Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga

Anonim

Matou te taʻuina atu le mea o loʻo i luga ma o le au tekonolosi o lona alu i luga o le taualuga i luga o le taualuga: mai le potopotoga o le faamalosia e faʻapipiʻi ai luitau.

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_1

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga

Elkerorifter, o le igoa lona lua lea o Ondulina, ia tosina mai tau maualalo ma lelei gaioiga gaioiga. E filifilia e ufiufi taua o telefoni ma fale fale teu fale, lata ma fale. O mea e faigofie ona faʻataʻoto, e oʻo lava i se laina taporner o le a feagai ma ia. Sei o tatou iloiloina le tekonolosi o le salging Ondulin i auiliiliga.

Mea uma e uiga i le lelei style o Euroshetor

O le a le mea o loo i luga

Fuafuaina o Mea

Tekonolosi ua faaee

- Faapipiiina o le tusi

- Montage o le Empleor

- foliga o le faʻapipiʻiina o luʻitau

Ondullin: O le a lenei mea

Le faavae o le Eurosheherator - celkulos fibers. E fefiloi ma eseese ni mea faʻapitoa, faʻamalosi ma faʻamalu i le molten bynumen. O le iʻuga o le palasitika, mamau, mea na maua, e tusa ai ma faʻailoga foliga foliga fusi. E pisia ma pignet moli i le tele o lanu. I le taimi moni, i le gasologa o taimi, i le la e malosi ai, e mumu ese, pupula lanu ua mou atu. Mea o le siʻosiʻomia ma le saogalemu.

Ondulin e tetee atu i le mataga o Chemistry, acid ma Alkali e le faatamaia. Peitai, mosses ma fungi loto ma le loto i ai i luga o le ofutino. Evrosthereffer lelei malosi malulu ma vevela. Ae i le tau maualalo, e avea ma maaea ma le pala i le tau vevela. Mea, aemaise o le tele--tele, o se lelei noataga E vavaeeseina mai, mo se faataitaiga, uʻamea uʻamea. O ia e leo leo, e pisa mai le timu i potu e le o faalogo.

O laupepa o Ondulin e faigofie ona faataatia. Mafaufau i le latou tamai manulele, e mafai ai ona faia na o Ia lava. E le gata i lea, o sima i luga o le maa tuai ua faatagaina, ma faʻataʻitaʻiga, e faʻaoso ese. Sa lelei le e mafai ona faia e le o le a galue ai le exedrifinder le itiiti ifo 15-20 tausaga ae ua toe umi. O le faaletonu e aofia ai le burnout, le lava le afi afi. O le isi minus o le faʻamaonia tuʻusaʻo o le malosi o le ondlin o taualuga mai le saʻo o lona mou. Afai na oti le tekinolosi, muamua lava o mea uma, o le a mafatia le malosi.

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_3
Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_4

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_5

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_6

  • O le a le mea e tatau ona e puipuia ai le taualuga: 6 manatu e tatau ona e iloa

Faʻafefea ona fuafua le manaʻomia o le aofaʻi o mea

Fuafua le tele o mea e manaʻomia e faigofie. Mo lenei mea e tatau ona e iloa le vaega o le taualuga. E faʻaaogaina e ala i le faʻateleina o le umi o le umi o lona lautele, i le tulaga o le taualuga e tasi. Afai o le lua o le lua, na faʻaopopo ai le tau taua. Afai o le taualuga o se foliga lavelave, o le eria o ona palu e fuafuaina, ona tupu uma ai lea o mea. O le faʻaiʻuga o le numera e tatau ona vaevaeina i le vaega aoga o le ondulin pepa. E ese mai le nofoaga masani i totonu o le mea e le aofia ai le pito i luga ma itu sui. O le tele o manoa quu, o le allen e tatau ona sili atu iai.

A maeʻa le vaega aoga, e mafai ona e fuafuaina le manaʻoga manaʻomia o le taualuga. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le vaeluaina o le vaega o le taualuga atoa i luga o le aoga o le tasi pepa. O le iʻuga faʻaiʻuga e tatau ona siʻitia i le 10-15%. O lenei oloa o le a aoga pe a fai o ni fasi vaega o loʻo faʻaleagaina i le fasi poʻo le faʻapipiʻi, etc.

Faʻatasi ai ma le faʻamoe o le tau O le fao lenei ma se pulou faapitoa. O le ituaiga tuai o fusi e i ai se teuteuga o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi i le pulou pe a uma ona pupuni le fao. O fesuiaiga fou e gaosia e aunoa ma ia. Afai e mafai, o le a sili atu le filifilia o le lua lomiga o le fusi. E vave tele. O le lanu o le pulou e filifilia i lanu o Ondulina. Ole isi pepa e manaʻomia ai le 15 tusisina, e fuafua lava i lona fesuiaʻiga. E fautuaina e ave saoasaoa ma se tamai laina.

I se faʻaopopoga, o le a latou manaʻomia le fafie pupuni mo le faʻaputuputu o sauaga o faʻataʻitaʻiga, palasitika hydro ma le autosoi. O fusi faʻapipiʻi ma faapipii mo le faʻasaʻoina o latou. Afai o le taualuga laʻesega o loʻo malupuipuia, fai se faʻailoga malo. Auāoa, o le a avea ma sima-chip po o le Osb ipu, susu na tetee ai Plywood plalywood, laupapa.

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_8
Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_9

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_10

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_11

Tekonolosi o le a o ondulin ie

Na faʻasolosolo ona matou auiliiliina le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le taualuga mai Ondullin.

1. Faapipiiina o le tusi

Mo le EDORDOR tuu se mautu pe seasea foi. O le filifiliga e faia e faʻatatau i le tulimanu o le malifa o le skate. Afai o loʻo i le laina mai le 5˚ o 10˚, Filifili se filifiliga mautu. Tau taua: Ina ia ufitia ai sili atu le leoluga e faʻaaogaina le Ondulin e faʻasaina.

Mautu obsechtka

O loʻo i luga o vae o loʻo iai. E manaʻomia tele le tikeri o le faʻamaloloina: o fasi pepa o le vai susu o loʻo tuu i luga o le fola o vae, latou te tumau i le au o le 0.3 cm. O lo latou mafiafia e mai le 1-1.2 cm. Latou te faʻaoʻo atu i latou i luga o le au malaga i se tusi siaki ina ia le fetaui siteki o papatusi i lalo o papatusi i laina i laina i laina i laina e le fetaui ai. I le va o ata e tatau ona tumau i le fua o le va o le 3 mm.

Malo malosi

O loʻo faʻapipiʻi mai le pa ma le koluse vaega o 0.5x0.5 cm poʻo se vaega muamua o le 0.22x1 cmp. I le mataupu muamua. E faapena foi ona faia i mea o i luga. O le lautele o le paolo o le leoleo o le leoleo e faalagolago i luga o le malifa o le malifa o le skite. Afai o loʻo i le laina mai le 11˚ o le 15˚, o le mamao i le va o nofoaga autu o tagata tuaoi o loʻo mafai ona sili atu nai lo le 45 cm.

O le pito i luga o le taiala masani ona faaputuputu i luga o le skate. O le pito i lalo o loʻo tuu i le pito o le rafter futu. E tatau ona maitauina o le umi o le faʻaauau o le faʻaauau o le Ondulin pepa e le mafai ona sili atu nai lo le 300-350 mm. A leai o le a malepe. Ina ia faʻamalosia le pito o le taualuga, e fautuaina ai le faʻamalosia o le itu i lenei vaega, o loʻo iai lava, tuʻu se isi elemene i le va o taʻiala e tusa ma le Fuafuaga.

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_12
Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_13

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_14

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_15

  • Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Faʻasalalau i lalo o le Taualuga

2. Faatuona Euroshetor

O le olaga tautua lea o le Onduline o le Onduline i luga ole taualuga faʻalagolago i le faʻapipiʻiina, lea e tatau ona faia e aunoa ma ni mea sese. E galue, filifili lelei le tau. E le mafai ona e faia i le vevela. I le tofo i luga ole 30 ° C, pepa e avea ma palasitisa e leai se palasitika, o le a afaina ai le lelei o le taualuga. I -5 ° E le faigata le piggile, e matua faigata ai ona faʻapipiʻi. Ia mautinoa e tausi lelei le saogalemu meafaigaluega mo le maualuga-maualuga galuega: inisiua belts, pulou, ma isi

Alualu i luma amata i se isi itu. E taua tele lea tulaga pe a fai e matua malosi lava matagi. O le a latou faalavelave i masani masani. O le ogatasi ondulin amata mai le pito i lalo o le skate. O le tulaga o le pepa muamua e fuaina ma le faaeteete ma le pulea e le tulaga. Afai ua motusia se tuʻutuʻuga poʻo se faʻaupuga, pe a uma ona taoto se laina - lua sese, o le a maitauina tele, ma mo lona faʻasaʻoina o le a faia atoa le suiga.

O le tuu o pepa e mafai ona "apefai". Muamua - o le pito sili ona maualalo o le laina muamua, ona afa lea o le pepa i le laina lona lua. O le isi e puʻeina le vaega lona lua i le laina muamua, le lona lua - i le lua ma le muamua - i le tolu. Ma e tusa ai ma lenei polokalame. Amata le taualuga o le taualuga e masani ona tuu i fafo ondulin laina mai lalo i le pito i luga. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e amata le lua ma isi ona lala ese mai le afa o le eoker e kuka ai le soʻotaga o soʻoga.

E taua tele le paolo e faia ai le tumutumu. O la latou mea e faʻalagolago i le tulaga saʻo o le skate. Tulaga o loʻo tuʻuina atu i foliga o se laulau.

Tiʻetiʻe Aofai o galu i le Allen, PC. Pa'ū i pito, mm
Mai le 5˚ o le 10˚ 2. 300.
Mai le 11˚ o le 15˚ tasi 200.
Luga 15˚. tasi 120 mm mo pepa ma le "Smart loka", 170 mm mo isi faʻataʻitaʻiga

Ina ua maeʻa le Eurosheser lau e fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi, e pupuʻu. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea o le Mauga o le Ondalin. E tatau foi ona lelei le faia o lenei mea. Muamua, o loʻo faʻatulaga auiliiliga i tulimanu o le fa faʻapipiʻi. Ma o le pito i lalo o nai fao o ia lava. Ua tumu i luga o le pito i luga o galu uma. Alu e aunoa ma le toe avatua na o ia mea fou o le a faataatiaina. Latalata fao mai le ogatotonu i pito. O le laina lona lua ma le tolu o faʻamau o loʻo laʻititi lava. Ua siosiomia i latou i le siaki, e ala i le isi galu. I le averesi, taʻitasi faʻamatalaga faʻamatalaga mo le 20 faʻapipiʻi.

O mea e taua e taua e togi saʻo. O lona uiga o le fusi taitasi o le faʻaalia tonu i le ogatotonu o le galu, ae le o le itu poʻo lalo. O se elemene e matua faʻatapulaʻaina e masani ai i le ondulin ipu. A leai, o tafega e mafai i lenei nofoaga. Faʻailoga faʻailogaina e tatau ona faʻaeteete, e aunoa ma le faʻateleina o le taumafaiga. Ina ia ufitia le pulou i le pu. Afai o loʻo taofia i mea, o le galu e faʻamatalaina, o le sili ona manaʻomia.

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_17
Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_18
Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_19

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_20

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_21

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_22

I le gasologa o le faʻapipiʻiina, o le a tatau ona e faia teuteu. Fai se koluse-tipi o le sili sili ona faigofie o le masani masani hacksaw. E moni, ua vave ona pupuni ona nifo ma se moe i luga o biomemen, o lea o le meafaigaluega e masani ona fufui i totonu o le pakete ma vai. Silika seleni fesoasoani. E faʻaaoga e se tasi o le tasi. E faigofie tele ona tipi le vaega e le eletise eletise. O le librictant e le manaʻomia iinei, e faigofie ona manatu le bisumen i ni nifo laiti.

O le faʻailoga o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga ai le lanu o le Bloote Clocil Pralic ma Tolming Eurower ma se pito lapotopoto. O puputa o le tipiina e faia ai se maoae fausiaina naifi. Ua "tosina mai" i le tele o taimi i le va o galu, o le a faapopoleina ai le osofaʻiga. Seisi taua taua. E manaʻomia le alu aʻe i luga o le taualuga tane, aemaise lava i le vevela. O le vae e matua malamalama i luga o nofoa puipui. E le tupu i le pito i lalo o le galu. A leai, e suia le Emploter.

3. foliga o le faʻapipiʻiina o elemene talafeagai

O le taualuga e le gata ile totigi uʻamea, e iai foʻi isi elemene. Aemaise ei latou le toatele oi latou i le faigata taualuga. O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona faʻapipiʻi mea taua.

  • O le toe faaleleia o le pito i luma, o latou tepeppers. Ufiufi i vaega faapitoa. O loʻo faʻapipiʻi mai le pito i lalo, faʻatasi ai ma vaega taʻitasi i luga atu o le elemene e tatau ona ulufale i le pito i lalo o le 120-150 mm. O kilogs e mausali i le cerebaral taiala ma matagi laupapa.
  • Laina skate. Mo lona fetaui, o le skating luga o lo o gaosia. O loʻo tuʻuina i luga o le skate ma faʻasaʻo i fao i le cerebaral taiala. O faʻamau o loʻo togi e ala i le tasi galu. O 'au tuaoi e tuu i tumutumu, lona laititi le tau o le 120 mm.
  • Faataga. O loʻo tusia i luga ma se mea faʻapitoa e pei o le tuli i luga o loʻo liliu i totonu. E tusa ai ma faʻatonuga, e faʻasino i lalo o le taualuga, faʻapipiʻi i apoapoaiga muamua. O vaega o loʻo tuʻu i luga o le 150 mm le fiafia.

Auiliiliga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o ondulin i luga o le taualuga 10325_23

O se faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaoga e faʻatumu ai le lumemeina i le va o le galu o galu ma swares. O ni vaega palasitika, tonu lava le galutamaina o le galu. E faʻaaogaina e fai o le hermetic pugs, ae e mafai ona e tuʻua le ventiplation gaps. E faigofie lava ona latou faia, pe a fai e te aveese le pipi mai i pu fou.

  • Mea uma e uiga i le saogalemu masini o le taualuga: foliga, lapoa, teuteu

Faitau atili