O le gaoioi e le sili atu le leaga nai lo le afi: 7 aso nei auala e faafaigofie ai

Anonim

O a matou fautuaga ma Fautuaga, Faʻafefea ona fefefe le toe siʻi le toe siitia oe ma pasia.

O le gaoioi e le sili atu le leaga nai lo le afi: 7 aso nei auala e faafaigofie ai 10299_1

Agai - faʻafefea ona faʻatulaga saʻo

1 amata muamua

Ioe, seʻi tatou amata faʻafuaseʻi mea i ni nai vaiaso ae e te leʻi ofiina. Matou te leʻi tapunia - e le o aoina, ae e vavaeʻese. O le gaoioi o se auala lelei lea e aunoa ma le le talafeagai ai mai meaafale, inisinia, ipu, ipu, lavalava - ioe o ni mea.

Ae o le a le mea e fai i mea le talafeagai - e foia oe. E tele filifiliga: Ia aumai ia i latou na manaʻomia. Tuu se faʻasalalauga i luga o fesoʻotaʻiga lautele - i vaega o lau LCD poʻo le Itumalo, o le a e mauaina i latou o loʻo manaʻomia se kesi tusitusi poʻo se taʻele o le asoa.

A o le meafale ma le tekonolosi - e mafai ona e okaina le aveeseina o mea le aoga mo le saoloto. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala ile tautua "Tolksa" - Aua o masoviites. O le a filifilia le aufaigaluega o auaunaga ma faatau mea latou te ola ai. Ma e te aveesea o le le aoga. Afai e te manaʻo e maua ni tupe, tagofia le faʻatau atu. Masalo o le a i ai manaoga o le a i luga o le "youle" po o le "Avato".

Meafale tuai ma meafaigaluega

Meafale tuai ma meafaigaluega

  • 6 Intucous metotia mo le afifiina o mea i le taimi o le agai atu i le felauaiga mea uma i le taimi e tasi

2 faʻaaoga lelei o le faʻagaoioiga ma le teuina o fale teu oloa

E le gata i kamupani feʻaveaʻiga mo feʻaveaʻiga o mea, ae faʻapipiʻi foi, ma iloilo o latou aofaiga. Filifili pe o le ae faʻamagaloina galuega i tagata faʻapitoa, pe o loʻo filifili pea pe faʻataunuʻuina le galuega oe lava.

I le auala, e le manaʻomia le siitia ma mea uma - o nisi vaitau e mafai ona lafoina mo le teuina le tumau. E leʻi leva, kamupani o loʻo ofoina atu le teuina o mea i tamai sela (2, 4 sq. M.) i totonu o taʻaloga, pe tutusa ai. Tausaga Fou Tausaga. Faatasi ai ma totonu o le fale teu oloa "Sivili", "Inbox", "Staffeous" ma isi.

3 barching mea faigaluega mo le afifiina

Galo e uiga i palasitika taga e te teuina i totonu o le afifi afifi. Na o le faigofie ona latou gaoioi - aua le faia ni mea se tele i ai, ae mea maasiasi ma ua taofiina. Mulimuli i pusa laupapa, pepa faʻapipiʻi, paie, ea-bubble ata - mo tioata ma ipu.

Mea muamua Glang i ato pupuni, ma pe a uma - i totonu o pusa poʻo le tutusa lava taga ato. O lea latou te tau leai se avanoa i le pito, ma o le ae totogi fua mo femalagaaiga.

Gagau mea i le avanoa p & ...

Gagau o mea i le gaogao afifi

4 Ave ata ma saini

Mulimuli i le polokalame lenei: ave se ata o mea o loʻo i totonu o le pusa, tusi i lalo i le tusi poʻo le mea e ulufale ai i totonu o le pusa lea ma le numera. Ma le numera - tusi i luga o le pusa, sili atu mai le tele o itu. O lea e faigofie pe a uma ona faigofie le mauaina o mea sili ona manaʻomia, ae le feagai ma le faʻafitauli "e oʻo atu ai le solo nifo.

Saini pusa

Saini pusa

5 Aua le faʻasaina le puʻeina pepa ma ata tifaga

Faʻaaoga mo afifiina o mea tau maʻaleale ma metotia. FESOASOANI - I pepa faʻamau, afifi atoa ma faʻapipiʻi se sikola. E matua puipuia lava le lau malosi.

6 Siaki mo le tele o fea e ave ai pusa

O lea e te saoasaoa le faiga ma faʻamamafaina oe mai le faʻaseʻe o pusa i le fale mautotogi i le sailiga o le nofoaga saʻo.

O le gaoioi e le sili atu le leaga nai lo le afi: 7 aso nei auala e faafaigofie ai 10299_7

7 Filifili muamua i le mea lea ma o le a le mea o le a iai i le fale mautotogi

O lea e te faʻafaigofie foʻi le galuega ma oe lava, ma 'oloa ma uta - meaafale ma atigipusa tuu vave i le potu taumatau.

Filifili poo fea ma o le a le mea o le a i totonu o le fale mautotogi ...

Filifili po o fea ma o le a le mea o le a tupu i le fale mautotogi

Faitau atili