5 fale i totonu mo i latou e galulue ma faigata i le taeao

Anonim

Ma le fesoasoani a le itu taumatau, e mafai ona e foia le tele o faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafaigofie le vave tulai mai. Aua le talitonu? Faitau le tala!

5 fale i totonu mo i latou e galulue ma faigata i le taeao 10478_1

O se faʻafitauli masani o i latou e faigata ona oʻo i le taeao - leaga moe ma le naunau e moe pe a tele mea malie. O le mea lea, i le lisi o a tatou fautuaga, latou te muamua alu i na olaga o le a fesoasoani ia te oe e moe ma moe lelei.

1 malolo i luma o le moe

O tagata e matua le mautonu i luma o le moe ae o loʻo tilotilo pea i le faasologa pe siaki tala o le tala, e aoga mafaufau e uiga i le faia o oe o se potu malolo vavaeina. Pe sili atu le fale moe, ua tuueseeseina mai le vaega o totoe o le potu ma le zoling. O mea e faʻamanatu ai ia i tatou o lou olaga ma faʻalavelave ia i tatou - o le TV, o se laulau kofe ma le tele o tusi e le mafai ona toesea ese mai le mata. E aoga foi le faʻateʻaina o le leo vaaia e le o se sao i le moe: Bardaka, Charatic Scrac tusi, o se tele o le malo, matala lanu.

5 Intiil Hallhams mo i latou e faigata ona ala i le taeao

Ata: Instagram @willlowAndechech

Lelei tele: potumoe ma le malupuipuia fausia-i le moli ma unbrusive tini i lanu toʻas, o le paʻu ma moega, e le o le lupe shili.

2 pack i fafo

O le a fesoasoani lea ia te i latou i le lelei o le fulufulu, ia e mafai ona faʻasaoina tulaga, tusa lava pe e te moe i luga o se papa papa, ma pupuni uliuli. Uliuli o se malamalama-malosi ie na te fatuina ai le afiafi o le pouliuli e oo lava i se leo susulu o le aso. E le gaogao i le malamalama o le launā, poʻo le matala o po paʻepaʻe. O se tali lelei foi mo i latou e fiafia e ave ese mai le aso.

5 Intiil Hallhams mo i latou e faigata ona ala i le taeao

Ata: Obi.r.

3 tamoe pe a uma le uati

O le uati le mautonu i luga o telefoni - e le o le sili ona faatuatuaina mea. Atonu latou te le o galue, ma o telefoni ia i latou lava lo latou masani le faʻateʻaina. Ioe, ma e masani lava o le telefoni o loʻo i se mamao o se lima o se lima mai le moega, lea e faʻaosofia ai le tulaga o le tapunia o le paʻu uati ma le vave moe. Afai o le a uiga ia te oe, atonu e tatau ona e maua se eseʻesega uati? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o loʻo alu i luga o le fola seʻia e mauaina. O le mea autu o loʻo e fiafia i le mea, ma faʻaosofia ai lagona, ma e le o le le faʻaaloalo.

4 Tai fesuiai faiga / galuega ma le atoatoa ma mea faigaluega

Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia ona e faʻaopopoina lanu o loʻo i ai i avanoa o loʻo e faʻaaluina i le taeao pe a matou o ese mai le moega. E sili le faia i totonu o le potu 'umukuka, i le potu malolo poʻo le kesi, ae e mafai foʻi ona faʻaaogaina se potu laei ma se potu ulufale, ma le faletaele. Afai e te le fuafua e toe faʻafou vave, e mafai ona e faʻatapulaʻaina i matou lava i le sui o mea faigaluega ma nila, faʻamamaina lou potu ma susulu malosi malosi. Moe moli ma mumu - lanu ia e masani ona manatuaina i lenei mataupu, ae lanumoana, ma uliuli, ma lanu viu mamao mafai ona faia se matafaioi. Tele filifiliga, taumafai.

5 Intiil Hallhams mo i latou e faigata ona ala i le taeao

Ata: Instagram @znacc_in

5 Liliu uma lagona

Ae faʻapefea pe a e valaʻau mo le fesoasoani e le gata i le naʻo le vaʻai (aofia ai malamalama) ma tala (tuʻu le valaauliaina musika), ae manogi foʻi? Masalo ua uma ona e iloa i le mea faʻamanuiaina nisi o faleoloa na faʻamalosia ai i matou e faʻatau mai le mea tatou te le manaʻomia tele. Aisea e le faʻaogaina ai lenei togafiti ma le aoga mo oe lava? Afai e te fiafia i se kofe fou, ae o le inu i totonu o faleoloa kofe, atonu e iai se taimi e maua ai se kofe ma kofe. Ia tusi lelei foi le manogi o Citrus. Saunia oe lava fou moli moli i le taeao, pe faʻaaoga le fagʻaisa mo le fale ma se ofu po o se polesi: anigh moli, eseʻese ma suauʻu taua.

5 Intiil Hallhams mo i latou e faigata ona ala i le taeao

Ultrasonic Air memdifir ma dicuster mo taua suauu. Ata: Aliexpress.com

Faitau atili