5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

Anonim

Mata e mafai ona fausia se avanoa i le a le aveʻesea uma? E fia taimi e tatau ai ona aveese le masina? O le a le mea o le a tupu pe a le faʻatau oloa mo le faʻamamaina, ma faia se tasi sopa? Matou te tali ia taʻua nei ma isi tulaga taua.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina 10471_1

Fesili 1. E faafia ona e manaʻomia e aveese?

Vaʻai o le taimi nei o le a tatou mulimuli ane taʻu atu ia te oe se numera saʻo. Pei o le a E tatau ona e faamamaina 1 taimi i le 2 aso . O le a le mea o le a tupu? O le a e vaeluaina i le fale atoa i le 2 aso? E le tele, leai, pe a fai e te le tau mausa. O le mea moni, susu fufulu i totonu o le fale mautotogi ua fautuaina e fai i se aso (aemaise pe a fai o le orley o loʻo ola i totonu) poʻo le 2 taimi e puipuia ai le salalau o faʻamaʻi ma manava faigofie. Ae tatou te le ola i le lalolagi atoatoa.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

Ata: Pixabay.com.

O loʻo iai ni metotia masani o le faʻamamaina, o loʻo manaʻomia e le sili atu nai lo le 20 minute i aso uma. Sa e manaʻo ea e fufulu se mea mo se taimi umi, fai le mea e tutusa le palapala poʻo se tulimanu i aso uma? Fufulu i lenei aso i nei 20 minute, ma taeao, maua oe lava le tutusa-po-po galuega. Ona e le tatau lea ona e liliu i fafo poʻo le malolo i le le faʻatagaina lautele.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

Ata: le-lesi.com.

  • 6 Tulafono mo le faʻamamaina mo i latou e lelava i le galuega

Fesili 2. O le a le mea e faamama vave?

Ina ia mafai ona faʻaaluina se aso atoa mo le faʻamamaina, e iai faiga pei Felelei lalaga O lenei faiga, ua taʻua ai lenei faiga "talitane talimalo"), na fuafuaina e faʻamalieina ai meaaoga. I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le sauniuni o sone o sone o loʻo tatau ona e aveese i totonu o le vaiaso mo le 10-20 minute o le a latalata. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o nei lisi siaki, e mafai ona aloese mai le le aoga o faʻamaumauga o tutusa, faʻaputuputu mai tiute i le va o galuega mo le vaiaso. Ma pe faʻapefea ona tosina le faʻamamafa o tamaiti, ua uma ona tatou tusia.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

Fasi o le lisi siaki mai le auala lele. Ata: Fly-laddy.ru.

O le moe o se lauiloa o le itu o tagata o loʻo taʻua o loʻo faʻatonuina e aveʻesea ai mea le talafeagai o loʻo nofoia ai se nofoaga e fausia ai se faʻalavelave ma aoina le pefu. Afai e te mulimuli i nei fautuaga, e mafai ona matua faʻaititia le tele o luga o luga o luga e manaʻomia ona faʻafesuiaʻi ma misia, ma le aofaʻi o le pefu i totonu. O a luga o loʻo faʻafaigofieina e ala i le faʻamamaina, o loʻo tusia i lalo, i le palakalafa 4.

  • 4 nofoaga i le fale mautotogi e te leʻi faia ai le faʻamamaina mo se taimi umi (ma o lenei ua oʻo i le taimi e faʻasaʻo ai!)

FESILI 3. LE AUALA O LE AIGA MO LE MANATU E ese mai le Fort-faia faleoloa?

O nisi o mea - Soda, vineta, cintic, carric acid - e matua le fetaui lava ma le tele o galuega mama, aveese o manogi le lelei, disnima. A e aunoa ma faleoloa, e le mafai ona puipuia vave le faamalama e aunoa ma le tetea. Faʻalema, e pei o se tulafono, faʻaopopo le mafanafana ma le faigofie o le faʻaolataga, ma o nisi taimi faʻalelei taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi e faʻaaoga le muimuumu, e matua faʻaleaga foʻi ma saogalemu ai le siosiomaga mo le siosiomaga, ae o le taimi o fufulu e sili atu.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

Ata: Instagram @elenamassajhtagaganrog

  • Eco-faamama: 10 saogalemu faatauga ma le tagata lava ia-faia o lona uiga

Fesili 4. O le a le mea e fai ai le mea e alu ese ai?

Ae paga lea, seia le o se mea e le mafai. Toetoe lava o le pefu ua leva ona iai se faafitauli. E paʻu le pefu o le paʻu, lauulu, mea, oloa, ma e fausia i aso uma. Matou te aumaia le palapala i luga o le fale mai le auala, ma tuu atu ni faailoga mai meaai.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

Ata: Instagram @ tamai.piggy

E i ai filifiliga mo le faʻamamaina o fale ua fuafuaina e fufulu uma luga. Ae, a ea oe malamalama, o le tau o le fausiaina o se fale o le a tatala i tua ia, ae le o le a le manuia mea uma.

I totonu o le fale-faamamaina fale, na fausia i le seneturi talu ai, na uma mai Francy Gabe, na aveʻese uma kapeta, na nana uma le fola o le fola, ma ata vali ma ata. O le fale lava ia e tutusa ma le lapoʻa o le lapoʻa o le lapoʻa poʻo le taʻavale taʻavale. I le taimi o seleselega, sa tuu e lana talie na timu, ma ave le faamalu ma ki le ki e faaleleia ai le faamama ma le mago.

Filifiliga, o sina faʻafaigofie faamamaina - I le tulaga faʻaleleia, filifili foliga tetele ma meaafale o le paʻu (ae le o ni pefu, e le faʻavaeina, E mafai foi ona e filifilia meafale ma antistastic coating.

5 taua mataupu ma tali e uiga i le faamamaina

E faʻaalia e Franctor Gabe le faʻataʻitaʻiga o lona fale--mama. 1979. Ata: nytime.com.

  • 7 nofoa i totonu o le fale mautotogi e mafai ai ona e iloa vave le tele o taimi e te fufuluina ai

Fesili 5. O fea e ave ai le tele o mea tetele e pei o meafale tuai ma tekonolosi?

Na lomia talu ai nei le tusitusiga atoa i lenei autu. Afai e te tali puʻupuʻu, ona tele lea o filifiliga o:

  1. faʻatau atu i fafo atu o le fale ma mulimuli ane sui ma o outou lava lima, afai e faʻatagaina le tulaga o meafale, ma mai le tekonolosi e mafai ai ona e faia se elemene o le faʻatau;
  2. Faʻasaʻoloto Free o meafale e ala i auaunaga faʻapitoa (e te aveese le meaafale mo le saʻolotoga ma e faavavau), faʻapea foi ma le recycy tekinolosi pe a faʻatau se mea fou.
  3. Faatauina i faʻasalalauga - o se auala e faigata ma umi.

Afai na e tuua fesili e uiga i le fufuluina, fesili mai ia i latou i manatu i lalo o lenei tusitusiga, ma o le a matou taumafai e tali ia i le isi ulutala ulutala.

Faitau atili