E fia le aoga o le potu malolo?

Anonim

Ua uma ona matou toe faʻaleleia le faletaele ma le umukuka, ua oʻo mai le potu malolo. I le tasi itu, e foliga mai faigofie tele le faiga - e le tatau ona aveʻese le tamaʻi mea, ma le meafale lomia e le tele tele. Ioe, ma o le aofaʻiga mulimuli o le faʻaleleia o le mea e ese ai - ae o le a tatou talanoa i ai i le tusitusiga.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_1

1 punavai faamatalaga

E oʻo lava i taimi muamua, tatou te iloiloina le faʻasologa o le potu, ole nofoaga ma faʻamalieina ai le manaʻo. O se lisi puʻupuʻu nei o mea o le a tatou teteʻe atu ai.

Eria: 15 sikuea mita m.

Totoina maualuga: 2.6 M.

Faauma: Talafeagai, sauni mo le faʻamaeʻaina maeʻa.

Moomooga: Fai sau faʻauma ma saunia mo le miging Meatino, Nisisisina, ma mafaufau foi e uiga i le malamalama.

O tala masani ma le momoli e masani lava e le aofia i totonu o faʻamatalaga, pei ona le mafai e faʻatasia, ae le o le iloaina o le tuatusi o le fale mautotogi.

Lalo o se masina, i totonu matou te ofoina atu ai se lisi o mea ma tau o le galuega.

Aofai ata o infographics

Le isi - sili atu e uiga i tulaga o galuega ma filifiliga o mea.

2 shakk puipui

Na matou filifilia le Blight Wallpaper i luga o le Flyingline Statudes - o laina uma o le lautele lautele. O puipui puipui e mafolafola e aunoa ma mamanu, ma sili atu le taugofie lomiga - ma se moli moli, ae lea e le manaʻomia le fetaui. Manino ma na mea ma o isi e mafai ona tuu na o ia.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_3
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_4

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_5

Paketi Packpaper. Ata: Obi.r.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_6

Lau pele pepa pepa. Ata: Obi.r.

Ina ia faia le pepa puipui sili atu ma le puipui, e tatau ona e faʻaogaina le primaner - vave aʻo leʻi pipii. Na matou filifilia le tele o filifiliga: sili atu paketi ma sili taugata.

O le kulimi e toetoe lava tutusa e meatotino, ae i totonu o le paketi a le paketi - o sina laititi lava le moni o le lelei. O le gaosiga o le taugata autu ua maeʻa le puipuiga o le puipuiga, ma o le kulimi atoa e le vali ai - pe a e valiina le puipui.

I le tau o le galuega - muamua ma le kapeti. I le tala o le paketi, o le tau atoa o le tau e 100 rubles i le sikuea mita, tusa ma le polofesa .u tautua, ma i totonu o se vaega taugata: 500 ma le 300 malo.

3 fola fola

Mo le fola sa matou filifilia se laumeteni. O le eseesega i le tau i le va o paketi ma taugata - toetoe o 1,000 rubles, ma e fuafuaina e ala i le lelei. Faʻatupeina o le Tala o le Tupe - Vaega 31, E fautuaina mo Lasea i nofoaga nofomaulafulaiga, peitaʻi e le tali atu mamafa mamafa. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaaogaina ma mafanafana eletise. Ose taugofie lomiga o le vasega i luga, ma mafai ona faʻaaogaina ma soʻo se filifiliga "le" fola: ma le vai, ma le eletise.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_7
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_8

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_9

Faatupeina o le paketi. Ata: Petrovich.ru.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_10

Sili ona taugata. Ata: Petrovich.ru.

Manaʻomia foʻi mea konekalate. Suia: O le paketi a le paketi o se mea fiafia o se mea masani ona oso mai ai i se tamai puipuiga mai le susu ma le le mautonu. Ma le taugofie tele - mai le Room Jam. Faʻalauiloa leo ma le malosi o le fola.

O le elemene mulimuli o le mea lea. Na matou filifilia le masani pvc plunn ma le vaega o paketi, ma o le Analolog e taugata tele.

Mo le tau o galuega. I totonu o le vaega o paketi, o le foloa o le a tauina tau 100 rubles i le sikuea mita o le fola, ma le auala - 500 rubles.

4 fagota pisia

I le vaega o paketi, sa matou filifilia faapitoa vali vali mo tauaei. Ma luga o le auala - o le totonugalemu vali o le lauiloa lauiloa. Ua folafola mai e le tagata gaosi oloa e faigofie ona faʻaaogaina ma eʻa vave.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_11
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_12

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_13

Paketi vali. Ata: Obi.r.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_14

Lau pele ofuvae. Ata: Obi.r.

Mo le sili ona filifili o vali ma le pito i luga o le taualuga, Oe muamua e manaʻomia le aofia i se tagata muamua, ae ua uma ona tatou filifilia - mo pepa puipui. O le a matou faaaogaina.

Pipiiina o le taualuga i totonu o le paketi vaega tau mai le 100 rubles i le sikuea mita, ae o le autors e sili atu le poto masani mai 800 rubles.

5 Faʻapipiʻi le moli

I le avea ai o se vaega o le faʻatafugaina o paketi faafou, sa tatou filifilia se galuega lona 8-nifo. O le mea moni, o le sailia o se mea e sili ona matagofie i le Super-paketi faʻataʻitaʻiga - O le galuega e le faigofie. Ae i luga o masini moli moli e le sefe.

Ata moli

Ata: Obi.r.

O le a le toe faʻaleleia atili o le paketi. E tele, e mafai foʻi ona e mauaina ni moli malamalama. Na matou filifilia moli moli mo le taualuga - O le a matou manaʻomia 8 fasi e tusa ma le fuafuaina. Ma le tasi fola moli - mo le sofa.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_16
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_17

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_18

Poto. Ata: Svetilniknik-own. Sa.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_19

Fola moli. Ata: Svetilniknik-own. Sa.

Galue i le fesoʻotaʻiga o le Chandeelier i totonu o le paketi vaega o le 200 rubles / PC, ma luga o le auala - mai le 800 Rullas / PC.

6 Tatou te faatauina meaafale

Atonu o le sofa atonu o le faʻatau autu mo le potu malolo. I totonu o le vaega o le paketi, matou te tago atu i se tulaga faʻalua sofa i se sitaili i aso nei, o loʻo taamilomilo agai i luma. Ma i le auala auala - o se sili ona lelei le sofa i vae manifinifi, tolu.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_20
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_21

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_22

Paketi sofa. Ata: Pm.ru.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_23

Lau pele. Ata: samptoute.r.

Laulau kofe - ma se vaega o paketi, o se masani masani o le latalata i uili. E faigofie ona agai i se isi nofoaga. O le laulau e sili atu ona taugata - ma se pusa, talafeagai i le sitaili o le sofa.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_24
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_25

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_26

Paketi kofe laulau. Ata: Zvet.ru.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_27

Lau pele le laulau. Ata: samptoute.r.

TV laulau. O le taimi atotupe filifiliga o se kapeti tulaga masani tulaga mo le tele o teuina ma tapunia teuina fale solo. Ae o le vaega taugata o se lalelei tu ma se faitotoʻa faitotoʻa i le ogatotonu o le seneturi o aso nei, faia o se gasea.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_28
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_29

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_30

Paketi tu i lalo o le TV. Ata: Pm.ru.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_31

Le pele o le TV. Ata: samptoute.r.

Ma le sini mulimuli o meafale, le potu manaʻomia - le fata mo tusi ma aoga aoga. I totonu o le Vaega o Papau, sa matou filifilia se tagi maligi o le tatalaina o se fata, na faia ia maps. I se mea taugata o fata o se isi ituaiga o foliga ma lautele, a o isi foi e i ai foi iina tapuni faitotoa.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_32
E fia le aoga o le potu malolo? 10429_33

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_34

Tala o le paketi. Ata: Pm.ru.

E fia le aoga o le potu malolo? 10429_35

Lau pele Rack. Ata: Pm.ru.

Tatou te le manatu i le tau o galuega i luga o le faʻapipiʻiina o meaafale, pei o le faʻapotopotoga faʻapea, o nei mea e le manaʻomia.

7 Filifili le metotia

Na matou filifili o le pau lava le auala taua mo le potu malolo o se TV. O le mea moni, e leai lava ma le paketi filifiliga i lenei tamatala. Ae na matou mauaina se mea taugofie TV - Beelatus ma se diagonal o 32 inisi.

Ata o le Pay BV

Ata: MVIDO.

I se vaega taugata - Samsung TV ma le tele 55-inisi le concave mata.

Lau pele TV ata

Ata: MVIDO.

8 Matou te filifilia ni mea lelei

Matou te le aofia ai lenei mea i le fuafuaina, e pei ona matua faigata ona filifili se vaega lautele o mea. Faalagolago i lau tofo ma le tatau. O tagata tomai faʻapitoa e fiafia e faʻatumuina potu malolo ma tamaitusi: PIBID, vaivai laʻau ma pupuni. O ata ma ata o loʻo tautau i luga o puipui, ma malu puipuia faʻatumu i tusi ma mea faigaluega na aumaia mai i malaga poʻo le ata pu. O mea talafeagai e mafai ona faʻatauina i faleoloa o le tausaga pe o loʻo fuafua i le Alichepress - e faʻalagolago i lou manaʻoga. E le gata i lea, e oʻo lava i latou e le taulaʻi i le paketi teuga tupe, aua le seasea mafai ona okaina mea Saina o Saina - E i ai ni mea manaia.

9 e uiga i le tilivaina

A fuaina o le Faatatauina o le Faatatauina, aua ua galo ona aofia ai i le tau o le amataina o mea, meaafale ma tekinolosi. O le aofaʻi o le a faʻalagolago i lau tuatusi ma le mamao mai le faleoloa faʻaletino. Averesi, o le aofaʻi e mafai ona amata mai le 400 rubles.

10 Sei o tatou otooto

O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu le aofaʻi, o loʻo tau le aofaʻi o le potu malolo o le toe faʻaleleia o le potu, ae le aofia ai le tau o le galuega. O ni esega o tupe faʻaalu, ae matou te valoʻiaina, e vaʻai foi i lalo. 4 Call of Wallpaper, 15 sikuea o le laumua, ma ua matou faʻavaeina foi i fautuaga a le vaega taumafaina o mea i luga o mea faʻavae.

Tupe toe faaleleia ata

O lenei aofaʻi o le a iai le "tuʻuina mai" mo sili tau taugofie ma meaafale mo le potu malolo. Ma mo le galuega o le toe faaleleia o tagata atamamai.

Lau pele o le toe faaleleia ata

Faitau atili