Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele

Anonim

O le tagata iloga o loʻo faʻaalia pe faʻafefea ona faʻafetaui se nofoaga masani lua potu mo se aiga o le fa. O loʻo faʻaavanoaina e tuʻu ai le lata mai o fale ma potumoe o matua, o se isi potu o tamaiti, o se potu 'umukuka ma potu susu potu susu.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele 10265_1

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele

Faʻavae i luga o foliga o le uluaʻi voluma ma le spatal fofo, o loʻo faʻaalia ai se tele o le vaega o le faʻatulagaina o le poloketi o le poloketi na te le mafai ona faʻalavelaveina ai . I le taimi lava lea, o le tuʻufaʻatasia o aiga tulaga o le malosi (i le tulaga lea, o se ulugaliʻi faʻaipoipo e toʻalua - e umi le faʻatagaina o le nofoaga masani, laʻititi - e pei o le potu malolo, laititi - i lalo o le potumoe). O le potu o le 19 M2 o loʻo manatu o le "Vaelua" pe tusa o le afa. O le sone i autafa o le faapaologa ua fuafuaina e faʻatulaga ai le potumoe mo matua, ma i tafatafa o le faitotoʻa o le potu e pei o se potu malolo. I le taimi lava e tasi, mai le fausiaina o vaega, e ui lava ina ia teena - Zoning o le a faia e le filifilia o meafale.

Umukuka

Umukuka

O le potu lona lua o le 11.5 M2 o le a avatua ai fanau. O le umukuka, o le faletaele ma le faleuila o le a tuʻua i le uluaʻi tuaoi - faʻafetai i lenei filifiliga o le a aoga i fafo e aunoa ma faigata i le tuʻufaʻatasia o le poloketi. O le a aliali mai o le a aliaʻe i lalo o le otaota masini ma manaʻoga ole tamaoaiga. Talu ai o le sui o le fale mautotogi e matua faʻafaigofie ai, ma e tele naua, o le tagata mamanu o le a musu e faʻapipiʻi le faitotoʻa i le va o le umukuka ma le alalaupapa. (O lenei filifiliga, e ala i le ala e faʻaleleia atili ai le vaʻaiga o le mulimuli ane.) O le fuaitau i le potu o tamaiti ae le o le fusuʻaga o le tino o le pa.

Potu o tamaiti

Potu o tamaiti

Umukuka

O le ulutala o loʻo fausia i luga o le M-Faʻataga Taaloga. Ia faʻavaeina atoa le fola-tele modules (60 cm loloto), ventitive o se vaapiapi (loloto o pe tusa o le 15-20 cm) i luga o le 15 pito i luga. Faʻapipiʻiina e le umukuka pito i luga o le ata pupula o le a fesoasoani i vaega papalagi ma le pito i tua.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele 10265_5

Faʻafetai i le fola, "tafe atu" mai le alatele i le ala savali, ma sau i totonu o le umukuka, ma le leai o faitotoʻa o le potu e sili atu

Potu moe potu

Talai le puipui vali mai Monogolo ae le o le soona fai o le tele o le a faʻatagaina le faʻaaloalogia o le tagata alofa, faia o Duropolmer o loʻo valiina. O le taualuga e sili atu le lelei o le siisii ​​stucco cornics ma pronthes. O le a latou ufiufi foi papala paʻepaʻe.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele 10265_6

Potu o tamaiti

I le foliga o le potu e manatua ai le faasalaga o le a faafaigofie ai ona zonting. I luga o le puipui o loʻo i ai i se faʻamalama, i luga o le 'upega tafaʻilagi ma le pito sili ona pito i tua o le malamalama faʻalenatura, faʻatinoina galuega mo tamaiti. I le va o le Symmetrirically Spaced Tables, o le a matou paʻi atu i le taumafataga ma le lisi-fafo pusa - mo meataʻalo. O le moega o le moega ma le teuina o moega o le a aliali mai i le itu taumatau o le faitotoʻa i totonu o le potu, o le agavale o le tele o le tele o le a puipuia ai le tele o tagata.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele 10265_7

Susuga susu

O puipui i totonu o le faletaele toetoe lava atoa ...

O puipui i totonu o le faletaele o le a toetoe lava atoa taoto i totonu ma le uʻu o le tino, faʻaopopo ma se pa puipui, o le a foliga mai o loʻo tapunia ai luga o le fusipaʻu. I totonu o le faleuila, o le pito i lalo o puipui o puipui o le ufiufi ma vali le fufuluina vali, pei o le pito i luga; O le a tapunia le taliina e le lautele o mamanuina.

O le pastel petlette e fetaui lelei ma le filifilia o le faʻataʻitaʻiga - toʻafilemu ma le toafilemu, e le soona fai o le tamaʻi potu e lua-potu.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi
Faatau faigofie. Soʻofaʻatasi potu malolo ma potumoe potu.
O le lanu samasama lanu e sili atu i se mea e sili ona faateleina i le mamanu. O le faʻapipiʻiina o se masini fufulu i le auala e manaʻomia ai le toto toto o le fola ma fausia le umi o le suauu ma alavai i luga o le suauu ma alavai.
Faʻaleleia o le faʻalogo o le auala.
O le auala o loʻo i ai se nofoaga mo le faʻamamaina masini.
O le umukuka ua tuu i luga o lima-foliga.
Ergonomic teuteuga o le potu o tamaiti.
O le faapaologa ei ai le nofoaga teu.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: E laititi le lua mo le aiga tele 10265_9

Matamata i luga

Faitau atili