O le a le mea sili e ogatasi ai le taualuga: Plaster ma le sima ma le sima pe sikedboard?

Anonim

Mo le ofi atu, o le taualuga e faʻaaogaina e le lua metotia autu: ma le fesoasoani a le faʻapipiʻi ma le tuʻuga o le gcl. Matou te tauina, o a mataupu ua aoga le filifilia o le tasi po o le isi.

O le a le mea sili e ogatasi ai le taualuga: Plaster ma le sima ma le sima pe sikedboard? 10298_1

O le a le mea sili e ogatasi ai le taualuga: Plaster ma le sima ma le sima pe sikedboard?

O le tuʻufaʻatasia o le auala o loʻo filifilia pe a filifilia o lona setete, o le tele o ni faaletonu ma le ese o le vaalele tafailagi. Laʻititi mea e leai se mea e faʻaoʻo mai e Shwcloth ma Spister, sili ona lelei na te lafi i tua o le auivi mamanu ma se laupepa o loʻo iai ma le prestwall.

O le laʻititi faigata o se lamolemole luga o le taualuga e na o le faʻaʻavea e ala i le punou i le tasi pe lua vaega (faavae ma faauma). O le maualuga maualuga o le mafiafia o le mafiafia o le sima, gypsium tuufaatasiga o le 1-1.5 mm, ma mo polymer - 2 mm. O le atoaga o le mafiafia o le vaega o le 3-8 mm.

Aia Tatau 20-30 MM ma SME SMOOthD i Plaster fofo. Manatua, o le le mafiafia o le maualuga o le ono mafai ona faʻaalia e masani ona faʻaalia i luga o le afifiina o se paluga mago. Ae mo le taualuga, e foliga mai e manifinifi nai lo le tai. O iinei, le tele o le maualuga o le tulaga "galue" i le va.

O le a le mea sili e ogatasi ai le taualuga: Plaster ma le sima ma le sima pe sikedboard? 10298_3

Faatasi ai ma sili atu le manaia o suiga, e sili atu le faʻaaogaina o se ata faʻailoga e aofia ai se uʻamea faʻavaʻa ma sisitema. Ae ui i lea, o filifiliga Combo e mafai: aoga ma teuteu. Muamua ua faʻatinoina pe a faʻapea o le a natia le tiute o le faʻapopoleina o faʻaletonu, nana fesoʻotaʻiga pe faʻaleleia le leo o le taʻavale ma le faʻataalia o le taʻavale.

I le taimi lava e tasi, o loʻo tutusa ai le pepa faʻapipiʻi i le fausiaina o muamua o ni faʻapitoa teuteu mamanu. Faatasi ai ma ia, e faigofie lava ona fausia le tele-o le tele o le tele o laina na faia o faʻatagata ma le faʻasologa, faʻaaoga le fausia-i moli poʻo le aoga tele. Peitaʻi, o le lalelei o le a faaitiitia i le maualuga o le potu, lea e leʻi faʻatagaina i taimi uma. E sili atu le talafeagai le plaster i mataupu o loʻo tatau ai i puipui o le potu o loʻo avea ma mea teuteu vaega o foliga ma lapoa.

O le taualuga ma puipui e teuteu e le gkl ma zas ...

O le tuufaatasia ma puipui e teuteu ma ufiufi

A fuaina le aoga o le tau o le tulaga faaulufale mai, E taua le iloiloina o le tau o meafaitino o le tau taua. A o le tau o "susu" le tele o auala e faʻalagolago i le fua o ni faʻaletonu faʻamalosi ma, e tusa ma isi mea e mafai (Prethouls, moli, ma isi).

  • Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le puipui ma le Plaster: auiliiliga faʻatonuga i 3 laasaga

Foliga o galuega i le matutu ma susu fale

O se tulaga taua mo le filifilia o se mea faʻapitoa ma metotia o le gatasi o loʻo susuina o le susu i totonu o le potu. I le matutu e masani ona faʻaaoga gypsum playters ma tuʻu, i le susu - sima. A o le laupepa o le laupepa o le laupapa, o laupepa masani ma le ofi o le pepa lanu efuefu-bege, mo susu - distred, lanu o le cardboards ma le suamalie o nofoaga.

Faapipiiina o le susu tetee

Faapipiiina o le susu tetee

  • O le a le taualuga e sili atu - feteʻenaʻiga poʻo le faʻamago: matou te suʻesuʻeina uma mea

Faagaioiga o Galuega

O le autu o le taualuga o loʻo tuʻuina atu i le vaega mulimuli o "susu" faʻagaioiga. Muamua, e i ai i latou i le foloa ua fasia. I le tulaga o sima o le sima lea, o loʻo iloa, suʻega malosi mo 28 aso, ua faʻaaogaina lenei taimi mo le faʻagaioiga o puipui ma le taualuga. Ae o le ata o nofoaga sima ua faia pe a uma le pito o le mea faapipii ma Put tot.

Faʻatusatusaga laulau o le lelei o le lelei ma misses o le taualuga o fetuutuunai

Ituaiga o le taualuga tulaga

O Le matagaluega Ata

Plaster + shelkwivka

Tau le tumau

Maaalu.

Faatosinaga i le maualuga o le potu

Maaalu.

Avanoa mo le uluai mamanu

Maaalu.

Le ono mafai ona fesiitai

Maaalu.

Lalafi i fesootaiga

Maaalu.

Tau o Mea

Maaalu.

Tau o le Galuega

Maaalu.

  • Faʻafefea ona tuʻu le faʻaupuga saʻo: sitepu-e-sitepu faʻatonuga i le 3 tulaga

Faitau atili