Fafo sipela ma le atoatoa-faamama faiga: Faʻafefea ona e filifilia ma faʻaaoga

Anonim

Matamata i luga o le taimi o loʻo ufitia i le pefu, faʻailoga o le manulele "ulufale". I luga o fale, e masani ona feagai i tafatafa o faʻasao, o loʻo iai ma mogas tu aliali mai i totonu o le paolo o le vaomatua. Faʻafefea ona sefe le vaʻaiga o le atunuʻu i le atunuʻu?

Fafo sipela ma le atoatoa-faamama faiga: Faʻafefea ona e filifilia ma faʻaaoga 10476_1

Faleoloa mama

Ata: Kaira.

Faleoloa mama

Faʻamamaina le faʻapipiʻi ma le faʻamamaina o le tagata lava ia: Nanouporttop (Boamit) (UE 25 KG - 5086 Crum.). Ata: "Saint-Goben"

O le faʻafitauli o le faʻaititia o le aofaʻi o le palapala i luga o le stud o le atunuʻu nofoaga e foia ai le sikafuti o sipela ma se tulaga ese-faamamaina oe lava. O lenei mea totino na latou mauaina e se mea faʻapitoa a le eleele ma le maualuga o vai-reportnt, e ui lava atonu e foliga masani o sipelaga masani "poʻo le lauiloa" furon ". I le matou maketi, o oloa fou o loʻo avea ma faʻailoga e Nanaoporp (Boamut) Platster, Bredanustan K (o loʻo teuina le AMBA. O nei tau o le tau, o ofutino e maualuga le vase e sili atu le por, fausia se hydrophobic (vai-vai-recringer), o lea e maua ai le maualuga puipuia. O tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le maeʻa o le tele o lauʻeleʻele, e aofia ai minerale, palasitika, e ufiufi, ma isi, faʻapea foʻi ma le faʻasao faiga.

Faleoloa mama

O lea o le felauaiga ma le masani o le sipelaga masani i ni nai tausaga talu ona le teuteuina (agavale). O ona foliga vaaia e matua ese lava mai le fofaga teuteu ma le mama-faamamaina mea (taumatau). Ata: Famit.

Faleoloa mama

WeBber.Pas Expraclean (Saint-Goben) (luga. 25 KG - 2390 Rullas.). Ata: Fusia Ag

O le a le mafuaʻaga e faʻaliliuina ai le lelei o mea lelei o ia lava ma le faʻamamaina o loʻo matou amata i le amor i le vanimonimo. O le mea moni o se faʻaopopoga i aʻafiaga i fafo atu, o le vape vai o vai o loʻo faʻatamaʻia i luga o le malae o loʻo faia le tele o le olaga: kuka, e tatau ona faia O mea e fai ai le Hydrophobibis, e faalavelave i le fanauina o le faʻamamaina o totonu ia puipui, ae i le taimi e tasi e le faʻalavelave ai i le ituaiga o steam. Ma le isi, ina ua maeʻa galuega tau susu uma ua maeʻa ma ua manuia ai pa. A leai, o le tele o le mea manogi o le taeao saili e alu ese i fafo, o le a le tu ma le masani ai pe faamamaina le laupepa o le tagata lava ia. E iai foʻi le a latou o atu i ni meaʻai, faʻaputuputu ma o le a fufulu.

O le faʻamamaina o le tagata lava ia e faʻaaoga i luga o le tumau, mama, mamago (ma le le lelei o le susu e le sili atu nai lo le 6%) ma le scappon, veni, gaʻo ma isi vailaʻau.

Faleoloa mama

O le Bretanusan k (teuina Ag) (luga. 25 KG - 13,865 olo.). Ata: Famit.

Naʻo le fuafuaina lelei o le fuafuaina ma le faʻavaeina o alavai, le potu i lalo ma le 'aiga o le taeao, faia ina ia le paʻu ai le timu, ma le aufaitau faʻapitoa Iloilo le lelei o le faʻamamaina o le faʻamamaina. Manatua o le plaster o loʻo faʻaaoga i se mea tumau, mama ma faʻamama ma le matutu faʻavae (ma le le mautonu le suamalie e le sili atu nai lo le 6%). E tatau ona lamolemole le laualuga (tusa ai ma le snip 3.04.01-87), faʻamamaina mai Lie osofaʻi, maualuga, gaʻo ma isi vailaʻau poʻo isi mea tuai. Faʻatagaina le le mautonu - Leai se sili atu nai lo 0.5 mm faʻaopoopo le tele o le saito o le sipuni. E tatau ona amata i se vevela e le i lalo ifo o le 5-10 ° C ma e le maualuga atu nai lo le 30 ° C. Ma e mafai ona e fiafia i le sili atu ma le 15 tausaga, o loʻo tilotilo atu i se maile manaia ma faʻamamaina.

Faleoloa mama

O le laualuga e ufitia i le pule o le tagata lava ia e maualuga le vai maualuga. Ua taʻe le timu e ala ia te ia, ma ave le upega palapala ma latou. Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

E eseese le filogia e mafai ona iloa i luga o le tele o le tele o tausaga talu ai. Mai le manaʻomia e fufulu pe faʻaleleia o puipui o le fale e mafai ona sefeina le malosi-faamamaina pepa, aofia ai Nanterstop (Baumit). Ina ua maeʻa le polygation, o loʻo avea ma sipuni faaputuga ma le maualuga maualuga o le mativa, ae le pasi i totonu o le palapala fasimea. Ma o loʻo afaina o loʻo tuai i luga, o se iʻuga o le faʻafitauli o le ata o le photocatasis, o loʻo faʻaalia i le UV Rays i vaega o le Plaster, o loʻo vaeluaina aulelei.

Boris lona lua

Sui. Taʻitaʻiga Lautele mo Suʻega Fesoasoani Lagolago Baumat

Faitau atili