Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga

Anonim

Autumn ma le tau malulu o se vaitaimi o popolega mo le tele o atunuu meatotino meatotino meatotino: Faʻafefea ona iai iina, fale le lelei? Fesoasoani i le asiasi atu i le fale o le a fesoasoani i luga o otometi - Commuct Constact Systems i le pusa e tasi.

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_1

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga

O le saogalemu o pusa o aiga e tuʻuina atu e le numera o le 'aiga gaosi oloa o loʻo auai i faiga saogalemu. O nei faʻataʻitaʻiga e maulalo i faiga faʻapolofesa na fuafuaina e le faʻatonuga e tasi, ae latou te matua manumalo ile taua. Afai o se puipuiga atoa o le puipuia o le saogalemu o le saogalemu 100-150 afe afe. Ma sili atu, o le a faia le tau-avea ma tau i le 20-25 afe rubles. I le taimi lava e tasi, na latou faʻatagaina ai le puleaina o le tulaga i totonu o se atunuʻu fale e aunoa ma lou i ai vave. E faʻaoga foʻi le osofaʻiga faʻalesolitulafono, ma faigata faʻalavelave, ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o kesi poʻo ni leoa o le afi.

I le muamua faʻailoga o lamatiaga, o le faiga e otometi ona siitia le alavai ma lafo se mataala i le tuatusi muamua i le tuatusi faʻapitoa. O le aufaʻatau atonu e pei o le e ona le fale (o le a ia mauaina se feʻau i se telefoni feaveaʻi) ma le kamupani tuʻuina atu tautua saogalemu i lenei itulagi. O le filifiliga mulimuli, e sili, e sili, ona o le vaega televave tali o le a mafai ona taunuu i le nofoaga o tupu vave nai lo le talimalo.

O le mea lea, e moni lava o soʻo se maufaatuatuaina saogalemu o le tasi lea o le ono mafai ona taunuʻu mai o le tali o le tali o le 3-10 minute o.

Lenei le mafai i itu uma, ae o le tele o nuʻu ma le atunuʻu e tele foʻi vaega o loʻo i ai i vaega o gaioiga o le puipuiga o se kamupani saogalemu, ma ia faaiu o le a le faigata. O le tau o lenei tautua e faatatau i le 2-3 afe rubles. i le masina.

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_3

O le a le faiga

O le faʻavae faʻavae o le puipuiga o le system e aofia ai se seti o tagata faʻatau e tali atu i se taumafaiga e tui le fale. E mafai ona avea ma faitotoʻa faitotoʻa, faʻafesoʻotaʻi lenchors (mo faitotoʻa ma faʻamalama), tioata softsors. O tagata e mauaina o loʻo fesoʻotaʻi i le Centra Controller, o le mea e masani ona fesoʻotaʻi ma le pa pulea o le pa. E maua e le Pule faailoilo mai le atamamai, o le polokalame suʻesuʻe mea na tutupu ma, fuafua i le auiliiliga faʻaiuga, tuʻuina mai (pe e le apalai).

O le aofaʻi o Ototo e tatau ona fetaui ma le numera o le gafatia manatu o le iniseti o tagata faʻalavelave (uma i totonu o faitotoa ma faamalama i luga o le fogafale lua, pe a mafai ai, ma faamalama i luga o le fola lona lua). Faʻapea foi i le talosaga o tagata faʻatau ma mo se isi aofaiga, o le saogalemu faiga e mafai ona fesoasoani i isi elemene e sili atu ona aoga:

  • O mea pueata vitio e maua ai le mataʻituina o totonu ma siosiomaga i le fale. Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻailo faaupuga, o le aterie o le a mauaina e le naʻo se auala faigata, ae o se ata mai le vaaiga. Tusa pe i ai le gaoi e i ai le taimi e sosola ese ai, o lona ata o le a fesoasoani e saili se osofaʻiga. O le tau o le potu e mafai ona tele naua, mai le 1-2 afe i le 10-20 afe o rubles. O se tulafono, faʻataʻitaʻiga mo le 3-5 afe rubles. tuuina atu se ata i le atoaga o talimalo, ua lava lea mo le saogalemu faiga;
  • Pusa ni vai o vai, o Susuga iina asu ma afi. O nei masini o le a logoina e uiga i lamatiaga e fesoʻotaʻi ma meafaigaluega. O le tau o le tasi lagona e tusa o le 2-4 afe rubles.

Tele o le nofoaga o loʻo iai i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaogaina ma le poto ma le uaealesi o le au mea pueata. E le faʻatuatuaina nai lo le totogi o faiga e sili atu pei o polofesa. O le tagata e ona o le a tatau ona mulimuli i le tulaga o maa ma maa ma suia i latou i se taimi vave. Ia, afai e saunia e le polokalame se filifiliga mo otometi le sailia o le tau o le tau, ma pe a pa'ū le moliaga i se tasi o vaega, o le a auina atu le faiga o le lapataiga tutusa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a talosaga e mafai ...

Faʻaogaina o talosaga, e mafai ona e faʻatamaʻia ai le taumafaina malosi.

System faapipiiina

Faapipiiina vaega o vaega e masani ona e le o fai ma sui o le lavelave. Ae o lea ua iai ni togafiti. O lea, a o le faʻapipiʻiina o matata, o le mauaina o mea pueata ma mea pueata vitio, e taua le tuu ia i latou ina ia latou galulue ai pe a latou le ofoina atu ni mea sese, ae latou te leʻi faia ni mea sese, ae latou te leʻi ofoina mai ni mea sese, ae latou te leʻi ofoina atu ni mea sese, ae latou te leʻi ofoina atu ni mea sese, ae latou te leʻi ofoina atu ni mea sese, ae latou te leʻi ofoina atu ni mea sese. E tutusa lona tulaga, i le lafoliga o le au faitau, o le faʻapipiʻi e tatau ona faʻalautele lo latou faʻaaloalo ma le vaʻaiga eseese ina ia le aoga le tagata i fafo o le faʻamalama.

O tagata ulaula e tatau ona aveesea e 4-5 m mai papatusi afi ma le afi. O le Camcorder e tatau ona ova uma le sone o le sone o le auala i le fale ina ia le tupu ai le tauaso. O mea pueata vitio o auala pupuʻu e sili ona lilo ina ia latou le matauina (ma i le isi itu, latou te faʻatuina le vela, sa latou setiina ni vela, O mea uma i fafo e tatau ona i ai le pefu ma le suamalie o le puipuiga puipuiga ma se IP faailoga e le maualalo ifo i le 44.

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_5
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_6
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_7
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_8
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_9
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_10
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_11
Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_12

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_13

O le amo le afu o le rubratek evo 120 × 40 mm (1200 cloud.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_14

Mea pueata Anti-Vandal SVIP-3032W, atoa HD (6300 olo.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_15

Svipp-S300 C Wi-Fi Camera (5990 Rullas.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_16

O le Round Chanraor Wall ma le aotelega o 180 ° (529 Crum.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_17

Uaealesi o le Wayless Distar Sensor Ast- 6000 (499 CHO.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_18

Lua Surveoullance Ple Falcon Sout-004h-Phlet Cottage, Street (23 114 руб.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_19

Mea pueata Mouzhuzh ma Taʻitaʻi (309 CRO.)

Puipuiga Puipuiga mo le Fale: Pros, e le lelei, aoga ma faʻapipiʻi foliga 10397_20

Tatalaina o se lagona le mafai ona vaivai 606 (1200 ru.)

Mana mana

A o loo vaaia le saogalemu faiga, e taua le faamautinoaina o latou feutagaiga ma le le mafai. E faʻatatau i ai i mea uaealeva ma uaea e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga, talu ai o le 'upega tafaʻilagi e mafai foʻi ona tupu ma gagau. O le sili atu le talitonuina tuʻufaʻatasi o fesoʻotaʻiga pe a fai o le masini o loʻo tamoe mai le fesoʻotaʻiga, ae ei ai se tutoʻatasi o le maa i le tulaga o soʻo se pe. O masini uaealesi e tatau ona faʻaoʻo atu i se paʻu o le tau o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina ina ia mafai ai se faʻaititia o le faʻaitiitia, lafo le SMS talafeagai i le talimalo.

Faitau atili