Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga

Anonim

Workrobe - Filifiliga faigofie, aoga ma talafeagai i soo se potu o meaafale. Matou te taʻuina atu le faʻatonuga ia te oe lava.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_1

Ua fai e oe le ofu

Ata: Instagram Managmamed.com. Na

Faigofie kapeneta

O luga o fale puipui e ese mai isi teuina o faiga ma se mamanu faapitoa o le faitotoa. Aua le soloia, ae o le sola ese, tatala mai le itu i totonu o meaafale. E mafai ona vaevaeina le Caret i totonu o nisi vaega.

Fausia i meaafale

Faafaigaluegaina i Nichh, o le a tautua i totonu o le Kapeneta. O lea la, e le mafai ona feʻaveaʻi le fausiaina-mamanu i se isi nofoaga. Fausia-in systems e faia e okaina. O lo latou lelei o loʻo mafai ona 'eseʻese ai, ma e matua faigofie lava le faʻamoemoega, e sili ona faigofie ma, pe a manaʻomia, e ono mafai ona tuʻuina tutoʻatasi.

Fausiaina-i totonu o le fata

Ata: Instagram Alyly_naydi_Kzn

Vavae ese le kapeneta

O meaafale o se tulaga masani a le fale. O le oloa e na ona faʻapipiʻiina. O se mea e sili ona faigata e fai mai naʻo le faʻatasiga o faitotoʻa o faitotoʻa. E mafai e le Kapeneta ona faamalosia i se isi nofoaga ona e le saisai i se isi mea na tupu. O le Fonotaga Tunoamalo o ia meaafale o se sili sili ona faigata nai lo le fausiaina.

Tulimanu fausaga

E mafai ona fausia-i totonu pe vavae ese. I le tulaga muamua na ia faitauina i le tulimanu vaega o le potu. O le tulaga masani o le faʻaaogaina, ae i le taimi lava e tasi o se potu lelei tele. Faitotoa e mafai ona sao pe ranul, e faigata ai ona fausia. Se tali tutoʻatasi o ia se mamanu e mafai, ae e faigata tele.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_4
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_5
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_6
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_7

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_8

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_9

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_10

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_11

Ata: Instagram Onnnachmeben

E tatau ma le leaga o le aufaitau

O meaafale o soʻo se ituaiga e manatu o se aoga sili ma faʻalelei. O lona tulaga moni:

  • faamau.
  • gafatia;
  • Le mafai ona vaʻaia i se tamaʻi potu;
  • eseese ituaiga faʻataʻitaʻiga;
  • Le ono mafai ona o le tofi.

Mai i le faʻaletonu e tatau ona maitauina le manaʻoga mo le tausiga o le tausiga o le auala puʻeina, a le a leai o le a vave le toʻilalo. E le gata i lea, e manaʻomia le mauaina o sisitema poʻo le maualuga maualuga. A leai, o le a umi le umi o le Kapeneta.

Afeafe

Ata: Instagram Alyly_naydi_Kzn

O le a le mea e aoina ai le ofu

Mo le gaosiga o meaafale, e mafai ona e filifilia mea eseese. Ae e manaʻomia le faia o muamua o le ata, talu ai o le faʻagaioiga o sauniga e mafai ona suia i ai.

Faalenatura fafie

O le aga masani lea e faʻaaoga mo le gaosiga o meaafale. I lea tulaga, e le o le sili filifiliga. O le Fono a le Kapeneta e tatau lava ona faʻamago ma le maluelue ma ni faiga faʻapitoa: o se vai-faʻavae polymer exleal o le suauʻu vevela. E le gata i lea, o nisi faʻaletonu e tatau ona misi i luga o latou luga: bitch, gagau, ma isi mea Tuuina atu o le laupapa luga o le hygroscuscusciscopic, e le fautuaina le faʻaaogaina mo le gaosia o mea tau mea e gaosia-i meafale. O le a tautoina fafie ona o le susu i totonu o le nik.

Afeafe

Ata: Instagram Almaty.mebelb.kz

Laina

E mafai ona e faʻaaogaina filifiliga eseese: MDF, PVC poʻo le fafie. E manaʻomia le mafaufau o moli o loʻo faia ai le sā o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le laupapa laupapa. O fafie lea na aoina mai ai le faʻavaʻa, naʻo tagata mauoa, leai ni nimalo, ua filifilia. O le laina e fetuunai i le tele, o moli ua faʻapipiʻi faʻatasi. E i ai se taimi o loʻo faʻafaigofie ai le faʻagaioiga a le Fono Aoao. I se tulaga lautele, o se vaiesa tele e lelei lava, ae naʻo mo le Kapeneta. E masani ona faʻaaogaina mo faʻasalalauga fausaga.

Afeafe

Ata: Instagram Alyly_naydi_Kzn

Fafie Fafie: MDF, lldh, fiberboard

Masalo o le filifiliga sili mo oe lava-faʻapipiʻiina o le kapeneta. Mea e maua uma ai lelei o le laʻau, ae i le taimi lava lea e tasi ua le malamalama atoa i osofaʻiga o le le tagi. E Galue, Filifili maualuga ma faaopoopo le maualuga o papatusi, e sili ona fetaui mo lenei. O ogaumu e faigofie lava ona tipi i auiliiliga o le sili ona manaʻomia. Faʻaaogaina lelei mo lenei tautua tautua tautua.

Afeafe

Ata: Instagram Lelei_wood_shodsh

Plywood

E mafai ona e faʻaogaina tulaga masani poʻo ni pepa faʻapipiʻi. O le mea mulimuli e ese mai i ituaiga matagofie ma ua manatu e sili atu le siosiomaga faauo. O mea e gaosia i le ituaiga o papatusi o eseese mafiafia. A oʻo ina faigaluega e tatau ona amanaia sina vaivai o ni ie, pe a faʻapipiʻiina faʻasalalauga o Togafitiga o Plywood E mafai ona suia. O lea la, ua fautuaina le faʻaaogaina o nusipepa faʻapitoa.

E fia le mea e maua ai

A o le i alu i le mamanu o meaafale, e tatau ona e iloa tonu le mea e faʻapipiʻi ai. E tele filifiliga mananaia mo le tuʻuina atu o ia kapeti. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tatau ona tuʻuina i luga o le puipui, ona e sili lea o le faʻamatuʻuina atu ma le maualuga o toetoe o tuʻia. Ma o le a vaʻaia atoa o se pa, ma o faitotoʻa o faitotoʻa i lenei mataupu o le a fesoasoani e faʻaofi ai le potu.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_16
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_17
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_18
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_19
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_20
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_21
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_22
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_23
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_24

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_25

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_26

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_27

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_28

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_29

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_30

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_31

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_32

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_33

Ata: Instagram Onnnachmeben

O le uluaʻi fofo o le lua kapeneta o le faʻaputuga o le ufiufi i le puipui umi. I le va oi latou e aoga le tuua o se mamao mamao ma se ituaiga o le a liliu ese. E mafai ona faʻaaogaina o se ulu ulu pe o se nofoaga mo meafaigaluega o le mea sese o le teʻa. Faʻapipiʻi le kapeneta latalata i le faitotoʻa poʻo le faʻamalama matala e mafai. I totonu o lenei embodimt, e mafai ona faʻatinoina lelei meafale e le asoa ona tuu i luga o le amataga.

Afeafe

Ata: Instagram Uyut_shkaf

O le kapeneta o le fale-i ituaiga e mafai ona i ai le tele o itu. Latou te faʻalagolago i le itu o le Nichh o le a faaauupegaina ai. O nisi taimi e oʻo mai i se tamaʻi potu poʻo le maʻau o le potu, lea e mafai ai ona manaʻomia e le falefaʻasolopito i luga o le faʻavae o le fausiaina-i ai. E aoga tele ma talafeagai. O le fausia-i totonu o le mamanu e le o se tulaga saʻo, tulimanu poʻo le radial filifiliga e mafai.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_35
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_36
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_37
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_38
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_39

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_40

Ata: Instagram Nizamov.robert

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_41

Ata: Instagram Nizamov.robert

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_42

Ata: Instagram Nizamov.robert

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_43

Ata: Instagram Iskander_mebel7777

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_44

Ata: Instagram Iskander_mebel7777

Mamanuina ma auiliiliga o se leoleo

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o le faia o se galuega a le Kapeneta. E amata i, e manaʻomia le fuafuaina o ona fua. Afai o loʻo fausia meaafale, o le a latou iloa ai le itu o le fana. Mo le kapeneta o tutu ese ese o le lautele, e mafai ona filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili pito sili ona lelei o le tolu mita, o le tapulaʻa o le lima. Peitai o le lautele o le sā e le tatau ona sili atu nai lo se mita, a le mafai ona aliali mai faʻafitauli i le siʻosiʻomaga.

Kapeneta cliptin

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Fuafuaina o le tele, alu i le mamanu o le kapeneta ma mafai. Mai ai o le a faʻalagolago i luga o le fomu, numera o faitotoʻa, ma isi E faʻamalamalamaina o loʻo vaevaeina i totonu o le 'oloa i totonu o le vaega, o isi taʻitasi o le a fuafuaina mo ni mafuaʻaga ma ia i ai le nofoaga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasia mo le faʻatauina o ofu o luga e le tatau ona tuʻuina i totonu o le ogatotonu o le Kapeneta. E tuu mai le pito, o lea ae le o le faasalalauina o le dumpine o lavalava.

A maeʻa ona tufatufaina le avanoa i totonu, o le numera o Sash e faʻamoemoeina. Nai lo le itiiti ifo, o le sili ona talafeagai e faaaoga ai meafale. Ae peitai, o le tulaga lamatia o le atuatuvale poʻo le skeow o ipu tetele e faʻateleina ai. O le lautele o le lautele o le steash o 60-70 cm. O le lautele o le latou gaoi e tatau ona i ai i le va o le 50 i le 70 mm. O se tamaʻi vaʻavaʻa e aofia ai le auai o se slot, sili atu e le mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le kapeneta.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_46
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_47
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_48
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_49
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_50
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_51
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_52
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_53
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_54
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_55
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_56
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_57

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_58

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_59

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_60

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_61

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_62

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_63

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_64

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_65

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_66

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_67

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_68

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_69

Ata: Instagram Onnnachmeben

O le poloketi uma na faia i foliga o le ata. Afai o iai se avanoa, e sili le faʻataunuʻuina o se polokalame faʻapitoa faʻapitoa, lea o le a atili ai ona faʻauiga galuega. A leai, e tatau ona e tusia uma ata ma se auiliiliga auiliili o le tele. E tatau ona tali uma: loloto, lautele, mafiafia o vasega ma malutaga, maualuga o racks ma rods, lo latou umi, ma isi O le suʻesuʻeina o le lumanaʻi Kapeneta o le a faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o mea.

Taofia le filifiliga mo se pusaaiu

O le isi mea taua o le faʻamatalaina lea o le faʻamalologa ituaiga mo le puʻeina auala. Filifili talafeagai mai filifiliga e tolu na folasia i le laulau.

Mamalu le atoatoa
Lua faiga, maualalo lagolago Faatulagaina o le Faagaioiga: Faifai e le pau faitotoa, aua le faatiga le tasi ma le isi, aua le afaina. Faigofie mea e sili ona lelei ma faapipiiina. Nofouta i le lafoina o inisiua i fafo, e tau ai i se malologa o le faiga. O le pefu ma le faʻatiga o faʻaputu i totonu o le nofoaafi maualalo, o le a le faʻalavelave i le masani masani o le faiga. Manaomia ni faamamaina masani.
Lua-sootaga system, lagolago luga O le le lava o le lafoina ma isi faʻavae o le faʻavae e mautinoa ai le faʻatuatuaina o le fausaga, o loʻo i luga o le auala tele, o lea e tau le masani ai. Faigofie mea e faigofie ai ma faigofie ona faapipiiina. A faapipiiina, e manaʻomia le faatusatusaina o le taualuga i luga o le fasi vaega o le faʻamalologa. I se uunaiga osofaʻiga a Luta, o le fili e mafai ona o ese mai le togalaʻau, ma pa'ū ai le faitotoʻa i totonu o le kapoti. Manaʻomia le faʻavasegaina o le taʻiala, a leai e mafai e le sāʻilia ona fusia le tasi ma le isi.
Monorail O Rolled Rollers o loʻo i totonu o taʻavale taʻitasi ma faiaʻoga. Ona o lenei, e le manaʻomia le taiala i lalo. O le faʻamalolo maualuga le malosi e faʻatagaina ai oe e mutia i le lautele lautele. E leai se mea e te manaʻomia ai le maualuga o le faʻamimi aʻo leʻi oʻo i le faʻamaloloina. Faʻalutuina faʻapipiʻi, pe a uma ona manaʻomia e fetuunai lelei le vaʻa. O le mea lea e faigata ma taugata. I le va o le nofoaafi ma le sash, o se sili atu kilia, o loʻo manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o se tapuni o le ufiufi.

E manaʻomia le iloa o le aoga o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le masini e iloa ai e le gata i le ituaiga faʻamalologa, ae o mea foʻi na tuʻuina atu. O le palasitika sili ona vaivai. O le taiala na faia mai ia mafua ai le tele o faitioga.

Afeafe

Ata: Instagram Kompania_krnlon.ru

Fausia le kapeneta cupepe ma ou lava lima: sauni o mea ma tipi

Afai e iai mea o loʻo i ai mea faigaluega ma manaʻomia le manaʻomia tele o galuega, ona mafai lea ona e tutoʻatasi le mea saunia. Ae vave ma faigofie ona faia lenei mea ma le fesoasoani o le tipiina. Soʻo se tele o galuega e maua ai lenei tautua lea. Ina ua uma ona faʻatau mea o loʻo faʻaalia ma o le a faʻaalia ma, pe a manaʻomia, o le a togafitia. O faufautua o le a fesoasoani i le filifiliga o fetaui ma nonoa.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_71
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_72
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_73
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_74
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_75
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_76
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_77

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_78

Ata: Instagram Mebel_slavetareta

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_79

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_80

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_81

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_82

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_83

Ata: Instagram Onnnachmeben

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_84

Ata: Instagram Onnnachmeben

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga mo le faʻaputuputu o se ofu

Mafaufau i le faʻagasologa o le faʻaputu le mamanu faʻapipiʻi latalata i totonu o le puipui, o le a latou faia le matafaioi a le pa puipui. O le galuega e faatinoina i le tele o tulaga.

1. Matou te faia le faailoga

Muamua e tatau ona e faʻaaoga mautinoa le paʻu o le puipui. Matou te faia i lenei mea:

  1. Mai lea ma le tulimanu, Ou te toe faaleleia le umi o le Kapeneta, matou tuu le faailoga. Matou te faia i le tele o nofoaga i tulaga eseese o le maualuga, lea e mautinoa manino ai. Faʻafesoʻotaʻi faʻailoga i le faʻaalu o se laina saʻo. O le afai o le kapeneta.
  2. Ma faʻapena foi le tulaga o loʻo iai uma vaega lautele i totonu o le Fono a le Kapeneta.
  3. Matou te fuafuaina le nofoaga o le girznotal shelves.

Afeafe

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

2. Faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi

I le taimi lea, e tatau ai ona e tuʻuina vailaʻau mo fata ma vasega i luga o laina tuu. Matou te faia e pei o lenei:

  1. Matou te ave ni faʻamau, taumafai loa i le faʻailoga laina, faʻamautu ma faʻailogaina ai pepa e tatau ona i ai meataʻalo.
  2. Matou te viliina ni pu i le otootoina o manatu, faʻafesoʻotaʻi sone i latou.
  3. Na matou tuʻuina tioata i luga o le nofoaga o loʻo fuafuaina mo i latou ma faʻasaʻo le ata tusi.

Kapeneta cliptin

Ata: Instagram Zodych

3. Mauga le faʻatumuina o le kapeneta

E tatau ona e faʻapipiʻi uma fata ma o loʻo aʻafia ai fata. Matou te faia i lenei mea:

  1. Matou tuu le laulau pepa o la matou kapeneta. Matou te taumafai e faʻaaoga le galuega, pe a manaʻomia, ia faʻapipiʻiina. Faʻapipiʻi ma faʻalelei.
  2. O le matati uma o le fata e seti latalata i le pauna ma teuteu le fao.
  3. Matou te faagasolo i le faʻapipiʻiina o fata. Ou te faʻataʻitaʻi le tasi i le isi, pe a tatau ai, faʻapipiʻi nisi pepa faʻapipiʻi, tuʻu le aitema i le nofoaga ma faʻalelei.
  4. O lapisi lapisi ma tuu i luga i faʻapipiʻi faʻapitoa ma faʻalelei.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_87
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_88
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_89
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_90
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_91
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_92
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_93
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_94

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_95

Ata: Instagram Belayani

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_96

Ata: Instagram Belayani

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_97

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_98

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_99

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_100

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_101

Ata: Instagram Svet_laya.ya

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_102

Ata: Instagram Zzzzverek

4. Faapipii puipui o le kapeneta

Matou te faʻapipiʻi le itu, pito i luga ma, pe a tatau ai, o le pito i lalo o le kapeneta. Matou te faia i lenei mea:

  1. Matou te fuafua ma ave i luga o vaega uma o pu o le a iai le fusi.
  2. Matou te taumafai i le vaega i le puipui, ou te vaʻai i pu mo le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi.
  3. Matou te viliina pu, faapipiiina sone i totonu o latou.
  4. Na matou tuʻuina le aitema i le nofoaga ma faʻalelei ma faʻapipiʻi.

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_103
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_104
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_105
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_106
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_107
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_108
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_109
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_110
Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_111

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_112

Ata: Instagram Alyly_naydi_Kzn

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_113

Ata: Instagram Dverti_Kype

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_114

Ata: Instagram Onnnacherkoziava

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_115

Ata: Instagram Iskander_mebel7777

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_116

Ata: Instagram Kostaponyichkin

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_117

Ata: Instagram Mebel_kubana.ru

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_118

Ata: Instagram Mebel_slavetareta

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_119

Ata: Instagram Moskalenko

Workroe House: ata ma laasaga-i-laasaga faatonuga 10466_120

Ata: Instagram Schkafnoi_master

5. Faapipiiina o taiala ma faitotoa

E tusa ai ma lea taimi, e tatau ona sauni suisui o faitotoa. Afai e manatu o aoina mai, mo se faataʻitaʻiga, i fafo atu o le pati, o lona uiga o le galuega e tatau ona uma. Faapipiiina o loʻo faia i se faʻasologa:

  1. Matou te faia fua o le pito i luga ma lalo o le kapeneta. Tatou fuaina o taiala, pe a talafeagai, tipi i latou.
  2. Faʻasaʻo le taʻiala i luga o puipui o le oloa.
  3. Faʻasaʻo i luga o le segash auiliiliga o le puʻeina auala.
  4. Matou te faʻavaeina le sauniaina o mea faʻapipiʻi i luga o alavai. Faʻalagolago i le faʻamalologa ituaiga, o le faʻagaioiga o le a sili atu le eseʻesega.
  5. Fetuunai le gaioiga o le sash, ausia se lamolemole lemu lemu.

afeafe

Ata: Instagram Mebel_na_zakzaz_stuv

Toe siaki le lelei o le faapipiiina o vaega taitasi, galuega a faitotoa ma le malosi o meafaitino. Ua maeʻa le galuega.

O le tautua a le tagata lava ia o Colipe Coupe o loʻo faʻamalosia lelei i le aiga matai. Ae maise aioiga pe a e filifilia se faʻataʻitaʻiga faigofie. E faʻafaigofie ona faʻafaigofie mo le galuega o mea, ona naʻo lea o le a tuʻua e le au faʻaumatiaga o loʻo iai i le fale ma faʻaputu le Kapeneta mai ia i latou.

Faitau atili