Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina

Anonim

O le tulaʻi mai i le malosi o tau e faʻamalosia ai le tele o tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata e ona tagata faigaluega i le faʻaaogaina o mea fou, sili atu tau tamaoaiga ma meafaigaluega. Matou te faamatalaina pe fia lenei faʻasologa o loʻo taʻuamiotonuina ma e toʻaitiiti o mafai ona faʻaola.

Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_1

Fetaui lelei

Ata: Bosch.

Fetaui lelei

Malosiaga Boiler 7000 faasologa (BOSCH) Ma le lelei e oo atu i le 103%. Ata: Bosch.

O le tau o le 1 kw o le eletise i Moscow i le afa lona lua o le 2018 siitia e le 7%: mai le 4 rubles. 04 Cop. e oo i le 4 rubles. 30 kopecks I lalo o le le mafaufau i le tasi-laa-rost carff (i fale ma faleoloa eletise). O le tau o le 1 M³ o le vevela ma malulu vai e tusa ma le 180 ma 35 rubles. O le mea lea, o le tau o le 1 M³ o le kesi e 6 rubles. I le taulaga ma isi itulagi, e mafai ona eseese auala, ae o faafiafiaga lemu (tusa lava pe o le tuputupu aʻe laʻititi) o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe o le olaga. I le tulaga lautele, o nisi o le atunuʻu o le atunuʻu e le toe i ai i le masina masina o le 5-10 afe rubles. Mo kesi ma le eletise. E le ofo ai, ae, o le mea moni, ou te le malie.

O le eseesega i le lelei o le 10-15% faʻatagaina oe e toe faʻailoa le tau o le faʻatauina o se condiation boailer nai lo le faʻatatauina seʻia oʻo i le iʻuga o lona olaga tautua.

Fetaui lelei

Malosiaga Boiler Okamax (Burerus) ma le lelei e oo atu i le 109%. Ata: Burerus.

O le a le mea e fai i lenei tulaga? Faʻaititia tele le taumafaina o le malosi o punaoa o le a fesoasoani i le toe faʻaogaina o le fale ma masini fou, sili atu. O le mea moni, o le suiga o mea uma o mea uma e mafai ona vave liliu atu i fafo e taugata tele. O le mea lea, e muamua na iloiloina pe o le tau o le faʻatauina o meafaigaluega fou ma ana le faʻamauina o le a faʻaputu (e aofia ai ma le tau o nofoaga, tautua ma isi tau tatau) ile olaga tautua. Mo se kesi kesi, faʻataʻitaʻiga, o le tautua olaga o le 32-12 tausaga, mo le vaeluaina o faiga - 10-15 tausaga, ma isi

Fetaui lelei

E tele faʻataʻitaʻiga o tagata fai vai uaea ai e maua ai mo le ono mafai ona suia ai le mamao o le Initaneti. Ata: Burerus.

  • 12 le-manino auala e sefe ai eletise i le fale

Condnation poler

Fetaui lelei

Okamax ma mamao auala pulea faiga. Ata: Burerus.

I le faiga o le vevela, o le sui o se masani masani o le komiti, o le sili atu o le faʻataʻitaʻiga o le a le faʻamalologa o le a maua vave se kesi. O le tamaoaiga o le bioler e faalagolago i le tele o mea, pei o le tau poʻo le ituaiga o vevela fesuiaiga o masini (i le potu mafanafana o loʻo maualuga atu i luga o le prodia. 15%. O le maualuga-tulaga o le 10-20 kw Wall-Steent Convection Typed Wondpaper e mafai ona faʻatauina mo le 25-30 afe o rubles, ma le 50-60 afe o le boaibles. Ma o le a le mea o le a tatou sefeina 10% o le kesi? Tatou taumafai e fuafua i ni tau.

Fetaui lelei

Navien Boiler: NCB Condentions faasologa. Ata: Naven.

E maua ai le 1 kw • h vevela, e manaʻomia e mu ai le 0.12 m³ o kesi. Faapea, i le itula matou te susunuina le kesi i le tonu 20 kilokalama. Ona o le kesi kesi ma le le lelei o le 90% o le a faʻaalu 20 × 0.12 × 24 × 100/0. E aliali mai e tusa o le 32 afe afe. O lea, mo le tausaga, o le Bouletion Bolir o le a sefe ai le kesi mo le 4-6 afe Norbles, ma tau o le a totogi i totonu 8-15 tausaga. O le mea moni, e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina faʻamalosi, o le tau foʻi o loʻo mauaina ai se pendensar coliley atonu e le totogia mo le ola atoa o le olaga atoa. Ae e sili atu le faʻaaogaina i le itu i vaitau uumi o le vevela (poʻo le taimi o vai vevela o vai vevela) totogi totogi totogi mafai ona faʻaititia i le 5-6 tausaga.

Fetaui lelei

Tau o le tau-faʻalagolago i luga o le faʻaaogaina o le faʻatonutonuina o le taufaʻamataʻu o le kamuta. Ata: Viossmannmann.

O se vaega taua o le poto masani o le fale vevela o le faʻavasegaina o le stating system, o le sili sili ona agavaʻa o le faʻatagaina o le 30% e le o le kesi fou e 'ai le 30%. Mo se faʻataʻitaʻiga, na maua e Naven le mamafa o le tok boler ma se galuega o le tau-faʻalagolago, e le mafai ona faʻatonutonuina i se mea i le lalolagi ma se mea o le lalolagi ma lau mea o le lalolagi ma lau mea o le lalolagi ma lau mea o le lalolagi. O se sili atu le maualuga o le malosi o le a tuʻuina atu i le faʻapipiʻiina o se un untra-isronestation chanson bod boler boler NCB700, o le mea na faaitiitia ai le atoatoa o le 107.8%. E taua le faʻamamafa o le Boiler e tatau ona i ai le malosi e galue ai i se fusi ma isi elemene o le poto masani i le fale. E aofia ai ma le faʻatupeina potu o loʻo faʻatupulaia potu, o se aliʻi faʻagaofia masani ma aʻoaʻoga laiti, laa o ni komula afi, atoa foi ma le televave o nofoaga. I le taimi lava lea, e le sili atu i le 10% o le aofaiga atoa o le tagata poto masani o loʻo tuʻuina atu i le itu o le laʻau o loʻo i ai, ona o le sipuni o ia auala.

Ivan Sakharov

Taʻiala Faʻapitoa "Naven Rus"

Vevela pamu ma le tau malulu

Fetaui lelei

Bailer Convection Smart Tok faasologa. Ata: Naven.

O le faʻaaogaina o masini eletise mo le faʻamafanafana o le fale o se faʻamalosia o se fuataga, ae e tatau ona faia i tagata e le o ni fale e le oi ai. Ina ia faʻaititia le tau eletise, e sili ona lelei le filifilia o le sili ona tamaoaiga o le eletise eletise vevela. E mafai ona faʻailoa atu i le vevela pamu ma le tau malulu (moni, o le ea malulu i le vevela o le vevela o le pamu O le faʻataʻitaʻiga o aso nei o le ea o le ea ma le malosi o le aoga o le vasega a ma luga o loʻo i ai le lelei o le nofo (o le fua faatatau o le eletise e faʻaalu e sili atu ile eletise), ma sili atu o le, faʻaalu le 2 kw o le eletise, tatou te mafai ona maua mai se faʻataʻitaʻiga sili atu nai lo le 10 kw "hirmal malosi, e mafai lava ona lava mo le vevela o le fale ma le nofoaga o 100-150 m I se faʻataʻitaʻiga, faʻapena lava o iʻuga e masani lava ona mafai, ae o le faʻatauina o taua tau i totonu o le 3-3.5 e moni lava.

Fetaui lelei

Ole vaega ole aoina o se vaega taua mo le tufatufaina o le malu o le coollant i le tele o taimi o le tele-sone o lo o susulu atu ai faiga. Ata: Leroy Merlin

Fetaui lelei

Navien Electronic e mafai ona sili atu oe e sili atu le faʻaaogaina o le faʻagaioiga o le Heating Shet. Ata: Naven.

O le faʻaaogaina o le tau malulu o le ea mo le faʻamamaina e tele ni tapulaʻa, muamua lava i le faʻaititia o le vevela o fafo. Tele faʻataʻitaʻiga e faʻaalia le maualuga maualuga i le auala vevela o le vevela +7 ° C, ma pe a malulu atu nai lo le auala, o le lelei o le latou galuega ua faʻaititia. Pe fia le faʻaititia - faʻalagolago i le lelei o le ea malulu; O le sili ona iloga o polokalame o le lelei i -15 ° C HESWS i le 70-75% o le maualuga (o lona uiga, tutusa ma le 5, e lelei tele le ea).

Filifilia o se taʻavale malulu ma le vevela, ia mautinoa e faamaoti, o le a lona malosi lelei i le vevela auala vevela.

Fetaui lelei

Boiler Burerus Logalup. Ata: Burerus.

I se faʻaopopoga, o le tele o le sili atu o le ea e le mafai ona fuafuaina e galue ai i le vevela i luga o le auala vevela i lalo -15 ° C. E i ai, pe a fai o faʻailoga faʻapitoa e fetuunai mo le faʻagaioiga o auala i le auala vevela -30 ° C ma lalo. Aemaise lava, o se faʻapitoa faʻapitoa o le fofoina o le iunite i fafo o le vevela vevela, lea e taofia ai le faʻavaeina o le fanua. O ia faʻataʻitaʻiga e iai le eletise, heaer, o le eletise eletise, panusoni, payanic ma isi tagata gaosi. O le tau o ia vaeluaina o faiga ma le vevela o le 3-5 kw o le 80-100 afe o rubles. Masalo o le totogi atoa o le a le tau manuia, tuʻuina atu le tau maualalo o le sami ma tasni ma mea e tasi, ae i le tulaga o le eletise eletise, o le ea e mafai ona sili ona lelei.

Fetaui lelei

O le paʻu o le Boiler vithodons (viossmann). Ata: Viossmannmann.

E sili ona lelei le tau o le aiga o le ea ma le vevela o le aiga i le vaitau o le vaitau, ae e le lelei le lelei o le malulu, ae le aoga ma le faifai pea o le taumalulu. Mo se auala o le vevela, vevela pamu e talafeagai, o loʻo faʻaaogaina o se mafuaʻaga o le malosi poʻo le vai i le faʻasao.

Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_15
Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_16
Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_17

Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_18

O le tamaoaiga o le tamaoaiga o pamu pamu, alpha faasologa 1. ata: grindfos (3)

Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_19

Alpha 2.

Faʻafefea ona sefe le eletise i se fale tumaʻoti: Iloilo mea faigaluega ma le faʻaaluina 10419_20

Alpha 3.

O mea na e sili atu ona taugata: o se seti atoa ma le faʻapipiʻi mafai ona tau 0.5-1 miliona rubles. Peitaʻi, o lea faʻaoga e mafai ona faʻamaonia. Faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaluina 10 kw mo le faʻamafanafana ma le vevela vai sapalai i le vevela pamu, ma pe a uma ona faʻapipiʻiina le 300 kilomita O lona uiga, o le pamu o le pamu e mafai ona totogi i le 4.5-9 tausaga.

Fetaui lelei

Alteas X kesi poletisi (Ariston) ma le Fofoga Fofoga Fesootaiga Faiga Asia. Ata: Ariston

Multi-split-system tele ftex, aoga galue i le vevela auala i le auala vevela mai -18 ° c (LG)

Fetaui lelei

1-4 - E poloka i totonu o le puipui mo lea mea; 5 - Block i totonu e alu ese ai; 6 - Clancen UnitN Unit; 7 - Faʻatoʻuga i totonu; 8 - poloka - tufatufa; 9 - Interdoor Unit. Ata: lg.

Isi mea aoga eletise eletise

Fetaui lelei

O le ea malulu o Daikin FTXA faasologa ma se lugalaina luga o le initaneti. Ata: Daikin.

O le isi meafaigaluega eletise e mafai foi ona maua ai ni teuga mamafa. E matua moni lava lenei mo masini ma le umi o faiga faifai pea. I totonu o le fale, o mea ma masini moli ma masini moli ma le sopoia pamu e mafai ona faʻatino i totonu o le nofoa vaʻaia. I fegalegaleaiga a le aiga, o fegalegaleaiga o lo o faaleaogaina muamua.

Fetaui lelei

E le mafai ona puipuia le puipuia o le puipuia. Ata: puipui.

Suia o moli moli mo lumunescepcent ma mafai ona totogi vave. O le mea lea, tasi 100-Watts o le lalagaina o le moli, faagaoioia i le 8 h i le aso, e leai se mea, e pei o le lumunanos na mafua ai le tele o le lautele e tusa ma le 60 kw. I le tausaga, o tupe eletise e tusa ai ma le 1 afe, ona sili atu nai lo le tau o le malosi o lena malosi (400-500 rubles), o le moli o le a totogi ai le 8-10 masina.

Fetaui lelei

Taʻitaʻia i le tele o taimi sili atu le tamaoaiga o le tamaoaiga. Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le teuga tupe pe a faapea e le manino le sui o le pusatosonitor, ae o lenei foi. O lea, afai e te filifili e faʻatau se pusaaisa ma se malosi o le taumafaina o le AN ++ ae le o se faʻataʻitaʻiga ma le faʻasino i le 140 tāʻupu o le 300 KW.

Fetaui lelei

Shoretorator mai le K 20,000 faasologa (Mileele), Faʻataʻitaʻiga KFN 28132 D ED / CS ma le Dynamic Corfige Scractocy, o le malosi e lelei Ata: Miele.

O aso nei o Pamu o le Pamu o loʻo tuʻuina mai le teuga, lea i le 10 tausaga i le tau o tupe e sili atu le lelei o taimi. O lea, i le tolu-saoasaoa o le auala o le faʻataʻitaʻiga o loʻo u i luga o le tau e uiga i le 2500 rubles. E mafai e le Resstrang Deprumtions o le 46.4 kWh. O sea pamu e faʻaaoga ai le eletise i le aofaʻi o 250 roals i masina taʻitasi, ma le taimi o loʻo faʻaaogaina e le eletise. Ma le pamu alpha2 aoga 15 afe rotabs. O le taumafaina o le tino o 7 taimi itiiti - 6.19 kw • h, o lea, i le tinoitupe e tutusa ma le eletise e pei o le 4200 rubles. E tatau ona e faʻamaonia le tau maualuga, alpha2 o le a totogi le pamu i le 6-7 tausaga.

Maxim Semedov

O le ulu o le vaega o faleoloa o faleoloa o pisinisi ma aiga

System Style Fale

Uma Flofter Enisinia polokalame galue sili atu le lelei, o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o se tasi faigata ma otometi pulega (o lona uiga, o le poto masani fale). O le tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona sili atu le saʻo o le filifilia o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, aloese mai le le talafeagai ma le le talafeagai le mea.

Fetaui lelei

O le VOTATID App (Viessmann) Talosaga e mafai ai ona e sili atu le puipuia o le vevela i le initaneti. Ata: Viossmannmann.

E tusa ai ma le faʻavaomalo o le tino, e mafai ona avea ma fesoʻotaʻiga a le booir i le tau-faʻalagolago i le faʻasoasoaina "Failautusi", o le itula o le faasologa o faʻagaioiga. I lea la, e otometi lava ona manino le vevela o le tino i le mafanafana i luga o le auala. Ma i le leai o tagata i totonu o le fale, o le vevela o le tino mafai ona otometi sui i le tulaga o le maualalo vevela, faaitiitia le vevela vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le 18 e 12 i le 12 i le 12 i le 12 i le 12 i le 12 i le 1 ° C. I le po, o le boler e mafai foi ona fesuiaʻi ai le paʻu mana. O ia Ototoina e mafai ona tuu toetoe a toetoe lava o mea uma a le vai oona i ona po nei ma fetuutuunai (fan) burner.

Fetaui lelei

I totonu o le 'ai, o le "ukukuka o le lumanaʻi" o le a faʻatolu e sili atu tamaoaiga. Ata: Casyy.

Fetaui lelei

O le pusaaisa ma le pito i lalo o le freezer ga-b499sqmc (lg) e faamatalaina e se vasega maualuga o le malosi o le malosi Ata: lg.

Pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau-faalagolago o le tau e mafai ona faʻaaogaina le paolo. I le tulaga lea, o le vaega atoa o le fale e vaevaeina i totonu o le mea e mafai ai ona fesoʻotaʻi ma o latou matagaluega taʻitasi i se mea faʻapitoa o le clalant o loʻo avea ma le tafega o le chitlant o loʻo avea ma le tafe o loʻo avea ai le tafega o le malu o le malu. I lenei tulaga, o le a mafai ona fetuunai le tau o le sone ma, faʻataʻitaʻiga, e tuʻu i ai potu uma, vagana ai le potumoe, ma le aso, e oʻo i le malosi o potu moe.

Fetaui lelei

Polokalame o le Sportlemt Wormat Burtas Skimatic TC100 ma le ono mafai ona suia mamao luga o le initaneti. Ata: Burerus.

O nei metotia o le tamaoaiga aoga e aoga tele, aua e lava ia faʻaitiitia le vevela i totonu o le potu e naʻo le 1% lea o le taumafaina o suauu. E tusa ai ma nisi fuafuaina, e aliali mai i se tulaga lautele, o se maliega toe faʻaleleia ma le faʻalagolago i le tau o le faʻagaioiga o gaioiga e mafai ona aumaia i le 30-40% o le tamaoaiga tamaoaiga.

Faitau atili