Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai

Anonim

Paʻi pe faʻafefea ona filifili le atoatoa-faʻasolo atoatoa. O le a le mamafa e sili ona lelei? O fea tagata gaosi e sili atu? O a mea e le mafua ai ona mafua ai le leaga o tagata? O tali uma i la tatou tusitusiga.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_1

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai

Ergonomic orthopedic stress - le mataupu o mea taua mo se ulugalii fiafia! Afai e le paʻu se tasi mai paaga ma lagona i le aso atoa, o le alofa ma le agalelei e le tumau le malosi. Faʻapefea ona filifili se moto mo le lua moega e faʻalelei ma uma? Sei o tatou maitauina po o a mea ma tekinolosi e faʻaaoga ai tagata gaosi oloa ma pe faʻapefea ona atagia mai i lo tatou mafanafana ma le soifua maloloina.

Faapitoa lua Matra

Faʻatalilu faʻamoe faʻalua - o le leoleo o le fiafia fiafia

Auala e Filifili ai le Tele o le Fitu

O mea malie o le taulaiga mo le lua moega ua tatala i luga o tulaga masani: o le lautele o le 160 i le 200 cm (tupu tele). O le umi filifiliga e sili atu le itiiti ifo - 190, 195, 195 ma le 200 CM. Faʻamolemole vaʻai atu o loʻo aveʻese mai le moega, ae le o le umi o le oloa, ma e mafai ona faʻaoʻo mai le mea e mafai ai ona tupu. e le fetaui. O le umi e filifilia e le tuputupu aʻe o se tagata maualuga. O le agalelei e faʻalagolago i le faila: Mai le 18 i le 24 cm i le tautotogo ma 15-18 cm i le uila-saoloto faʻataʻitaʻiga, ae e le afaina ai le malosi o le uila.

Mama mai le Usa Mai le User User and Vasega o loʻo faʻaalia i inisi, i fesoʻotaʻiga ma e tulaʻi mai faigata pe a faʻaoʻo. Aemaise lava, o le American Kinge tele ma le umi o le 80 inisi (203 cm) o le a le toe fetaui i le umi umi o le moega o Europa ma Rusia gaosiga. Ina ia aloese mai le ofo, taumafai e faʻatau ni nifo o le tutusa ituaiga pei o lou moega.

American Dimlimaons faaluaina

American Fua o mea e lua

Ua filifilia Mama mo le taamilosaga lua e filifilia i le lautele. Ma o lena paʻaga e le faʻalavelaveina le tasi i le isi, filifili oloa o le sili atu 230 cm i le lautele.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_5
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_6
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_7

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_8

Lapotopoto faalua le moega ma orthopedic stress

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_9

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_10

O le faatapulaaina o le mamafa avega i luga o le Somastires ua faʻamatalaina i le tusi folau o loʻo faʻavae i luga o le tasi moega. Talu ai ona o loʻo momoe faʻatasi tagata, ua fautuaina i latou i le lua, ae o lenei auala o loʻo taʻuamiotonuina pe a fai o latou o loʻo nonofo ai le potu e tusa ma le tutusa. Faatasi ai ma se eseesega tele i le mamafa o le tagata ma se fafine (mai le 30 kg pe sili atu), o fofo faʻapitoa e manaʻomia.

O le a le mea o le fale orthopedic mo se moega lua e ese mai le masani?

O le po atoa o le malologa e amata i le loloto ma le maso. I le aoauli, o maso taofi le ivitū i se tulaga saʻo ma le lelava. O le a le taimi i le afiafi, matou te tosoina i le moega ma le fiafia, o le avega ua na o se vaega na auina atu i le moso ma le maso maua le avanoa e nofo ai.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_11
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_12
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_13

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_14

Orthopedic stress - toniga mamafa tufatufaina ma le mafanafana

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_15

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_16

O se toniga o le tino o le tino mamafa i luga o le sifi i luga o le siʻosiʻomia ua ausia ona o le lagolago talafeagai mo le ua ma tua i le taimi o moe. Mo lenei, o le SMArt e tatau ona toe faia le masani ai o le polesi koluma. Peitai, e leʻo manatu uma e mafai ona faia na ituaiga tele, ae i luga o moega ese moe i ni auala eseese. O le Staress, o loʻo i ai i lalo o le mamafa o le moe lelei, i le mea e manaʻomia e tuʻuina mai ai le tui, e taʻua o le arthomacal pe orthomical.

O le tomai e fetuunai i le masani masani o le spral koluma ua mauaina ona o le faʻapitoa faʻapitoa fofo ma faʻapitoa faila. Mo faʻalua o ofutino o falesolo, o le lautele o le mau o le maulalo e taua tele, aua e lua tagata eseese faʻatasi ai ma le tino tino ma seisi manaʻoga mo le lagolago!

O le a le mea e tatau ona filifili e filifili ai mo se lua moega

O le maaa o le sili ona taua uiga o le faamalu mai le manatu o le vaaiga o le tui. O le matagofie atoa o le orthopedic faʻataʻitaʻiga o loʻo latou kopiina saʻo le anoanoai o le spral cown ma faʻatagaina e malolo ai maso ma le ligaments. Peitaʻi, e leai se auala mai le lelei lelei pe a le lava le faʻamoemoe o le mogamoga i lalo o le mamafa o le tino pe sefe foi.

Faapipii le po i luga o le moega malosi, o le a ou fegalegaleai ma le tiga i tauau ma le samoa. O le moe i le pito i lalo o le lotoa o le tinamatua o le le sili ona lelei manatu. Ona o le le lava le lagolago, o le ivitū e le mafai ona malolo.

E mautinoa e le o le poto o le manuʻa o le mea e pei ona i ai i luga o le faʻailoga o loʻo i luga o le tino ma faʻapipiʻi, ae faʻapea foi i le tino o le tino. O le tele o le tino, o le sili atu o le faʻavae o le faʻamalosi e tatau ona i totonu o le potumoe. O se tamaloa malosi e matua fiafia lava i luga o le conkid popo ipu, ma o se fafine valevale e mafai ona suluia i luga o se moega vaivai, aunoa ma le popole i le soifua maloloina.

A o ua uma ona e mateina, le faigata tele pe a filifilia ni mea malie e mautinoa ai le sili ona lelei le tino mo le lua tagata ma le soifua maloloina. O lea, o a fofo e ofoina atu ai ia i tatou taulaga ma fafo gaosi oloa?

Hitives i luga o le tautotogo poloka: ituaiga, lelei le lelei ma le le atoatoa

O filifiliga sili ona taʻutaʻua o tagata tagata mama i le vaipuna lea e faʻatau atu i soʻo se supamaketi tau tamaoaiga. O le fausiaina e faʻavae i luga o le tautotogo poloka faʻapipiʻi i totonu o se pusa polyarethane. Luga ma le pito i lalo i le pusa o loʻo togiina ma faʻapipiʻi; E le tele ni mea e mafai ona faʻapipiʻi ai le paʻu i le faʻavaʻa o le poloka i puipui uʻamea.

O le muamua "Bonnell" Cent Beatsy ma se poloka faalagolago i le ituaiga o se laina o le Steel faalua-lipine o le 6-10 cm fesootaiga ma le manifinifi o le 6-10 cm fesootaiga i le manifinifi. I le averesi, tasi sikuea mita o le moega o 100-150 fa Vitkovy Springs.

E le o saunia le lagolagoina o le galuega i poloka faalagolago. Pe a faʻaputuputu i le tasi le tautotogo, o ona tuaoi uma o loʻo aʻafia i auala, o le faʻamalosiʻau tino e le masani ai, ma le moega ua liliu i totonu o le samala. Vave pe mulimuli ane, o le pito i tua toso i luga. E le gata i lea, ona o le faʻalauiloaina o le kalave o le kalave, o le fulufulu o loʻo tatagi malosi i le itu - o le sili atu o le tele o paaga e saili i le fola o le moega. E le gata i lea, o vaipuna ua talepeina leotele ma faʻaputuputu le tele o sofa, e pei ona fausia se totogi o le pefu ma le laʻititi.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_17

Hitiona "ponesi" ma se poloka faalagolago

Pau lava le mamalu o le "Bonnels" e maualalo le tau, ae le o le sili ona lelei i le soifua maloloina. Tufutaʻi Tusili o Spontage e sili atu ona taugata, ae latou te musuia le tele o le talitonuina. Uma tautototogi ua tuu i totonu o se nofoaga tuʻufaʻatasi ma e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma isi, ina ia sili atu ona faʻaʻoleʻole avega. O isi faʻamanuiaga o poloka tutoʻatasi o loʻo faʻamanatuina i iloiloga:

  • Faaopopo le Tama tatau;
  • sili paleni paleni ma le poto;
  • Le lava o mata;
  • Taofi lagolago mo le ulu, tui ma vae;
  • puipuiga o vaipuna mai le faamalu;
  • O le taimi umi o le olaga.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_18
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_19

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_20

O le tulaga saʻo o le tui i luga o le fofo ma se poloka tutoʻatasi

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_21

Feololo-Grader Heart ma Tutoatasi Versings poloka

Mai i le maualalo tau o le tau, o tagata sili ona lauiloa ma le tele o le poloka o parrel-foliga springs ma ono liua. Tele alii ma fafine o le averesi o seti e matua paʻu lava lava i latou. Faatasi ai ma se feololo i le mamafa, tagata faʻatau e tatau ona gauai atu i poloka ma le nofoaga o vaipuna e pei o Beesh sela.

O le tele o vaipuna i le poloka, o le tele o le faigofie ma le malosi o le orthopedic meatotino o le oloa. O le tau o le fesili e faʻalagolago i le numera o Spring i le sikuea mita:

  • O le vasega o le tamaoaiga o le tamaoaiga - 250-500;
  • O le averesi vaega e mai le 500 i le 1000;
  • Vaega o Tupe Maua - e oʻo i le 1200 (le-taʻua o Micropochet).

Mo tagata atoatoa e maua ni atamai ma le lua tutoʻatasi o le tautotogo poloka e fesoʻotaʻi e le uaea faʻavaʻa. I le va o poloka, o le faʻaʻaisa-amota lio le laina mai le lagona poʻo le a le mafai ona ofi.

O le iloa mulimuli-Faʻafefea i le potu aʻoga o le tele-taumafataga poloka o tutoʻatasi o le tutoʻatasi o le tele o le malosi o le tino, vaevaeina i le tele o le malosi o le tino vaega o le tino.

Faaluaina Hitiso ma le lua p & ...

Faalua Fusi ma le faaluaina o le tautotogo poloka

Faaluaina o le tautotogo o popoto mo eseese mamafa vaega

Hitiili ma le DS Block

Afai o se tasi o paʻaga e i ai le averesi o le tino, ma o le lona lua e mamafa, ua gauai atu i le mafaufau i le DS Bon Bord, faʻapipiʻiina i ni vaipuna lua. O le vaipuna i fafo o loʻo taofi le mamafa e oʻo atu i le 90-100 kg, ma pe a sili atu le manaia o le tagata.

E moni, faʻapena lava o manumati e taugata, ma o latou e seasea faʻatau atu - e seasea ona latou tuliesea pe gaosia pe gaosia pe gaosia e oka. O le lavelave o talaʻaga o tekonolosi o le DS Block e oʻo atu i le osofaʻiga i le tau o oloa, ma tau maualuga o tagata faʻatau, o le tele o tagata lauiloa ua faʻatagaina ona lafoai i le faʻaofuina e lua e lua.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_23
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_24

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_25

Fusi ma lua manogi

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_26

Moega ma se maka i le lua springs

Hitiili ma le Springs "HortGlass"

Block Springs "Hourglass" mafai ona manatu o le uso talavou o le faaluaina poloka: O le mataupu faavae o gaioiga e tutusa, ma o le fua o se malosi maualalo. Faʻafetai i le faʻapitoa malosi tekonolosi, o le vaega tutotonu o le tautotogo e maua ai le faʻalavelave tele pe a faʻatusatusa i le perio. O le tauaveina o le malosi o se vaega vavaeʻese atili i le 3.5 kg, a o le masani o springs e le mafai ona sili atu nai lo le 2.5 kg o le mamafa.

Fuafuaina foliga P.

O ata o le Spring o Springs Type "Hourglass" Aveese ni tapulaa mamafa

Malie-faaliliuga

Ma le faʻatapulaʻaina o paketi, e aoga lava le mataala i le poto i se fesuiaiga o le le atoatoa, lea e faʻaaogaina ai pepa fusuʻaga i le pito i luga ma lalo. Liliu lau mea moe ma le itu taumatau ma moe filemu!

Hitiili ma le asymetrical tumu

O le fulufulu ma le asymmetric tumu i le tipi foliga pei o se keke keke. I le pito i luga ma lalo ifo o le oloa o le oloa e masani ona faʻaaogaina nisi mea ma eseʻese uiga: Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuai, ma le peʻa mai luga.

Lua-itu o le tautotogo

Blitheteran tautotogo ma le asymmetrical faatumuina: popo - mo le mamafa; Lauga - Mo Malamalama mamafa

Afai e ese ni paʻaga e eseʻese mea e fiafia ai e le mafai ona maua se fetuunaiga, e mafai ona faʻatau mai ni au fili ese o le ese o le faʻamalosi ma tuʻufaʻatasia i lalo o le tasi manu feoai.

E leai ni ofu

E mafai ona moe lelei faʻatasi ma luga o le fulufulu e aunoa ma ni vaipuna! Mo le faʻatumuina o le mama, o mea taua ma mea e iloa e faʻaaogaina, e le faʻamalie atu ma aua neʻi saga

  • Popo cokitra - mea o tulaga ese; Tasi le moe moe i le mamafa o le mamafa e oo atu i le 140 kg;
  • Lauga - e iloga i le malu, matagofie ma le poto;
  • Vaivai ma mafaufau polyrethane osa;
  • Struttifierber;
  • fulufulu mamoe;
  • Sami o le sami, etc.

I le lautele, maualuga-tulaga masani masani e sili atu le faamalieina nai lo tautotogo faataitaiga. E leai ni vaipuna uʻamea - E leai se eletise eletise, e leai se nofoaga e faʻaputu ai le efuefu ma e leai ni isi leo.

Otaota e le taumate

Otaota e le taumate

O le faʻaititia o galuega faʻaititia o tagata matitiva sese ua fuafuaina e le faʻaaogaina o meatotino o laau. E ui lava o tagata e manatu e pepelo i luga o laupapa aoga mo le tua, moe filemu i luga o se popo malosi, e le mafai foi ona aoga, vagana o le sipuni o tagata gaʻo e sili atu nai lo 90 gg. Ma i luga o se moega mautu ia lelei mo tamaiti ma talavou e oʻo i le 25 tausaga, oe e leʻi faʻamutaina le faʻavae o le linoa o le lipine. A o le mamafa o le tino, itiiti ifo nai lo le 55 kg ma le faʻaleagaina o le lumbar conkie bents e iloa ai.

Flare cocont matra

Spring-Free Cocont Heartment

Malulu malu lio-lio - o le atoatoa faafeagai o le popo cocont cir. O le lapoʻa i le tuʻufaʻatasia o le Geve Shee Suafa, o le maualuga maualuga o le oloa: O le solomuli o loʻo faʻataua ai le kolosi o le tino, ma vave toe faʻaleleia le tulaga. I le taugata o tagata, o le mea moni paʻu o mea i totonu o le malu malu i le 20% i le 90%. O oloa mai le Pridyx o loʻo taugofie ma i le tapulaʻa o le manaia e le maualalo i le paʻu o mea moni, ae e leai se malosi ma le tumau.

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_31
Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_32

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_33

O le mea e sili atu e tautotogo e faia i le itupa lea, e pei o le polo, ma malu, pei o le pulufana a Swan!

Filifilia o se fulufulu mo le lua moega: e mafaufau i ai 10271_34

Tuai

Mo le lagolago sili mo le pito i tua i lalo o le tuai o le susu susu, e manaʻomia le faʻataʻavaleina o le steel orthopedic grid ma beachched

O tagata e fiafia tele i le tele o le tele o le tele o faʻafitauli o feololo o feololo faigata ma le tuʻufaʻatasia o le faʻatumuina, lea o loʻo faʻatumuina e le isi vaega o le Cocotx ma le vaega o Conecut.

Faatasi ai ma le paʻu paʻu, poʻo le polyarethane osam (PPU) e tatau ona teuina e se maile. O mea taugofie e uʻuina ai se foliga o loʻo uuina se foliga, o lea e mafai ona e faʻatau seʻi vagana ai le foaʻi. Afai e te moe i luga o se motu, o le tagata matala ua tuʻituʻi i lumps.

O le faigofie o polyestersters, o le-taʻua o le talafatu o le tafailagi ua maua - o se plem, o loʻo latalata i le tuai o le mea e te fiafia ai. O oloa gaosi na faia o le faʻamalologa PPU e iai le aoga taua:

  • ea le ea;
  • Vailaʻau gaosi teteʻe;
  • vevela tetee;
  • le tetee atu i le susu;
  • Afi vevela.

O le folasaga o le vai i totonu o le faʻaaogaina avanoa e tuʻuina atu le pateni parature o loʻo faʻavaeina i luga o le ppu maualuluga ma ia faaloaloa atu le olaga o oloa i le 15 tausaga. I le tele o vaega o le TPU o loʻo fausia, o le Starferberber e suia ai le manifinifi o le Synthetic Fileller, o le ua maua mai i le faʻaupuga a le soʻo.

Maʻeti ma le aʻafiaga o le faʻamanatuga pepa

Mesh ppu

Mai le Coobour suiga, o le PPU mauaina mea ma le aafiaga o le foliga manatua, iloa i lalo o ni igoa pisinisi eseese:

  • Manatua asam;
  • Faʻamanatuga;
  • Visco-Golastic;
  • Uiga ma isi.

E le o oloa uma na faia o le Cellular PPU mitamita le foliga manatua. O le maka e tatau ona i ai le tele o le pito i luga mo le atoa o le lalagaina o le tui ma sooga - mai le 33 kg i cubic mita. E le gata i lea, faʻaleagaina mea leaga a le au faʻatau ina ia faigata ona toe faʻaleleia o pepa o le moega.

Faia o le mafiafia o fuʻa ma mea taua e mafai ona maua i le fale gaosi tulaga. Filifili oloa a kamupani faʻaaloalogia ma a tatou lava gaosiga ma le fetuʻunaʻiga lelei amio pulea.

Iʻuga o le faʻamanatuina pepa i gaioiga: ...

Aafiaga o le manatuaga foliga i gaioiga: O le faʻamalu o loʻo toe fai e toe faia le aufaʻatau o le tino

Ole mea e te tago atu iai, o le Fualaʻau e foliga mai e faigata tele, ae na vave ona faʻamalieina mai le vevela o le tino o le tagata ma faigofie ona faʻatino. O le kopi sili o le ata o le aghoutte e aveʻesea ai le faʻatulagaina o le sioa o le sioa ma sili ona faʻaaogaina starc ma le dynamic avega. Afai o le tasi tagata e alu aʻe i taimi uma, o le lona lua o le a le lagonaina se mea i mea uma ma le moe ma le filemu seʻia oʻo i le taeao.

O mea le lelei o le orthopedic futomis e aofia ai le faʻatapulaʻaina o le ea ea. I le tau vevela, o le fulufulu, ua vevela tele, ma i le potu malulu e le mafai ona taofi le mafanafana ma mumusu e aveese le foliga o le tino mo se taimi umi. E masani lava o le faʻafitauli ua foʻia ma le faʻafefe o le vevela.

O le maka fou mo sina taimi e ono manogi ma le le fiafia, ae o le isi aso e leai se auala mai le manogi. Afai o le agaga mamafa o le potu e faʻasaoina mo le sili atu ma le lua aso, o lona uiga ua e maua ai se faʻaletonu faʻataʻitaʻiga. Aunoa ma se masalosalo, toe faafoi le faʻatau i le faleoloa ma suʻe se sui!

Tiga le vaivai

I se taimi ua leva, o le eco-lua o cellular suia o le ppus foliga mai - soya foma ma le aafiaga o le manatuaina o le pepa. E le pei o le polyrethane o le a le tele o le manogi e le maua manogi ma leai se totogi o le ea ma le susu, ina ia solomuli ai ma hurtikes.

Talaʻaga o le Laki ma Soy & ...

Talaʻaga Faʻalenatura ma le soya o le foom - mold messers aʻafiaga

Faalua vai vai

E mafai ona fautuaina e tagata fiafia i ni lagona le masani ai o le vai. O le polydable polyvyl chloride mataupu ua tumu i vai po o le fatu fatu. O le Disginginal Flud Oscilising lemu i tua, fesoasoani e malolo pe a uma le pisi aso. I le faʻaopopoga i le faʻafitauli o le mageso, o le lelei o le vai o le vai e aofia ai le leai o le pefu ma le oona oona, lea e sili ona manaia mo le aliaʻe.

Luga o le vai o le vai, e mafai ona e malolo & ...

I luga o le vai e mafai ona e malolo e pei o le sami!

O le Delifler Wooltal e paleni e ala i le teuina o le fuʻa, ma le satauro foliga, na fausia i le pito i lalo o le fausaga, faʻapea foi le mamafa i itu uma. Ia faʻaleleia atili le uiga o le aulelei, o le popo o ipu ma polyrethane poloka o loʻo faʻaaogaina. Mo le lua moega potu, lua-potu vai suamalie ma ni isi fetuunaiga o fetuunaiga o fetuunai mo moega uma nofoaga ua tatala.

Faʻatumu galu e manaia, ae aua o manatu ia e tatau ona e totogia, ae le gata i le tupe, ae faigata foʻi i le olaga i aso uma:

  • Muamua, e faʻalua ona faʻaluaina vai o le vai - o latou mamafa e mafai ona oʻo atu i le 500 kg, o lea e faʻapipiʻiina i luga o se faʻavae malosi.
  • Lona lua, o le vai mumu e manaʻomia le eletise. I tulaga alualu i luma, o le malosi tau mo le faʻamamaina o le auala feololo-saoasaoa e maua ai le 10-15 kw i le masina.
  • Lona tolu, afai e iai sau fagafao, ia mataala: O le augutu e mafai ona tuiina le mataupu. O isi puipuiga i luga o itu o le a faamalosia ai oe, ae sili atu pea le tuu i totonu o le pa puipui i le paletiai o le faagata lava i le faafuasei o le ufiufi.

I totonu o le vai suli o le vasega tamaoaiga, e tatau ona suia atoatoa le vai i le tele o ou taimi i le tausaga. O le sui o le vai ua suia tele - uma 2-3 tausaga. Ma le taugata tele faʻataʻitaʻiga itiiti, ua lava le faʻaopopoina o le ea o le ea e fasiotia ai siama ma vete o fungi i le vai.

Faʻapefea ona Filifili se Fomaʻi Mo Rillegic?

Mo tagata e fuafua i le afaina, o le sili atu le leaga o le faʻatusa o le pefu o le pefu, moe moe i mea lelei ma syntheac o mea e le faʻatagaina ai le ea ma le faʻatupuina o le ea.

Muamua o mea uma, uaʻi totoʻa i le flavored heatit hole ma le le-lanu faʻapipiʻi, pei o le tuai, concon stone ma sami. Lata o le Laʻau, popo FBERS ma le soya fula e le faʻaputuputu efuefu ma e le o le lafoina le ea oona oona. Faʻafeiloaʻi saogalemu HolloFibiber ma Dense PPU faʻavae i luga o ni polyolds, e le aofia ai le oona oona ma puipuia le toe gaosia o le moega.

HypoalGengennic Babble Brown Crowors - O se fesoasoani lelei foi i le taua i le tau faasaga i arrgies. E le afaina le pertun o le ie e le afaina ai ma e le mafai ona tosina mai le pefu, e aoga lelei ma tausia le susu, saunia le moe moe ma le mafanafana. Cotton Jacquard, Bontywear ma Hollaplobier Covers tutusa meatotino.

E le tatau ona faʻaoʻo ma le palugalii ma le tagolima mea lelei i le auala e maua ai mo le ono mafai ona faʻatinoina le ea ma le susu - faʻaletonu - faʻaletonu o le paʻu o le alia o allergi. O le liligiina o antistatic carbowowocklock ma le malosi o le mea e le faatagaina le pefu ma moega.

E mafai ona totogi e tagata gaosi oloa mo o latou igoa igoa o le siosiomaga faauo mea ma i le laga. E tele taimi e sili ona siliva ai le fiblizon o le 0.4 kg i le sikuea mita. Ina ia mafai ona faʻaleleia le depler ventipelation i le itu o le faavaa, o le tolu-or-loloto mesh o loʻo goto.

Rating Dromed Greativerrs mo le lua moega

E oʻo i le ogatotonu-lima teuina, o le tele o manuʻa e faʻaosofia ai ma se tele, o lea e tatau ona tele se taimi, taumafai e faʻaali poʻo ia o ai i le maketi. O tagata tutoʻatasi e fesoasoani e fesoasoani i tagata faʻatau: Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau i le pito i luga 15 faʻataʻitaʻiga o le orthopedic heats.

Tutoʻatasi le Pay Beady - o le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga Sili flavod stuthod Fomu manatuaga aoga - sili ona lelei
Fesili i le manatu - e sili ona fiafia i ai le pito i luga o le pito i luga o le pito i lalo o vaipuna. Ormaytek flex tulaga o le sili sili ona lelei o le pamu o le tino. Hilding IQ X-Pro - anatomical Beats i le tele o le tele-maualuga lagolago. Tulaga tutoʻatasi o springs sui ma x-faʻasino microplaiggs; Mo le faigata fetuunaiga, o nisi vaega o pateni pateni orthodic o loʻo faʻaaogaina.
Hilding partfix - Suetena atomicamical Beattically ma le lima-taumafataga poloka. I vaega o le maualuga avega, o le tautotogo "MemoryGlass" Springs. Hititi mea mai le maualuga-tulaga lelei o le fusifusi bratwear aofia ai Foam Bamboo Coal ma Antibactarial Luga o le Aloe Vera. Lusia aslogue - o lo o tali atu i le sili ona aoga boluther. Fesili i le Creet Belnd o le sili ona lelei aoga mo tupe. Vegas X1 - Faʻalua-lua itu talosia ma le fesoasoani a le aiga. O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e aofia ai Cocoet Coir, Cebour PPA ma Orthopedic Fream Regity Fom.
Ormatek verda lagolago ma le faamalosia o le malosi. Toe fai le avega o le 170 kg +170 kilokalama. Miti o le Whitem Classic Roll Slim - o se mea lelei Ultra-manifinifi mafiafia 10 cm. Lonax Memory S1000 o se feololo-fusifusi scress ma le videodestic stoner ma le puipuiga faaopoopo o vaipuna mai le deromosal.
Promtex masani malie tulaga masani plapi. Mulfinisementsalnal Forture o le malosi suiga. Promtex towent roll contwex 14 un-stat-stady ppur houghts maua atoatoa ze manogi leaga. Sereta masani amata - hypoalgolergnic suamalie suamalie i luga o le tutoʻatasi o fetuutuunai o tikeri o le le mama. I le tuʻufaʻatasiga o le SMort e i ai mea i mea ma le aʻafiaga o manatuaga ma micro-cugge-orthopedic vaiama ma le pule o le pule.
Luntek Cocos 625 ma se faʻaleleia o le tutoʻatasi pito i luga o poloka - 550 iunite i le nofoaga. Mr. Stiress fetaui lelei i luga o le laina. Aloaia o le sili orthopic homered mo tagata matutua. Ormaytek Ocean Parm - Maualuga orthopedic Hearshortic ma le lua vaega o le vasa o le malosi o le malosi. O se mea e teltic Blue ma le faʻaopopoina o le orthopectac Fream Inmared Com Clie o loʻo iai se mafaufau.

Auala e Filifili ai le Mea Tonu Tonu Mo le Faʻaluaina o le Moega: Faʻaiuga

Saili se mea fou i luga o le initaneti, e le tatau ona faʻaseseina oe i ata matagofie mai le lisi. O le a faamatala atu e le tusi folau ia te oe e uiga i ana meatotino sili atu. Afai e mafai, tuʻuina atu i le faʻailoga sili atu o le tele o vaega o le tele o feʻai o loʻo sapalaiina tuʻusaʻo mai le fale gaosi ma se seti atoa o tusi pasi ma o lo o faia ai tusi faamaonia.

A o le faʻatau e mautinoa

A faʻatau, ia mautinoa e pepelo faʻatasi i luga o le fulufulu

O le tasi auala pe o le isi, o le upu mulimuli e tumau i tua o le tui, o lea aua le paie e alu i le faleoloa pe i le faleoloa ma le paga e te fiafia ai. Tau mai ia matou faʻatasi i le fulufulu oe o le a e faʻatau, faʻalogo i ou lagona ma faʻalogo i le vaaiga a le paga. Afai e mautinoa le tagata faʻatau o lana oloa, na te le mafaufauina.

Masalo e le vave ona o le Fusi talafeagai. Suesue ma le faʻaeteete le faʻataʻitaʻiga o le oloa, fesili i le tuʻufaʻatasia o le faila ma le SMAress umia, ma e sili ona taua - Aua neʻi e matamuli e fesili ai le faʻamalamalamaina o fesili. O le tele o faʻamatalaga - o le itiiti avanoa tumau mo sese masini!

  • Fale mo Allergy: 5 auala e fai ai le saogalemu

Faitau atili