Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga?

Anonim

O le tausaga lea, o le tulaga autu o le Berlin faʻaaliga Irphion 2018 toe avea ma le le mautinoa i luga o le Initaneti o mea - i le initaneti, o loʻo faʻatinoina pea le tuʻufaʻatasia o mea uma a le aiga. Mai le "Itumalo Faavavau", matou te maitauina le faʻaalia o faʻataʻitaʻiga fou, sili atu le tamaoaiga o tekinotusi o tekonolosi, faʻapea foi ma le siʻitia o le iugafono o telefoni maʻomia.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_1

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga?

Tvs

TVS e faʻaalia ai le SVE STOWS I LE 8K (7680 × 4320) - o le mea autu o le vaitau o le vaitau o le sami. La latou TV i le faʻaopopoina i le maualuga le faʻatagaina (o le 16 taimi sili atu nai lo le faʻatagaga o le HD) o loʻo faʻaalia foi i le sili ata ata. O le Q900r faʻataʻitaʻiga e iai le 8k atscling tekonolosi. E mafai ai ona e faʻaleleia lelei le tulaga lelei o ata uma ma le leo i se tulaga vave le fuafuaina, ma e leai se uiga muamua o le ata. O le isi ponesi: O le mea e te faʻaaogaina ma le malosi o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi-aulelei uaea, o lea e mafai ona e faʻatulagaina ni masini i fafo atu o le TV, aunoa ma le faʻaleagaina o le TV

Samsung tv ma ultranded p

Samsung TV ma Ultra-Maualuga Screen Filifiliga 8k

O lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga o le sili ona taua o le mea e iloga ai le faʻataʻitaʻiga 2018. O le mea lena o lona uiga: O le uaea o le uaea o loʻo fesoʻotaʻi i se tasi paʻu, lea e mafai ai ona e tuʻua le tele uaea ma sefe le asthetics na faia e le potu mamanu.

Sa faʻafouina foʻi le Samsung muamua le laina o loʻo taʻua o le TV i totonu o TV. E faʻaopopo atu i le SHD Fofoga ma Horg Travel galuega, o loʻo faʻaalia i le mamanu: Tuʻu lau TV i le "ata" e mafai ona faʻaalia le TV o le ata (o tusiata poʻo ata tusiata I luga, peitai ina ia aofia ai le lagona o le eseesega le vali). O le valiina ma ata e mafai ona filifilia i lou tofo: I totonu o se faʻapitoa faʻapitoa e taʻua "Ata o Ata" O le faʻavaʻa, sili atu nai lo 800 filifiliga o loʻo avanoa.

Samsung TV mai le Frat Visa laina ...

Samsung TV mai le faʻatulagaina laina o loʻo vaʻaia ese mai le ata

O le mea taua tele i totonu o le vitio meafaigaluega i le faʻaaliga o le TV i luga o le ultra-maualuga suʻega filifilia 8k

Na faʻalauiloa atu e le LG lana faʻamatalaga o le 8k, o le lalolagi muamua o le TV ma se umi faʻaiuga. O le pupuni ma 33 miliona paxels maua ai le lelei iugafono ma toe gaosia o le sili sili ona lelei o lanu uliuli.

  • Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

Meafaigaluega a le Audio Meafaigaluega

I le tutusa tutusa ma TV, e i ai le atinaʻeina ma le faʻaaogaina o mea faigaluega o le maualuga-lelei ata ma leo. Ma o lea, na tuʻuina atu e Panasonic le faʻavae o le masini fou - o le UHD-BLD-BLY-RANDING faʻamaumauga i le News, alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma (alualu i luma vitio spectration HDRCETER HDRCT HDRCT HDRDER HDREST HDREST HDER Ina ia taʻalo Audio Boasnonic Ese Sc-U30 Wireth Enginedic Schom, lea, e ui i le puʻupuʻu le lelei, e maua ai se leo malosi atoa ma se leo malosi atoa ma se leo malosi 300-prett.

Faledio faiga pasonic

Faledio faiga pasonic

Le tuʻua ma le faʻavasegaina o le leo i le leo. Na faaalia e Hama le leo mo le silaitu 4000 fale fale tifaga. E pei o auala ogaoga, o le siʻusiʻu o le sili ona lelei.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_7
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_8
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_9
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_10
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_11

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_12

4k lg cinebeam laser suia le stresssorment (faʻapipiʻi e mafai i le tele o tulaga)

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_13

4k lg cinebeam laser suia le stresssorment (faʻapipiʻi e mafai i le tele o tulaga)

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_14

Blu-ray - o se tagata taalo e lagolagoina ata vitio ma se iugafono o 4k (payanic)

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_15

Uaealesi grodio system ottava-s (nechsics)

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_16

O le lalolagi muamua Lenco Vinyl Pusegaina ma le fale lolomiina i luga o le 3D lolomi

Gadgets

I le fana o le paotutu, sa mafai ona e masani ai i latou i le lalolagi fou - foliga matamata. O le tele o Gadget e faia i le ituaiga o tapulima, o le vili o le mea lea e faia ai le faʻaaogaina o pepa eletise. Ona o lenei, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le ata i luga o le vili ma le tasi kiliki i le ki.

I le Gadget Sony Foishion Matamata le pule e mafai

I le Gadget Sony Thishion Showon, o le E ona e mafai ona suia lona mamanu

Fufuluina lavalava

Masalo o le tele o oloa fou ua faʻaalia i totonu o le vaega o le fufuluina ma le au teu oloa. Ma e le faʻateʻia ai lenei mea, o se metotia talafeagai uma lea o se metotia faʻaleagaina, lea e mafai ona alualu i luma. Ave le itiiti ifo o le samsung fufulu masini ma vave avetaavale. O le faasolosolo faʻavavevaveina o le taʻavale o se auala gofie lea o loʻo sosolo ai le talipasi i le tasi itu, ma le faʻaiuga i le isi. E faapena foʻi le faigata o le faʻailoga na faʻaaoga e feiloaʻi ai vagana ai i helikopa. Ae o lenei fuafuaga faʻamatala e fuaina ai aʻafiaga, ae tele i le lino ma faʻateleina ai le lelei atoatoa o gaioiga, e faʻaitiitia lona umi. I se faʻaopopoga, o nei masini fufulu e faʻaopopoina ai se faʻaopopoga tekonolosi: O le faitotoʻa e i ai le fofoa mo le umi o le utaina i le taimi o fufulu.

Samsung vave avetaavale masini fufulu masini

Samsung vave avetaavale masini fufulu masini

Mai i le Italia fale gaosi oloa gaosi oloa, matou te tusitusi ai lole ma se masini fufulu vave. O lenei metotia faʻamaonia e faʻamaonia lona "Vave" igoa, pe a faʻatagaina oe e maua ai le maualuga-vasega o le fufuluina o soʻo se ituaiga o ie mo le 39 minute. I se taimi etonu, ona o le nofoaga maualuga o le faitotoʻa vave o le faitotoʻa sa tatau ona vave ona utaina ma le liliuina ie lino.

Fufulu masini lotonuu vave

Fufulu masini lotonuu vave

Teuina o oloa

Mai le StoriGerators i le Samsung Pavalion, o le aiga Hub Line e sili ona manaia (i Rusia e leʻi tuʻuina atu) ma Spacmax. Spacemax e alualu i luma lua-Chamber StoriGerotors ma se tagata le mafai ona puipuia, lea, ma le tele o tulaga lautele (lautele 59.5 cm, maualuga 201 cm) I le taimi lava lea e tasi, o le faʻalauteleina o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le pito i tua o le polofesa e faʻalauteleina, gagau ma oso i fafo mo le teuina lelei o ipu lapoa ma fagu maualuga. Aiga Hub - Inturustic Auala: Faʻatino o se nofoaga autu o le HAPT HOME, faʻatagaina oe e pulea le masini fufulu, ovelamus e faʻaaoga ai le tele o le pa puipui. Ma faʻatasi foi i ai, e mafai ona e vaʻaia le tau, suʻesuʻe fua pe tuʻu le komepiuta "mo tagata o le aiga.

Aiga Hub Series Samsung Shoprigearator, meafaigaluega

Aiga HUB Roari Serisung Shoprigearator, faʻaaogaina ma lanu faʻaali

O le pito sili ona o le Shopriorator na auai ai i fafo. I lenei faʻataʻitaʻiga, o pa i fafo o le pusaaisa e tutusa ma faʻaletonu masini mo le taʻalo. E mafai ona fesoʻotaʻi le telefoni i se mea e maua ai se malu-acoustic scoustic system - ma faʻatulaga se pati!

E mafai ona ...

O le Diswerr Shopriotor mafai ona taʻalo musika mai se telefoni

O le pusaaisa i totonu o le fale o onapo nei ua avea ma o le Media Center ma le Cuishine Control Panel

LG manaʻo e taʻua muamua se tulaga fou centum system shoprigean ma se mea i lalo o le aisa. O le tele o faʻatekinolosi faʻapitoa (muamua o tagata uma o loʻo i totonu o le pule o le pule o loʻo i luga o le palepasi o loʻo faʻaaogaina ma ausia o le malosi o le 'ai +++ Faʻataʻitaʻiga. I se faʻaopopoga, o le fou tuʻufaʻatasia galue 25% Querter nai lo le aufaʻatasi a le faʻasologa o taimi muamua.

Setredicerator LG Centum System

Setredicerator LG Centum System

Kuka ma fufulu ipu

Toe teuteuina le samsung ma le ogaumu. O le faitotoʻa i le lua kuka kuka laina o loʻo aofia ai ni vaega se lua, ma e mafai ona tatalaina atoa pe faʻaliliu le vaega pito i luga. E matua talafeagai ma le oona o sauniuniga e lua o ipu eseese: E mafai ona e pulea le tapenaina o le ipu pito i luga e aunoa ma le faalavelaveina o le faiga o le kuka E le gata i lea, o le manogi mai le pito i lalo o le a le pau i le pito i luga.

Samsung Doung Cook Cool Shop Counter Kiliki i Forls ...

Samsung Direl Cook Cook Serie Workrobe ma Bractid Bradent Faitotoa

I le mimiti faapalaga i totonu o oloa fou - o se faʻasologa o le fufuluina o le opwwashers ma se otometi tiaʻiina faiga o Autudos (aʻo leʻi faia, o se tulaga tutusa o le fufuluina masini). O le mea faʻapipiʻi e utaina i se masini faʻapitoa, o le Powerdisk stred faʻapipiʻi i totonu o le totonu o le faitotoʻa. O le tasi disk discoll ua lava mo le 20 o le fufuluina o taamilosaga. Pau a le mea e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le download ma tuʻuina atu le taʻavale ma le taimi e sui ai le powerdisk. I le faʻaopopoga, fou o le meaʻai e mafai ona faʻatonutonuina e le tusi talosaga ma le polokalama mai le masini feaveaʻi.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_24
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_25
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_26

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_27

Desshwasher mimiti 7000 faasologa ma le auto o loʻo faʻamamaina faiga Autudos

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_28

E mafai ona faʻatonutonuina e le faʻaseleina o meaʻai a le 'ulo

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_29

Toese diskinatotos mo le leaga

I totonu o le kukaina o le kuka o loʻo taʻua fou o le AEG - O le uluaʻi faʻasalalauga muamua o le kuka i luga o le mafaufau o le merocook ma le uaealesi e leai se aoga. Faʻafetai i le fale mautotogi, o le kuka ma le saʻo o le tikeri o le a mafai ona faʻamautuina le vevela i totonu o le ipu saunia ma ausia le sili ona lelei le faʻaaogaina o le vevela.

AEG MONGCOOK COKUG SAMALL FOLAFOLAINA

AEG MONGCOK BARBAR, faʻaaogaina i le uaealesi tuʻutuʻuga

Laʻutiiti o le aiga o le fale, e pei ona i taimi uma, auai i le faʻaaliga i se tele malosi, ae e ese mai i le vaega autu. Mai faʻatekinolosi faʻailoga, e mafai ona e filifilia se mea puʻupuʻu mo le tapenaina o le fufuluina o le suʻega o le suʻega o le suʻega (soui o le kuka (auala o le pupuʻu o le wMF. Seʻia oʻo i le taimi nei, o se metotia na faʻaalia o loʻo avea ma se faʻavae.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_31
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_32

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_33

Palu kukaina masini mo le tele o le tele o le tekonolosi (WMF)

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_34

Palu kukaina masini mo le tele o le tele o le tekonolosi (WMF)

I le lumanaʻi, o le Initaneti o le a i ai i le initaneti mo mea faigaluega i aiga o ni masani pei o, fai mai, o le pule faʻatonutonu

Taavale ma mea poto

Toeitiiti lava o tagata gaosi eseese o falelii o le aiga na faʻaalia ai a latou filifiliga i le Initaneti i le faʻaaliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le samsung aiga Hubres, e le gata i le lafoina o feʻau a SMS i luga o le mata, ae ia faʻaaoga foi le talosaga e faʻatatau i le seti o oloa talafeagai. I se faʻaopopoga, o le pusa puipui o loʻo i ai le utaina o oloa ma le teuina o taimi ma le taimi e muta ai, o le a tuʻuina atu ia te oe le feʻau i lau telefoni. E faʻapena foi le pusaaisa ma se alavai totonu, ma le tagata e mafai ona, Vaʻai tuʻusaʻo mai le faleoloa, e toʻafia isi nei poʻo isi oloa e tumau pea.

Kofe kofe cm7 (miele) - na o le pau lava le ...

Cfm7 kofe masini (mimiti) - o le pau lava le mea e tasi ma otometi aveese le fua o fua

I totonu o le Bosch faapalaga, fesoʻotaʻi Tekonolosi ua faʻailoa mai e se Smart Shorigea Storeuration ma le faʻailoaina o galuega. Lenei ua le o toe faasolo - o le bosch faʻataʻitaʻiga mafai ona iloa 60 ituaiga o fualaʻau ma fualaʻau ma tuʻuina atu fautuaga mo latou nofoaga ma le faʻasaoina.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_36

O le metotia e atamai ma le sili ona lelei i le tupe alu i ai ma le sili atu lagona ma sensors e faʻatagaina oe i le sili atu o le fuafuaina o le siosiomaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i luga o le tulaga o loʻo iai ni ata puʻe mo le fale atamai, e mafai ona faʻapipiʻi mo le siʻitia atili mataitu. Ma le isi itu, o kamupani o mai i le ISA faʻaaliga mo le tausaga lona lua i le laina - tagata gaosi o nofoaga i fafo, e le o iai i lenei faʻaaliga, amka. Peitai, e le o se mea e ofo ai - o le tuʻufaʻatasia o masini eletise eletise ma meafaigaluega meafaigaluega e maua ai le faʻalauteleina o galuega faʻatino ma le otometi o le metotia.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_37
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_38
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_39
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_40
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_41
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_42
Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_43

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_44

LG fufulu masini mafai foi ona faʻatonutonuina foʻi mai le telefoni.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_45

Kofe Derr Delonghi.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_46

Kofe Derr Delonghi.

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_47

Honover Voluum Cleaner ma le Store Barbell

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_48

Redrigerators vestel skictic mamanu, ae ma lanu pupula

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_49

O nei ogaumu ma se faitotoʻa faitotoʻa ma le tele o le au

Filifiliga 8K, leo fesoasoani, initaneti o mea - O le a se isi mea na o mai ai tagata gaosi fale o aiga? 10221_50

Roller Shorts Roma, faʻatautaia e ala i le otometi poto i le fale e ala i Bluetooth

  • Leo Leo Fesoasoani mo le Fale: Mo ma faʻasaga i le faʻapitoa

Faitau atili