Faʻamamago link e tusa ai ma tulafono: Aisea e te manaʻomia ai se masini mago ma pe faʻafefea ona tuu i totonu o se tamai faletaele?

Anonim

O masini mamago ua atili ai ona avea ma sili atu ona ou sailia. Poto masani talimalo iloa le tele o lenei metotia e mafai ona faʻauigaina faʻafitauli o le fale. O le a le aoga mo se masini mago? Ma o fea e faʻapipiʻi ai pe a fai o loʻo iai le nofoaga itiiti i le faletaele?

Faʻamamago link e tusa ai ma tulafono: Aisea e te manaʻomia ai se masini mago ma pe faʻafefea ona tuu i totonu o se tamai faletaele? 10473_1

Faʻamamago link e tusa ai ma tulafono: Aisea e te manaʻomia ai se masini mago ma pe faʻafefea ona tuu i totonu o se tamai faletaele?

Ata: Casyy.

E le taumate, i totonu o tatou faitauga o le a iai i latou o loʻo naunau ia: "Aisea e te manaʻomia ai le faʻamamaina o mea i totonu o le taʻavale, pe a fai o le lakapi lavalava ma o tatou tina matutua." Ae ui i lea, e le o se faigofie uma.

Muamua, Afai o lou fale mautotogi ei ai se sikuea maualuga, ona tafafao lea pe a uma ona fufuluina mea i totonu o le potu (aemaise pe afai e leai se faapaologa filifiliga) - e le o le sili ona talafeagai filifiliga. Faateleina le susu i taimi uma e masani ai le lamatia o fausaga fausaga. E le gata i lea, o le faʻamamaina o le faʻateleina o le ea i luga o le ea e mafai ona mafua ai le maʻamaa o lavalava.

Faʻateleina le susu na tupu mai i le faʻaleagaina o le lita o le linou o le a ulufale atu i le tulaga lamatia o le galuega. E le gata i lea, o le faʻamamaina o le faʻateleina o le ea i luga o le ea e mafai ona mafua ai le maʻamaa o lavalava.

Lona lua, I totonu o se aiga tele (aemaise lava pe a e i ai tamaiti laiti) e tatau ona fufulu soo se taimi. I lea tulaga, e leʻi maua se taimi e faʻamalieina se taimi e le maua ai le taimi e faʻamama ai le va o Ualemo.

Tolu lona tolu, Faigofie peleue, kuka ma lalo o peleue, faʻapea foi ma tiʻetiʻe ma ni pepa faʻamamaina e manaʻomia le mafanafana ma faʻamalosi.

O le ie pe a uma ona faigofie le masini mago. O le vave mago i le "i lalo o le uʻamea" faiga e le faʻatagaina le faʻamalamalamaina o se vevela vevela avanoa e faigata (pei o le tulaga o le faʻaseolaina faʻalenatura).

E mo le mafuaʻaga o nei mafuaʻaga e sili atu le lelei o le masini mago ma sili atu. O iunite o onapo nei e mafai ona tasi le avega mo le 1-2 itula e mago ai i le 7-8 kg o ie lino.

Faʻamamago link e tusa ai ma tulafono: Aisea e te manaʻomia ai se masini mago ma pe faʻafefea ona tuu i totonu o se tamai faletaele?

Ata: Casyy.

Tele, o loʻo filifilia se masini mago, sili atu i lalo ifo o iunite matutu ma faʻamago toto. E fetaui lelei lava lea metotia, tuʻufaʻatasia lua masini i le tasi tulaga i le tasi mataupu i le taimi e tasi, sefe le nofoaga. Ae ia manatua le Tulafono o le Auro Autu o le Tulafono - Soʻo se tuufaatasiga o se fetuunaiga. Ma manumalo i se tasi (i lenei tulaga i tulaga), e te leiloa i se isi mea. I lenei tulaga, i le tinava o le matuitu ma le eletise. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoga aoga o le faʻamamaina o faʻataʻitaʻiga ma se pamu o le vevela o le conn o loʻo faia i lalo o le vevela ma faʻaputuga masini. E oʻo atu i se taulaʻia taua tele o le eletise. Mo le faʻatusatusaina: O le averesi o le malosi o le taumafaina sa fufuluina ma faʻamamago masini - 2.5-2.7 KW / H, ma le Parmmal Pamp - 0.8-1 k KWS. Alie, o le a le ituaiga o nenefiti!

Faatasi ai ma masini faʻamago, e mafai ona e faʻavavau e uiga i le tolona masini faʻamago ma lio ma ie lino, o loʻo nofoia ai se avanoa taua i totonu o le fale mautotogi tetele i totonu o le fale mautotogi tetele i totonu o le fale mautotogi ma le le faʻamaoni.

I le faʻaopopoga, faʻamago masini ma masini ma se pamu o loʻo sili atu le faʻaeteete i lavalava i le aluga o le galuega i lalo o le vevela i lalo o le vevela i lalo o le vevela. I lea tulaga, e le sina mago le ie ma le sili atu o le umi o le tino. O le isi taua taua - O se mea e sili ona taua e le manaʻomia le masini o loʻo i ai se mea e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se mea i le fale mautotogi.

Mulimuli ane, o le isi fesili pito i luga mo tagata o loʻo masani ai o tagata masani - o fea e tuʻu ai se mea? E i ai la matou tali lelei! O lole na tuuina mai ni faʻataʻitaʻiga e lua o le faʻaititia o masini ua osofaʻiga o le smam Smart ma Grandrió Vita Strition Sounds e oʻo i le 7 kilomita i le tele o mea o loʻo i ai 12 cm e itiiti ifo nai lo le loloto o le iunite iunite. O na pau lava na o suka o lole, lea e mafai ona faapipiiina i le koluma i luga o le masini fufulu ma le loloto o le 40-44 cm e faʻaaogaina ai se pusa faʻapipiʻi. Ole mea lea e maua e le au paia o tamaʻi fale mautotogi latou te manaʻomia ai a latou lava mini-landry.

Spotrow Marging Machine Candy Capy Slim Slim Smart ma Grandrió Vuia Smart Smart e na o le 46 cm pe a utaina i le 7 (!) KG.

O uiga autu o le lole sili ona atamai cs4 h7a1de-07 ma lole Grando Vita Vita Smart Gvs4 H7A1tcex-07:

Faʻamamago link e tusa ai ma tulafono: Aisea e te manaʻomia ai se masini mago ma pe faʻafefea ona tuu i totonu o se tamai faletaele?

Ata: Casyy.

  • Faʻatupeina ma se Tamaoaiga Tamaʻi Pamu Pamu (Panu Pamu (lea e mafai ai ona taulimaina le ie lino i le maualalo vevela, aua le faʻalumaina ma faʻaleagaina.
  • E i ai le 4 polokalame faʻamamaina faʻamamaina ("solo" i totonu o le afeafe "," i luga o le Uiga "," i lalo o le Iron, ", e tusa ma le Ming), Faʻamamago o pusa mama, palu, ofutino, lavalava o fanau, lanu o ie ma agafeʻai ma isi.
  • E i ai se faiga faʻapitoa o fulufulu mamago moa, faʻamaonia lukork.
  • Faaitiitia le mana taumafaina o le vasega A +.
  • Faʻafetai i le Faʻamau Faʻamautinoa "E mafai ona fetuʻunaʻi" mafai ona fetuunai i ou manaʻoga taʻitoʻatasi.
  • Le mafai ona faʻatonutonuina i luga o le lole naʻo le faʻaaogaina o le telefoni.
  • O le Smart Mafaufauga foliga ("sili ona poto le filifilia"), ona o le mea e ono feololo ma le poto i le fufuluina o le winn ma maua ai le ituaiga sili ona talafeagai ma le taugofie-lelei mago mago.
  • O le condustited container i le faiga o le faigofie mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina uma o le moli lelei uma i totonu o ia (mo se faʻataʻitaʻiga, mo vai lanu).

Faitau atili