8 mea sese i le fauina o le faʻavaʻa puipui, ona o le mea o le a malulu i le fale

Anonim

O fale o fale e sili ona taua i tulaga o le vevela o tau. Ae ui i lea, o nisi taimi i le "darcass" i le taumalulu o loo i ai se ata ma le le fiafia ma e tatau ona faʻateleina le vevela o le vevela. O le a le mafuaaga ma le auala e puipuia ai le vevela leiloa?

8 mea sese i le fauina o le faʻavaʻa puipui, ona o le mea o le a malulu i le fale 10459_1

I le sailiga o le tele

O fale taugofie fale gaosi na ofoina atu e kamupani tele ua fuafuaina mo le tele o tausaga. Ata: Teme

O le faʻavaʻa puipui o le mamanu o onapo nei (i totonu o lenei tala o le a tatou talanoa e uiga i le "cypec" skeleton, e aunoa ma le tagofia o le malulu, e mafai ona faʻaaogaina le tele o tekinolosi. mea lelei poʻo le taʻutino o mea sese pe a faʻaputuputu i le fale. Matou te masani lea i faʻataʻitaʻiga masani o le faʻaipoipoga faʻaipoipo.

1 le saʻo le filifilia o le mafiafia o le vevela vevela

E manino lava, ae i le taimi lava e tasi o le mafuaʻaga sili ona masani ai o loʻo i le fale i le tau malulu e malulu. I laitino o Moscow, o le mea e sili ai le mafiafia o fulufulu fulufulu i puipui o le 150 mm ma sili atu, ina ia mafai ona taofia ai, e masani ona faʻatapulaʻaina ai le mafiafia o le 100 mm. Alas, o nisi taimi e fai ai sui o fale fausiaina fale e le tatau ona e toe amataina e faamatala ai o aiga i le paketi ona faʻapitoa faʻapitoa mo le avanoa.

I le sailiga o le tele

O le tau o le taumalulu faʻavae fale i luga o faaputuga faaputuga, ma faamalama ma le manifinifi o fola, e aunoa ma le faauma, i Kamupani. Mo le 1 M2. Ata: Teme

  • 4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu

2 fua o le fafaga fasi e le tutusa ma sela afitusi

O se faʻaipoipoga atoa, faʻatagaina e se tasi aso ma "uaea" agine. Ina ia faʻavavevave le fausiaina, minerale wal slabs tipi i luga o le mata ma faʻatopetope e tapunia ai le ogalaau. Faatasi ai ma lenei faiga, o fausaga o loʻo i ai i ni palota malulu e avea ma malulu alalaupapa ma faʻamatalaga o ata tusiata.

Faʻapipiʻiina o le tuufaʻasolo e faʻasino i le mea natia e faʻavaeina ai le faʻatonutonuga faʻatonutonu e le tagata e ona poʻo le valaʻauina o le tagata faʻapitoa (tusiata, sui o le kamupani poto). Matou te faamamafaina o le fesoʻotaʻi o se "auivi" o le a le faʻaaogaina, o papatusi a na toetoe lava o le faʻatuina i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e aunoa ma ni tau FEAM)

I le sailiga o le tele

O faʻamatalaga faʻamatalaga e manaʻomia e tago ai i le amataga. Maualalo maualalo e le tatau ona aoga. Ata: Kanata Hout

3 oso i totonu o fata

Afai o le faʻavaʻa e faia i laupapa faʻaititia o le vasega maualalo, o le a le mafai ona suia le tasi i le isi ma e le talafeagai le tasi, e mafai e le fata o le "osofaʻiga o le" osofaʻiga o le "osofaʻiga o le a tupu ai le" fata "

Aloese mai le faʻafitauli e le faigata - ua lava e faʻatau ai chanin faʻamamaina laupapa pe maua ai laupapa o le faʻanatura faʻalenatura i lalo o le faʻasologa i lalo o le taualuga ile lua masina.

I le sailiga o le tele

I le taimi muamua, o le faʻavae o loʻo faʻasatauroina i fafo atu o fafo-chipboard, ona agaʻi atu lea i le teʻena. Ata: V.Griboryeva

4 e le saʻo ni tulimanu

Ina ia faʻamalosia le faʻavaʻa, i tulimanu o loʻo iai ni fata mai le pa o le 150 × 150 mm. Mai le manatu o le le atoatoa ma le malosi (carrier agavaʻa) e le talafeagai, ae o le solia o le afi malulu faʻateleina o le laʻau o le laʻau o le 'eleʻele o le fale o le sili ona vevela vevela leiloa.

O le asular hack e tatau ona faia le talimalo (i le ituaiga o le pusa) ma tumu i le feololo.

I le sailiga o le tele

O le mataʻupu e aofia ai le faʻaaogaina o le malamalama-teteʻe i le matagi o le matagi. Ata: Dorken.

5 leai se puipuiga a le matagi

O nisi taimi o le aufaigaluega e faʻatamala ai le matagi, atoatoa faʻalagolago i le pepa ufiufi, pe faʻaaoga le taugofie pefu i totonu nai lo le tumau o ata. I le taimi nei, o laupepa o le paʻu e seasea ona puleaina e faʻalelei atili le tasi i le isi. O le taunuuga o le feula o le puipui.

E sili le sefe o le maea i luga o le maea o le maea, e manaʻomia e tapunia ai soʻoga o le sami, ona ufiufi ai lea o papatusi i luga o le fanua atoa ma vai vai.

I le sailiga o le tele

O le faʻataʻipa e tatau ona latalata mai i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Ata: Mursa.

6 O le le mautonu e pepelo

Filifiliga filifilia-uiga o le sili atu o le taimi e leiloa ai lo latou manaia ma le deform - nofoia i totonu o le puipui. E tatau ona faʻatau naʻo mea faʻapitoa o loʻo faʻatautaia ai oloa, o le tuʻufaʻatasiga ma fausaga o le faʻamautinoaina le mautu o le faʻavae mo le tele o tausaga.

I le sailiga o le tele

I le itu i matu ma le malosi o fale e sili atu le lelei, nofoaga i le lua-sili atu o le mafiafia o le mafiafia o le 200 mm ma sili atu. Ata: V.Griboryeva

7 Faʻateʻaina o taʻavale

O le susu e mafai ona tui i totonu o le faʻalumaina uma mai le auala (ma le le lava o fanua o le matagi o matagi) ma mai i nofoaga o le toto poʻo le uaea, ma isi mea. O le faʻamaoni ma le faʻamalosi o le puipuia o vaega e tatau ona mataituina aʻo leʻi amataina le tini.

I le sailiga o le tele

Mai totonu o le pa e faʻamalamalamaina ma le aposazotizlation, ona tele lea o le masani ai i le laupepa. Ata: Powckwool.

8 fesoʻotaʻiga o loʻo faʻatulaga i le mafiafia o puipui pito i fafo

O avanoa ma faleʻaiga na faia i le puʻeina o uaea ma paipa, ma o nisi taimi o le mafuaʻaga o le faʻaʻaisa o le lotoifale o puipui, ae afai o se mea faʻatau tino (fuaiupu 7).

O fesoʻotaʻiga i totonu o le potu faʻavaʻa na pa i tagata ese o le lua-vaega o mea faʻapipiʻi, i totonu o totonu potu, lalo o le fola.

I le sailiga o le tele

O fafo atu o le matamuli, ne tapunia menu menūnge faoa; A faʻaaogaina e faʻauma ai se laupapa laupapa, o soʻoga o fusi e tatau ona faʻapipiʻiina i se scotch faʻapitoa. Ata: Dorken.

Faamatalaga Taua

O le mafuaʻaga o le le mautonu o le maʻimau i le fale faʻavaʻa, ae le tuʻufaʻatasia i le velisela, atonu e siʻitia atili ai le susua. I le matagofie, e sili atu i le 75% o lagona e pei o le 18-19.

  • Nofoaga Fale: O le a le mea e mafai ma e le mafai ona sefe i le taimi o le fausiaina

Faitau atili