Evrodwok i le LOFO sitaili ma se potu malolo ese ma ofisa

Anonim

Toe faaauauina le vaega o nofoaga, suia le faʻatulagaina o puipui ma suia o tagata Farani ma sliding dictives, o le tusiata o le potu malolo ma le faletaele. Mamanu style - aso nei, ma elemene elemene.

Evrodwok i le LOFO sitaili ma se potu malolo ese ma ofisa 10428_1

Siitia le mafanafana

Umukuka-ola potu

O le pule a le Eurodder na te totogiina i le faatonu, lea o loʻo tu i se tasi o le Monolithoc Brick fale, fausia le LCD "Oplisnoduck). O le fale mautotogi fua, o le parloramic greazing o le potu nofomau ma le faapaupau latalata i ai, o se potu sili ona fiafia. Ae o le faataapeina o loʻo iai le faʻaletonu. O le Hostess e manaʻo e faʻateleina le vaega o le faletaele ma faʻaitiitia ai le taʻavale o le m-foliga. O isi manaʻoga o loʻo masani ona masani - e te manaʻomia se umukuka, potu malolo, teuina o mea, faʻapea foi ma tulimanu e masani ona faigaluega i le fale.

Siitia le mafanafana

  • Evrodwok i le LOFO sitaili ma se potu malolo ese ma ofisa

Potumoe

O suiga o loʻo iai i le Intut sone ma o le potu susu i totonu e le mafai, ae o le tusitala o le poloketi e maua le auala saʻo e faʻaopopo ai le fale o le faletaele. O lea la, o Nich, o loʻo faʻaavanoaina i le ala savali, i le aia tatau o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le a faʻaititia ai le paʻu o le a tupu ai le nofoaga susu. Ia faʻateleina loa le vevela ole supa e siʻitia ai le faʻasoasoaina agai i le ala savali. O le ulufale atu i le faletaele o le a siitia i le alatele. O le iʻuga, o le a mafai ona faʻapipiʻi le faʻavasegaina o galuega i lalo o le fufulu fufulu.

O le pa o le potu e nofo ai (o le a latou tuʻua i lalo o le potumoe) o le a taʻe (i le iʻuga na talanoa ai e Niche o le a fausia.

O le umukuka o loʻo vaeluaina, o loʻo alu ese mai le Windows, ua fuafuaina e pei o le a oʻo atu i luga: o le ulu o loʻo fausia i luga o le M-Ficsetaves Schoptust i le Vent ma Nettehshachta. O le tuaoi i le va o le umukuka ma le potu malolo (e faaauupegaina lata mai mai le Windows) o le a avea ma cout. A o le kapeneta, e tuu i luga o le muaʻi faʻaofiina o potu ma le genaramic greazing. O le fuaitau i le fale faigaluega o le a faafaigofieina, toe sui ai le Windows Windows saunia e le tagata atiae i luga o faitotoa tioata.

Umukuka-ola potu

O potu uma e tatau ona fesoʻotaʻi ma le paleti ma ata. O lenei metotia o le a faʻatagaina ai le vaʻaia e faʻateleina ai o loʻo iai ia meta. O isi faiga e faasino i le ausiaina o le lava tulaga - tuua fua fua i le va o le auala ma le umukuka-potu potu, ofi uma mea taua. Ese mai le faʻaaogaina o le potu galue o le potu umukuka i totonu o le potu umukuka o le a faʻamaninoina ai le moli tusitusiga, eseese ai le taualuga, meaafale ma kapeta.

Siitia le mafanafana

Umukuka-ola potu

Potumoe

Suia le fulafula Farani Windows i luga o le puʻeina o faitotoʻa o loʻo mafua mai i le manaʻo e faʻafaigofie ai le laulau, o le vevela, ma le talafeagai e faʻaaoga ai le potu vevela. Faʻafetai i ata fou, o le a mafai ona faʻapipiʻi se moega ma le lautele o le 160 cm, ma le avanoa faʻafeagai ua faʻaaogaina e faʻafefe ai le laulau faʻapipiʻi.

O le faʻavae o le ogatotonu o le lanu o palette o se mea e leai se mea masani i le masani ai, ae o le tusiata o loʻo fuafuaina e faʻamalosi ma lanu samasama - samasama ma le lanumoana.

Siitia le mafanafana

Potumoe

Hall ma Carridor

O faʻalavelavega e le manuia le vaega o le ulufale ulufale o le a fesoasoani e maeʻa mea. O se tasi o puipui e maua mai e ufiufi ai ma vali pupula, ma le isi e faʻatulaga ma le fesoasoani a faʻasao o teuteuga ma le vaʻaiga a le aʻai tuai.

Siitia le mafanafana

Hall ma Carridor

Sanosel

Uma Manaomia Plumbling Meafaigaluega o le a manogi e tusa ai ma le ata o le p-mamanuina, a o le taele o le a le fiafia i le taele o Niche. O le Module ma se Onterheathe Highwabsun o le a masani lava.

Siitia le mafanafana

Sanosel

Manuia le atoatoa

O metotia ma faʻamaeʻaina mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le optisical o le avanoa.

Faamaonia le faamaoniga.
O le faapaologa ma Sotoracic glazed ua faaauupegaina o se ofisa. O le umukuka-ola potu e manaʻomia se vaega malosi.
Faateleina le faletaele i le faletaele. Leai se ituaiga o loʻo tuʻuina atu.
Lava teu nofoaga. Paranacial Glazing I luga o le Badcmon o le a manaʻomia le faʻalapotopotoga o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le malulu i le taimi malulu mo le lelei galuega.
Faʻataunuuga o le paketi.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Evrodwok i le LOFO sitaili ma se potu malolo ese ma ofisa 10428_9

Architect: Elena Bulalue

Vaevaega: O le ata o le Butrectaction "Capitiel"

Matamata i luga

Faitau atili