Eco-style redments: o le togavao togalaau

Anonim

O le puipui ma le Green Glayers atonu e fiafia uma Eco-isytics fiafia, ma tagata taulaga e leai se faaletonu faiga e fiafia i ai.

Eco-style redments: o le togavao togalaau 10255_1

Eco-style redments: o le togavao togalaau

O le faʻavae o le fuafuaina mamanu filifiliga - phymodei, o le fea o le aleright e faʻatamala (42 × 40 × 3 × 3.2 cm) ma le tele o pou (mai le 13 pcs. I le pito i luga o module taʻitasi o loʻo i ai se pu e toe faʻaleleia le vai ma le faʻaopopoina o le suavai o fetilaisa. O le susu ua tufatufaina i le va o POT na faasolosolo lemu, o le mafuaʻaga e tatau ai ona faʻapipiʻi le vai i le masina (1 l i le module).

  • Fale Ola mai Lat: Fetuunaiga faigofie i le fausiaina ma faʻataʻitaʻiga o le ae musuia oe

A fausiaina le phytosten ma filifili se nofoaga e nonofo ai le tele o tulaga.

  • Modules e tatau ona tuu i luga o se moli lelei lelei i luga, aloese mai nofoaga e pa'ū ai le la o le la.
  • O elemene e le tatau ona faʻaoʻo atu i luga o le ea i lalo o le vevela i lalo ifo o le 20 ° C, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalama poʻo le auala fautuaina e mai le 2 M).
  • E sili le faia o se tuʻufaʻatasia o laʻau le fiafia - o le a faʻafaigofie ona fetuunai ai le microclite o le fale mautotogi.

Eco-style redments: o le togavao togalaau 10255_4

Filifiliga filifiliga

Faapipiiina Moss (Yagel)

Mo se tulaga o loʻo i totonu o le laufanua, e ese mai le Mch, mafai ona sefeina se tagata ola foliga mai i le 5 tausaga, faʻaaoga plywood pepa poʻo le faʻamoe ma le le-tormoclay glused.

10 000 Cloud. / M2

10 000 Cloud. / M2

Flisline ata pepa puipui

O tulaga lelei o le Wallpaper Bergheu (Komar) - I le na o ...

O tulaga lelei o le Wallpaper Bergheou (Komar) - i le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le avanoa o le gaosiga i lalo o le tele. E te le manaʻomia le vai le mutia laufanua, e le manaʻomia i le faʻamamaina masani ma se mama. 3000 rum. / M2

Faitau atili