Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau?

Anonim

O Rosullettes ma sui sui e masani ona faʻaaogaina i aso uma o le olaga. Ae mafaufau e tatau ona e fuaina saʻo le mamao sili atu nai lo le umi o le tulaga o le sefulu mita roulette. O le a fesoasoani le elelotonioga faaeletoroni o le a fesoasoani e feagai ma le faafitauli - Laser ma Ultrasounders Sponders.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_1

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau?

E sili atu ona sili atu le faigofie le eletise i nai lo le mafiafia o le uʻamea. E lava le lafo o le mita i le mea e manaʻo ai i luga, kiliki i luga o le faʻamau - ma o le ae mauaina se tau manaʻomia ma le saʻo o le milimita. Malamalama lelei! I se faʻaopopoga, masini faʻatekinolosi, o se tulafono, e mafai ona fuaina maualuga luga o le 40-50 m, ma faʻapitoa faʻataʻitaʻiga - e oʻo i le 250 mita le sili atu, ma taugofie tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i le faʻatau atu mo le 2-3 afe rubles.

O le tatalaina o tagata komepiuta o loʻo auai i kamupani o loʻo gaosia ai se fale ma fua meafaigaluega. I totonu o meafaigaluega faapolofesa e mafai ona matauina Bosch (Blue laina), Dourwat, Hwarchi, Incisca Gissysmymsys, Makita, Cauta, Ridab, Rutabo, Ristal; I totonu o le aiga - Matou te matauina Bosch (Green Tulafono), Elitech, Totonu.

Mo galuega matuia o galuega, e sili atu le filifilia o Laser Rangenders, ma Uptrason Meters mafai ona faʻaaogaina o se mea faigaluega masani i aso uma o le olaga, i le fale pe i le faʻatoʻaga.

Ultrasound pe laser?

E ala i le mamanu, eletise eletise e mafai ona auai i se tasi o lua ituaiga: ma ultrasononic pe laser purive.

Ultrasound e aunoa ma le le mautonu o loʻo atagia mai i le manino ma le manino o luga. Faatasi ai ma lenei masini, e faigofie ona e fuaina le mamao i le faʻamalama tioata, faʻata poʻo le polycarbonate toga togavao. Ultrasonic Spotinders Galue lelei ma soʻo se moli, ma o le laser galuega faʻatasi ma le mumu mumu susulu i le taimi o moli pupula ua faʻaititia.

Laser strifinder mumlid. Puʻupuʻu

Laser strifinder mumlid. Faʻapauiloaina faʻataʻitaʻiga LM 100 ma le fua o loʻo i luga o le 50 m.

O tulaga lelei o Laser Systenders e aofia ai le latou sao maualuga. Afai e mafai e Altrasound mita ona maua se mea sese o le tele o millimeters i le 10 m uumi, laser sese 1-2 mm. I se faʻaopopoga, o le laser e le masani ona faʻasalalauina ma fuaina le mamao saʻo i le itu filifilia. Ioe, ma o le tele o fuaina i le LēSS Vasega e maualuga atu.

Bluetooth faʻamaumauga faʻasalalauga.

Bluetooth faʻamaumauga faʻasalalauga.

Managenical Skingfinder Manaoga Manaomia

e masani ona faaaoga rangefinder faaeletoroni i tulaga faigata, ma le maualuga sūsū ma dustiness o le ea. O lea, e tatau ona i ai se tulaga anagata, e sili i le faasino upu ma susu puipuiga le maualalo efuefu lo IP 44. O nisi gaosi o leisa finders ituaiga fua eseese faataitaiga mo aiga ma mo le auala, o le gata e sili puipuia.

Ma le isi, o le mea faigaluega e tatau ona talafeagai, e faigofie ona oea ai i le lima i se fafie fale. I faataitaiga tomai faapitoa, e masani lava ona saunia le fale i le foe faia o palasitika lē lisiti filemu. O linings fesoasoani umia le meafaigaluega, ma i le tulaga o le a le pa'ū, o le a le matafaioi a le e ui teʻi taalo. O se tulaga e lē malupuipuia maumaututū palasitika i lenei faaaloalo e sili atu maʻaleʻale ma faigofie ona solia.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_5

Aoga filifiliga vasega

• Fausiaina-i le tulaga. O le a fesoasoani e fuafua ai auala faalava o loo tu o le laualuga filifilia.

• sikuea fua, tusi. O le laina e masani ona i luga o le pito i luga o tulimanu o le faatafafa (e tolu togi i luga o le vaalele) poʻo le poloka (fa manatu o le fuafuaina o le vaega o le nofoaga ma le numera o le eria ma le lautele I le tutusa auala, o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona fuafua le umi o le itu o itu o le tafatolu (faʻaaoga ai lenei galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, fuafua le maualuga o le puipui).

• fua umi pea. o loo faaaogaina le galuega tauave pe e tatau ona e maua se nofoaga i le a fuafuaina mamao po o, sei o tatou fai atu, i le mamao mamao maualuga (mo se faataitaiga, o le tulimanu o le potu).

• connector maa Rechargeable. E i ai faataitaiga fuafuaina i le galuega ma maa tamatamai lima (po o maa) o le ituaiga AA, o loo i ai ni faataitaiga foi ma sili atu maa isi atunuu, mo se faataitaiga, ua fuafuaina i luga o le maa 9 i le "pale" ituaiga.

• Meli. Mo saʻo maualuga o le fua, ua fautuaina e faatau gata a tripod ma faia rangefinder i ai. E tatau ona faaauupegaina le statfunder i se jack jack mo faapipii i luga o se tripod.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_6
Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_7
Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_8
Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_9
Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_10
Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_11

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_12

Laser strefinder boasch. Faataitaiga GLM 50 C, e faasolo 50 m, 1.5 sese mm.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_13

Laser strefinder boasch. Faʻataʻitaʻiga glm 120 c, laina 120 m, bluetooth lagolago.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_14

Puupuu faataitaiga LM 100 ma fua tele e oo atu i le 50 m. Faataitaiga Laiti LM-400, fua tele e oo atu i le 70 m, fausia-i sensor malifa, galuega tauave pea fua.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_15

Leisa rangefinder: Faataitaiga Condtrol Smart20, e faasolo atu i le 20 m.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_16

CONDTROL X2 Plus, e faasolo atu i le 60 m.

Masini eletise: O le a le mea e tatau ona e iloa pe a faʻatau? 10378_17

Faitau atili