10 umukuka o loo musuia oe e tatala le teuina

Anonim

O e manatu o loʻo tatala e tatala i totonu o le umukuka e le talafeagai? Pe atonu e foliga mai ia te oe ua uma ona latou masani ai? Matou te mananao e faatalitonu oe ma taʻu atu o le malulu o manatu o le faʻasaoina teuina, o le mea moni na iloa e tusa ma o latou lava lima.

10 umukuka o loo musuia oe e tatala le teuina 10380_1

1 paepae i le paepae

Monochrome e masani ona talafeagai, ma o le tatalaina o le teuina o loʻo vaʻai ma le faʻaeteete - i tua uma, o se mea leaga, o le au fili uma o lanu matala. Ae, ma se filifiliga faapena, a le Monochokaraclity o le a matauina. E mafai ona e faʻaopopoina sei vagana ai le tasi poʻo le lua moli mea o ipu poʻo se isi mea.

Paʻepaʻe i le paʻepaʻe

  • 10 mea faigaluega mo le umukuka, o loʻo faʻaogaina e kuka kuka (ma e te manaʻomia foi!)

2 le masani ai nofoaafi

I totonu o lenei umukuka, timuga na faia ai se gaioiga taua. Manatu lelei mo fale ese, o le mea e le manaʻo ai le suia o le umukuka o le umukuka e faʻaalu ai le tele o tupe. I luga o le ala e mafai ai ona teu ipu, masini ma e aofia ai ma le saute. Ma faʻafefe o loʻo maua i totonu o se supamaketi.

Olaola

  • 11 sitaili i fafo o le teuina mea faigaluega i le umukuka

3 fafie laupapa laupapa

Ma o nei fata e le o ese ai faʻapitoa, seʻi vagana lo latou tele - e masani ona maualuluga. O sea faʻaiuga o loʻo faia ai le laʻau i le faʻamamafa i le autu o lenei umukuka. E ala i lea tulaga, e mafai ona faia i o latou lava lima. Lea, naʻo nai ou aliʻi sili uʻamea ma laupapa laupapa, na oneone ma faʻataʻapeʻapeina.

Tatala fata

  • 7 Paketi o le fale teuina i totonu o le umukuka o le a ofo ai oe

4 kamuked kapeneta e aunoa ma sea

Ma le isi auala e suia ai le pa o le umukuka tuai. Naʻo le aveeseina o le le mautonu ma le manaia o le tino ma le matagofie Ipu, mea aoga, fugalaau. Sili atu o le tutusa faletupe ma pusa mo mea manogi ma le tele o oloa.

Tatala Shelves e aunoa ma sea

  • Faʻafefea ona filifili pusa umukuka ma faʻamavae lelei le teuina: 7 taua fesoasoani

5 fata-pusa

O lenei filifiliga o le a lelei tele i le umukuka, pe a leai ni auala maualuluga. Ma faʻapea foi - i le atunuʻu e te manaʻomia ai ona tuʻuina atu se teuina o faiga vave ma fagota.

Fata-pusa

  • 5 mafuaaga e faʻaaoga ai le matala matala i le umukuka

6 rack i le umukuka

Tatala teuina i le umukuka e le faʻatapulaʻaina i le pito i luga o fata. Tuu se fata faapena ma teu lapisi, tusi kuka poʻo ni mea aoga mo le umukuka. E faigofie ona e moni lava ia faia i ou lava lima.

Fata

  • Faʻafefea ona teuteu matala i le umukuka: 6 matagofie manatu

7 malupuipuia mai le fausiaina o pallets

O se fofo e le masani ai, ae le itiiti le aoga. A o mafai ona e vaʻai i ai, o pamu masani o fale masani e mafai ona faʻaaogaina mo le tatalaina o le teuina i le umukuka.

Fatu Pallets

8 Holives i NICHE

Afai o lau umukuka ei ai le nichh i le puipui, tuu i fusi ma fai fata. E mafai foi ona e teuteuina se mea sefuluo i le pito i tua, ona sulu lea ma le ipu ma mea faigaluega e foliga sili atu lelei.

Fata i niche.

9 malu o se avanoa e fai ai le faʻapipiʻiina

Luma - Halloween. Ma e tusa lava pe e le o oe o se matua sili o lenei aso malolo, fai le tautoulu faʻapipiʻi i luga o le matala o le umukuka i le umukuka - o se manatu lelei. Faʻaaoga a matou fautuaga i luga o le tautoulu o le tautoulu.

Faapipiiina

10 malupuipuia i luga o se 'ese nofoaga

Ae a pe a fai e le o le faia o fata i le galuega, ae o le 'aiga o le afiafi? E faigofie ona teu ni mea leaga pei o le kofe po o lauti, suka po o kuki. Ma ipu.

Tatala Shelves i luga o le 'aiga o le afiafi ma & ...

  • 8 paketi taupulepulega o le a fesoasoani lagolago le faʻatonuga i le umukuka

Faitau atili