Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou

Anonim

Faatasi ai ma le fesoasoani a le fesiitaiga o potu interrooption, o le faʻapotopotoga o le nikota ma agavaa zonging decigner e maua ai se potu e lua, o le potu malolo ma se potu malolo.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_1

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou

O le tusiataina o le ata o se masani-potu potu e lua o le potu e lua o loʻo faʻailoa i tagata fou; Ua manatu o le fale na tuufaasolo. E ui i tulaga lavelave (o puipui uma o le fale, o le fale mautotogi, o le tusitala o le poloketi e fautuaina e faamautu ai le avanoa.

E amata i le, o le i ai o loʻo iai o loʻo i ai o le umi o le potu o le potu malolo e le fiafia, o loʻo iai se vaega laʻititi. Nai lo o le tulaga, alu ese i le autafa o le faamalama, na ma faatulagaina le NICHE. Ia te ia, o le alatele o le a fausia i le ala savali.

O le ala mai le alavai i le umukuka o le a tuu; Nai lo lena, o se potu teu oloa o le a aliali mai. I totonu o le umukuka, e tatau lava ona maliu i se auala fou, lea ua mautu i le fanauina o le fanauina. O lona nofoaga, lautele ma le maualuga, faʻapea foi ma ituaiga manaʻomia o tupe maua i le faasologa faʻamalosi e tatau ona fuafua ma faʻamaopoopo. (A leai, o le 'aiga asiasiga e mafai ona toe faafoi mea uma i lona tulaga muamua.) O avanoa o le taliaina o ia suiga o loʻo faʻateleina i luga o le fogafale o le

O le potu malolo o le a faatulagaina i le fuaitau; O loʻo avea ai se feteʻenaʻiga sofa ma le tv sone. I le potu lona lua o le potu (o le a suia ai le mau iinei, o le a manaʻomia ai foi le fuafuaina) o le a foliga mai o le potumoe, aʻo le nofoaga na aveese mai le faʻamalama o iai o le a avea ma se potu vevela.

Lua tamai potu o ni potu - o le faletaele ma se faleuila - tuʻufaʻatasia ma le loto i ai i le tasi tele. Faʻafetai i lenei mea, e le gata i mea manaʻomia uma o le a manaʻomia, ae o le masini fufulu toto.

Potu malolo

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_3

Mo le mamanuina o pa, itulagi ma taualuga, ua manatu e ave ni mea se tolu, "tafe atu" i luga o luga. I le Tupe Tagolo o lenei suʻega, o le a latou faʻalauteleina le tele o le potu o le potu malolo. O se Komiti sima o le a siitia mai le fola i le tasi o puipui, ma mai iina i luga o le taualuga. O le paepae o le vali paʻepaʻe e masani ona ufiufi puipui ma le taualuga. O le faʻata e mafai ona tuu i isi tulaga maualuga i luga o puipui e tolu o le a faʻateleina ai le avanoa.

Umukuka

E faaluaina le kupita umukuka

Ina ia faʻaleleia le agavaʻa o le umukuka headset, o le ua faʻaseʻe loka o le a faia le sili ona maualuga. O le a fausiaina i totonu le pusaaisa. O le lua-potu o loʻo faʻapipiʻi ai le galugalu i le va o meafale ma luga o le pito i luga o le a tapunia ma se mea teuteu laupapa i le lanu o le tele o le stole. O le umukuka o le a faia mai le tutusa mea e pei o le galuega luga, - moli lanumoana acrylic maa. O lo latou lanu o le a masani ona o e o ma le leo o le uunaiga o nofoa.

Potumoe

I lalo o le a maua ai le potu sili, ae o le lona tolu o lona tolu o loʻo faʻaaogaina i lalo o le faʻatulagaina o se potu laei manaia, lea o le a aveina mai faitotoʻa. O le lagona o le avanoa o loʻo mafaufau e mafai ona taofia ona o le faʻaaogaina o le utiuti seti o mea (fale laupapa laupapa ma le faʻapipiʻi o pepa) ma le itiiti ifo o mea faitino.

Potumoe

O le laconca faaonapo nei o le a faʻaumaina ai le uluaʻi mea o loʻo faia - mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuʻufaʻatasiga o piniki o le a aliali mai manu o le potu o le potumoe.

Faletaele

Auina atu i le fale mautotogi o le a ...

Manatu i totonu o le fale mautotogi e naʻo le lua, susu potu o le a tuʻu faʻatasi, ma o le a faʻatagaina oe e tuʻu i totonu o le faletaele fou, o se masini teuina

Vaega

Aemaise mo ia o le a maua n & ...

Aemaise mo le faia o se vaʻa vaʻalele, o se ato faʻaopopo mo le teuina o ato. O loʻo fausia o le a mafai ona tuʻu ai seevae

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi

Faʻaaoga metotia ma mea e fesoʻotaʻi i se vaʻaiga vaʻaia i le avanoa.

Manuia le faamaoniga.
O le potumoe ua faʻatulaga nofoaga mo le 'au faigaluega. O le faʻalapotopotoga ma le tuʻuina atu o faʻafeiloaʻiga i puipui o le Kamupani manaʻomia le tapenaina o faʻamaumauga faʻapitoa ma taumafaiga.
Tele nofoaga teuina, e aofia ai le potu laki. Potu malolo.
O le umukuka o loʻo mafaufau i ai i se potu malolo m-faʻatusa. O le TV o le TV ua tuu ai le isi itu o le faamalama.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_8
Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_9
Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_10

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_11

Potumoe

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_12

Umukuka

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_13

Faletaele

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faʻataʻitaʻiga Poloketi: Faʻalelei faalua ma le falemaʻi mo fou fou 10296_14

Matamata i luga

Faitau atili