Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta

Anonim

O le fua faatatau masani i luga o le fola o le alatele ma le umukuka e foliga mai e le talafeagai o le tino, ma o fola e faia mai le maa masani i le potu malolo e taugata tele? Faaaoga le laumua. O le viuosofo faʻataʻitaʻiga o le sili ona eseese o le taimi.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_1

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta

Vave-laasaga. Aoina o Majar-Oak Storm Greinding Brown Brown, tele fuafuaga: 2050 × 240 mm, mafiafia: 9.5 MM.

Laminate nai lo le laau

O le mea lelei o le fanua o le laumua o se laau. O nisi e filifilia lelei ituaiga ma masani o meaola: oak, Ash, Ash, Pine. O le isi na te oso aʻe le lagona o le pupula lanu o le utorec ia Merbau, Hikari, Yotoby, Eseese. Peitai, o nei o le aso e iloa ai le fola e iloa e le gata i le mamanu. Ina ia faia saʻo le faʻaalia o le natura natura o le fola e fesoasoani i le faʻatulagaga o laupapa. Laititi Laplen Elen Wild Wild mai le 123 i le 140 mm simic le fasi parqut. O le laumua o le manaia tele o le le fiafia i totonu o le tele o laupapa, e pei o moli o le magū o le magsic (vave-sitepu). Latou te maua ai se matagofie tele o le aafiaga ma suia so o se potu. O le au failautusi i luga ole malae o fuafuaga tuʻuina atu le faʻamalosia o le matagofie ma ia faʻaalia ai ni togafiti a laupapa taʻitasi.

Faatasi ai ma laʻau masani o le laʻau masani, maualuga-maualuga le tulaga tutusa e tutusa ma le manaia o lagona. Tasi le malamalama o le lima e le mafai ona iloa e tagata uma le mea masani mai le tagata na faia. Ona o le chipping i totonu o le tusi resitala, o le laʻasaga o le laualuga e le naʻo le lafoina o laʻau laupapa, ma e tutusa lelei ma le uiga foliga o fibers, gagau, kuka, bitch. E pei lava o fola mai le laʻau moni, e ono foliga taofia e le tagata Roma ma le le mautonu ma sina aʻoaʻoga. I le oloa o le vave-sitepu gaosiga, tumaʻoti, tuʻufaʻatasia ma mafaufau lelei faʻaonaliga faaopopoga ma le auiliiliina o le ata o tufugaga anamua. O le laumei moni na toe gaosia e poloka laupapa, ma se mapusaga, ma uiga uiga o le "Destedwot", ma o se tulaga ese o le ata. Ma le isi, o le tuʻufaʻatasiga o glassy ma matte, e fesoasoani e taulaʻi i le fola.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_3
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_4
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_5
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_6

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_7

Vave-laasaga. Laminate ma fausaga masani fafie.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_8

Vave-laasaga. Laminate e faʻataʻitaʻia ai Brachy laupapa.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_9

Vave-laasaga. Laminate ma le "mea na i luga" luga.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_10

Vave-laasaga. Lapataiga ma se galuega i le tino o le tino o le placks.

Laminate i le ave o le la

E leai se mea lilo o le la malamalama e suia ai le paolo o le ofa o le togavao ma le taimi. O papa malamalama e masani ona pogisa, pogisa - leiloa le pupula ma le lanu o le tino. O nei suiga e sili ona matauina i le apoapoaiga ituaiga: Merbau, Kamuru, Yatoba. Ae o le pule o le maualuga-tulaga masani i lalo o le aafiaga a le utula ma le malamalama malamalama tumau tumau e le suia. O le mea lea, o le a le mafai ona e amanaia le natura o suiga i ata ma e te le popole i le lanu o le vafealoai o totonu. I se faʻaopopoga, o totonu o loʻo i totonu ma le laumua o le a avea ma telefoni feaveaʻi. O lenei, e aunoa ma le fefe e iloa ai nofoaga lanu i luga o le fola, e mafai ona suia le meaafale.

Laminate nai lo le maa

O le ata o le laumua o loʻo faʻataʻitaʻia lelei Granite Granite, papa papa, Slath, Chith Cereat. E pei lava o le mataupu o le "laau", faatupuina se lagona o le maʻa moni o le fola o le fola po o le laina ma ceramoc trales e fesoasoani i le sikuea o loʻo maua ai le sikuea: 65 × 68 m×, 122 ×. O le tamalii o le lanu, Mata ma Pofafa orthes ma le tele o le fesoasoani, foliga foliga le masani ai. Ma mo se "maa" fola, e mafai ona e siiina lau berofot e aunoa ma le fefe i le malulu. I mea uma, o le laʻau iloga o le 90% e aofia ai ni laupapa faʻapipiʻi, o lona uiga o le totoa o le maa moni po o ceramoric pou.

Laminate nai lo kapeta

Laminate ma Bishule Dector, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o Tasvas poʻo le Cargo, ma se uiga tele tusi ata o le lalagaina o filo. Ae o le taimi e tasi, o le a le mafai ona malosi malosi ma sili atu le aoga nai lo lona natura masani, ona o le faʻaitiitia o le teteʻe ia ofuina, faʻamalosi ma ulaula.

E taua le tusa ai poo le a le amio lelei ma le foloa o mamanu, faailogaina mautu le matagofie, aoga ma lagona o le mafanafana i le fale mo le tele o tausaga.

Laminate i le alavai o le malamalama

E te iloa e te matua iloiloina lava le lelei o le laugatasi o le laumua fesoasoani i ituaiga eseese o le moli? A oʻo le taeao poʻo le afiafi o le la i luga o le fola i sina vaega, o le aoga o le ulu o loʻo faʻaalia atoatoa. Tulaga ese i le tele o le ituaiga o fafie ma maa, paʻu ma ie, faʻasolo atu le lanu o le taʻaloga o ofutino i tua. O le salalau atu o le ao na toe aumaia le lanu o le fola ma toe faafoi mai i tatou i le masani o le malamalama. Matua tele, o nei suiga vaʻai i le mamanu o le manaʻo o le aoina o le manaʻo (vave-sitepu) ma le pupula o le siliva poʻo le auro laupapa o le anic paketi.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_11
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_12
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_13
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_14
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_15
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_16
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_17
Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_18

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_19

Vave-laasaga. Aoina o le matagofie, oak tuu ese le mafanafana o le natura natura, spress lapoa: 2050 × 240 mm, mafiafia: 9.5 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_20

Vave-laasaga. Aoina o le matagofie, oak tuu ese le mafanafana o le natura natura, spress lapoa: 2050 × 240 mm, mafiafia: 9.5 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_21

Vave-laasaga. O le Breamquiti Aoina, Cerearac Talert Malamalama, Sese: 1223 × 408 mm, mafiafia, 8 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_22

Vave-laasaga. O le Breamquiti Aoina, Cerearac Talert Malamalama, Sese: 1223 × 408 mm, mafiafia, 8 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_23

Vave-laasaga. Aoina o le Expequisa, Taavas, Lautele Fuafuaga: 1223 × 408 mm, mafiafia, 8 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_24

Vave-laasaga. Aoina o le Expequisa, Taavas, Lautele Fuafuaga: 1223 × 408 mm, mafiafia, 8 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_25

Vave-laasaga. O le manatu o le aoina, oka efuefu siliva siliva, fasi lapoa: 1380 × 156 mm, mafiafia: 8 mm.

Laminate nai lo le fafie, maa ma le kapeta 10432_26

Vave-laasaga. O le manatu o le aoina, oka efuefu siliva siliva, fasi lapoa: 1380 × 156 mm, mafiafia: 8 mm.

E mafai ona e mauaina nisi faʻamatalaga auiliili i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa poʻo le faʻafesoʻotaʻi le faleoloa lata mai.

Faitau atili