Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga

Anonim

Filifili le ie puipui e ala i le ituaiga o mamanu, tele, faʻaupuga, ma taʻu mai ia te aʻu le auala e faʻapipiʻi ai i luga o le faamalama aunoa ma ni meafaigaluega.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_1

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga

MANIA E faʻateleina le 'au fale ma fale mautotogi e le faʻapipiʻiina' ie faʻamalosi tino i aso nei. I totonu o mea fiafia - ua ufiufi ie pupuni i luga o faamalama. O le a matou fuafuaina le auala e filifili ai ma faʻapipiʻi i latou.

Mea uma e uiga i le filifilia ma faapipii ufiufi ie puipui

Fausaga

Fua

Manatu

Manino

Pupuni mo faamalama o palasitika

Faʻafefea ona faʻatinoina fua

Faʻafefea ona faʻapipiʻi

  • I le Scotch
  • I luga o kilipa
  • I luga o le puleaina
  • Faapipiiina o kaseti faataitaiga
  • Rollers "fefiloi"

Mamanuina o rolltov

Ituaiga o moli-puipuia lapisi e tele, ae e masani lava ona masani ai. O i latou uma o loʻo aofia ai se paipa paipa-paʻu, poʻo le toʻotoʻo, o loʻo taʻe le ie o le ie o le ie, o le flamboo poʻo le cotton mea. O le umi e faʻatonutonuina ai le faʻaaogaina o se filifili e faʻapipiʻi i le fetolofi auala i le tasi itu o le lisi.

E masani lava i le pito i lalo o le ie puipui ei ai le steel poʻo le laupapa laupapa laupapa, o loʻo puipuia mai i le deformation, faʻatagaina oe e sologa ma le mausali o loʻo taoto i lalo i le tioata. O le mea mulimuli e maua i le faʻaaogaina o se paga laiti maneta e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le faʻavaʻa ma tosina le mamafa o le tino pe a o le metallic.

E mafai ona e oʻo atu i le sili atu faigata ma o loʻo suʻeina le taʻiala fagota laina fagota, lea o le a uuina le laupapa ma le matagi ocles ma le tatalaina i le "Fortochk! E tatau ona faia muamua i le pito i luga o le pito i luga o le tele taimi e le o se ese mai pe a misi le taimi. Faʻasolo i le iʻuga, tuu i se taga faʻapitoa i luga o le paʻu pa. I le pito i lalo o le faʻavaʻa, fusi laiti tulimanu ma pu mo le laina fagota. O iina ma soloilama, nonoa, vavae ese.

O nisi taimi i totonu o le faleoloa gaosi oloa na amata ai le tautotogo. I lea tulaga, faʻavasega e ala i le maea ma ou lima e tatala pe tapuni ai le "lisi", leai se manaʻomia. Lava ma sina taumafaiga e toso i luga o le plumb, o loʻo i luga o le pito i lalo plank.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_3

Fua

E eseese. Umi mafai ona ausia 1.5 M Tamai solofanua laiti, fuafuaina i luga o le tasi tioata, valaauina "Mini". O nisi taimi latou te tautau i le kamupani ma ie puipui masani, aemaise lava pe a fai e te manaʻomia le tuʻufaʻatasia o galuega uma: fai le faʻamafanafanaga ma le faʻamalamalamaina o le potu i le tele e mafai ai.

Manatu

Tatalaina

E taʻua i latou i le poto. Le Faoa o loʻo pa'ū le lisi o loʻo avea ma lisi, e vaʻaia tagata uma, ae o totonu e le faʻaleagaina. E le gata i lea, e i ai le taua tele. O le crabbr mafai ona faapuupuuina i luma o meafaigaluega talafeagai. O le tapoleni lava ia e mafai foi ona fetuʻutuʻunaʻi i lalo o le tatalaina, pe a e pa'ū i luga ma itu, e le maua le filifiliga lelei i le faleoloa.

Tatala fausaga e masani ona faʻapipiʻi i luga o tamai faamalama. Mo i latou e mafai ona maʻi e aunoa ma le tosoina o se faʻavaʻa, mai itu e lua o le pito i luga o le itu i luga o le PVC Clamps, o loʻo iai ni pu ia i latou, lea na faʻapipiʻi ai le uʻamea. O nei komiti o loʻo taofi i luga o le fusi, o loʻo i ai i le pu e fao.

O faʻataʻitaʻiga manaʻomia faʻapipiʻi saʻo i luga o le faʻavaʻa e mafai ona totoina i luga o le faʻaofuina o le faʻafanua poʻo le velcro. O le filifiliga muamua o le sili ona faʻatuatuaina, ae le o tagata uma e talafeagai: O le faʻatagaina o le felelei i luga o faʻamalama pe ou te le manaʻo e nofo i le cousbar pe a uma ona aveese le pule i luga o le kolosi. O le auala lona lua e sili ona lelei mo "faʻaII oloa" oloa, lea, i le aluga o latou laʻititi mamafa, mafai ona nofo i luga o taofiga o le tino tele.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_4

Kaseti

Latou, faʻapea foʻi ma le matala fua, e eseʻese ituaiga eseese, e aofia ai ma le "Starin" ma le "Mini". E mafai foi ona e lokaina i latou ma le fesoasoani o fao poʻo le lua sikoa. E ese mai i latou mai le vaega muamua o foliga: o le contail sliller hide i totonu o le papupuni palasitika pusa o lo oi luga o le faavaa. Ioe, ma e le o taofiofi i luga o le tatalaina o le puipui - E mama le faamalama. E sili atu taugata nai lo le foliga muamua, ae foliga matamuli.

CASEDTE VITUE, pei o le tautotogo, ma a aunoa ma ai lava, e naʻo le sami, e le o le tatalaina uma. O loʻo feagai foʻi latou ma le saʻo o fuataga. A leai, o le kaseti e le fetaui pe o le pa e le lava le "puʻe" mo le feteʻenaʻi o ata o le shish. Matau o le a le tatalaina foliga latou te latalata i le afa o le faamalama. O le mea lea, afai o loʻo pisi o ia i fugalaʻau pe a fai o le isi pala, sili atu filifili le faiga e faʻapipiʻi i luga o le tatalaina. A leai, e le masani ona tupu.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_5

O le tikeri o le tolopoina

O le mea mo le gaosiga o le lisi e masani lava o le mafiafia ie. Atonu o ni cotton, synthetics po o le paluga mea. Fuafua i luga o le tisu e eseese ai le tikeri o le manino. E tusa ai ma lenei uiga, e tolu ituaiga o lisi ua iloga, ua folasia i le laulau.

Ituaiga o pupuni Meatotino
Uliuli Toe manatunatuga e uiga i le 95%. Aua le misia le moli, tuai ai le malulu ma le auala leo.
Faavasega E mafai na o le po e mafai ai i le po, i le ao latou te manumalo ai. Skip le faataapeapeina moli, potu le mautonu.
Manino Aua le taofia le tui o le la i le potu. Ma le malamalama masani, vaʻaiga lautele o totonu o le potu mai le auala.

Talu ai talu ai talu ai na iai se ituaiga manaia, ma le ono mafai ona faʻatonutonuina le tikeri o le malamalama o le potu. E taʻu atu o le Rount Curtsinsins Day / Po po o Zebra. O laupepa nei e lua, o isi o loʻo aoina mai fuʻa o le manino ma malamalama-pupula fabs. O loʻo tutuo ia te aʻu ma le isi, ona atoa lea o le potu le avanoa, ona tatalaina lea o ave o le la.

Mea mo le teuina o laʻau i lalo ma ni faʻasologa faapitoa, o lea na te faʻataʻatitia ai le faʻaleagaina o mea, o le efuefu e le tosina mai ai, aua le solia. O le faʻagaga o le ie e ono sili ona eseese. E matua iloga lava i ata lata mai o le lolomiina, lea e mafai ai ona e faia ni fofo sili ona manaia mo totonu o le ata.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_6

Lisi pupuni i luga o faamalama palasitika

Mo faʻamalama mai pupuni palasitika, ua uma ona atiaʻe fuafuaga o loʻo taofia i luga o le faʻatoa. E tolu faiga sisitema: mini, UNI1 ma LII2. O le muamua o se tala tatala o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga o le sash. Uni1 o se kaseti faʻataʻitaʻiga ma taʻiala. E faʻapipiʻi i le va o stroke. E feososo malosi i le tioata, na matua sologa atoa ai le potu. E moni, e le mafai ona faʻaaogaina se faiga e iai le mea maualuga.

O le tele o Uni2 faʻatasi ma taʻiala e faʻasaʻo i luga o le sash. O lea la, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻamalama o soʻo se ituaiga. O le tapoleni i lenei tulaga e le pipii i luga o le tioata ma o le au taiala e le tapunia. O ituaiga uma o loʻo faʻasino i luga o le tele o faʻamalama palasitika. O le mea lea, e le faigata ona e filifilia le vaega o le Window System. Mo le le masani-tulaga faʻatau faʻatau na faia ai le okaina.

Manaʻomia fua aʻo leʻi faʻapipiʻiina

Latou te manaʻomia aua le faʻataunuʻuina, ae i se tagata muamua - ae leʻi faʻatau. Afai e te lele ma le lautele ma le maualuga, o le ie e mafai ona faalavelave i le tatalaina ma tapuni le faamalama. O le tulimanu o tulimanu pe a mavae ni nai vaiaso o taotoga, tatala le ofusi i le punou, e le mafai ona faʻauigaina laʻititi le faʻatagaina, ae Ully malolo. Ma le isi, pipiʻi atu i le ipu tioata, o le a tafe ifo le pito o le vaipuna, ma o le fausaga ia lava o le pau mai le lupuuk. Ioe, ma o faʻafitauli i le faʻavae e le mafai ona 'alofia - o le a avea ma lumeluas.

O fua e faia e ala i le masani lipine fua. Filifili poʻo fea o ituaiga o pulumu e te manaʻo ai, fuafua le lautele, o le maualuga o tagata matala ma tagata taʻitoʻatasi. Manatua o le umi tatala ituaiga rollover o loʻo mafai ona e ofi i lalo o le manaʻomia tele. E masani ona faigofie, ae e tatau ona e faia niniuker.

O le ae manaʻomia:

  • penitala
  • Roulette po o le pule
  • Seleulu, o le pasi
  • Taulimaina mo uamea i le faapuupuuina o le tootoo
  • Manifinifi (itu pepa talafeagai).
E mafai ona e galue i luga o le fola, aua e le o fale uma e iai ni laulau e mafai ona ofi ai se taulaga i le pepa faʻapipiʻi. E tatau ona e faʻapopoleina ai i mea taʻitoʻatasi: palu, ie (poʻo le pemboo), mamafa mamafa.

Faʻafefea ona puʻupuʻu le siata

  1. O le Rod tipi lamolemole i le lautele o le lautele. O le pito o loʻo togafitia ma se faila poʻo se mea sa ia aveʻesea le fagu.
  2. Tuu faʻailoga i luga o le tapoleni, o le a tonu lava lou manaʻo e tipi. E tatau ona 8-10 mm ua i ai nai lo le ato. Galue na o ni seleulu.
  3. Hitchkoga, fetuunai le umi o le faauma Pupuni ina ia o le ie puipui o le 10-15 mm lautele.
  4. O lenei ua e mafai ona aoina vaega i se tasi faiga: Faʻatumu le ie puipui i totonu o le sooupu mamafa, tuu i luga o le vaa, faʻapipiʻi le pu ma faʻaititia le mea i le lisi.

Matamata o le a le fenumi le filifili ma e le i alu ese mai le uili o rotation.

  • Faʻafefea ona puʻupuʻu le tauaso: 4 Laasaga-i-sitepu faʻatonuga

Faʻafefea ona puʻupuʻu e aunoa ma le faʻatulagaina

  • Aveese le mamafa mamafa
  • Tipi le pupuni
  • Ave le pito i lalo o le "paipa pocket" i luga o le lapoa o le laupapa ma faʻapipiʻi i ai.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_8

  • Faʻafefea ona aveese le tauaso mai le faʻamalama: faʻatonuga mo ituaiga eseese o mea

Faapipiiina uila pupuni

Faatasi ai ma ituaiga o se auala o se tasi auala lautele o faʻapipiʻiina, e le mafai ona iai se mea faigofie mo taimi uma. O pupuni mamafa o loʻo faʻamauina i le fao. O iinei, e aunoa ma se avetaʻavale, aua le faia, pei o le mea e faʻapipiʻi ai le fusi i luga o le puipui poʻo le faʻamalama matala. O nisi moli faʻataʻitaʻiga e iai pu i lalo o le faʻauiga o le faʻauiga, lea e le o faʻaalia ai se isi auala o le faʻapipiʻiina.

Faʻapipiʻi le au tauaso i luga o palasitika Windows e aunoa ma le le lelei e mafai pe a na o lo latou tautau i luga o le ata. O le mea moni, o le faʻaaogaina o le faʻo o faʻo iinei e faʻatagaina, ae le o loʻo faʻatali lava, aua e mafai foi ona tupu ai le leaga o le tioata vaega. A aunoa ma le le fiafia e tumau i auala e lua:

  • faʻaaoga le faʻailoilo blog;
  • Ma matau faʻapitoa mai le palasitika poʻo uamea na faʻaaogaina i luga o le sash.

O le a matou iloiloina uma metotia talafeagai.

Faapipiiina mo le lua sikoa

O le faigofie tele o le filifiliga. Faasee pe kaseti pasi luga o le faavae. E taua le faʻaleagaina o luga o luga luga o luga, a le o le fesoʻotaʻiga o le a maʻaleʻale. O le lelei o lenei metotia o le faigofie o le fasiotia. Peitai, e tatau ona manatua o le afa o le afa o le afa na o se mamafa o loʻo galumaina, o lea o oloa taurseseti-ituaiga mafai ona faʻasaʻoina.

O le isi minus o le mafaufau lelei o le mea sili i le faʻateleina o le vevela. E masani ona i ai a matou mataupu i le taumafanafana vevela o ie pupuni na o le faʻaseʻe mai lou nofoaga, alu ese i le faʻavaʻa o le kuki o totoe. Mo le amataga aoina o le oloa o loʻo faʻatau atu. E fai lelei mea uma, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻatonuga a le tagata gaosi oloa.

Faapipiiina faasologa:

  1. Matou te mautinoa o le tino e mafanafana, mamago ma mama.
  2. Saini luga.
  3. Faʻaititia le faʻaputuputu o pa.
  4. Oti ese le fasi fasi vaeluaga o le sili ona manaomia. Matou te aveese le taʻele puipui i le tasi itu ma kelu i luga o le faʻapipiʻi.
  5. Aveese le puipuiga i le isi itu ma faʻatino faʻamatalaga i luga o le faʻavae.
  6. O loʻo matou faʻaofi le o le fusi mo le faʻaseʻe.
  7. Faʻapipiʻi se faʻaseʻe i se ie i le nofoaga.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_10

Faapipii i luga o kilipa

I le tulaga lea, ua manatu o tagata Rollers e faaauupegaina i ni ata faapitoa. O le mea mulimuli ua faʻasaʻoina i luga o le faʻamalama ash ma uʻu le faʻaseʻe. O ia faiga e matua faapipiiina lava faʻapipiʻi, ma faʻatuatuaina, e mafai ona le faʻailoaina ma ua mautu le isi mea. O le mea leaga tele o le faapipiiina tapulaa. O nisi faʻataʻitaʻiga o faamalama fausaga e le faʻatagaina le faʻapipiʻiina o ia faʻataʻitaʻiga.

Faapipiiina faasologa:

  1. Tatala le faamalama taumafai i luga o ata. O le tino e tatau ona tapunia malosi.
  2. Matou te fuafuaina ni togafiti e faʻapipiʻi ai le kilipa. E le tatau ona latou fusuaga mo le tatalaina / tapunia.
  3. Matou te faapipiiina i le nofoaga. Faaopoopoga kelu o latou bcolalral scotch.
  4. Matou te faʻavaeina le lokaina o le loka, faʻaofi le pa.
  5. E tumau lava le siaki le faʻatinoga o le fou mamanu.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_11

Faapipiiina i luga o le fusi lava

O le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina i luga o metotia na faʻamatalaina i luga ma le eseesega o loʻo faʻapipiʻiina o lo o faʻapipiʻiina ma le viliina. E manaʻomia le faʻaeteete faʻapitoa Makopu. O le tele o pu o le a le fuafuaina le totonu.

Faapipiiina faasologa:

  1. Matou te fuafuaina o ni nofoaga faʻapipiʻi.
  2. O pu vili i totonu, tuu le itu o loka i le nofoaga, teuteu i latou ma tusi ia te ia lava.
  3. Sa matou tuu le faaliliuga i se ie, tapuni le plug.
  4. Matou te saunia ni taiala i le faʻapipiʻi, aveese le taʻele puipui ma le tagata lava ia. Ou te tuutuu i lalo le ie puipui e le 20-25 cm.
  5. Matou te amataina le ie i lalo o le taiala ma faapipii lemu i latou i tulaga.
  6. Matou te faʻavaeina le faʻatapulaʻaina o le chain mecnanism poʻo le faʻamamaina o le mamafa i luga o le spring-mamafa sooupu. Siakiina o gaioiga.

Faapipiiina kaseti faataitaiga

  1. Muamua faaaoga le faailoga.
  2. Faʻaaogaina le tulaga, faʻasaʻo le "Sese" o le nofoaga o Rollers.
  3. Vili pu i le pito i fafo.
  4. Fao i luga le pusa ma se lisi ma se lisi ma se lisi.
  5. Afai e te le manaʻo e fai ni pu, faʻaaoga le tapeina o le mafiafia o le itiiti ifo ma le militeri. Ae muamua, tuu i luga o le Masterup, ina ia o le pusa na ia Tauemu lelei.

Filifilia ma faʻapipiʻi o le aufaʻatasi pupuga: Vaʻaiga lautele o tapulaʻa ma faʻatonuga 10449_12

Faapipiiina Relllet "fefiloi"

Faʻataʻitaʻiga o le a faʻateleina le taʻutaʻua e mafai ona tatalaina e le gata mai i lalo, aʻo le luga foi i luga. Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona tautau i latou. O faiga e faia i luga o pito i fafo o strokes: uma i le lautele ma le maualuga. O le a avea ma tulaga faigata o le tipiina o le tisu, ma o le oloa atoa o le a auai i le 26 mm - ona o le pusa. O le afifi e aofia ai se laina e tatau ona tipiina.

Oa

  1. Matou te faaloaloa i le pito o le laina fagota i totonu o le pu o le maina o le Mauga taitasi ma fusiua se faaluaina le faapona.
  2. O le tagata lava ia o le faʻamalositino e faʻapipiʻi uma fusi e fa (i luga o le paga o le pito i lalo ma le pito i luga) i le strokes.
  3. Matou te amata le fagota muamua i le pito i lalo o le pa, ona i le pito i luga.
  4. Matou te gaosia ni isi pito i luga o le uaea i totonu o pu o uma pito i luga.
  5. Faʻamalamalamaina le sikulukariverver strey, sinasina o le laina fagota.
  6. Matou te faaloaloa i le laina i le pito i lalo ma faʻasaʻo ai iina.
  7. Oti le sili atu le malosi.

O mea uma, o le tissue carsese e mafai ona tietie i luga ma lalo, tatalaina le auala Payroma pei ona e manaʻo ai. E mafai ona faia le pusa ma faʻamautu, faʻaofuina i le faʻavaʻa e ala i pu faʻapitoa. Soʻo se mea faʻapipiʻi filifiliga e te filifilia, ia manatua o le filifili o le filifili e tatau ona aveese ese mai a lima a tamaiti pe afai o se tamaititi i totonu o le fale. Faapipii le tagata e umia mo ia i se tulaga maualuga ina ia le mafai e le pepe ona aapa. Matou te ofoina atu e matamata i vitio Faʻafefea ona faʻamalosia ni ie puipui.

O rollets o se lelei tali mo soo se mea mamafa. E aoga, matagofie ma faʻataga oe e faʻatonutonu lelei le tikeri o le malamalama o le malamalama. Aemaise le lelei mo lenei uafu pupuni po / aso. Mo i latou e le mananaʻo e lafoai ie puipui, e mafai ona e fautuaina le faʻaaogaina o latou faʻamaeʻaina ma lisi. E tape ai ni tuufaatasiga lelei ma le aoga.

  • Faʻafefea ona tapē poloka poloka: aoga aʻoaʻoga

Faitau atili