Faʻafefea ona sefeina le toe faʻaleleia, ae le o le lelei: 7 mea lilo

Anonim

E te manatu o lenei e le moni? E leai. Ma e te le faia foʻi se mea ia oe lava ma sefe i galuega faʻapitoa. Faigofie, ae o le a fesoasoani le olaga galue i le olaga atoa.

Faʻafefea ona sefeina le toe faʻaleleia, ae le o le lelei: 7 mea lilo 10393_1

1 Faʻatau le paketi faʻamaumauga mea

Kelu, primer, fasi pepa - e mafai ona sefeina i latou. O le filifiliga o le amio a le vao e fesoasoani ai. Naʻo le faʻalogo i le tuʻutuʻuga ma iloiloga - i le tele o faleoloa i luga ole laiga i luga ole laiga na faʻasalalau i latou. Ma aua le faʻatau ni mea i fale puipui. Muamua, atonu o le a sili taugata. Lua, toe faafoi mea pe a aliali mai le misia, o le a le aoga. A o Hyperketiket, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e toe faʻafoʻiina oloa pe atoa, e aofia ai pe a le talafeagai le lelei.

Mea uliuli

  • Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia, ae le o le mamanu: 15 manatu e leʻi mafaufauina

2 Filifili Maualuga Maualuga Suiga

Faʻataʻitaʻiga, lametate nai lo fafie masani. O le a taugofie le Komiti Faʻatonu ma le popcedian tusi, e mafai ona e mauaina se masani masani e uiga i le 800-1000 rubles i le sikuea. O le a umi le umi, ma faifai pea le le mafai ai ona avea ma se tamaʻi ma e le manaʻomia.

Laminate

  • Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia: 6 mea mai le fale pito i tua o le mea e te le manaʻomia e togi ese ai

3 tuufaatasi lua

Mo se faʻataʻitaʻiga, ia sefe luga o le paʻu, i totonu o le faletaele e mafai ona e faia se vaega o pa puipui poʻo totogi ia i latou ma puipui. O le mea moni, o le taʻele e manaʻomia na o le taʻele o le faletaele poʻo le taʻele foi, faʻapea foi ma le magoto.

Vali ma le tata o le taele taele ...

  • 9 DEOGON PULE FAAPITOA

4 Afai e te manaʻo tele i luga o pepa puipui, naʻo le faia o se pa lelei

Ona faʻatau ai lea e lenei faʻatau lau paketi, pe a e manaʻomia le sili atu i le 1-2. Ma afai tatou te faʻatulagaina se vaega o le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, na o le ulu o le ulu o le taeao, o le a ia 1 o le a lava le lava. Ae o nei o le a vave suia, ma e iloa gaina e mautinoa e te le sefe.

O le paee le pa i le potumoe

  • 7 auala faigofie e sefe ai le vali mo le totonu

5 Faʻaaoga pepa puipui mo le atavali

Ma o lenei orthhak ua uma ona ufiufi le vaega o totoe o puipui. O le mea moni o le pepa puipui e sili atu le vavalalata, ma o lona uiga ma a latou fesoasoani ia e mafai ona natia laiti laiti ma le faaalu tupe i le galuega o tagata vali.

Pepa puipui i lalo o le vali

6 faia faigofie

Mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le faʻalavelaveina o le nonoa, sili ona taugata i le fola. Ioe, ma o ia lava e taugofie. O lea, afai e te manaʻo e sefe, filifili filifiliga faigofie. E le gata i lea, e masani ona latou talafeagai ma e mautinoa lava o le a le sau i fafo mai le foliga o le masani ai.

Faʻataʻitaʻiga o le sili ona fiafia

7 Matamata mo Panu i faleoloa

I le suʻesuʻeina o ituaiga o avanoa ma ponesi, e mafai ona sefe saogalemu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi o fale fale o hypetitits o loʻo ofoina mai paʻu i nofoaga fou. Saili nisi aiaiga, aua le paie.

Totogi i faleoloa

Faitau atili