O mea manogi mo le fale e mafai ona faia ma o latou lava lima i le 20 minute (ma vave vave)

Anonim

Lelava o tupe faʻaalu i le tele o 'ea o le a manogi i ni nai aso? Ma le mea moni, e oʻo lava i le maketi tele, o le tagata ese tau mai le 2,000 manumalo. Sefe le paketi - Ia manaia ma masani tofo ma ou lima lima. Aemaise ona e sili atu le vave.

O mea manogi mo le fale e mafai ona faia ma o latou lava lima i le 20 minute (ma vave vave) 10262_1

1 manogi Vita.

Ave le suauʻu taua i se manogi e sili ona fiafia i ai - mo se faʻataʻitaʻiga, o se citus po o le lalagaina - ma mimiti i luga o le cOTTON polo po o tisiketi. E mafai ona e tuʻuina i le kapeneta i fata. O lea o le Kapeneta, ma ia ma ia, ma o mea o le a faʻatumuina i se manogi manaia.

Faia le manogi mai le Fata

Faia le manogi mai le Fata

  • Auala e Filifili ai se Farma mo le Fale: 4 Fesili e te manaʻomia e tali aʻo leʻi faatauina

2 vanila

E lava ni sipuni e lua o vanila elite, fefiloi ma vai, ma laumei. Tuu i totonu o le uati o le ogaumu o le ogaumu ma lenei manogi fausaga. Ua lava le 20 minute, ma le manogi malulu o le vatola o le a motusia faataamilo i le fale mautotogi. E moni, o le sinae puupuu na gaosia, o le manogi o le a mulimuli mai i le taimi o le aso, ae mo le faaiuga o le vaiaso o se matua lelei lea.

Vanilla o se mea manogi

Vanilla o se mea manogi

  • 8 auala e foia ai se manogi manogi i lou faletaele

3 soda i le faletupe

I totonu o se fagu ma se tapuni, e mafai ona e faia pu, ma totonu le paʻu o moe ma le tele o mata o le suauu taua. Ina ua lava na lava ona luluina le fagu, ma sauni! Tuu le masani ona tofo i totonu o le potu ma se manogi manaia i totonu o le

Soda ma suauu i le faletupe

Soda ma suauu i le faletupe

  • O le a le mea fou e manogi: 7 tofo o le a faʻaopopoina le mama o le fale

4 masima ma solosolo

O le faigofie auala e faia ai SASHA o le afifiina o le tamai masima masima ma mataua o le suauʻu manogi taua i soʻo se ie. O le faigofie filifiliga o le solosolo. Na o le afifi malosi ina ia le sasaaina le masima. O se mea e tupu e faʻafouina atoatoa le lafu a le Kapeneta ma lavalava.

Manogi i totonu o le taga

Manogi i totonu o le taga

  • Feoai le kapeneta: 10 manaia auala

5 vai faʻapipiʻi, mamago atigivae ma suauʻu

Afai o iai sau fagu ma se spotizer, faʻaaoga lenei manatu. I le lua po o le vai o le vai. Muamua faaopoopo le handing basil. Faʻatumu lona afa fagu, ae na oso aʻe i le simi e faʻatuai ai laulaʻau o le basil. Ma i le pito i lalo o le lua, faʻaopopoina ni suauʻu taua. Fefiloi uma "ipu" i le tasi fagu ma lulu lelei. E mafai ona e togi!

Manogi i le fana fana

Manogi i le fana fana

6 Jelly ma mea taua

Saunia le masani gelly - aveese le 2-3 afifi gelatin i le manava vai. Toso le laumei, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, silikuʻai kapotikes. Faʻaopopo au mea e te fiafia iai ma tuu le faʻaʻaisa - e mafai ona e alu mo le po. Ma le faiga kuka lava ia e le sili atu nai lo le 20 minute. A maeʻa ona liligi, e mafai ona tuʻuina i le potu i le moligaʻo i totonu o mormatic. I le potu vevela, o le a latou le fiafia lemu ma maua ai le manogi.

Faguamaslo

Faguamaslo

7 manogi fasilaau

E mafai ona e faʻaogaina pakete e masani ai, ma fai ai le fale Kebab i le ogaumu.

I se tamaʻi fagu (pe le aulelei tele - Ae matou te popole i le Asseti o le totonu) Faʻalu le suauʻu taua i se isi suauʻu, ae sili atu e aunoa ma se manogi. E mafai ona ave le suauʻu pepe suauʻu, mo se faʻataʻitaʻiga. Faʻatelevave le faʻamalamalamaina o le a fesoasoani i le ... ava malosi, o le tele o sipuni tispoon. Tuu fasilaau i totonu o le fagu ma se paluga. Sauni!

Ese

Ese

8 vai ma suauu

O se mea faigofie faigofie e le gata ua toe faʻatumu le potu i se manogi manaia, ae e mou atu foʻi i le vaitau o le taimi e tatau ai. Liligi i totonu o le pesini (leai-tioata) vai, faʻaopopoina suauʻu taua ma tuʻu i luga o le vevela maa.

Vai-faavae fua

Vai-faavae fua

Faitau atili