Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu

Anonim

Faiga mo le tusi - o le tusiata o le tusia o upu masani ma mataʻitusi matagofie - manumalo malosi i lona nofoaga ma fale puipui, ae le o le fale puipui. E moni na e vaʻaia tele ata ma tusitusiga musuia ua tuʻuina i totonu o tagata i le tulaga faʻavaʻa ma teuteu a latou kesi ma teuteu Kapeneta. Ae e le o le pau lea o le auala e faʻaoga ai Calligraphy mo le faʻaiuga o lona avanoa. Sa matou aoina 9 musuia manatu mo i latou e alolofa i upu ma tusi.

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_1

Ina ia amata i le, vaʻai la matou vitio ma 7 uluaʻi tusi i totonu:

1 Tusi fatu tusi

O mataʻitusi lapopoa e mafai ona faʻaaogaina e ala i le tuʻufaʻatasia o latou i upu puʻupuʻu e pei o le "alofa", "alofa", "" fale "). Ma e mafai ona e faʻaogaina i latou ma eseese. O se tusi faʻailoga (e mafai ona avea ma mataʻitusi muamua o le igoa) e mafai ona faʻamanatuina le sone o se tamaititi o loʻo vaevaeina le potu ma se tuafafine poʻo loʻu tuagane. O le isi filifiliga: E tele tusi e mafai ona "faataapeapeina" i totonu o le potu poʻo se fale mautotogi, ma faʻatasi e fausia ai se taua taua mo oe.

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_2
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_3
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_4
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_5

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_6

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_7

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_8

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_9

O ia tusi e mafai ona faia e okaina pe faʻatau i faleoloa tetele mo le fale. O le ala lea, e i ai se filifiliga i lea filifiliga: tuʻufaʻatasia le pule i le pito i tua. Ona mafai lea e le tusi ona faʻatino le matafaioi o le po malamalama.

Ata: Aliexpress.com

Tusi-Po Malamalama

Ata: Aliexpress.com

467.

Faatau

2 mataitusi i le puipui atoa

Lelei, o se tusi o loʻo faia e le CallIGraphist Masters e okaina. Ae e mafai ona e faʻataʻitaʻia au oe lava malosiaga i Calligraphy, vali le pa o le Griffin vali: E liliu le laualuga i le tele o aʻoga aʻoga mo le tusi. Lelei tele filifiliga mo tamaiti!

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_11
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_12
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_13

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_14

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_15

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_16

3 fagu tusitusiga

Filifiliga Filifiliga, o le gaosiga o lea e toetoe lava saoloto. Matou te faia ni fagu pouliuli mai i lalo o le uaina poʻo le chormagne, aveʻesea igoa, ma valiina ma le fesoasoani a se tamaʻi papaʻe faʻapitoa, poʻo se aʻoga-trchkka E mafai ona e faʻaogaina le stenfil pe faʻatagaina lou lima e tusi ai pe o ai. Afai e te manaʻo, e mafai ona e ufiufi le fua o le tino i luga, ae e filifili.

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_17

4 Tusi i luga o le faamalama o se isi filifiliga i le taumalulu ma le Tausaga Fou Tausaga

Nai lo le masani muamua-fou tausaga snowflakes, e mafai ona e ufiufi faamalama ma paynings paina po o laina o solo ma pese e uiga i le taumalulu. Aisea e le fai ai?

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_18

5 neona mataitusi i luga o le puipui

O le manatu e le fou, ae le i ola ai i totonu. Auā o lona i ai i le olaga, e te manaʻomia se tele pe le gaogao tino (lelei pe afai o le piliki), lelei, pe sili atu i le itulagi e tele itu, ina ia le leiloa. O le tusi o Neon o le a o mai e mamao ese mai ituaiga o totonu: E faʻaalia i sitaili faaonapo nei - loft, haytech, masalo faʻaititia. O sitaili a le atunuʻu ma le faʻavaʻa o totonu o le atunuʻu e mautinoa lava e le talafeagai.

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_19
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_20
Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_21

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_22

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_23

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_24

6 tusitusiga i luga o le faitotoa

Aisea e le faʻaogaina ai le faitotoʻa o le faitotoʻa ina ia tuʻuina atu ni mau taua i luga o ai? Mo se faʻataʻitaʻiga, laina mai se tamai fale po o ou solo, ma atonu e te manatuaina aso. O sea faitotoʻa e mafai ona avea o se mea moni "fetu" o lau totonu o loʻo i totonu, faʻamanatu aitema. Faʻataʻitaʻiga, i totonu o le atunuʻu, o le tagata tuʻutu i le talosaga a le tagata faʻatau na ufitia le faitotoʻa i igoa o aai uma na asia ai le tagata e ona le fale mautotogi:

Ata: Andaza.sdio.

7 faitotoa mai tusi

E mafai ona faia atoa le faitotoʻa o le faitotoʻa. O sea faʻaiuga e faʻaopopoina ai le totonu o le uluaʻi faʻalapotopotoga, ma ua tosina le faitotoʻa. Ae paga lea, o le fausiaina o ia faitotoʻa e mafai ona le taugofie.

Ata: le-lesi.com.

8 i le ala savali

Feiloaʻi i leoleo ma ni fuaitau lelei, o le lisi o igoa aiga pe faʻapea foi tulafono a le aiga o amioga i totonu o lou fale.

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_27

9 Tusi i le tatalaina i le va o potu

O sea avanoa, masani mai ia i matou i Sigiketi Filitia ma TV ata, e foliga sili i le potu poʻo le sefuluaʻi. O le avanoa ua mauaina ma vaevaeina ma tuʻufaʻatasia i le taimi e tasi. Ma luga o le "tuaoi o le lua lalolagi" - o se umukuka ma le potu malolo - e mafai ona e tusia se mea taua. Masalo o le afu a le aiga o le apu.

Tusi i totonu: 9 manatu e le o sau i lou ulu 10328_28

Faitau atili