteleina le inisiua o 1.5.

Faatasi ai ma foliga vaaia o ni faʻaletonu foliga o loʻo iai (taupega, lacquer, o le faʻavaʻa e tatau ona fufulu muamua ma le paʻu o le p120-p180-p180-p180 Afai o loʻo maua ni faaputuga loloto, e manaʻomia ona faʻalauteleina i latou ma naifi, ma o vaega o le paʻu paʻu ua aveesea atoa. Le isi, o le leaga e latalata i le acrylic poʻo le epoxy tutty - i luga o le faʻatau atu o loʻo i ai ni faʻailoga lanu e faʻataʻitaʻi ese o ituaiga. E saʻo le lakapi e faʻaaoga mo galuega mai fafo, o se asoa poʻo se suauʻu ma le malosi o le proxing (pe a fai o le gaosi oloa e fautuaina ai le laufanua ina ia muamua prepan, e tatau ona faia); Lulu aʻo leʻi amataina le amataga o galuega e puipuia e le pepa Scotch.

O le mea sili ona faigata e toe faaleleia ai chips o lanu vinerish po o enamel. E toʻatele ni mea taua, o le a fesoasoani i se mea e le talafeagai ai faʻailoga - enaena, uliuli, samasama pe lanu. Afai o le vaega o mea leaga e tele, o le liu o le lipea e tatau ona filifilia e tatau ona filifilia i le lanu. Ina ia mafai ona e i totonu o le faleoloa ma le sili atu o le sili atu poʻo le mafai ona faʻaaogaina, e aoga e faʻaaoga ai le Ral Palette lolomiina poʻo se telefoni feaveaʻi

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_3
Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_4

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_5

E tele faʻamalama e tuʻuina atu i fafo atu o fafo o le almininium i luga, o le umi o le umi o le olaga o le mamanu.

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_6

Sport Pad-Aveesea e le aoga tele, ae sili atu le matagofie

Meafaigaluega tasi i le 3-5 tausaga le matua e manaʻomia le librictant - mo lenei mafuaʻaga, o le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le silicone, e tusa ma le feoai o le WD-40 vai suʻega o le a togafitia.

O nisi kamupani o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le lokaina o le faamalama o le faamalama laupapa faʻalua faʻalua i le tausaga - i le pa'ū, e faʻamalosia ai fusi i le prage, ma faʻaseseina ai. Peitai, lē talafeagai fetuunaiga o le a afaina ai nai lo le penefiti, ma e masani ona asiasia tamaiti o le Maota e tau nidyzy. O le mea lea, i le faʻataʻitaʻiga, o le tapuni i luga o le ala e faʻatonutonuina naʻo pe a iai se ata poʻo le asu e tapunia ma se malosi tele i luga o le court.

Mai lea taimi i lea taimi ma lea tausaga o taotoga, o le salu savili ma amata ona paʻi i le faʻavaʻa - i le tulaga lea, o le tosoina o faʻalelei ma le faʻatonutonuina o fale mautotogi.

Faʻailoga, o se tulafono, e faia i le liligiina o le paʻu poʻo se silika ma ua tumu i l-foliga grouti i luga o le shish ma faʻavavega ua faigofie ona toe maua. E sili atu le faigata ona maua ni oloa o le vaega lava e tasi ma faʻapipiʻi i latou.

Ae a sosoʻo ai, o le aso nei o loʻo tatagi le faʻamalama o le lapoʻa tele o fale tetele fausiaina. Faʻapipiʻi ni kesi o le a fesoasoani i le spave sparala ma tulimanu tulimanu. I tulaga ogaoga, ma o se tulaga le tumau, e mafai ona e mafaia, taofi le faʻailoga muamua, faʻapipiʻi faʻaopopo ia te oe lava-faʻapipiʻi i le mea leaga.

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_7
Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_8
Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_9
Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_10

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_11

Paʻepaʻe (ma soʻo se tasi-photone) faʻavaʻa e mafai ona valiina alkyd poʻo le acrylic enamel

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_12

Ae a o le i faʻaaogaina le faʻavae, e tatau ona faʻamamaina le laualuga

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_13

E faʻatonutonuina pine a le Eccentric

Faʻafefea ona tausia mo faʻamalama laupapa 10220_14

O le faʻapipiʻiina o le kesi o le a faigofie ona faʻaofi i totonu o le talaaga o le ata, pe a e fefiloi ma le fasimoli vai

Suia o tioata afifi

I le itu faaonapo nei olopalaina faamalama, o le tatagiina o faamalama ellowed oversodow o le a leʻi tapunia le SOA, ma totoina i luga o le lagi; Ina ia e faʻatupuina, e tatau ona e lavea lelei i le naifi mo le pepa puipui e lua i le lua o loʻo i totonu o le stash ma le tioata.

Aveese nei e aunoa ma le faʻaleagaina, e le faigofie i taimi uma ona vali ai le faʻavaʻa i le laʻasaga o Ram, talu ai o le laʻau e i ai le pogisa i le taimi. O le mea lea, e sili le faʻafesoʻotaʻi o le kamupani na faia ai le ata, poʻo le pailate. O le aso, o le sui o tioata tusi e nofo ai le 30-60% o le tau o le faamalama.

Faitau atili