E fia le tau o le panisi moni?

Anonim

Matou te faitauina le tele o tau i le faʻatipolo a le fai palu e faʻaaoga ai o se suʻesuʻega, tuputupu aʻe iina, pe faʻamalieina le tusi i afiafi.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_1

E fia le tau o le panisi moni?

Ina ia faia lenei mea, sa matou talosaga mo tagata lima o loʻo galue i luga o le initaneti auaunaga o auaunaga i le atunuʻu, faʻamatala e uiga i foliga o singzing, faʻaʻoleʻole ma faʻamaeʻaina ma faʻauma.

Aotelega o Galuega

Dano

Fua (DSH): 3000 x 1200 x 2650 mm.

Tulaga ma Faʻamaeʻaina: Mamaina sima puipui, fola ma le taualuga

O le a le mea e te manaʻomia: Faia le glazing, faasee, faaumaina

E fia le tau o le panisi moni? 10286_3

O le a le afaina o le tau

O le tau o le feteʻenaʻi e faʻalagolago i le tele o le faapaologa poʻo le loggia, o latou tulaga o loʻo i ai nei, minus vevela i lau itulagi ma le lelei o le mafanafana i le fale mautotogi.

O le suiga o le "le lavalava" pocomon i le mafanafana e amata i le glazing. Glazing mai le tagata atiaʻe e masani ona leaga o loʻo uʻuina vevela. O le glazed loggia ma uʻamea uʻamea, taʻoto ese le pa o pama o pou, ma o tau faaopoopo lea.

Afai ua maeʻa le faapaologa, na maua o ia e le pauna, faʻapipiʻi - e tatau ona e le fiafia i mea uma i puipui. O le tau o le a faʻateleina ai le aogā.

Oti pito i luga (ma se mataua o le maualuga o le sili atu nai lo le 10 mm lua mita) a o le i le sili atu e sili atu i le sipuni. O le le mautonu fola e tatau ona ofi ma se ata, ua lava le le lava e amata ai le loloto nai lo le 10 mm ma cracks i luga o le lamolemole.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_4

Afai o le faʻaluaina-glazed Windows faʻapipiʻi saʻo, o le taumalulu e le malulu tele ma i le fale mautotogi lelei vevela, mo le loggia o loʻo i ai le tasi vaega o le vevela o le tino o le 30-50 mm. I luga o le tatalaina mai itu e tolu, o le faapaologa ma i itulagi ma malulu malulu e te manaʻomia se paʻu atoatoa, pe o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ma manifinifi i lua valavala. E afaina ai le tau o mea.

Fai se mafanafana mafanafana, mafanafana mo le faʻaaogaina o le tausaga le tumau o le a le lelei mea tautupe. O le mea lea, matou te manatu e taugofie ma sili atu taugofie ni filifiliga mo le faʻamamaina ma le faʻamaeʻaina o le loggia i le fale fou o Mosgow.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_5

  • Laititi Palpacky mamanu: Lifehaki, o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia sili atu ma sili atu le manaia

Glazing

A o le i faʻamalosi, e manaʻomia e le Loggidia Optimal "mafanafana" filifiliga - faʻalua-glazed Windows ma se palasitika talaaga. O Aluninim ei ai le maualuga o le vevela o le galuega, e tusa ai ma le malosi e sefe ai le vevela, o le ulu foi lea i le tioata.

O le taugofie o le mea e mafai ona malie ai le loggia e faʻaaoga ai le taumafanafana uma, o le tautoulu ma le tautotogo i le ogaoga o le vevela, tuu le lua-kofe Mo le tolu-metter loggia, latou te tau i le 50,000 rubles. Faʻatasi ma le faʻaoʻo ma faʻapipiʻi.

O le a sili ona taugata e tau ai le faʻailoga o le loggia o loʻo e fuafua e faʻaaoga i le tausaga atoa. I lea tulaga, o le a manaʻomia pe o le tuʻu o se mea faifai pea o le vevela, pe tuʻu le loggia ma se potu. I tulaga uma e lua, e manaʻomia le malosi o le malosi o le malosi-solsad. Mo le tolu-mester logginia fagykey glazing ma se palasitika o le belgian kamupani kamupani taufaasese ma le tolu-potu eletise eletise e tusa ma le 70,000.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_7

Faʻatonuina se palasitika talaaga tuʻusaʻo i le fale gaosi e masani ona taugofie nai lo tagata faufautua. E mafai ona e sefe i le numera o le amataga o le stash: O le faʻailoga logola e taugofie nai lo le 3,000-4,000 ortages maua.

O le tau o le faʻapipiʻiina o galuega i kamupani e amata mai i le 2,000 rubles. i le ². O le Master Autu o le a sipiʻi mai ma le tolu-meter loggia mo le 5,000 - 8,000 rubles. Ole tau o lana galuega faʻalagolago i le lautele lea na faʻailoa mai ai le glashing ma le palota (e manaʻomia le faʻamalosia o le faʻataʻoto, aveese le taʻe, chips, ma isi mea.

Aua neʻi faʻasao i se ua leaga (latou te manaʻomia, pe a fai o loʻo fai ma soʻotaga le soifuaga), maualalo, vaʻaia ma galuega. E i ai le vevela i totonu o le fale mautotogi, e faʻalagolago i le tele mai le talaaga igoa, pe fia le tomai o le tagata faʻapipiʻi.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_8

  • Loggidia mamanu ma se vaega o le 6 sikuea mita (50 ata)

Faʻaʻesega

O le tele o paketi o le feʻe o le ofe o le vevela vevela mai le maa maa. Mo se faʻataʻitaʻiga, papatusi "malamalama mama scandik" gaosiga o le laau Lusia o le vaega o le Kamupani Tasā. Faʻapipiʻi i luga o le laupapa poʻo le uʻamea. O le tulaga maualalo mafiafia o 50 mm.

Sili ona taugata filifiliga - polystyrey asam. O laupepa o polysyrene o le a mafai ona faʻapipiʻi tuusaʻo i luga o le puipui pe tuʻu i luga o le foloa e aunoa ma se faʻavaʻa. Sa matou filifilia le XPS papatusi o le Tekhoplex o Rusia gaosiga, latou te gaosia ma le mafiafia o le 20 i le 100 mm. Afai o le fale mautotogi ua faʻamafanafanaina, o papatusi ma le mafiafia o le 30-50 mm e talafeagai. Ina ia faʻapipiʻi le faʻamalosi, e te manaʻomia le lua giue-foua moli mo faʻalauteleina polysyrene. Glue-foma glue "Macroflex" ma le tele o le 850 ML tau 400 rubles.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_10

  • Faʻafefea ona faʻaʻaiʻu le faapaologa mai totonu ma lou lava lima: auiliiliina taʻiala

Mo tapulaa o talitaluga maualuga, ua faʻatasia le taulaloga atoa, seʻi vagana le vavaeeseina o le loggia ma le potu. O le vaega o le aufaamaumau o la matou loggia o le 18.4 ². Fuafua le numera o packs fesoasoani campletors i nofoaga o tagata gaosi oloa. Afai e te faʻatau ma se faʻasoa, matou te manaʻomia ni fasi pepa tolu "tekonolosi" poʻo le fa pepa "malamalama o loʻo pipiʻi i le scandik".

O le afifi o le faʻaitiitia o le mamafa o le 8-9 kg. Afai e leai se masini potu potu, o le ae manaʻomia le momoli atu, o lona tau - mai le 1000 rubles.

E mafai ona e mafanafana pe faafaigaluegaina se turisi tumaoti. O lana galuega e tusa 7,000 - 10,000 NUMBER. Fuafua i le tulaga o le faapaologa: E masani ona faʻamalosia pe o le faʻapipiʻi pe tuʻituʻi ni faʻalavelave i luga o le sima.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_12

  • Siaki: kuka le Loggia ma le faapaologa i le malulu

Faauma

O puipui o le Loggilia ua vaeluaina i auala eseese, iloiloina se faaonana tauleiga taulefiaga - atavali o puipui ma le faataatia o laau.

Pa i lalo o le vali le tatau ona faalauiloaina. O le faʻalumaina mai le faʻalauteleina o polystyrene o loʻo faʻaaoga vave i se mea e faʻamalosia ai. O le afifiina e tatau ona tusia o le sima e talafeagai mo galuega i luga o le paleni mea. Na matou filifilia le Knauf Roondand, teuina o le 30 KG tau 350 rubles.

O le faʻasesega o minerale fulufulu o le muamua tapunia ma lotoa. E tele filifiliga ma e mafai ona e faʻaogaina le CAPER CRAPER. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Rusia "na lolomiina e Roasia".

Taumafa o le Spirs - 4 kg / M² i le vaega o le 50 mm. Mo le tolu-mester loggidia luga o le fanua - 13 ², e te manaʻomia 52 kg o sima. Tau o le galuega - 600 Rullas / M² (7800 Rullas i le Logginia)

E fia le tau o le panisi moni? 10286_14

Pe a le o le vaega o le sipelaga o le sipelaga, e mafai ona e vali. Mo pa, sa matou filifilia le muamua Igilisi mattle umbertx vali dulux bedo 7.

O le vali e faamaonia o se siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, faʻaaoga i le faʻasologa ma le sima, fetaui lelei mo potu ma lagona le fiafia. O le vali vali mafai ona fufuluina. Ina ia fuafua le taumafaina i luga o le 'upega tafaʻilagi a le gaosi oloa o loʻo iai se mea fuafua. I luga o a tatou Loggia oe manaʻomia 2.5 lita o lanu. Afifiina o lenei voluma tau 1100 rubles.

Sili atu o le paketi filifiliga - Rusia loloto le Soundthilic Water-Vapē vali vali mo puipui ma le taualuga Marshall i fafo 3. O ia e tutusa meatotino.

Vali faigofie pe o se turisi tumaoti. O lana galuega e tusa ma le 250 Rullas / Le ² - 3250 NUMBRS. Mo le loggi muamua.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_15

E tuʻu ai le laumua poʻo le Cork laupapa i luga o le fola, o laupepa o le gvl o loʻo tuu i luga o le faʻamaliega, ma o le mea malie e tuʻuina i luga. Matou te manaʻomia 3.6 M² I le laminate i luga o le fola.

Lau pele filifiliga o se Siamani susu o le SIDISA-Brown Semi-Brown Laminate Kronotex Susulu D 4707. Misties 8 mm, 32th vasega o le ofuina o le tetee. Lua fusi mo le matou loggi o le a tau le tau 5,072 rubles. Tuʻu i luga o le foloa Turkish Laminate Kastumino FreeMo Shempan Green FP102 o le a faʻatolu ona tolu taimi Mafiafia 7 mm, 31st vasega.

E fia le tau o le panisi moni? 10286_16

  • O le mafanafana o le Loggia e te faia ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo amata

Auga

Le tele o le tau e amata ai le tolu-mester loggia i totonu o se mafanafana, tausaga-umi avanoa:

E fia le tau o le panisi moni? 10286_18

Nofo ai ia i matou, ma matou te taʻu atu ia te oe le aofaʻi o le paketi, ae e aoga ona toe faʻaleleia i isi potu.

  • Taaloga o le Stody i luga o le faapaologa: sili mea lelei ma 2 faʻamaonia le faʻapipiʻi metotia

Matou te faafetai atu i le initaneti tautua a le atunuʻu galuega a le aiga oedo.com mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili