10 Livehacks o le a fesoasoani faia se potumoe sili atu le aoga

Anonim

Sa matou aoina manatu mo le sili ona lelei avanoa ma teuina i se tamai potumoe. O ni fofo e faigofie tele e moni lava e moni mafuaaga latou te le o faaaogaina i mea uma!

10 Livehacks o le a fesoasoani faia se potumoe sili atu le aoga 10409_1

1 Faʻaoga le Uluaʻi Fale mo le teuina

Ma ala o le ala, e mafai ona faia muamua. Masalo o le a e musuia le manatu o lenei diy blogger. I le fatu o le masani ai imba panels. E ala i lea tulaga i le tele o loʻo latou fai ma sui o vaʻaiga eseese, o le a le faigata ona filifili le manaʻo. O nei poutu e faigofie lava ona faʻaliliuina ai le malutaga, ata puʻupu, pepa ata - ioe, soʻo se mea.

O le ata laupapa laupapa

Ata: Sparasndclothop.com.

Tala o le Talaʻaga i Suetena - foliga tutusa ma Aliexpress. Tu toetoe 3 taimi taugofie.

Oloa o lotoa

Poloaia o Ponels, 599 rubles. Ata: Aliexpress

2 Suia le moega moega i le tele o le tele-tulaga trolley

O le manatu o le a apili ia i latou e i ai sina avanoa avanoa i totonu o le potumoe. I luga o ni fata faitotoʻa, mafai ona teuina ni faʻafitauli, cosmetics, tusi, faʻapea foi ma le tuʻuga o le uati poʻo le moli.

Trolley nai lo le moega i autafa o le laulau

Ata: Instagram Melaniejadestones

3 Sui le laulau moega

Afai e te le fiafia i le tatalaina o le teuina manatu, suia le laulau moega i le potu malolo.

Fatafata nai lo le Ata Lisi

Ata: Sparasndclothop.com.

  • Faʻafefea ona ulufale i totonu o le fatafata o le 'auvae i totonu o le tamai potumoe: 6 sili auala

4 Faʻaaoga le Faʻalapotopotoga

O ia mea teu mea e faigofie ona faʻapipiʻi i tua poʻo le laulau o le moega ma tuu le tusi, telefoni, lapisi poʻo se faʻataʻitaʻiga, o se televise ma le televise.

Active Showork Teuina

Ata: o le Bounderstore.com.

5 Aua le galo e uiga i le ato

O le isi auala e teu ai le teuina e le gata i le aoga, ae o mea e sili ona matagofie - ato pe teuina pusa. Ua matou taʻu soo e uiga i lenei auala e fesuiai le totonu ma i le taimi lava e tasi e faʻatino ai.

Fale teu oloa

Ata: Instagram Kafinimandcacti

I totonu o ato lapisi, e mafai ona teuina palanikeke ma isi matatili mo le potumoe, ma i pusa laiti e manaʻomia ona ave i le potumoe.

O le tusitusiga siaki siaki

Tusitusiga poloka teuina, 252 rublas. Ata: Aliexpress

6 Faaopopo se taumafataga

O le nofoaga atoatoa o se faitau aofaʻi o le moega, pe a iai se nofoaga mo mea tau meaʻai i totonu o le potumoe. O se tagavai tele e talafeagai o se taumafataga. Totonu, e mafai ona e teuina mea tau vaʻa poʻo le ie moega.

Faapipiiina ata

Ata: IKA.com.

7 Vaʻai mo meafale ma fale teu oloa

Lelei pe a o se moega ma le auvae po o se lagona faigata. Ae tusa lava pe e te faʻatauina meaafale fou e le o aofia nei i au fuafuaga, e mafai ona e faʻaaogaina avanoa i lalo o le moega i lalo o le moega i lalo o le ato mo le teuina nai lo pusa.

Fausia-i totonu o ata teutusi faiga

Ata: Instagram Seachachicks

8 Faʻaaoga meaafale le-faʻavae

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leai se avanoa mo se kapoti, e mafai ona e tuʻuina atu faʻasalaga i autafa o le moega ma faʻaaoga mo le teuina o lavalava ma ie lino. O le isi manatu e masani ona faʻaaoga e tagata mamanu ni fale faigaluega i tamaʻi potu moe i le fale teu oloa i le moega i luga o le moega.

Le-tulaga meaafale ata

Ata: Instagram Desigginosyome

9 Ulufale le faamalama

Ua uma ona matou talanoa e uiga i manatu mo le faʻaaogaina o le faamalama sill, ma o se tasi o latou e sili ona talafeagai i le potumoe, e faʻaaoga le faamalama ae le o le laulau moega ae le o le laulau i autafa o le laulau. E mafai pe a e tuu le ala ulu i le faamalama.

Sill ata

Ata: Instagram _spedigeales_

10 Faʻaaoga fofo 2 i le 1

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega taʻavale e mafai ona faia le taimi e tasi e faʻatino ai galuega a le lakapi laulau ma le fale faigaluega - ua lava e maua ai pusa teu ma faʻapipiʻi.

System 2 i le 1 ata

Ata: Instagram Juianamaltablog

Faitau atili