O fea e vaʻai ai i le musumusuga mo totonu: 4 e leʻi fuafuaina faʻamatalaga

Anonim

Afai na e fuafuaina e sui le mamanu o le fale mautotogi, o le a mautinoa lava le afu tele le lapisi i totonu o ogalaau ma nofoaga. Matou te fautua atu pe a mafai lava ona e tusia manatu mo le mamanu.

O fea e vaʻai ai i le musumusuga mo totonu: 4 e leʻi fuafuaina faʻamatalaga 10245_1

1 i Blogs

O fea e vaʻai ai i le musumusuga mo totonu: 4 e leʻi fuafuaina faʻamatalaga 10245_2

E mafai ona lesitala i le ki o tagata mamanu e te fiafia ai, ma mulimuli i a latou poloketi ma ai aitia mo musumusuga. Ae masalo e sili atu lava ona aoga bling o tagata masani o loʻo naunau i ata puipui o le ai ai. I le bloggs, e masani lava ona e vaʻai i le vaega "Ola" fale mautotogi, o le talaʻaga o le liua i le faʻatulagaina "e oʻo atu i le faʻataʻitaʻiga o le olaga.

E tele lava oa talafeagai i le Igilisi-gagana Initaneti: E mafai ona e amata, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se lauiloa o le Cocoky i totonu o le ogatotonu. Ae o tagata e Rusia e sili atu ona manaia e mulimuli i le Rusia Bloggers - E tusa ma le upu o latou e faʻatatau i faleʻaiga latalata ia matou mea moni. Matou te fautuaina oe e amata i le blog "Le Maota, o loʻo e manaʻo ai e te sau", o le tusitala o loʻo faʻamatala e uiga i lona fale ma ana mea.

2 i le tifaga

E masani ona masani, vaʻai i le ata poʻo le faasologa, matou te gauai atu i totonu o faʻamatalaga - ma i le lumanaʻi: O loʻo galulue ma le atoatoa e fai togafiti faʻapitoa. E na o le filifilia o le amio latalata i le Agaga ma vaai ai i lona fale.

Afai e te fiafia i mea toto mai le "o le aʻoaʻoga o le lapoʻa o le pa", "lalolagi o le vao i sisifo", " Toe fai i latou.

  • O le a le mea e musuia pe a toe faaleleia: 5 ata tifaga ma mea manaia

3 i lava mea fiafia

Afai e iai sau pupula fiafia poʻo se mea fiafia, e mafai ona e avea ma autu o mamanu. O lea, i totonu o le mamanu e iai se taʻaloga taʻaloga - filifili au e sili ona e fiafia iai ma taʻaloga ma faʻatumu le fale ma faʻamatalaga tutusa.

O fea e vaʻai ai i le musumusuga mo totonu: 4 e leʻi fuafuaina faʻamatalaga 10245_4

O e meloman? Faʻaaoga papatusi mo le puipui puipui. Cinema fan? O mea uma - o lau mea uma. Vaʻai le avanoa e faʻaali ai lou tuʻinanau i le tulaga - O lea la oe i le taimi e tasi latou te fai atu ai.

4 malaga

Atunuu ma taulaga e i ai latou lava lagona ma a latou fausaga fausaga. E i ai i totonu o ituaiga o ituaiga, ae o le "ola" fale "i luga o le nofoaga" o le a avatu ia te oe se manatu manino: ou te fiafia iai pe le fiafia i ai.

Afai e te malolo i se isi atunuu, ...

Afai e te malolo i se isi atunuʻu, vaʻai i le nofoaga, taumafai e malamalama i le mea e tosina ai oe ma pe faʻafefea ona e toe faia. Faʻatau se ulugalii i totonu o soʻoga i totonu o lenei mataupu o le a matua autu.

Le vave le fiafia? Manatua nofoaga na e iai. Masalo o le manatu mo mamanu o le a fanau mai i lenei mea e manatua.

Ma o fea e te tusia ai aitia mo le mamanu o lou fale mautotogi? Faasoa le tali i manatu.

Faitau atili