Mea e tatau ona e iloa e uiga i totonu o ituaiga i totonu e sese

Anonim

E foliga mai e le o manaʻomia le feagai ai ma sitaili, ona e mafai ona e faʻalagolago i le mamanu. Mafai. Ae afai e te manaʻo e malamalama lelei ma faapolofesa, ma o oe, e aoga le taumafai e mafaufau i ai. Ona e ono tele ai sau miti.

Mea e tatau ona e iloa e uiga i totonu o ituaiga i totonu e sese 10442_1

Aisea e malamalama ai i sitaili pe a e le o se tagata mamanuina

potu malolo

Ata: Ata mamanu

Po o le a lava se ata ma se mea manaia ia te oe filifili, o le a i ai pea nisi tulaga patino. Soʻo se fefiloi o loʻo fausia lona faʻavae. O le faʻavae lea e tatau ona e malamalama i lena mea mulimuli ane o loʻo ia te oe le talitonuga faʻamaoni i le mea o loʻo talafeagai ai mo oe.

O le a le mama ituaiga?

I lalo o le mama sitaili, o le seti o nisi paso e masani lava ona malamalama lelei i ai, e oʻo lava i mafuaʻaga ma mea na mafua ai lona faʻavae i foliga ia i ai. E tofu le sitaili ona ia te ia lava lona lava tulaga aoga. E taua le malamalama, ona o le faʻafitauli o le mea lelei o le auala o le a le aoga ma foia e saʻo lau galuega.

potu malolo

Ata: Ata mamanu

Faʻataʻitaʻiga, i sikaumitonu, matou te tuʻuina le tulaga sili ona lelei e faʻaaoga ai le laʻititi o meafale ma faʻalelotu. O le malamalama i ia galuega talafeagai e mafai ai e mataala i na galuega faʻatino e mafai ona foʻia ma le fesoasoani a se tasi poʻo se isi faiga, ma faʻafesoʻotaʻi i galuega o e feagai.

O le a se mea e mafai ona faia oe lava

  • O suʻega i luga o le Initaneti e ala i le faʻauiga o le a fesoasoani e faʻatulaga le saʻo o le suʻesuʻega. Ae o le pasi i latou i luga o pepa e faʻapagota ai pe toe faʻaleleia. E mafai foʻi ona faitauina ma faʻapolofesa tala e uiga i sitaiso o loʻo iai. Matou te fautuaina oe e faamasani i la matou taʻiala i le sili ona lauiloa o vaega o loʻo lauiloa.
  • Suʻesuʻeina le auʻaiga o fale mautotogi ma fale i luga o vaega faʻapitoa. Ae e mautinoa lava e faʻamalosia mo oe lava o le a le mea tonu e te manatua ma fiafia i ai i ata taʻitasi. O le vaaiga o ata o ata e le mafai ona fesoasoani e faamaoti le fesili.

Fanau

Ata: Ata mamanu

  • O le faapitoa le alofagia ata, e mafai ona e faia le palapala. O le mea sili ona taua, fesili vave ia te oe lava, e te fia nofo iinei. A uma mea uma, e masani ona tupu e tosina mai ai e le tagata le sitaili ma ni nai lo totonu o totonu o le ata, ae e le manao e nofo i se potu faapena.
  • Faatumu le numera vaaia o faamatalaga e uiga ia te oe lava. Mafaufau i uiga faʻapitoa e taua ia te oe o ai e nofo i le fale. Faʻaavanoaina i le taimi ua tuanaʻi tulaga o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i sitaili ma lou ala o le olaga, o le masani o le aso ma aga masani.

O le a le mea e faia ai le tagata mamanuina

  • O se tagata poto masani o le a fesoasoani e iloa ai le mea tonu e te fiafia i ai i lenei po o lena ata: o le a maua auiliili ai au mea fiafia i foliga, lanu, mea.
  • I le taimi o le faatalanoaga, o le tagata mamanu o le a fai atu ni fesili e uiga i lou olaga ma luga o le faavae o lenei o le a faia ai le manatu o le totonu faatasi ai ma galuega e te manaʻomia.
  • O le tagata mamanu e iloa ma e vave ona faʻailoa le sitaili o le tele, o loo fausia ai se ata moni o le totonu, o le a e mafaufau ia i latou ma ave i latou e faʻatino se fuafuaga poloketi.
  • O le a faʻaali atu e se fomaʻi se ata e mautinoa lava uiga o se faʻapitoa sitaili ina ia mafai ona e faʻamatalaina tonu mea uma e te fiafia i ai.
  • O le tagatavaai e faia foi e le tagata mamanuina o fua o le fale mautotogi, o le a ofoina atu ata ma auē faatasi ma filifiliga o meaafale ma mea talafeagai ai. Faafetai i lenei, e mafai ona e faʻaali leotele se faʻavae (sitaili) ma iloilo i le amataga o le tulaga e talafeagai mo oe, ma o le a le mea e manaʻomia e suia ai.

umukuka

Ata: Ata mamanu

  • O le tagata mamanu o le a le naʻo le suʻesuʻe o ou tulaga e fiafia i ai, ae filifili foi le sili ona faʻamaoni filifiliga mo lou fale mautotogi.
  • O le iʻuga, o le a tuʻuina atu e le tagata faʻapolofesa ia te oe se tagata atamamai, tusa lava pe feteʻenaʻi foʻi manatu, ma e sau le tagata faʻatau muamua.

Faaiuga: Vaega o le "ata atoatoa" o lau sitaili

Muamua o mea uma o:

  • Asthetic fiafia
  • Manaoga aoga

umukuka

Ata: Ata mamanu

Faʻaiʻu nei lua i luga o fata i luga o le nofoaiga - ma o le a e malamalama i le ituaiga ata e te manaʻomia. O lea, e mafai ona e talanoa i le gagana e tasi ma le tagata poto, mo le malosi ma fausia lelei galuega ma ai. O le mea taua o le manatua o le tulaga o le lelei mamanu - o lona aoga ma asthetics - tatau ona fetaui lelei. Ma o le iʻuga o nei sailiga o le a le naʻo se "malulu" ma faʻaleagaina ai sitaili, ae o le va o oe e te fia nofo ai.

O le Faatonu o le Faʻatonutonuina o le Studio "Point of Desictor" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea

  • 5 auala e sui ai le totonugao i totonu o mea aoga

Faitau atili