Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai

Anonim

O le fola i totonu o le faletaele e manaʻomia e tuʻuina atu meatotino a le Hydro ma Longproof, o nisi taimi i le mafiafia o le mamanu lea e manaʻomia mo le faapaologa o paipa. Matou te fai atu pe faʻafefea ona faʻasaʻo nei galuega.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_1

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai

Afai o le a toe faʻaleleia oe e te le paʻi atu i le Tagavai santechkabin, ona o le galuega uma i luga o le fola o le faletaele / faleuila o le a aveese ai le sili ona lelei Ae o le toe fausiaina o le faletaele poʻo le faʻatulagaina o le fale mautotogi e aunoa ma se totogi) gaioiga), o le tele o le galuega o le a faʻamautuina ai le faʻavae, o le faʻavae o fesoʻotaʻiga Teteʻa ma mulimuli ane le faʻapipiʻi o le fola tapoleni. Ia tatou amata amata le faasologa.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_3

Polani Storprooft

O le fale puipui o le falevae e alu pe a uma le fausiaina o vaega. O le muamua vaega o le galuega o le vai o le vaipuna o le tumutumu.

E tatau ona matua Headroomis tonic, tutuli ma lima. Ua fuafuaina e puipuia ai le osooso i lalo o le susu mai se sima sima pe a liligiina se fao ma sili atu i se taimi o le suavai o le suavai.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_4

O le aso, o tagata fau latou faʻaaogaina e le lautele pito i luga o le pulufana o mea namea, e mafai ona faʻaititia ai le malosi o ata o mea e faʻaoso, ma le taulamoga paʻu. E le gata i lea, o na mea uma ma isi e le afaina ai le tulaga o le ofo i lalo o le tumutumu, ma pe a uma ona ou fiafia i le tuʻituʻi o le taʻele. O le mea lea, i le masani ai, foliga mai, mamanuina (i le fesili o le ofe o le fola o le faletaele, o le a matou toe foʻi mai) e sili atu le saʻo le faʻaaogaina o mea oona poʻo le polyester fiva, - "Brepelast" ("hydrole-taualuga"), "steellast" ("posharrow"), Tehnoekik). Ae o se vaega o ia vai susu mafai ai ona faʻaititia ai le maualuga o le faʻaʻaileʻoina o le pisapisao i lalo o le pito o le 20-24 DB - e masani lava ona faʻataunuʻuina manaʻoga o Norms Borms ").

Faʻaaoga se vai sima poʻo le faʻamamaina o le paʻu o le paʻu, faʻapea foi ma le le mautonu i totonu o le faletaele e le manaʻomia. A oai atu, o le vai e pipii i totonu o le le faitioina o nei fausaga, o loʻo nofouta ma mago le faʻamamafa atoa - e faʻaputuputuina loloto le faʻaleagaina o le fola.

Sili ona aoga ma faigofie i le faʻapipiʻiina o faʻapitoa (faʻamoemoe mo le pisa ma le osofaʻiga o le tele o oloa) oloa ma le apoapoai atu i le foeuli o le fola "(Teknnick). E masani lava le taualuga o le taualuga e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le vaega o loʻo tuʻuina atu i se mea sese i le 10 cm ma fuse pe gluetic. Manaia tele, ia e tatau ona lua-vaea le vai. O mea o loʻo laga i luga o puipui ma se manatu e pei o le 40-60 mm e tulaʻi mai i luga o le tulaga o le lumanaʻi o le lumanaʻi ufiufi.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_5
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_6

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_7

O laupepa elds e matua maualalo le vai o le vai o le vai, o le talitonuina o le sima i luga o le sima ma le faʻapipiʻi ma fesoasoani e mafai ona fausia, ae o le lautele o le vevela-pubrasing.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_8

Faapipii paipa

E tusa ai ma le spo 30.13330.2016, o le saienisi i totonu e tatau ona faʻatinoina mai paipa ma soʻofaʻatasi vaega ma le aofaʻiga o le 25 tausaga. O le Sweet Pipe e tatau ona faʻapipiʻiina ma le tumau (i luga o le atoa itu (i le itu o le siʻitia o le siʻitia, o loʻo i ai le itiiti ifo 1 / d, mo le paipa o le paipa tatau ona le itiiti ifo 2%).

I se faʻataʻitaʻiga, na o le paipa polethylene paipa ma le manifinifi ma polepropylene oloa ma polypropyl oloa ma polyvinyl chloloride, ua faʻaaoga. Talu ona o le mea na manaʻomia i le mafiafia o le faʻaliliuina atili i le faʻateleina o le paipa le umi, e faʻaaogaina e i ai ni meafaigaluega latalata i le siʻitia o le mea e mafai ai.

Pito i luga

O luga o le taʻavale pito i luga mai le alavai alavai, o paleti tapala, o pamu tallets ma isi soʻotaga e faʻatagaina e tuʻu ai le faʻalilolilo - ma le faʻamaufaʻailoga i fale.

Ole paipa ole vai (vagana ai le metallic ma le filo i luga) i luga o le vavaeina lima na faia o le ELACE Forter vaalele e mafai foi ona teu i le 0.3% i le itu o le vai togafitiga. Ae mo le vai e faigofie atu le faia o ni tulaga faalava i vaega.

Lelei, o le foloa i totonu o le faletaele e tatau ona 2-4 cm maualalo ifo nai lo le potu malolo, ae e matua faigata ona faʻataunuʻuina lenei mea, o le sifi lea o le monolithic mai i se moli moli mulimuli ane feagai ma lea.

Foloa o le fola

I le maeʻa ai o le oʻa o le pato, o le liligiina o le susu susu. Afai e le sili lona mafiafia le mafiafia 40 mm, e mafai ona fai e aunoa ma le faʻamalosia o le uʻamea, ae e manaʻomia le faʻaopopo i le coung-oneone fefiloi o le fila fibrest (cemmlest "(" Uilimu ").

Ma le mafiafia sili atu o le fao o le mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le pale i totonu o le clay. Ma le mafiafia o le mafiafia, o le cerarac sima faʻafefe o le 1.5-1.6 taimi malamalama nai lo le sima-oneone ma, e le faia se galuega faʻatagaina (luga o le faʻatagaina galuega) utaina i luga o le galuega. Faʻapea foi, o se matua laititi e tutusa le malosi ma le lelei le malosi mai le fale gaosi fefiloi ma ni faila faʻapitoa (foma sela, polyyrene o tane), ae latou te tau ai le 2-2.5 taimi sili ona taugata)

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_10
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_11
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_12

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_13

O le aso, o le ua taʻua o le semi-matutu fusi o le fola ua maua lautele. Ma lona masini, o se mafiafia mafiafia o loʻo faʻaogaina ma le laʻititi vai anotusi o loʻo i lalo ifo o le 0.4). Lea faʻatagaina oe e faʻavaveina le faʻavae o le sima ma faʻaititia lona porosity, ae faʻafaigofie ai le faʻagasologa o le faʻatapulaʻaina ma le faʻamalieina. Muamua, faʻaaogaina le faipule ma le le mautonu tulaga, o le faʻavae o le foloa o le potu o loʻo faʻamatalaina.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_14

Ona tufatufaina lea o le sitaili-oneone fefiloi ma tulafono.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_15

Ma olo le coolelela le malu. I le afi auala faʻaaoga ao o le ao "helikoppeter".

E pei o se tulafono, o loʻo faʻatino i le tele o tulaga. A uma ona lafo le vaega autu ma le seti oi latou e uiga i le 50% o le malosi i le fetaui, e talafeagai mo le mafanafana o le suavai i le maualuga o le 50 mm, faamalosia e le faamalosia po o le moela. O le faʻaumaina o le faʻauiga i totonu o le faletaele e le manaʻomia - o le sima poʻo le sima-sima-sima pipili e maua lava i le pito i luga o le faʻavae, tulaga faʻaleaogaina ma kulimi.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_16
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_17
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_18
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_19
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_20

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_21

Faauma mo le faʻaaogaina, o le vai susu e faʻaaoga i le faʻavae-togafitia ma le primar, a o le a tuaoi e faʻamalosia e se faʻapipiʻi faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_22

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_23

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_24

I luga o le pusaaifu, e mafai ona e faʻataʻatia le paʻu i le laupepa esos.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_25

Pe sasaa se fusiua mai le sima-oneone palu.

Faatoloto Faʻamauina Faʻamamaina

O le Paranesi Paʻeleʻele o le faletaele o se cerarac poʻo le pcceelain taleti. E le faʻatagaina le vai, faʻafiafia ma le faʻamalolo ma, e pei o se tulafono, ua i ai se faʻafitauli anti-faʻaseʻe.

Ceramic pe i & ...

O le kolone o le pamupika poʻo le procecelain ogavae o ia lava e toetoe a le mafai ona maua mo le susu. E taua le faʻaaogaina o le maualuga-tulaga (faigofie i le faʻaaogaina ma le magafagafa) gaʻoa ma fai faʻatasi ma le vai-replent meatotino.

O aso nei, tagata gaosi oloa ofoina atu i isi mea taua - o se faʻapipiʻi faʻapitoa mo le susu o sone, vinyl ma verk fulafula ma le heremec pauna. Laminare ma Tile o le tapaʻe lelei, latou te tetee lelei ai, o loʻo teteʻe atu ma le maualalo o le paʻu ma le maualalo i le masani ai. Ma o le lauiloa o le afulmer maso fua e le gata i le maualuga maualuga o le ofuina o laei-solia, ae ia saunia foi oe e teuteu le fola 3D.

O le lapela ua totoina ...

O le lapeʻa e faʻapipiʻi i se nichh, ma le setw barbe e tau atu ai i le timu i lalo o le fola. O le ata e talafeagai i le nifo ma le tausiga.

  • Faʻafefea ona faatino le faʻapipiʻiina o se ata faʻamafanafana na o ia

Taaloga o le faletaele i le faletaele

O le fola i totonu o le faletaele e tatau ona fusia i le tolu mataupu:

  • Afai o loʻo tu le fale mautotogi i luga o le fogafale muamua, i luga o se potu i lalo poʻo le penisipolo lalo ifo;
  • Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le fale ma le kuata kuata o loʻo faʻamamaina (
  • Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le fola eletise eletise e tuu ai se uaea manifinifi ma faʻaititia le faʻagaioiga o le malosi o le malosi.

O le sili ona lelei o le sili ona faʻamamaina o mea susu ua manatu o ni ie o le pito i luga o le polysyrene o le foom - petopelex faʻamafanafanaga® (pertokikol), artitauk

A faʻapipiʻi le faleuila poʻo le taʻele, e taua le faʻalavelaveina le osofaʻiga o le fola o le fola. Pu i le foloa aʻo leʻi puʻeina ni faletalimalo i totonu ia i latou, e tatau ona e faʻatumuina i le polymer mastic poʻo silkone sealant.

Ae a le mea e uiga i le susu? O nisi faomea ua lava le faʻaaogaina o ni soʻoga o laupepa o le massac e taofia ai le gogolo i luga o le susu mai le sima ese, ma o loʻo faʻaaoga atoa le fusiua toto. I le taimi lava e tasi, o le fola ua tuu o loʻo faʻamauina ai le faʻateleina o le aulelei, mo se faʻataʻitaʻiga c.13 le faʻaopoopoina o le Corsertit CS83 Pricester. O isi matai e fiafia e faʻamalosia ma le faavaa i luga o le slab luga o le slab luga poʻo luga o le faʻamalosia polythylene ata.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_29
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_30
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_31

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_32

Mo le totoina o le foloa, o mea faʻaonapo nei-omea na sili ona lelei o mea lelei, o le a le vaega autu o Polymer-Polymer e puipuia mai Polymarethane e puipuia mai Polymarethane faʻaleagaina.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_33

A faʻapipiʻiina, o le lisi ua tipiina i ni vaega ma se fuafuaina ina ia sili atu le tele o le iʻuga o le iʻuga 150 mm.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_34

Amham Snarproofproopting e ala i le fola, a o aveʻesea ai le tuʻuga o le ata puipui. O le tau o le tau o loʻo togafitia i le primar poʻo le bitsumen mastic ma tuʻu le faʻaseʻe.

Faʻafefea ona fai se plum i le fola?

I totonu o le faletaele ma se vai taele, o le foloa o loʻo faʻatagaina i se ape alavai poʻo se alavai alavai (fata), o loʻo faʻaeʻeina i le itupa o loʻo atagia ai. I le taimi lava e tasi, le fola i lea malo ma i le lotoifale, tuʻuina le faʻailo o 2-3% i le pue. O le pito sili ona taatele o le fola apefai o le 90-96 mm, o lona uiga, o le fola luga e tatau ona laga i luga o le pito i lalo o le 100 mm. I luga o le faʻatau atu e mafai ona e mauaina oloa ma le maualuga o le tusa o le 70 mm, lea e mafai ai ona faʻaititia le mafiafia o le stiptang i le 80 m, e tatau ona faʻapipiʻiina masini i le 80 M, .

A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e aoga tele le faʻalogo i filifiliga i nei filifiliga e pei o le puipuiga mai le gagau ma le faʻamago; E aoga tele pe a e fiafia e faimalaga ma tuu le fale mautotogi mo se taimi umi. E le faʻalavelave ma faigofie ona liligiina mesh deter creater taʻitaʻi. Ma afai e te manaʻo i le pu le punou ia mafai ona o sina mea e mafai ai, faʻalogo i le uaea o le panela i fata, pei o le UNIFLEX (Geneit).

O tala mai i fafo atu

O loʻo tapunia fata i fafo ma le utu e tapunia ma le le fiafia o le stinsuble staget e tatau ona aveese e faʻamamaina ai le mush mud.

Faʻafefea ona faʻaliliuina le uʻamea faʻamafanafana?

O le asātini, o le eletise mafanafana o le fola o le fola o le fola e lauiloa lava. E tele taimi e faʻapipiʻi ai i faletaele, aua e manaia le savali o le Breefoot i luga o le Stock Short Stored. Peitaʻi, o le faʻaopopoina o le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi e masani lava ona manaʻomia, o le mea lea, le style ma le manifinifi (2-3 mm) e maualalo-malosi (5-8 w / mm) o le uʻamea Sauni-i-o loʻo taʻoto i vaega (vaega ma feololo, o le paʻu o le eletise) ma fala (o le tutusa vaega na tuʻuina atu i le ituaiga o le gata-i luga o le mesh-faʻavae faʻavae).

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_36
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_37

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_38

I lalo o le nofoaga faʻamafanafana, o le vailaau e aʻafia ai, ona faʻamautu lea o le uaea, o le manifinifi o le lua-oneone o loʻo faia.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_39

Ona ia alu lea i le galuega.

O nisi taimi o le vaega (fala) ua tuu i luga o le laga, ona maina lea ma le manifinifi (15-20 mm) vaega o fofo. Ae o le tele o taimi o loʻo faʻaseʻe ai le faiga pe a fai o le faʻatulagaina o le faʻaumaina o le taʻotoga: Mo se mea na maua e le aoga e tuu ai se uaea i le keni o le glue. Manatua o le faʻamafanafana elemene e le manaʻomia ona tuʻuina i lalo o meafale ma pelu foi, ma le uroo mo uaea (fafaga ma taʻitaʻia i le vevela faʻatonutonu) e tatau ona lelei.

Mat e sili atu le faigofie i le mont & ...

O le matai e sili atu le faigofie i le faʻapipiʻiina nai lo le uaea vaega, o loʻo faʻamatalaina le lafoina o le faʻavae i le pito i luga o papa uʻamea laupapa ma faʻapitoa faʻaputuputu papa uʻamea.

5 Fautuaga i luga o le fola i totonu o le faletaele

  1. Paipa ae le i faʻatulagaina e tatau ona malupuipuia e mafai ona faʻasaʻoina ma puipui poʻo puipui ma faʻatonutonu suʻega o le sydraulic o le tino ma le tapulaa o le maualuga o le paswater.
  2. Saienisi, tusa lava poo le a lona le mafiafia, e manaʻomia e faʻamalosia le auala poʻo le masonry mesh (metallic poʻo polymer). O le a faʻaititia ai le faʻafitauli o le faʻalavelave. A o le sasaaina o se fasi i luga o le vaega o le faʻamalosiʻau, faʻamalosia e manaʻomia.
  3. E tatau ona e aumaia le faʻafefeteina le mafai ona maitauina (tusa o le 0.5%) i le ogatotonu o le potu, ma e faigofie lava ina ia aveesea ia iʻuga o lologa le pepelo; E le faigata ona faia se manifinifi vaega o se faigata fofo.
  4. O le taʻele e mafai ona faʻatulagaina pe a uma le tele o le susu o le sima o le sima o le 9% (o le tapulaʻa e fuaina e le susu mita). A o le i amataina le galuega i luga o le galuega i luga o le scred o le hydrophobizer.
  5. I le faigata o le Anti-Sese aafiaga o le taʻotoga, e mafai ai ona faʻamasinoina le faʻailoga (R9 - O le tapulaʻa le onosai, ae e sili atu ona talitonuina), e sili atu ona faʻateleina e faʻatusatusa ia i latou.

Fola mamanu filifiliga i le faletaele: e aunoa ma le faasee (s), ma le le mautonu (B)

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_41
Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_42

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_43

1 - Viloto polymer-bhonumeroful snuroption; 2 - Faʻamalosia le faletalimalo-oneone naʻe ma le mafiafia o le 40-50 mm, togafitia ma le hydroptobizer; 3 - cersam tile kuki; 4 - sima poʻo le ptucelain paʻu.

Faʻafefea ona fai le foloa i totonu o le faletaele: sitepu uma mai le osofaʻiga e faʻasusu ai 10385_44

1 - Polythylene ata ma faʻapipiʻi soʻo; 2 - Faʻaleaga (Epps ma le mafiafia o le 30 mm); 3 - o le pito o le oneone-oneone nali ma le mafiafia o le 30-40 mm; 4 - Cautotogol flyromer susu vai; 5 - Eleni foliga foliga mai; 6 - Tile.

Faitau atili