Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow

Anonim

Olaga i totonu o le Metropolis e matagofie, aemaise lava pe afai e te matamata mai i se mea maualuga, ona o le tusiata fausaga i fafo o le Windows ata ata.

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_1

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow

O se pisinisi talavou o le laumua, o le tuʻufaʻatasiga o le taulaga o Astrantis, o le soifua maloloina o le fale o le tala-tala i totonu o se galuega a le iva iva. O le tolu o faamalama e le amanaiaina le ascow City ma le White House. E le gata i lea o ni manatumatua ma avanoa e fiafia ai i manatu o le taulaga faataamilo i le uati, o manatu o le taulaga e manaʻomia ai le maualuga o le eria, o le taʻele potu ma le faletaele ma le taele.

Mirror he okleyel

Na faʻaalu e le maʻi le faʻafanua i le va o Windows, i tafatafa o le laʻei. Faʻavasegaina o ni kapoti faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le uamea le faʻavaʻa (loloto 0.2 m)

Toe fausia

O le soloimiu o le twin-off-ese le taimi muamua sa i ai se masani masani o loʻo i ai le symmetrical idweet - O le Symmmry Axis na tupu i le Trother, ma se tamaʻi taʻavale. O le fale tuai sa le talafeagai mo le ata o le tagata e ona, na o le umukuka o le potu ma le faletaele na tumau i nofoaga muamua. O le umukuka ma le potu malolo tuʻufua, tuueseeseina mai le auala faʻafuaseʻi e aunoa ma se puipui, e pei ona leva, ma o se vaega manino i le va o le pamu i luga o itu i itu uma e lua i itu uma e lua i itu uma e lua. Faʻaititia le umi o le potumoe, o loʻo faʻaalia ai se ofu o le ofu ma se eseʻesega ulufale mai le ala savali. Sa tumau le faletaele i tuaoi muamua.

Scrisio moli i le atoa Quir & ...

O le faʻataʻitaʻiga o moli i le fale mautotogi i le falelaau faʻatasi ai ma le tele o Mega o le lotoifale, o le ata o lamepa e fetaui lelei ma le le masani ai

Tele fua

Na manaʻo le pule e faʻatagaina le tele o le malamalama e mafai ai, ma i le va o le potu, ma le faʻata o le tioata na fausia i le puipui, o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui. . O le gegtuding Rigl, o le faʻaititia o le puipui o lenei puipui, aofia ai i le volume tufuga na faia e Marwwall - na avea ma tutusa o le ata atoa o le tusiata.

Gaugau sofa i totonu o le potu malolo mo & ...

Gagau sofa i le potu malolo mafai ona avea o se nofoaga moe. O le fola i le potu ua faʻapipiʻiina i lalo i lalo o le laʻau - matagofie ma aoga

Lipea

O le fale mautotogi e suia le toso ese o mea fou na siitia mai i poloka papa, o taualuga na faʻavaveina e le laufanua, saili ia faʻaititia le faʻaititia o le latou tulaga. O fola i totonu o le potumoe sa faʻataʻitaʻiina e se Oak Parqutt laupapa laupapa, pe a maeʻa ona faifaimea, i tafatafa o potu atoa - se popcenin Tile. O faamalama ma le totigilima na suia, o le faamalama o faamalama faia mai se potu faa-ea, na faapipiina atu i le potu malolo ma le potu moe i luga o le faitotoa. O pa puipui na faʻafefe ma vali, sa fusia ai le potumoe ma le tasi puipui (ma se laei potu vaitusi).

O le Studio Secture agai atu mai

O le mamanu o le potu o le potu na faia mai galuega aoga: o le '' 'ai vaega ma chandelier i luga o le lata mai, biocamine ma le scoritite ogatotonu

Aoga o fofo o teuteuga

O le faʻamalama lapoʻa na faia i le maʻa ma le umukuka ma le potumoe e le gata i le faʻaaogaina o latou foliga masani. O le a faʻateleina lo latou loloto, i le umukuka na maua ai se isi galuega ma faʻaaogaina ma se ofu o le upega tafailagi (.35 m), o le ata tifaga o le puipui ma moli o le puipui o le puipui ma moli o le puipui ma moli.

I totonu o le potumoe, o le loloto o le faamalama na tupu aʻe i le 0.5 m ma faʻamalosia ai i uʻamea uaea: I afiafi, o le e ona o le fale.

Lua umukuka ulu

O le lua-lanu umukuka seti le lelei e fetaui ma le fuafuaga faʻataʻitaʻi: o loʻo faʻalauteleina le avanoa ma "lifi" le taualuga, aumai le loloto o le loloto. Slim pa tu i luga o le simeotitte vaega umukuka sone ma potu malolo

Le tuʻufaʻatasiga o le faʻatulagaina o meafale (Sofa, kapeneta i totonu o le umukuka pito) ma auiliiliga faʻataʻitaʻi na tuʻuina atu le potu o le loloto ma le tutusa taimi ma le maeʻa.

Fausaga

O le foliga mai o le faʻailoga o Urban i le totonu o 'aʻai o le I totonu o Sitino i totonu, a o agamafatia, peitaʻi i totonu o lenei poloketi. O faʻamalama ua avea ma vaega taua a le tosina mai o le faʻaaliga, ma latou te le i lalafi i latou i luma o fuā. O se tulaga lamatia o se fa sone (potu malolo, umukuka, umukuka ma alavai), e masani ona faʻauiga mata o le zonmung i le va o le potu malolo laulau ma le tua o le sofa, o le potu malolo mai le auala i le taimi pito i lalo o le vaega o loʻo vavaeʻeseina - lua faʻapopoleina o loʻo uʻamea i totonu o le tioata faʻapipiʻi ia i latou.

O le moli moli o latou itu e ao ona aoina le tele o avanoa, ma le malamalama, ma e masani ai i le tele o le chatfonuminu o le uaea i luga o le manifinifi. Taofiofi lanu gamma tuufaatasia fofo o sone ma potu.

Vaega o le felauaiga o le kapeneta i totonu o le potumoe o ...

O le vaega o le kapeneta na tuuina atu i le potumoe sa tuuina mai e le faʻata, ma toe tasi le "ulufale" liliu atu i le faʻaaogaina o le avanoa, ae ua faia i le sili atu potu o le fale mautotogi

Faʻafefea ona vaʻaia le faʻalauteleina o le tamaʻi potu moe

O le tamaʻi potumoe e foliga vaʻaia ma le masani ai ona o le mamanu. O lea, o ona puipui na vali i totonu o se leo sukalati. Ma ua maua i totonu le lagona o le malu ma le loloto loloto. O le puipui i tua o le laupapa na faia e se lapoʻa-tino tino tino pei o se teuteu teuteu o se gaioiga teuteu. O le hack desor mai se pa, faʻapipiʻi i itu uma o le ulu o le ulu ma pasi i luga o le taualuga, faia se vaega mataʻutia ma, e faʻafefiloi ai le tuaoi o le potu. O lenei mea e fai ai le mamanu o le potu o le potu, o loʻo faia ai le tagata autu i ni vaega se lua - vaʻaiga - o le tulaga faʻapopoina o uʻamea papa o le lanu uliuli.

O le tele o le kapeneta meafale ma le fausaga tusiata na faia i luga o tusi o le tusitala o le poloketi, lea na faia e mafai ai ona foai atu i ni tagata faufautua ma le tasi amio.

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_9
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_10
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_11
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_12
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_13
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_14
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_16
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_17
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_18
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_19
Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_20

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_21

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_22

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_23

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_24

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_25

I le potu moe o loo i ai ni ituaiga se lua o pupuni, e ui lava e masani ona salalau. O le lautele o le faʻamalama sill o le malamalama o le maʻa na suia ma le manuia, mo le nofo lelei, o le nofo lelei, na sapalaiina o ia i aluga

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_26

O le pito o le puipui o le alatele, o le pa autu o le potu malolo, 'ua maeʻa ma se taupulega i lalo o sima ma e le iloa lelei i faitotoʻa e lua (i le potu moe)

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_28

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_29

E le pei o potu tetele, o le faletaele e teuteuina i le tasi lanu, o le a le umi o le mea na alualu i luma. O le faitotoʻa faitotoʻa i itu uma e lua na faia se faʻata

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_30

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_31

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_32

Tusiata marina bocharova:

Tusiata marina bocharova:

O faʻaiuga uma na faia vave. Filifili i le sili ona lelei o le faataatiaga, ave i luga ma stylistics: Sa ou manaʻo e fausia se totonu o se "ata" o le pule o le fale mautotogi. I loʻu manatu, na matou manumalo. O le tagata faʻatau e laiti ma le dynamic, tuʻu se sini tele i le olaga, fiafia i le taʻaloga. Talu ai o tagata gaosi Italia na faia tele i le taimi o le tilivaina o le moega, sa faanatinati e faatulaga se ata tutusa iinei. Sa matou mauaina tagata fai pisinisi i St. Petersburg, ma na matou faʻataunuʻuina le matou faʻatonuga i le taimi puʻupuʻu e mafai (Dors Design). O le pa autu o le potu malolo e teuteuina e se tino ua matua o le biocamine, lea e matagofie tele le afi i le pogisa, mafiafia ma moli o se taulaga tele. O le avanoa i luga o loʻo avea ai ma paepae mata mo le tagata faʻapipiʻi.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Taulaga i totonu o le passraomic manatu o Moscow 10306_34

Matamata i luga

Faitau atili