O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i le lelei ma le le atoatoa o polycarboate mo le fausiaina o lanumeamata ma tuʻuina atu fautuaga i le saʻo filifiliga o mea.

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_1

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga

I le tele o fale, e tusa ma le fale gaosi, pe lua foi. Aso popo, fatu ma sili atu ua tupu iinei. E manaʻo le pule i le fale gaosi fale vevela e tautua ai i se taimi umi ma e le manaʻomia le toe faaleleia. E mafai foʻi ona faʻaavanoaina lena e faʻaputuputuina mai mea taua. O le a matou malamalama po o fea le polycarbonate e sili le faʻaaogaina mo le fale gaosi: mafiafia, fausaga, lanu ma isi foliga.

Mea uma e uiga i le polycarboate mo le fausiaina o lanumeamata

O le a

Lima taua uiga taua

- mafiafia

- Geometry o sela

- puipuiga mai Uv Rays

- lanu

- fua faatatau o foliga

Gaosiga

Mea e tatau ona e iloa e uiga i polycarboate (PC)

O le polymer e patino i le vaega o tagata pepelo. O le lavelave o le polyester o ductoman phnol ma colic acid. O le iʻuga o le faʻagaioiga o mea e mafai ai, o le palasitika palasitika e samasama. Eseesega lua ituaiga o mea. O le monolithic PC o se laupepa malo. E saua, ae i le taimi e tasi e mamafa tele, e le mafai ona punitia. O le fale vevela o le monolilith e maualuga tele. O le mea lea, mo le gaosiga o Greenthouses, o lenei ituaiga e le talafeagai. O loʻo i le manaʻoga i totonu ma isi vaega.

Cellular Plassics o loʻo i ai se eseʻese fausaga atoa. Lua pe tolu papatusi manifinifi e vaaia i luga o le tipi. Latou te fesoʻotaʻi atu i osofaiga, faʻatino e pei o faʻamau fatugaata. O lo latou avanoa i totonu e tumu i le ea. O lenei mea e faʻateleina ai le faʻalumaina o uiga o mea. Laupepa e tasi, lua-potu pe sili atu. Cellular Polymer o le sili sili filifiliga mo le fausiaina o lanumeamata.

Aoga o le Cellolar PC

  • Mamafa mamafa. O tapulaʻa saʻo o loʻo fuafuaina e le mafaufau mafiafia, ae i soʻo se tulaga, o le a tele le tele o le a laiti laititi nai lo le tioata. O le mea lea, o le avega i luga o le fale vevela faʻatauaina.
  • Malamalama maualuga le poto. O le manino polymer misia le la o le la o le la. E ala i le lanu o le lanu, tusa o le 92% o le malamalama malamalama, e ala i lanu itiiti. E le gata i lea, pollycarboard lemu le malamalama malamalama, lea na afaina lelei i laau.
  • Malosiaga. O le taina o le taina o se avega taua. E le motusia pe a lavea le tioata, ma e le goto ifo pei o se ata.
  • Palasitika ma fetuutuunai. E mafai ona punou le filosoga ma faʻailoa eseese ituaiga. Ona o lenei mea, e mafai ai ona aoina fausaga laiti.
  • Tetee i mea leaga. Faatoa faigofie le PC le tele o le tulaga o le tamaoaiga, tetee i aafiaga o le ola. Toeitiiti e le o malamalama, talu ai ona aofia ai i lona puipuiga o tekeli le faia o afi.
  • Manuia le vevela o le vevela. O le sela fausaga e faia PC ma le sili ona leaga. Ole mea lea e mafai ai ona e faʻaititia le faʻatamaʻia o le vinega o tau.
  • O le tautua o le polycarboate o le 10-15 tausaga le matua. O nisi tagata gaosi na o le na o se faamaoniga talafeagai mo a latou oloa. E manino lava, o se galuega na o se tautua o le a naʻo le faʻamaoniaina o mea e maualuga.

le atoatoa

  • O loʻo faʻapupulaina i lalo o le faʻamalosiʻau o le ungatraviolet. O le mea lea, o puipuiga faʻapitoa e manaʻomia. A aunoa ma lea, palasitika lilini i le tasi pe lua tausaga.
  • Lagona lelei i le saua o chemistry. Folafolaga, e leai se aoga, Alkali ma meafaitino tutusa ia latou faaleagaina palasitika. Mo le faʻamamaina o le faʻamau, naʻo le le mautonu sologa lelei e faʻaaoga.

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_3
O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_4

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_5

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_6

  • Polycarboate Matatau mo Veranda poʻo le Terrace: Filifiliga o mea ma faʻapipiʻi foliga

Tulaga mo le filifilia o mea

Matatau poʻo le a le polycarboate mo fale laʻau e sili atu, e mafai naʻo pe a uma ona masani ai ma faʻavae mo lana filifiliga. Ua matou aoina se lisi o uiga e tatau ai ona e mataala faapitoa.

1. mafiafia

O le mea lea o le fuafuaina o le filifili o le tino. E le tatau ona manifinifi ni ie lavalava a le PC, a leai o le a latou le tutu i le uta ma le sui. Aua le ave ma mafiafia mafiafia. O loʻo latou malolosi, ae latou te tuʻuina atu le tele o sao i luga o faʻavalo ma le malamalama malamalama ua leaga tele. A e filifilia le mafiafia, e tele mea taua e tatau ona amanaia.

  • Matagi ma Snow uta uigaga o le laufanua lea e tutu ai le ata matagofie o le a tu ai le ata.
  • Taimi. Mo fale o le a faʻaaogaina na o le vaifanoa - O le taupuna, e mafai ona ave ai le ma ma sipiʻi papatusi. Na o le pau lava le mea o le a na o le afu i luga ole kiona. Mo le tausaga-taamilosaga nofoaga e manaʻomia ai pepa mafiafia. O le a latou tatau foi ona tausi i le vevela i totonu o le malutaga.
  • Faavaa. O le sili ona tumau - namea faavaa. Latou te masani ai i le tele o inisiua. Mo latou, e mafai ona e filifilia papatusi mafiafia. Mo faʻavaʻa o laupapa, o laupepa a le 'elee maualuga, o le laʻau o le a le tulaʻi tele tele.
  • Soas o le tusi. O se laʻititi laititi i le va o le faʻavaʻa o elemene maua ai se malosi faiga. Mo fausaga o lenei ituaiga, e mafai ona e filifilia ni ie manifinifi.
  • A filifilia le taupulega, o le ituaiga o le fausaga e tatau ona amanaia. Afai e potopoto le fausiaina o fale, e manaʻomia le faʻamaninoina o le bend viius o le laulau e pei. O le tulafono e aoga: O le ipu e manifinifi, o le malosi tele e mafai ona e i ai. O laupepa mafiafia mafiafia e sili atu le leaga.

Faʻavae i luga o lenei, e mafai ona e fuafuaina le mafiafia mafiafia o le polycarboate pepa. Ile averesi, i le Rusia tulaga mo fale, o papatusi laiti e filifilia e 6 mm, ma 10 mm e manaʻomia mo fausaga uma vaitau. Toatele Talitonu mo le Auina mai fale e te manaʻomia se manifinifi ma le manifinifi, aua ua leʻo faʻamuamua le kiona. Ole mea moni lenei, aua a 'alo i luga o le skates, o loʻo tupu pea le aisa, lea e taofia le kiona ufiufi.

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_8
O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_9

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_10

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_11

  • O le fea mea manaia e sili atu: na tuʻituʻi, matamuli pe saʻo foi-uaea? Ata faatusa

2. CLELD geometry ma le tele o: Lea e sili atu mo polycarboate mo greenhouses

O le fausaga o se telefoni ituaiga o ituaiga o laupepa manifinifi e fesootai i latou i le va o latou lava ma vaega i totonu. Latou te fausia ai le ua taua o sela o foliga eseese. La latou fetuunaiga e iloa ai le malosi. Faʻamatala ni laupepa e ono o sela.

  • Hexagon. E tuʻuina atu le malosi sili maualuga le maualuga, ae i le taimi lava lea e faʻaitiitia ai le tomai faʻaola gofie. O le Greenhous na aoina mai le tauleleia ma le Shexagon sela e manaʻomia e faʻatulaga ai le malamalama o le fatu.
  • Sikuea. Maua le averesi malosi uiga ma masani malamalama malamalama. Fetaui lelei mo fale ma le averesi avega.
  • Faatafafa. O le malosi e laʻititi, ae o le pito sili ona maualuga. Mai ia se PC e aoina malu e aunoa ma le malamalama o le malamalama.

O le geometry o sela e aʻafia ai le maualuga. Tulaga maualuga le palasitika - ma sela i lalo o sela atoa o le pc

Ina ua uma ona mauaina se faʻamatalaga a le uo teine ​​i le po o le a sili atu le polycarboate mo Greenharecuses, mafai ona e aumaia ni faʻaiuga e uiga i le faʻaaogaina o mea. O loʻo faʻaalia ai o le pito i luga ma hexagons o loʻo filifilia mo le taimi uma-vaitau fale. Mo falefaufaʻu tausaga, papatusi ma sikuea ma sikuea falefeoifileo e talafeagai. I totonu o le mataupu mulimuli, e manaʻomia le tele o fesoʻotaʻiga ma le faaeteete le mamanu ina ia mafai ai ona tatalia ni avega.

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_13

  • Faʻapefea ona taʻele le fale vevela i le vevela: 3 galue faiga

3. Ultraviolet puipuiga

Uv Suafa e faʻaleagaina ai le polymer. Ultravioletion Faʻamaloloina ata puʻeina, e tau atu i le faʻavae o tamai tino. I le aluga o taimi, ua sili atu i latou lava o faasalalauga i ai, palasitika lo oi ni fasi laiti. O le faʻagasologa e saoasaoa tele, seia oʻo ile tasi le tausaga ma le afa tausaga e pasia i le faʻaumatiaga atoa. E faʻamoemoe lava i le faʻateleina o le malosi.

O laupepa e gaosia ai le PC i le puipuiga o PC e faasaga i le ultraviolet. E mafai ona ese. O le filifiliga sili ona lelei o le puipuia ata tifaga e ala i le coextroon. O sea tekonolosi o le talosaga e le aofia ai otaota, o le polemer o loo tautua 10-15 tausaga. Puipuiga e sili atu i itu uma e lua pe na o le tasi. I le mataupu mulimuli, o le ipu ua faʻailoga e mafai ona e malamalama i le mea o loʻo iai le taʻele. O le mea lea e faʻaoga e fausia ai Greenthouses. Faalua-vaega puipuiga iinei e matua le manaomia.

E manaʻomia le iloa o le ata o le maalili, e le mafai ona mafaufau i ai. O lea, pe a faʻatau le faʻatau e tatau ona taulai atu i faʻamaumauga faʻamaonia ma faʻaigoaina. O le mea mulimuli e tatau ona amanaia pe a faʻapipiʻiina. E tatau ona tuu le puipuiga i fafo. A leai, e leai se aoga.

O le maualuga-lelei ata puipuia e le gata o le talau, ae o le tulaueleele foi mai le sili atu o Ultravioles lamatia mo latou. E le o le sili ona atamamai gaosi oloa gaosi palasitika e aunoa ma se puipuiga faapitoa. E leai se faʻailoga, leai ni tusi faʻamaonia. O nisi taimi latou te lipotia ai o le faʻapitoa faʻapitoa ua faʻaopopo i le palasitika, o loʻo puipuia palasitika mai le uv lologa. Tusa lava pe a, e mafai ai ona latou avatua le talosaga na latou faia ai le talosaga. Palasitika paʻu i le lua pe tolu tausaga. Aua le faʻatau ni mea, tusa lava pe ou te manaʻo tele e sefe.

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_15
O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_16

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_17

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_18

  • Taiala i luga o mea matau mea: Mo lanumeamata lanumeamata, lanumeamata ma moega

4. Polymer lanu

I faleoloa e mafai ona e mauaina pc pepa o lanu eseese. I totonu o togalaau o loʻo i ai se manatu o le sili o laʻau uma lagona i latou i lalo o moli ma mumu mumu (e sili atu le fiafia i le faʻatupuina o lo latou tuputupu aʻe ma atinae). Ae i faiga masani e aliali mai o le palasitika lanu e sili atu le leaga nai lo le skipping moli. Afai o le 90-92% o le vave pasia e ala i manino, ona ala lea i le lanu - na o le 40-60%. O le tau talafeagai e fuafuaina e le lanu. O le mea lea, afai e le fuafuaina le isi moli, e sili le saʻo le saʻo o le palasitika.

  • Auala e Filifiliina ai se Nofoaga i lalo o le Fale o le Mea Fanau: O tulafono e tatau ona iloa e taga taʻitasi

5. O foliga foliga

O tagata gaosi uma e tausisi i nisi tulaga tele. Latou maua mai pepa 2.1 m lautele ma 6-12 m umi. O le mea sese ua faʻatagaina ai le tele o millimeters i itu uma e lua. A faʻatau se mea, o nei foliga e tatau ona amanaia. Ma pe a faʻapea pe a faʻatinoina le faʻatoʻa tuʻufaʻatasia, e manaʻomia le faʻatupu o le umi o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa 12 poʻo le 6 ona mita. Ona le manaʻomia ai lea o le vaʻa.

O fuaitau o nofofua ma e mafai ona fai ai ma le atoatoa fausaga o le polycarboate panels e le o faataapeapeina e aunoa ma le toega. O le a fesoasoani lea e sefe le mea ma toe siʻi mai le galuega le talafeagai ona o lona tipiina. O soʻoga o papatusi e tatau ona faʻasalalauina mo faʻailoga faʻailoga. E faʻateleina ai le malosi o le faʻamaeʻaina o le tusi. Pe a tipiina vaega ma faʻapipiʻi e manaʻomia e manatua ai le palasitika e mafai ona maua i le lautele o le lautele. Tau o le tau i le va o le Trim ma Franework.

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_21
O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_22

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_23

O le a le ituaiga polycarboate mo le lanumeamata e sili atu: Filifili 5 Tulaga 10345_24

Gaosiga

Tatou aumaia se aotelega puʻupuʻu. Mo le fale i le fale Greenthol, o se mea manino polyparent polymer ma le faʻataʻamilomilo pe sikuea sela ma le mafiafia o le 6 mm e tatau ona filifilia. Afai o le taumalulu kiona, ave le mea o le 8 mm. O nofoaga uma-vaitau e aoina mai papatusi i le sikuea poʻo le hexagonal sela ma le mafiafia o le 10 mm. E mafai ona manino pe lanu a le Polymer pe lanu, i le mataupu mulimuli o le a manaʻomia faʻafoega moli.

  • Faʻafefea ona fufulu mai totonu o le fale o le fale oona mai le polycarboate i le Spring: 11 o lona uiga

Faitau atili